buarada kızlar gözdem sende gelirsen alın yürüteçleri çekelim arabaları arka arkaya oturalım biyerde ee artık deniz sende al bitane bi zahmet :))
ay varya çok tatlı olmuş yok zayıf değil tam kıvamında..nasıl gidiyo artık çok zorlamıyo dimi yeme konusunda.
ecrincim naber nasılsınn..bizde zeynep banyodan sonra uyudu şafak maçlara bakıyo bende burayım yatıcaz şimdi..yarına dinç olıyımm
tamam canım inşlh yarın bol bol çekiştiririzz ...temizlik çıktı aradn işte :))zeynep yine kustu sanırım bu kerevizli karnıbahar yemeğini sevmiyo kıymalı patatesli falan yerken yedi 2 saat sonra şorladı saçlarıma kadar kendide mahvoldu şafak gelmeden yıkayamamda benimde yıkanmam lazım ..bide babet almıştım hadi deniyim dedim uyuyodu yya tabi ayakkabılarımı mahvetti şafağa dedim kzın ayakkabıma kustu ohh iyi yapmış kızım diyo:)) ben dışarda çok rahatım evde çok bunalıyorum sağolsun annemler ablamlar kucak delisi yaptılar hep burun buruna olalım istedi bugün..ne ameliyatı oldu arkadaşın çok geçmiş olsun..akşama konuşuruz zaten
Of burcu of artık diyecek laf bulamıyorum bizim buluşmamız hayırlı değil demekki vazcaydim ben Dermisimmm:))))
Yavrun sevmese yemezki çok mü yedi Yada onlar dokunabilir ona sadece onları yediğinde kısıyorsa vardır bisey verme onları birsure aman dert ettigin seye bak bir suya bakar temizliği :) canı sağolsun kuzumunnnn
Ya cagan da kalabalığa alıştı evde tekken yaygara yapıyor Uyuz ya bide Yavrumun boyunla kasık arasında kaşıntı var ve kabarıyor neden acaba ?
Safra kesesi alındı bide yumurtalarında kıst vardı o alındı canm .
E sen nerelerdesin bugün sana evden çıkmak yasak hbr in olsun :))
buarada kızlar gözdem sende gelirsen alın yürüteçleri çekelim arabaları arka arkaya oturalım biyerde ee artık deniz sende al bitane bi zahmet :))
canım inan abidin kocamın azizliği sabahın köründe kaldırmış çok yağyo şimdi hava durumuna baktım çok yağcakmış çok soğuk olcakmış dedi siz gitmeyin bugün diye bende camdan bile bakmadım tamam falan deyip uyku sersemi sana msj attım şimdide aramış çarşbya kadar devam edick diyo..valla bende şaşkınım neoluyo diye vardır bi hayır bundada şaka gibi ..ay neden bişey alarji yapmış desem son zamanlarda farklı bişey verdinmi..ya da yeni aldığın bi kıyafet yapmış olabiirmn
kızlar biz geldik kkınaydı düğündü derken fena yorgunuz
ne alayım kız anlamadım ben
Canm hadi hayırlı olsun düğününüz atlattığın şükür
Yürüteciiii diyor burcu Buğra efeyede aynısı hediye geldi bizimkiler den face e resimlerini koydu gözdem :)
hımmm anladım şimdi,ee siz memnun değildiniz ama
Alla alla biz mı yoo biz öle bisey demedik sadece hoppala kısmı olmasa da olur demiştim ben ..
Ee düğün nasıl gecti kurtlar doküldümü ???
ya ben öyle hatırlıyorum çok ağır yürütemiyo diye konuşulmuştu sanki
düğün güzel geçti cnm kızımda kucaktan kucağa gezdi durdu valla
ya ben öyle hatırlıyorum çok ağır yürütemiyo diye konuşulmuştu sanki
düğün güzel geçti cnm kızımda kucaktan kucağa gezdi durdu valla
yok canım dişlerimiz çıkmadı ilk pütürleri kusuyodu rondodan geçiriyorum çünkü ama köfteyi elimde ezip verdim yedi sonra pürenin içine ekledim domates suundada pişirince yumuşak oldu zaten..ee iyi sizde baya düzene girmişsiniz uyku konusunda hemen hemen aynıyız bizdede durum bu bu akşam bıcı bıcı yaptığı için erken uyudu..oyy sabahlarıda bi başka güzel oluyolar...adet şans bazısı hemen oluyo 18 ay olmayan var burdaki araştırmalarım sonucu..
hmm olsun akşamları gir ama muhakkak girmeye çalış özletme kendini..
oo güle güle kullnasın gzlüklerini hanımm:))ben pirinç unu vermiyorum pek hatta 1 2 kere verdim kof kilo yapar demişlerdi ..hu huu nerelerdesiniz yaww
kızımın pirinç unu bitmişti babasıda civar marketlerde eczanelede bulamayınca kendimiz forumda e bebekta bulduk aldım
ve uzun zamandır arayışını yaptığım gözlükleride aldım kızıma hehe yaz gelsin takacaz güneş gözlüğümüzde var artık :))
yaa ben geçen akşam çeri domatesle dişini kaşıması için 2ye bölüp verdim ve sonuç kıpkırmızı benekli bi yüz
10dk sonra geçti
sanırım domatesede alerjisimi var yada erkenmi?erken verdiğim içinmi vücut farklı tepki gösterdi bilmiyom
dr a soracam hafta içi?
Burcu Nerdesin bakiyim sen ortalıkta yoksun yoksa dışarımı çıktın(??
tarhana sevmiyo 1 yada 2 kere verdim şimdiye kadaroo güle güle kullnasın gzlüklerini hanımm:))ben pirinç unu vermiyorum pek hatta 1 2 kere verdim kof kilo yapar demişlerdi ..
canım bizdede tarhanadan sonra yapıyodu sonra sonra düzeldi artık yapmıyo sen dr sormadan verme ozman ama domatese olsa tarhanadada olurdu sanırım.
canım evdeydim ablamlar geldi anca girebildim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?