2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım domates 1 yaşına kadar verilmezse ii olurmuş..En alerjik besinleden biri dedi doktor..Bedn bi ay daha beklicem....Geçen alerjiyle ilgili bi makale okudum...Bebekken gelişen alerji ,hayat boyu sürüyormuş..O yüzden ek besin dönminde kesinlikle aceleci davranmamak gerekiyomuş..Ben zaten kışın domates hiç almam..Yazdan yaptığım konservelerle idare ederim...Bebişmde yemeyiversin bi kaç ay daha:))

maşallah ozaman zeynoya yesin minnoşş
canım son bisoru daha ozaman nezaman başladın bu köfte ve domatese

ecrinle buluşmanıza havamı engel olduu
kısmet degilmiş demekki kızlarr

canım ben köfte patatese 15 gün olmuştur pek tekılmadım yeme konusunda herşeyi veriyorum balık vermedim henüz o kadar..sen yoğurt işini ne yaptın mayalıyomusun .

hadi ya bende annemin yazdan yaptığı domatesi kullanıyorum mis gibi bu yazda ben yapıp istifliycem kışa..ay demek hayat boyu allahtan bizimki düzeldi artık isilik gibi olmuyo..

canım kalabalık olunca herzamanki gibi neşeli ve kucak dolusuydu:))şimdi babasıyla uyuyo inşllh kalkmaz bu saatten sonra..
sen naptın çağan kuzu coştumu bugün.

Oh ne güzel . biZimki huysuz du biraz cagan da kalabalık seviyor ama her gün kimi buluyum ben ona ?? Ay uyanmaz kuzu inşallah çağanda şimdi yatırdım umarım sabahın 8 inde dikilmez yine tepeme
Ya bir yemeye geçemeyen biz miyiz bügünde yemeğin suyunu denedim yok imkansız almadı hi ama bugün tiremisu yü bir yedi sapirdatarak :)) benim gunu tatlı manyagi:))

ay sorma uyandi perisan olduk uyumuyo biraktim uyumasin nasil agliyo saatlerce salincakta sallaya sallaya uykyuya gecti simdi kalkti kahvalti keyfi yerinde.
ooo agzinin tadini biliyo desene cagan bide babymix var yogurt bi denesene enazindan yogurt.ben verdim bide muzli danino cok sevdi severse sen yogurda rendelersin elma yada muz

hakklisin ben haftada 1kere kaliyorum kucak istemesi zorluyo biri oldumu rahat ediyo insan

bende yemeklere annemin domates konservelerini kullanıyorum ama kışında eşim çok sevdiği için domates alırım organik olanından tabi
ya kırmızı kırmızı uzandı sofrada biz yemek yerken bende bi taneyi 2 ye böldüm verdim eline ayy vermez olaydım demekki alerji yapma özelliği varmış vermedim bi daha zaten.
bende domatesi çok severim eşimde sever kızımında sevmesini istiyorum peyniride çok severim mesela her öğün peynir verseler yerim o derece kızımıda alıştırdım peynire oda çok seviyo
canım ben köfte patatese 15 gün olmuştur pek tekılmadım yeme konusunda herşeyi veriyorum balık vermedim henüz o kadar..sen yoğurt işini ne yaptın mayalıyomusun .
kız sen ciğerde ver bari artık bu gazla devam :)))
hadi ya bende annemin yazdan yaptığı domatesi kullanıyorum mis gibi bu yazda ben yapıp istifliycem kışa..ay demek hayat boyu allahtan bizimki düzeldi artık isilik gibi olmuyo..
ney oldu isilik gibi

hehe sevsinler tabi kız ama sevmiyo cimcimeler..

hayırdırr hatunlarr kimmseciklerr uğrammaışş bugün burayaa her kez çok yoğun anlaşılan bende neler kaynattılar acaba diye merak ederekk açtım pc yiii hüsrana uğradım(
ben dünden beri baya zor zman geçirdim çağanın sanırım damakları sertleşiyor sabahı sabah ettikk ağlamadı ama uytamadımda huzursuzdu sabah 6 dan son ra yattıkk benim migren bir kalkktım kii prişan annemi aradımm o geldi öğlen çağanı ona bırakıp akşama kadar yattım ama nafile inanılmaz ağrıdan kurtulamadım bayadır böle tutmamıştı migren atağım akşam yaşar gelince hastaneye giidp iğne yaptırdım şükür şimdi iyimm çok haiiff kaldı umarım bu gece iyi gecerr ..
bzizm topikte daha kimsenin dişi çıkmadı dimi kızlar ben kaçırmadımm varmı zorlayannn çocuklarıı dişten?

burcu canm çağan yoğurt yediği için onları vermek istemiyorum şu anda mecbur kaldığımda yani mayalayamadığımda pınarın organik bebek yoğurdunu yediriiyorum muza başladınızmı ben daha hiç vermedim vermeye başlasam mı ??

cnmm çok geçmiş olsun sana
çağan
içinde keşke aklına gelseydide bi fitil atsaydın ağrısını alırsı yavrunun
ooo biz muz çoktandır veriyoz kız sen neden başlamadınki?

cnmm çok geçmiş olsun sana
çağan
içinde keşke aklına gelseydide bi fitil atsaydın ağrısını alırsı yavrunun
ooo biz muz çoktandır veriyoz kız sen neden başlamadınki?

çok sağol canm ya ..
verdim canm da sabaha karşı verdim ölede yatttı zatennn sabaha kadar niye aklıma glmediyse ben endense fitiliii hep en son veriyorum obuda sabaha karsı eşim dedi fitil ver istersen 1 tane diye öle:)
ay ne biliyim ek gıdaya gecicez diye çok heveslıydım çağan beni hüsrana uğratınca bendeee baya karaları bağlayıpp herşeyden vazcaydım herade nasıl veriyosunuz canımm muzuu??

ecrin sorma bizde petisaniz saatlerdir bagrarak aiyo fitil attim bizim yatakta biseylerle disini kasiya kasiya uyudu bizmadik pozisypnunu ben salona geldim ama mirintilar geliyo cok zormus disller sert insllh cikar biranonce ayni durumdayiz dun gecede zordu allah yardim etsin kuzulara yarin jelmi alsak napsak bide sende migren var vanim ya benumde syresten kasiklarima agri girdi agliyo

agladi ama sustu cok sukur..muzu catalla ezip veriyorum ama ilk baslarda suzgecten yada cicibebe koyup robottan gecirip verdim ver tabi ceyrek muzla basla ben kayisi bile veriyorum.simdi 1muzu goturuyo biziiki manada yemedi bakalım sabaha kadar uyumu

canım manada çok geçmiş olsun cok zor bi ya.da ilgilenmen gwrek cagan bi yanda bas agrisi seninki daha zor allatan annen var ...
ben fitilin tamamini attim yarim falan degil dimi

ecrin zeynep bararak susmadN agliyo sizdede oylemi bide beni gorunce tekrar basliyo kakasi hafif suluydu hep dis belirtisiymid bunlar ohh ne rahat buyuttum derken 2 gece felegim sasti

Ay kıyamam sizede de durumlar aynı demekki yazık ya biz kazık kadar insanlar dayanamıyoruz dış ağrısına o yavrular nasıl dayansın umarım biranönce atlatirlar ( evet bencede yarın bı alıp en azından bur deneyelim belki faydasını görürüz sen adını biliyormusun canm ? Kremin

Evet zor ama şükür annem yakın bı sekilde geçiyor benim atakları m onceden haftada birdi nak şimdi Rabbim kolaylığını veriyor 2 aydan sonra ilk defa tuttu ben buna razıyım:)
Yarımdan fazlasını ama tamamını değil en son öle demişti özgür bey..
Canm bizimkinde öle şiddetli ağlamalar yok şükür. Mizirti ve huysuzluk gezdirip oyalayincaa sakınliyor amnın annesine na yapıyor kuzu çağanda cogu zaman normal oynarken beni görünce ağlamaya başlıyor ay çık naLi olucak bunlar :)) yok kakamiDada bir sulanma yoktu bugün Ama baya yapmıştı !!
Ee olucak annesi arada böle rabbim baska dert vermesin ama cocuk buyutmek gercekten cok zormus hic ole disardan goZyktugu gibi degilmis :) rabbim dermansiZ dert vermesin bu dis seruveninide atlatiriz :))
ya çağanda uykusunun arasında ağlıyor hatta su andada geri susuyor uf
Canm bunlar dış cikrtmasi değilde sadece damaklarının sertleşmesindende olabilirmiş bakalım nezamana çıkarıp rahatlıcaZ ??

ecrin gercekten zormus ben su dis olayina kadar cok rahattim simdi aglayinca neoluyoruz diyorum bizde gaz bile olmadi aglamayi pek bilmiyoduk dedeigin gibi allah dermansiz dert vermesin atlaticaz ates olmasin insllh
sen nasilsin gece uyandi zeynep safakla yer degistik zorlandi ama uyudu simdi neseli gunduzleri bu dise neoluyo aman madallH diyimde gunduz rahat etsinler

Cocuk iste canm sende şimdi tanıştın ağlamalara ben ilk aylardan alıştığım :) kiyamm nasıl acıyor ki Zeynep bile gece uyanmış biz deliksiz 1 saat uyumadık desem yeridir uykusunun arasında ağladı kackere salladım ayağımda 7 den 9 a kadar ayaktaydik geri yattık falan beynim ambele oldu iyice ama aukur uyandıktan sonra iyi huysuz degildi bu saate kadar şimdi uyuttum bakalım ileri saatlerde ne olucak dışarıda da kasvetli bir hava var annemde arkadasta aradı ama çıkmadım şimdi ütüye girişicem:)
Canm o damağa sürülen kremin adını biliyormusun sen ??

Burcu annemin rüyası ni anlatmayı unuttum sana sen esinle annenlere gitmisin hafta sonu mevlidimiz var sizide bekliyorum demisin teyzemde e hafta sonu nasıl gelelim uzakta evin keske hafta ici yapsaydım falan demiş sana koptum ya annem iyice sarmış durumda sana beni bile bukadar rüyasında görmüyor bozuluyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…