2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hadi ya hayir olsun demek sen bahsedince anneninde bilincaltina girdim dogal olarak tanimiyo beni belki tedirgin olmystur bide dun konustuk mevlut yapmadim ablam dedi ben yapicam ona diye biliyomusun :)bugun nasilsiniz biz komsulara gittik tabi yine cok agladi disle biesince delirdi sonra alisti dentinox jel aldik rHatlatti biraz bakalim gece nasil olucak simdi havuc verdim kasisin diye
buarada gel diyo zeynep bilincli degil ama cok komik soyluyo
bide rwklamlarda cilgin gibi guluyo film basliyo kafayi ceviriyo reklamda yirtiyorum biyerlerimi zeynep diye bakmiyo

ozgur beyi aradim jel sur fitili cok kotu olmazsa verme dedi ilac son careymis.
dedim kofte yiyo balik veriyimmi ver kofte yediyse tamam yer buglama yap dedi baligid hic sevmem artik evlat icin burnumu tikayip yapicam.

Bende bugün özgür beyle balığı konuştum..Vericem ama tam dersteydim beni aradığında ne balığı veriyim die sormayı unuttum..Burcu ,ne balığı vericekmişiz??? bide kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama şu jeli denemeden önce kırmızı dutu denesenize..Tam mevsimi ..Çok şanslıyız...Damak,diş hassasiyeti için veriyolar...Ben yatmadan önce bi -iki tanesini ezip şurup gibi içiriyorum..Geçen sene damaklarum çok kötü olmuştu..Hamileyim die ilaç vermek istemeyen dr. önermişti..Hatta bebişe kuullanırsın seneye demişti:))

Yok yavrum be tedirgin falan olmadı ama merak etmiştir etkilenmiştir iste :) bak malum olmuş kadına a sen okutmamismiydin?
Ay kıyamam ya yakın demekki çıkarması var mı bir kabarma damakta baktın mı ?
Ben unuttum bugün almayı ama bizim gündüz bir sıkıntımı z yok su anda şükür .. Bende çıkmayacaktım sözde dayanamadım 5 ten sonra çıktım cagan paşanın sütunu aldık ordan arkadasa geçtim yasar spor dönüşü aldı bizi :)
Ay her fün farklı seyler yapıyorlar bugünlerin tadını çıkaralım :)

ozgur beyi aradim jel sur fitili cok kotu olmazsa verme dedi ilac son careymis.
dedim kofte yiyo balik veriyimmi ver kofte yediyse tamam yer buglama yap dedi baligid hic sevmem artik evlat icin burnumu tikayip yapicam.

Hi Dmek fitil son çare dedi aklımızda olsun .. Oh ver annesi yesin balık gercekten çok faydalı gerçi zamanı da bitmek üzere yarasın kuzuma bugün caganA zorla 3 kasık sehriye corbasi yedirdik 4. Ye imkanı yok nasıl sıkıyor bağırıyor ( bende onceden sevmezsin ama artık seviyorum hele hamsi kızartması him olsada yesek:) bizim cuma balık gunünüz dur haftada bir muhakkak annemlerde yenir :)

tamam gozdem deneyelim tabi ama dut mevsimi olduguna eminmisin bizim bahcemizde 2 tane dut agci var cok dokuluyo diye dallarini kestirdik hatta okadar cokki dusun koparip 1 tane yemem oylede uyuzum bu sene.zeyno icin bol bol toplayip biseyler yaparim artik.
balik icin mevsim baligi yap somon falan yapna dedi buglama ne vatsa taze mevsimlik.

ecrin evde yapmadim kayinvaldem okudu ve tum koy bende yapmadim evde bide dogum sonrasi biraz kotu seyler yadadim anlatirim biara hic gelmedi milleti toplamak.

kuzum bizde iyiyiz ihlamur mucizesiyle uyudu insllh uyanmaz..

off cagan ya neden yemiyosun hadi basla tabi anne sutu aldigi icinde en kuvvetlisini aliyo.
bakalim aliyim. baligi annemde yapariz ne guzel toplaniyosunuz bizde yapardik ama malum sebeplerden artik yok bizim balimcimiz var hemen 200 mt yakinda pisiriyoda ama hamsiyi kizartiyo acaba yaparmi buglamasini ben hic yapmadim

Anladım hayırlısı olsun canm bu yazisamadiklarmizi not almak lazım unutmayalım :))
Ay hadi uyanmaz inşallah rahat bir uyku çekersiniz ..
Çağanda uyudu 12 de bakalım ne kadar sürecek sessizlik:))
Ay sizin o meselenizide hala anlamış değilim ya neyse kötü aile icinde öle seyler düzelir umarım en kısa zamanda aralar(
Sor bakalım bir ama balıkçıysa niye yapmasın yapar heralde ??
Yok yavrum yemiyor ümitsiz vaka biZimki ne yapalım saglık olsun..

Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım (
Zerre gece uykumuz kalmadı bu saate kadar yarım satte bir memedeydik 1 sanattır de tamamen ayaktayiZ inanın parmağımı kıpırdatacak Halim kalmadı bana bir akıl verin nereye gitti bu cocuğun uykuları (

Canım benim artık anne sütü ihtiyacını tam olarak karşılayamıyodur...Aç klıyodur...Yemeğe başlasa düzelir..Ispanağı falan haşlamadan kavurup denesen..Benim ki öyle yiyo mesela...Haşlamadan hoşlanmıyo..Muzu sütünle ez ver..Tok tutar..Akşam muhhallebi dene..Sana güveniyo böcek..Nası olsa meme var..Allah yardımcın olsun..Tam sinir harbi..Ağlayasım geliyodu valla..

Tam dut mevsimi..Kara dut ama...Pazardan alıyorum..Eminim o yüzden:))Herkes somon yapıyo...Somon yapmıcakmıymışız...İİki söyledin..Somon alıcaktım:))

hadi ya .ne isin var o saatte dimi bende gozdem gibi dusunuyorum tok olsa rahat uykuya gecicek derin ac uyaniyo biraz emiyo tekrar iyaniyo sen ne yap ne et basla birak ogursun alissin bunu oylesine demiyorum cu.ku ayni boyle baslaniyk kusuyolar sonrada alisiyolar ama cagan muhallebidede mene istiyodu tekrar ver yedirirken sarki soyle dikkati dGilsinki yesin tabi bide bu disler onlar icin cozum pek yok gibi
ne zor gecirmissin hepsi gecicek insllh bide bu caylar ihlamur papatya gercekten rahatlatiyo koy seker icine tatli olsun bosver icsin tekrar dene biberon almiyo dimi cagan alsa coj cok icerdi belki.ay aklimada baska bisey gelmiyo

burda buyuk pazar var bugun marketten yok gormedim hemeniyim su dutu.
gozdem buzhane baligi somon verme hamsi ne varsa yoksa somon daha guzel olur ama.yanina patatesle super ogun ilur.

dün gittik babamızın yanına,hafif öksürüğü vardı hem onu muayene ettirip aylık kontrolümüzü olacaktık,babamızın yanına gitmemizle ateşini ölçtürmemiz saniyelik oldu
38.5 !!!!
hemen dr a çıktık ciğerler temiz bişi yok boğaz enfeksiyonu sadece
acile indik şurupla fitil veridk ve yatış yaptık
ateş düşmedi serum taktıralım dedi dr
damar bulmak ne mümkün,
tombikmiş ondan bulamıyolarmış(uyuzlar yavrumun çok canı yandı)
neyse 6saat süren serumun ardından eve geldik
gece 4 ve sabah 9da tekrar ateşlendi,
sabah akşam iğnelerimiz var antibiyotik !
ateş ara ara baş gösteriyo 4 saatte birde fitil vericem çok ateşi olursa
10kg,72cm...
ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN ama
BİTSİN ARTIK ŞU BEBELERİN HASTALIKLARI

ecrin cnm yaa neden uyumuyo acaba gündüz uykuları nasıl
dişlerini kontorl ettinmi şişlik varmı?
fitile neden öyle dediki 2-3 dr geziyorum hepsi diş için huzursuzlukta verilir demişti
özgür beyinizle bizimkiler uyuşmuyo
bende balığa başlayacaktım ama şu hastalık çıktı

canim cok gecmis olsun ne tesaduf. doktorda tamda cikmis ah yavrum ya beceriksizliklerinden bulamamislardir canini yakmuslar ceydanin tekrar tekrar gecmis olsun beterinden korusun cok uzuldum sizde dislerden degil enfeksiyondanmis masallah boyuna posuna bizde cok kalabiktik enaz 8 cocuk vardi insllh bisey olmaz bizimkine fitil icin son care her seferinde atma dedi

sğl cnmm çok hırpalanacak yavrum iğnelerle yaaa
neredeydin kız fotoları gördüm...

Canm ya doymasa her ay düzenli kilosunu alırım ı ? Ne versek yer ama bizimki öle degildi gündüz 2. 3. Satte bur emen cocuk gecemi doymucak bence ondan değil huy yaptı umarım biranönce düzelir devamlı emmiyor ama meme ağzında Dursun istiyor ( bu gece muhallebi denicem umarım sever yer :) yavrum sanki dış değil bizimki !!
:)) sagol canm almıyor maalesef zahmetli cocuk bizimki kasık kasık vericin ağzını acarsa :)
Ee sizde gezmelere gitmisiniz bugün Baya da cocuk vardı nasıl gecti ?
Bende kuzene gittim bugün cagan şükür iyiydi şimdi anneme geçtim aksamada arkadasın eşinin dogum gunu oraya geçicez ama ben ayakta uyuyorum :)) bakalım gün sonunu nasıl getiricem..!!

Ay kıyamam kuzuya çok gecmis olsun canm Rabbim beterinden saklasın düzelir biranönce inşallah ben ateşten çok korkuyorum içlerde bisey yok demiş ama iğne vermiş antibiyotik umarım acele etmemiştir yazık çok küçükler özgür bey ilaca karsı en son ana kadar o yüzdende kafam sarıyor dr U sanırım
Maasallah kilosu da boyunda gayet güzel ..
Ya bende dış sandim ama sanırım değil Özkan meme dede durmaz heralde huysuzluk yapar bizimki meme istiyor hep ağzında Dursun bakalım düzelir inşallah başlarsın düzelir biranönce annesi şükür içleri temizse 1 hafta geç baslar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…