Burcu annemin rüyası ni anlatmayı unuttum sana sen esinle annenlere gitmisin hafta sonu mevlidimiz var sizide bekliyorum demisinteyzemde e hafta sonu nasıl gelelim uzakta evin keske hafta ici yapsaydım falan demiş sana koptum ya annem iyice sarmış durumda sana beni bile bukadar rüyasında görmüyor bozuluyorum valla
hadi ya hayir olsun demek sen bahsedince anneninde bilincaltina girdim dogal olarak tanimiyo beni belki tedirgin olmystur bide dun konustuk mevlut yapmadim ablam dedi ben yapicam ona diye biliyomusun :)bugun nasilsiniz biz komsulara gittik tabi yine cok agladi disle biesince delirdi sonra alisti dentinox jel aldik rHatlatti biraz bakalim gece nasil olucak simdi havuc verdim kasisin diye
buarada gel diyo zeynep bilincli degil ama cok komik soyluyo
bide rwklamlarda cilgin gibi guluyo film basliyo kafayi ceviriyo reklamda yirtiyorum biyerlerimi zeynep diye bakmiyo
ozgur beyi aradim jel sur fitili cok kotu olmazsa verme dedi ilac son careymis.
dedim kofte yiyo balik veriyimmi ver kofte yediyse tamam yer buglama yap dedi baligid hic sevmem artik evlat icin burnumu tikayip yapicam.
ecrin evde yapmadim kayinvaldem okudu ve tum koy bende yapmadim evde bide dogum sonrasi biraz kotu seyler yadadim anlatirim biara hic gelmedi milleti toplamak.
kuzum bizde iyiyiz ihlamur mucizesiyle uyudu insllh uyanmaz..
off cagan ya neden yemiyosun hadi basla tabi anne sutu aldigi icinde en kuvvetlisini aliyo.
bakalim aliyim. baligi annemde yapariz ne guzel toplaniyosunuz bizde yapardik ama malum sebeplerden artik yok bizim balimcimiz var hemen 200 mt yakinda pisiriyoda ama hamsiyi kizartiyo acaba yaparmi buglamasini ben hic yapmadim
Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım(
Zerre gece uykumuz kalmadı bu saate kadar yarım satte bir memedeydik 1 sanattır de tamamen ayaktayiZ inanın parmağımı kıpırdatacak Halim kalmadı bana bir akıl verin nereye gitti bu cocuğun uykuları(
tamam gozdem deneyelim tabi ama dut mevsimi olduguna eminmisin bizim bahcemizde 2 tane dut agci var cok dokuluyo diye dallarini kestirdik hatta okadar cokki dusun koparip 1 tane yemem oylede uyuzum bu sene.zeyno icin bol bol toplayip biseyler yaparim artik.
balik icin mevsim baligi yap somon falan yapna dedi buglama ne vatsa taze mevsimlik.
Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım(
Zerre gece uykumuz kalmadı bu saate kadar yarım satte bir memedeydik 1 sanattır de tamamen ayaktayiZ inanın parmağımı kıpırdatacak Halim kalmadı bana bir akıl verin nereye gitti bu cocuğun uykuları(
dün gittik babamızın yanına,hafif öksürüğü vardı hem onu muayene ettirip aylık kontrolümüzü olacaktık,babamızın yanına gitmemizle ateşini ölçtürmemiz saniyelik oldu
38.5 !!!!
hemen dr a çıktık ciğerler temiz bişi yok boğaz enfeksiyonu sadece
acile indik şurupla fitil veridk ve yatış yaptık
ateş düşmedi serum taktıralım dedi dr
damar bulmak ne mümkün,
tombikmiş ondan bulamıyolarmış(uyuzlar yavrumun çok canı yandı)
neyse 6saat süren serumun ardından eve geldik
gece 4 ve sabah 9da tekrar ateşlendi,
sabah akşam iğnelerimiz var antibiyotik !
ateş ara ara baş gösteriyo 4 saatte birde fitil vericem çok ateşi olursa
10kg,72cm...
ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN ama
BİTSİN ARTIK ŞU BEBELERİN HASTALIKLARI
ecrin cnm yaa neden uyumuyo acaba gündüz uykuları nasıl
dişlerini kontorl ettinmi şişlik varmı?
fitile neden öyle dediki 2-3 dr geziyorum hepsi diş için huzursuzlukta verilir demişti
özgür beyinizle bizimkiler uyuşmuyo
bende balığa başlayacaktım ama şu hastalık çıktı
canim cok gecmis olsun ne tesaduf. doktorda tamda cikmis ah yavrum ya beceriksizliklerinden bulamamislardir canini yakmuslar ceydanin tekrar tekrar gecmis olsun beterinden korusun cok uzuldum sizde dislerden degil enfeksiyondanmis masallah boyuna posuna bizde cok kalabiktik enaz 8 cocuk vardi insllh bisey olmaz bizimkine fitil icin son care her seferinde atma dedi
hadi ya .ne isin var o saatte dimi bende gozdem gibi dusunuyorum tok olsa rahat uykuya gecicek derin ac uyaniyo biraz emiyo tekrar iyaniyo sen ne yap ne et basla birak ogursun alissin bunu oylesine demiyorum cu.ku ayni boyle baslaniyk kusuyolar sonrada alisiyolar ama cagan muhallebidede mene istiyodu tekrar ver yedirirken sarki soyle dikkati dGilsinki yesin tabi bide bu disler onlar icin cozum pek yok gibi
ne zor gecirmissin hepsi gecicek insllh bide bu caylar ihlamur papatya gercekten rahatlatiyo koy seker icine tatli olsun bosver icsin tekrar dene biberon almiyo dimi cagan alsa coj cok icerdi belki.ay aklimada baska bisey gelmiyo
dün gittik babamızın yanına,hafif öksürüğü vardı hem onu muayene ettirip aylık kontrolümüzü olacaktık,babamızın yanına gitmemizle ateşini ölçtürmemiz saniyelik oldu
38.5 !!!!
hemen dr a çıktık ciğerler temiz bişi yok boğaz enfeksiyonu sadece
acile indik şurupla fitil veridk ve yatış yaptık
ateş düşmedi serum taktıralım dedi dr
damar bulmak ne mümkün,
tombikmiş ondan bulamıyolarmış(uyuzlar yavrumun çok canı yandı)
neyse 6saat süren serumun ardından eve geldik
gece 4 ve sabah 9da tekrar ateşlendi,
sabah akşam iğnelerimiz var antibiyotik !
ateş ara ara baş gösteriyo 4 saatte birde fitil vericem çok ateşi olursa
10kg,72cm...
ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN ama
BİTSİN ARTIK ŞU BEBELERİN HASTALIKLARI
ecrin cnm yaa neden uyumuyo acaba gündüz uykuları nasıl
dişlerini kontorl ettinmi şişlik varmı?
fitile neden öyle dediki 2-3 dr geziyorum hepsi diş için huzursuzlukta verilir demişti
özgür beyinizle bizimkiler uyuşmuyo
bende balığa başlayacaktım ama şu hastalık çıktı
Canım benim artık anne sütü ihtiyacını tam olarak karşılayamıyodur...Aç klıyodur...Yemeğe başlasa düzelir..Ispanağı falan haşlamadan kavurup denesen..Benim ki öyle yiyo mesela...Haşlamadan hoşlanmıyo..Muzu sütünle ez ver..Tok tutar..Akşam muhhallebi dene..Sana güveniyo böcek..Nası olsa meme var..Allah yardımcın olsun..Tam sinir harbi..Ağlayasım geliyodu valla..
Uf onu zannetmem canm da. Muhallebi son ümidim bu gece denicem ama normal sürme yapabiliyomuyum onu ? Evet güveniyor da nasıl yoruyor annesini bir bilse aynen valla bir ara insan öle taşıyor ki ağlayinca anca rahatlıyor :)) sen de çok mücadele ettin ek gıdaya geçerken ama basar din umarım biz de bir anönce başarırıZ:)
Canım benim artık anne sütü ihtiyacını tam olarak karşılayamıyodur...Aç klıyodur...Yemeğe başlasa düzelir..Ispanağı falan haşlamadan kavurup denesen..Benim ki öyle yiyo mesela...Haşlamadan hoşlanmıyo..Muzu sütünle ez ver..Tok tutar..Akşam muhhallebi dene..Sana güveniyo böcek..Nası olsa meme var..Allah yardımcın olsun..Tam sinir harbi..Ağlayasım geliyodu valla..
Uf onu zannetmem canm da. Muhallebi son ümidim bu gece denicem ama normal sürme yapabiliyomuyum onu ? Evet güveniyor da nasıl yoruyor annesini bir bilse aynen valla bir ara insan öle taşıyor ki ağlayinca anca rahatlıyor :)) sen de çok mücadele ettin ek gıdaya geçerken ama basar din umarım biz de bir anönce başarırıZ:)
tabiki ya merak etme bakalım muhallebiyi yiyince uyucakmı yok uymuyosa demek huyu bu diycez bebek işi şans bazı bebekler rahat oluyo bazılarıda anneleri yoruyo ama hepsi geçici ..
tabiki ya merak etme bakalım muhallebiyi yiyince uyucakmı yok uymuyosa demek huyu bu diycez bebek işi şans bazı bebekler rahat oluyo bazılarıda anneleri yoruyo ama hepsi geçici ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?