ay ecrin deme zaten annemler ablamlar diyo bu bi yürüsün çok yaramaz olcak diye yerinde durmamaya başladı iyice oturtmaya çalışıyorum kasıyo ayakta durcakmış bakalım neolcak bari peşinde koşarken zayıflarımm:))
o malum şahıs ne yaptı sana aman takılma hepsi ayrı cins bunların en güzel terapi temizlik zaten şöyle söylene söylene yapılan temizlikte bi başka güzel oluyo neden kızdın inşllh eften püften bi sebeptir.hafta bası mı gitceksin anlamadımm..
tamam canım yarın inşllh görüşüyoruzz:))
Ay erken mı yurucekkkk acaba ?
Yarın anlatırım canm burda olmaz şimdi :)
Ay valla pek iyi oldu bir salon kaldı mecburen benim temizlik gunüm p.tesi normalde aksamamis oldu!
Yok canm aksama gidice arkadasa dedin o hafta bası arkadasın ameliyat olduğu zaman virgül koymayinca anlaşılmamış Çağanı uyuturum dusa giricem bı rahatlarım yasar in da macı biter o zaman a çıkarız ay hiç te Halim kalmadı bunları yapmaya ama
gözdemm sen nerdesin be canımm bugün pazar biara girde bişeyler yaz ..
Selam kızlar..Bugün pazar mı?? Niye dinlenemedim acaba??? Şaka biyana dün ve bugün açıköğretim sınavları vardı..Bende salon başkanıydım...Eve geldim evi toparla ,Efe nin çorbası,meyvesi,emmesi,uyuması daha doğrusr uyumaması derken akşam oldu...Bu hafta her gece 12 de yatıp,sabah 5.45 te kalktım..Bu bana 3 kilo kayıp olarak geri döndü:)) Hiç rejim yapmadım...Ama bitkin hissediyorum kendimi..Vitamin içiyorum...Bu arada ben resim koydum face e...Nie görmediniz??? Durun bi daha koyuym....Sizlerden ne hABER???
burcu ecrinn hoşbuldukk tekrar kızlarr
kızımda bende iyiyizz
burcuu hala süte devamm emziriyorumm yanii
çorbalarada devamm
ama çok fazla yemiyor mesela yogurtlu çorbayı çok seviyor ama 2yemek kaşıgı yoktur yedigi
çok az yiyorr
birde sabahları ne yediriyosunuzz bana bianlatınnn
ne yedirecegimi şaşırıyorumm
kızım hala dönmelere başlamadıı poposunu kaldıramıyorr
elini tutarak dönüyor az durunca kendini bırakıyorr hopp sırt aşagıya tekrarr
ecrinn
canım biz kastamonudaydık yozgata geldikk
burcu evet yeni eve taşınmıştım ordan tekrar buraya
e sen düşün halimii
bende kilo veremeyenlerdenimmmm
ya kızlar birde ben hala dogumdan beri adet olmadım ne yapsam dr.amı gitsemmm
burcuuuuuuu
zeynoo nasılllllllll
sık yanaklarındannn benimm içinnnnnnn
zambakcım inşllh bundan sonra hep gelirsin...canım biz sabahları 90 lık mamaya 1 kibrit kutusu peynir 1 yumurta sarısı 1 kaşık pekmez 3 cici bebe tereyağlı karışım veriyorum benim sütüm tamamen gitti zeynep memeye gelince basıyo yaygarayı sağdığımıda kusuyo(biz normal çorbalara geçtik öğün olarak mercimek sebze köfte patates kek yani baya bi yiyo..bende bu sabah tartıldım bayadır 75 dim ugün 73,5çıktımmbende kilo vermeyenlerdenimm..yeni evin yeni ilin hayırlı olsun eylül nasıl çok merak ediyorum face açsan ne güzel olur..ben 4 ay adet oldum normal düzene girdi emzirdiğin için 1 seneye kadar olmayabilirsin ama ecrin emziriyo oldu o 2 aydır falan oluyo..
gözdem inanımaıyorum maşallah nasıl büyümüş nasıl güzelleşmiş zaten çok güzeldi maşallahh..gözdem senin gerçek isminde gözdemmi ben genelde yazarken isimle yazıyorum başa isim koymayınca bi tuhaf oluyo şimdi gözdem yazarım neoluyoruz olur ecrinde olmuştu hatlar karıştı facede ecrin yazmıştımm:))
Oğlşum değişmiş mi teyzesi??? Boyu uzadıkça zayıfladı gibime geliyo..Bu arada ismim gülşah:))
canımcımmm
köfte derkennnnnnpütürlü yıyormuuu
dişi çıktımı pekiii???
maşalllahh kuzuyaa bizimki hayatta yemez heralde sabah verdiklerini
mama derken ne veriyosunn
uyku düzenimiz çok şükür iyi
gece engeç12de yatıyor
sabah 10kalkıyor
gece 2kez emziriyorum genelde
azcık emip uyuyor
sabahta 8gibi emer gözler yumuk tabiii
kız menepozlu kadınları geçtimm haaa
adet görmekk istiyorumm artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?