Canım benim artık anne sütü ihtiyacını tam olarak karşılayamıyodur...Aç klıyodur...Yemeğe başlasa düzelir..Ispanağı falan haşlamadan kavurup denesen..Benim ki öyle yiyo mesela...Haşlamadan hoşlanmıyo..Muzu sütünle ez ver..Tok tutar..Akşam muhhallebi dene..Sana güveniyo böcek..Nası olsa meme var..Allah yardımcın olsun..Tam sinir harbi..Ağlayasım geliyodu valla..
Uf onu zannetmem canm da. Muhallebi son ümidim bu gece denicem ama normal sürme yapabiliyomuyum onu ? Evet güveniyor da nasıl yoruyor annesini bir bilse aynen valla bir ara insan öle taşıyor ki ağlayinca anca rahatlıyor :)) sen de çok mücadele ettin ek gıdaya geçerken ama basar din umarım biz de bir anönce başarırıZ:)
tabiki ya merak etme bakalım muhallebiyi yiyince uyucakmı yok uymuyosa demek huyu bu diycez bebek işi şans bazı bebekler rahat oluyo bazılarıda anneleri yoruyo ama hepsi geçici ..
sğl cnmm çok hırpalanacak yavrum iğnelerle yaaa
neredeydin kız fotoları gördüm...
Canm ya doymasa her ay düzenli kilosunu alırım ı ? Ne versek yer ama bizimki öle degildi gündüz 2. 3. Satte bur emen cocuk gecemi doymucak bence ondan değil huy yaptı umarım biranönce düzelir devamlı emmiyor ama meme ağzında Dursun istiyor( bu gece muhallebi denicem umarım sever yer :) yavrum sanki dış değil bizimki !!
:)) sagol canm almıyor maalesef zahmetli cocuk bizimki kasık kasık vericin ağzını acarsa :)
Ee sizde gezmelere gitmisiniz bugün Baya da cocuk vardı nasıl gecti ?
Bende kuzene gittim bugün cagan şükür iyiydi şimdi anneme geçtim aksamada arkadasın eşinin dogum gunu oraya geçicez ama ben ayakta uyuyorum :)) bakalım gün sonunu nasıl getiricem..!!
üşümedi terlemedidecanım iyi olsunda napalım tabiki artık daha anlıyolar en son 6 ay aşımızda sağlık ocağı inlemişti(nerden kaptı üşüdümü neyaptı.
ay sende yorulmuşsun bide gece çağan uyumazsa yandın ecrincim ama evde olmaktansa dışarda olmayı tercih ediyorum inan..
bugün 14 aylık emre vardı 10 kg:) ay açmıyo ağzını dişleride var sımsıkı çok iyi yiyomuş bianda iştahı gitmiş sadece çubuk kraker yiyomuş(anam dedim bakalım biz ne olcaz
canım sabah girdim bisuru yazdim silindi sinir oldum kapadim.annemdeyim hava super sirk kurulmus oraya gidivez birazdan
ecrin dwmek cagan gercekten huysuz duzelicek insllh bizdede simdi aysenin ark geldi zeyno agladi maleseg:-(
Burcu ya lütfen evdeki pc ye devam tlf yüzünden a yazar oldun
Yavrum eskiye gore melek benim oğlum su anda tek şikayetim gece uykusu benii yoran eskiden olsa koca bir liste yapardım :) annem de bizi öle büyütmüş tüm gece meme de uyurmusuz sırayla bu isler /)
Bende annemde kaldım gece sabah biraz uyuyum diye biraz incede kuaföre gittim geldim temiz insan oldum
Zeynom da 7 aydan sonra ağlamayı öğrendi nasıl dişleri varmİ bir gelişme ?,
Kızlar nerelerdesiniZ ??? Burcu kuzum bugün eekencisin sanırım hiç girmemişinnn( erkenden attın kendini dışarılara !
Kızlar dün gece 12 de annem yedirdi cagan paşaya muhallebiyi uyuttuk Kacta kalktı sizce emmeye ???
:))1 de ve gece full time devam yani açlık degil bizimki şımarıklikkson umutta çöpe .... Ya çilek çıktıya caganA versek dün 1 taneyi yüceltin çok sevdi serbestim i yasaklı listesine demi ???
cnmm ya daha öncede sordum ama senmi görmedin cvp verdinde benmi görmedim bilmiyom
gece uyumak istemiyo demişsin ya peki ağlıyomu?
gündüz uykuları nasıl acaba gündüz çok uyuyoda gece ondanmı oturmak istiyo bide sabah kaçta kalkıyo?
Canım Allah yardımcın olsun..Bu arada çilek yasaklıların başında ne yazık ki
Deniz cim bebişin iidir inşllah..Çok geçmiş olsun
Sagol canm ay hadi ya çağanın çok sevmesinden anlamam lazımdı :) bugün 1 tane daha yedibirdaha vermiyimmmm bari ..
Canm normalde cagan 12 ye doğru uyur sabah 10 kadarda her 2 satte bir kalkıp emerdi ama sallanmak istemezdi gıkı çıkmadan Emre uyurdu
Şimdi 12 ye doğru uyuyor her saat bası uyanıp ağlıyor âm memeyi verince susuyor devamlı memede durmak istiyor 2 kere ortalama sallanmak istiyor ayakta tekrar kendi dalmıyor sabah 5 - 7 8 o civarlarda uyanıyor ama ağlamıyor uyumak istemiyor 2 saat tv izleyip tekrar yatıyoruz gündüz de genelde 3 kere dekan uyuyor ama hepsinin toplamı 3 saati buluyor ama arada şaşıyordaa nadiren mesela bugün 1 de yattı 4 te kalktı arada bir kalktı emdi tabi iste böle teşhis ney şimdi ??:)
Senin kuzu nasıl oldu bu arada düzeldimi ateşi çıktımi birdaha ??
sğl cnm bugün son iğnemizi olduk daha iyi şükür olsunkiCanım Allah yardımcın olsun..Bu arada çilek yasaklıların başında ne yazık ki
Deniz cim bebişin iidir inşllah..Çok geçmiş olsun
ne yazıkki bizdede 3 gecedir uyanma oyun isteği var hastalığına yoruyorumCanm normalde cagan 12 ye doğru uyur sabah 10 kadarda her 2 satte bir kalkıp emerdi ama sallanmak istemezdi gıkı çıkmadan Emre uyurdu
Şimdi 12 ye doğru uyuyor her saat bası uyanıp ağlıyor âm memeyi verince susuyor devamlı memede durmak istiyor 2 kere ortalama sallanmak istiyor ayakta tekrar kendi dalmıyor sabah 5 - 7 8 o civarlarda uyanıyor ama ağlamıyor uyumak istemiyor 2 saat tv izleyip tekrar yatıyoruz gündüz de genelde 3 kere dekan uyuyor ama hepsinin toplamı 3 saati buluyor ama arada şaşıyordaa nadiren mesela bugün 1 de yattı 4 te kalktı arada bir kalktı emdi tabi iste böle teşhis ney şimdi ??:)
Senin kuzu nasıl oldu bu arada düzeldimi ateşi çıktımi birdaha ??
denizcim bugün uzun zuzn yzdığımda sormuştum ceydacık nasıl oldu diye silindi ama facede falan vardın demekki korkulcak bişeyi yok inşllh iyidir..sen neler yaptın sen hergün hem meyve hem yoğurt veriyomusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?