2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar günümüz vardı bugün çarşmba bendeler dünde yine aynı grup songüldeydik ama zeynep çok ağlaığı için bi ara biz banuya gittik bugün sadece 1 dk ağladı:))alıştı sanırım hatunlara çocuklarada ağlıyodu bugün gayet keyifli bi gün geçirdi..

amannın neler yapmışşşşşşş sadece 1 küçük kase kadar kısır yedim içinde marul salatalık falan vardı bozmadım rejimide:))dünde sadece 3 tane dolma yaprak yarım dilimin azı pasta :))ecrin bende yorgunum bugün bide çıktık avm ye gitcektik şafak aradıda döndüm

ay sende yorulmuşsun bide gece çağan uyumazsa yandın ecrincim ama evde olmaktansa dışarda olmayı tercih ediyorum inan..
bugün 14 aylık emre vardı 10 kg:) ay açmıyo ağzını dişleride var sımsıkı çok iyi yiyomuş bianda iştahı gitmiş sadece çubuk kraker yiyomuş (anam dedim bakalım biz ne olcaz

Yavrum msj in 3 kere gelmiş :) bakalım artık son ümit ya tutarsa :) evet ya valla disarda olunca dinleniyorum aslında çıkmak zoruma gidiyor ama çıkana kadar olay ..
Oh güzel zaman geçirdiniz sizde yani valla bravo sadece kısır yediysen ben hala baslayamadim maalesef spora başlamadan da o gaz gelmiyecek bana zaten herseyivbiraksam tatlısız hayatta yapamam ben :)
Uff Yaşar'da hala gelemedi !!!

Kızlar nerelerdesiniZ ??? Burcu kuzum bugün eekencisin sanırım hiç girmemişinnn ( erkenden attın kendini dışarılara !
Kızlar dün gece 12 de annem yedirdi cagan paşaya muhallebiyi uyuttuk Kacta kalktı sizce emmeye ???
:))1 de ve gece full time devam yani açlık degil bizimki şımarıklikk son umutta çöpe .... Ya çilek çıktıya caganA versek dün 1 taneyi yüceltin çok sevdi serbestim i yasaklı listesine demi ???

Ay burcu artık sızlanmayi bırakıp bu düzene alışmaya karar verdim kav gün uygularım bilmem âma?? Sanirsam memeyi bırakana kadr bı böleyiZ Rabbim güç versin ..
Ay kız çok zayıf değilmi?? Yavrum su cocukların yememesi çok kötü zeynoyu kadının yanında yedirmeseydin !!( ay bende annenler. Gibi oldum ))
Bakalım ben hala geçmediğimden sorun yokta Zeynomda yemeyi seviyor sorun yok yani :)

canım sabah girdim bisuru yazdim silindi sinir oldum kapadim.annemdeyim hava super sirk kurulmus oraya gidivez birazdan
ecrin dwmek cagan gercekten huysuz duzelicek insllh bizdede simdi aysenin ark geldi zeyno agladi maleseg:-(

canım sabah girdim bisuru yazdim silindi sinir oldum kapadim.annemdeyim hava super sirk kurulmus oraya gidivez birazdan
ecrin dwmek cagan gercekten huysuz duzelicek insllh bizdede simdi aysenin ark geldi zeyno agladi maleseg:-(

Burcu ya lütfen evdeki pc ye devam tlf yüzünden a yazar oldun
Yavrum eskiye gore melek benim oğlum su anda tek şikayetim gece uykusu benii yoran eskiden olsa koca bir liste yapardım :) annem de bizi öle büyütmüş tüm gece meme de uyurmusuz sırayla bu isler /)
Bende annemde kaldım gece sabah biraz uyuyum diye biraz incede kuaföre gittim geldim temiz insan oldum
Zeynom da 7 aydan sonra ağlamayı öğrendi nasıl dişleri varmİ bir gelişme ?,

cnmm ya daha öncede sordum ama senmi görmedin cvp verdinde benmi görmedim bilmiyom
gece uyumak istemiyo demişsin ya peki ağlıyomu?
gündüz uykuları nasıl acaba gündüz çok uyuyoda gece ondanmı oturmak istiyo bide sabah kaçta kalkıyo?

Canım Allah yardımcın olsun..Bu arada çilek yasaklıların başında ne yazık ki

Deniz cim bebişin iidir inşllah..Çok geçmiş olsun

Canm normalde cagan 12 ye doğru uyur sabah 10 kadarda her 2 satte bir kalkıp emerdi ama sallanmak istemezdi gıkı çıkmadan Emre uyurdu
Şimdi 12 ye doğru uyuyor her saat bası uyanıp ağlıyor âm memeyi verince susuyor devamlı memede durmak istiyor 2 kere ortalama sallanmak istiyor ayakta tekrar kendi dalmıyor sabah 5 - 7 8 o civarlarda uyanıyor ama ağlamıyor uyumak istemiyor 2 saat tv izleyip tekrar yatıyoruz gündüz de genelde 3 kere dekan uyuyor ama hepsinin toplamı 3 saati buluyor ama arada şaşıyordaa nadiren mesela bugün 1 de yattı 4 te kalktı arada bir kalktı emdi tabi iste böle teşhis ney şimdi ??:)
Senin kuzu nasıl oldu bu arada düzeldimi ateşi çıktımi birdaha ??

ecrincim valla haklısın teleden önce daha rahat giriyodum yazıyodum bundan sonra pc den açıcam
nasılsın bizde zeyneple şafak uyudu bugün zeynep hiç uyumadı erken yattı inşllh uyanmaz jel sürdüm emziklede masaj yaptım rahatladı uyudu bende yalan dünyaya bakıyodum beyaz başlar leblebi aldım kola bide zeyno uyanmazsa süper olur..
bugün özgür beyi aradım burdaki hatunlar bi acaip diyoki ben 5 öğün veriyorum diyolar çok aradım hergün ver dedi hem meyve hem yoğurdunu kahvaltı 2 sebze bide gece maması benim yaptığım gibi onlar çok az veriyolar anlamadım bide diyorum acaba bizim burda sultan tıp var çocuk doktorunu pek sevmedim ama onamı götürsem yakında hem 35 lira şafakta öyle yapalım diyo ama desem gideriz yine özgüre ama .

benimde uykum hem var hem yok bi acayip.
sen napıyosun çağan paşacım napıyo.

bugün tavuk suyu veriyoduma ilk defa tavuk verdim tabi çorbada iyice rondoladım sevdi patican haftaya balık mevsimde bitiyomuş şansa

Sagol canm ay hadi ya çağanın çok sevmesinden anlamam lazımdı :) bugün 1 tane daha yedi birdaha vermiyimmmm bari ..

aa evet canım çilek alerjik bi meyve ya verilmiyo diye biliyorum.sende verme hip erik falan denesene belki sever:)

off işte en korktuğum gece uyanması çünkü saat başı uyanması ilk doğdukları gibi perişan olmuştum bende uyandımmı hemen uyuyamam tam dalarken tekrar uyanması ayy(allah yardım etsin şimdilik bizde uyumuyo allahtan bugün yorukdu bide doğru dürüst uyumadıda yattı..

denizcim bugün uzun zuzn yzdığımda sormuştum ceydacık nasıl oldu diye silindi ama facede falan vardın demekki korkulcak bişeyi yok inşllh iyidir..sen neler yaptın sen hergün hem meyve hem yoğurt veriyomusun.

Canım Allah yardımcın olsun..Bu arada çilek yasaklıların başında ne yazık ki

Deniz cim bebişin iidir inşllah..Çok geçmiş olsun
sğl cnm bugün son iğnemizi olduk daha iyi şükür olsunki
ne yazıkki bizdede 3 gecedir uyanma oyun isteği var hastalığına yoruyorum
geçen gece onu uyuttum eşimin yanına tv seyretmeye gitti 1 saat sonra uyanma sesi ile irkildim tv karşısında sonra 2 saat onu sallama ile geçti
akşamda tekrar uyanacağını biildiğim için saniye ayrılmadım başından bi ara uyandı emziğini verdim yarım saat beşiğinde salladım sonra daldı uyudu
mesela.....
çağan paşa gündüzde çok uyumuyomuş aslında acaba gündüz çok uyuyoda ondanmı gece oynamak istiyo dedim ama değil.cnm bide şu var biz mama veriyoruz ya o tok tutuo emseler daha sık uyanıp acıkacaklar
ondan bizimkiler gece çok uyanmıyo
istersen sende dene bi gece yatmadan mama vermeyi bakalım durum o zaman ne olacak
denizcim bugün uzun zuzn yzdığımda sormuştum ceydacık nasıl oldu diye silindi ama facede falan vardın demekki korkulcak bişeyi yok inşllh iyidir..sen neler yaptın sen hergün hem meyve hem yoğurt veriyomusun.

cnm bugün daha bi iyiyiz son iğnemiz bu sabah bitti çok şükür çok ağlıyodu iğnede yavrum kıyamıyodum ama iğneler onu iyi etti şükür,,hehe nasıl face te paylaştığım parmak arası patikler bi arkadaş yapacak oldu bana dur bakalım

burcucum malesef günde 1 kere ya meyve yada yoğurt
yoğurda alerjimiz olduğundan babymix elmalıyı tüketiyoruz daha geçmedim deneme olarakta normal süte belki alerjimiz geçmiştir
evde isem zorla elma yada armut yada muz yada ikisi bir arada yapıyorum zorla yediriyorum meyvayı yemediğide oluyo
dışarıdaysam minik kavanoz meyvelerden veriyorum.
bazen evdede kavanozlara başvurduğum oluyo benim hazırladığımız yemezse
dün mesele meyve öğününde tarhana denemek istedim pişirdim az peynir koydum içine yemedi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…