2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aman iyileşsin biranönce napıcaksın onların canı yandımı ona değil bana yapsınlar diyo insan ama böyle büyüycekler..daha nekadar devam iğnelere yarımda bırakılmaz iğnlere biranönce biter inşlh..
demek sizdede başladı yarım yamalak uykular ıhllamur veriyomusun sen ..bide yoğurtla meyveyi aynı gün ver dedi doktorum sen napıyosun nas veriyosun..

ayy süperdi benim elimden hiç gelmez seninkini yaparsa eklersin süperdi çünkü çok tatlı o parmakları ısırmak istiyorumm

anladım denizcim bende 1 hafta babymıx elmalı verdim sonra mayalaıyım dedim şeker koymazsam zaten yemiyo yoğurdu şeker koy mayala dediler bikere denemiştim ama yine şeker koymadan yememişti bende evdeyken muz elma armut hipp erik kayısıyıda veriyorum çok seviyo allahtan zeynep meyveyi seviyo sanırım tatlı şeyleri seviyo..
ya benim kuzumda tarhanayı sevmiyo ya zorla içiyo biz çok severiz inşlh severler sen ekmek koyuyomusun çorbasına daha kıvamlı oluyo patates koymazsam koyuyorum muhakkak

cnm bu sabha bitti iğneler benim dr da meyveyide yoğurduda aynı günde ver diyo ama imkansız yada şöyle yapabilirim yoğurdu ikindi öğünü verip meyvesini ya hahvaltısına yada muhallebisine ekleyebilirim öğün kalmıyoki yemesi için acıkmadanda yemesi imkansız...ben şeker koymadanda yediriyodum öyle alıştı öyle yiyodu haftaya denerim bakalım süt alıpta yoğurt yapıp vermeyi
eğer sulu olursa tarhana ekmek ufalamıştım ama koyu olursa gerek duymadım hoş onuda yemedi ya

Ben tarhanayı muhallebi kıvamında pişiriyorum..Yani tarhanasını fazla koyuyorum..ekmek koymuyorum..30 g kadar da kıyma koyuyorum..Çünkü tek yediği şey tarhana....Meyvayı yemiyo..Çok zorlanıyorum..Yoğurdu ne yap ne et yedir dedi dr...Bayby mix aldım..Onu da yemedi...((

aa süper çok sevindim bitmesine ..inşlh bidaha gerek kalmaz iğnelere hiçbişeye..

ben yoğurdunu akşam veriyorum biberonla birazda sulandırıyorum ayrandan kıvamlı tabi hem rahat içiyo hemde uykuya geçişi sağlıyo..yoğurt vermediğim 3 4 gün olmuştur ama meyveyi hiç aksatmadım hergün verdim aman seninn dr da öyle söylüyosa sevindim .
i meyve suyu sık biberonla ver yada yoğurda elma rendele ikisi birada çıkar yada kahvaltısına ekle meyveyii en güzeli..

gözdemcim meyve suyu sıksan ama seninki bibeon almıyo fincanla verin diyolar ama cesaret edip verebiilrmisin bilmem.

ben bugün ilk defa ceviz verdim kahvaltıda bahçemizin cevizi organik:))ama kahvaltısını bitirmedi tam acaba cevizdenmi anlamadımm

aslında meyve ile yoğurduda karıştırabilirim doğru diyon kız
bende 1 aydır verecem verecem veremedim yaa şu cevizi oh yarasın yavyuma

aslında meyve ile yoğurduda karıştırabilirim doğru diyon kız
bende 1 aydır verecem verecem veremedim yaa şu cevizi oh yarasın yavyuma

:))bende deniyim :)meyveli yoğurt olduğuna göre mis gibide olur inşllh sever yer maviş ceyda ...

sağol denizcim sen neden vermedin cevizi annem çekmişt e robottan1 kaşık koydum artık hersabah koyucam bari omega alsın sende başla yarın bence ..bende vericem diyorum hep kalıyodu :)

Son düzenleme:

canım ya biranönce çıkarır da kurtulur inşallahhyavruu.. umarım uyanmamıştırr...ben jel almadım canm ya biizmki diş değil gibi geldi bana çünkü boşuna sürmüüym dedim..
ya anneme anlattıom mesela annemde yok artık dedii ben ek öğüne gecicem dediğim sıralar hem meyve hem yoğurt hem çorba sebze çok geliyor millete ama biizm dr öle istiyor diyorsunuz ben bilmiyorum kim haklı ama 5 öğünde yerler meyvesi falan içinde.. bende aradım cuma özgür beyi akşam döner size dedi uyuz kız ama dönmediii...
e götür canm ama dr sevmedim diyosun başka dr da vardır mutlaka ona götür gerçi artıkher ay götürmüyoruz hastalıktan hastalığa da özgüre getirsen dokunmaz heralde her ay bencede cok faza ama artık aylık kontrolleri atlattık ben özgür beye güveniyorum ilaca karşı olmasıda beni mutlu ediyor..
canm dün beyaz varmıydı ben baktım baya başlamadııı?
bizde dün gece geldik eve 12 de paşayı uyuyttummm 1 e doğruda ben yattım uykusuzluktan oyatar yatmaz yatıyorum valla hiçbişeye takılmıyorum:)
maaşallah kuzuyaa yarasın ben yerken minik bir iki parça veriyorum balık ağzına en azından tadına alışsın diye..

ay ben verdim valla dün elmasına kattım 1 tane çok sevdiii yasak olmasa sevmezdi zaten benim paşammm:) vermiyim birdaha bari..

evet canm derler ya her hastalandığında çocuğun bir huyu değişir diyee rahatsızlığındandır geçer inşallahh.
yok canm genelde çok uyumaz çağan gündüz benim çocuğum uykuyu sevmiyor sanırımm aman gerçi her gün farklı oluyor bir istikrar yok bu çocuklarda :)
canm 2 gecedir muhallebi yapıyorum çağana tatlı ya yiyor ben bu şeker yasağını deldim valla koyuyorum ne yapıyımm benim çocuüum damak tadı arıyor!!! dün muhallebiisni yedi üstüne beni emdii karnı şiş bir şekilde uyudu dedim artıkk herlade uyur baya ama yok 2 saat dolmadan emmeye uyandıı:)) meme iistiyor demkki memeyi bırakana kadar böle olucak ne yapalım sağlık olsun yapıcak bişey yok:) biraz fazla migrenim tutar o olurrr...
oy kzuum ya hadi bununla geçmiş olsun canmmm ... a bende gördümmm yesinlerrr parmak araanızı ama kuzular rahatt edemezkiii annesi onunla bence bana çok rahat gelmediiii...

ecrin nerdesinnn canımmm...

canm burdayım yat kalk olduğumuz için biraz geç kalktık bugün :) kahvaltı ev topla toz al çağanla uğraş tekrar yatırdım onu ancak başına geçtimm havada kapalı insanın içini bayıyor valla...
sen ne yapıyorsun evdemiisin bugün?
sirke gittiiniz mi dün?
zeynomm nasıll kavuşamadığım kuzumm:)))

neyseki uyanmadı ve beyaz yoktu(bende bugün ne giysemi seyrettim girersin diye beledim sende gelmeyince yattım..
jeli kendimde denedim resmen uyuşturdu ağzımı ben gece sürüp masaj yapınca uyuyo zeynep aslında pek sürmek istemiyorum ama rahatlattığı için sürüyorum..
siz nerdeydiniz neler yaptınız çapan kuzum bütün gece uyumuştur inşllh zeyno rahat geçirdi sabah yatağını tırmalıyodu kuzu ağlamıyoda oynuyo sesine uyandım:))
çağan balığı sevdimi bende vericem ama nezaman annem yapıcak artık yada kızlar.
aslında dediğin doğru ilaca karşı iyi bi doktor ben şafağa böyle diyim şimdi onada zor geliyo işe gidiyo bizi alıyo tekar eve bırakıyo aslında o gün geziyoruz ama işine gelmiyo pek:) burdaki doktora zeynep çok ağladığında gitmiştik benimde ruh durumum pek iyi değildi oda etkiledi ama ..para olarak düşünüce zaten 3 ayda çağrıyo aylığa vurunca aynı hesaba geliyo zaten aslında ..

tam bimiyorum ama bi kere verdin bişey olmadıysa sorun yok diye biliyorum...
ya neden dönmediki bide telide açmıyo özgür bey aslında çocuk dr 24 saat açık olmalı abuk subuk aramayız zaten insanın eli ayağı karışıyo bide kendi d cevap alamayınca daha panik oluyo sen bugünde ara çileğide sor için rahat eder ..

Son düzenleme:

ay evet ya evdeyiz anneme gidicektim aslında hava kapalı olunca üşendim resmen zeynep uyududa ..
ne güzel bizde 10,30 du kalktık sen ne güzel işini yapmışsın ben öyle oturuoyrum zeynep uyanınca şevk gelir kesin:)

sonra vazgeçtim bizimkiler gitti çokta büyük değilmiş zaten..

ya evet ya bitürlü kavuşamadık..haftaya günüm var pazartesi temzilik salı mamalar çarşmbda günn.ondan sonra buluşalım artık.oyun gibi olcak ama forumda buluşalımmı huzurun servisini kaldırmışar sanırım.

ii barii rahat uyumuşş e rahatlatıyorsa denekkii dişinden kzuunun mecbur bir süre sakinleyene kadar sürüceksin.. çağanda uykusunu alıp uyanınca aynı tırmalıyor biyerlerii ağlamıyorrrr ne tatlılarr yaaa şimdi gidipp uyuyan çocuğu ısırsım geldi:)
aman sen devam et bence özgüree güven çok önemlii sonuçtaaa arada erkekler okadar da yorulsunn bişey olmazz:))
valla 2 gün üst üste yedi bişey olmadıı ama yine sorarım dr a ya ben ne zman cebine msj atsam döndü yada cvp verdi şimdiye kadar allah var ama o uyuz kıza not bırakınca dönmüyorrrr... cebi açık canm 24 saat diye biliyorum ben..nese p.tesi hastaneden ararım acele değil nasılsa okadar da bunaltmayalımm dimi:))

ayy burda çok yağmur yağıyor hiç çıkılcak gibi değilk dışarıı şimdi yasar da aradı gelmiş çıkıcazmı dışarıı işiniz varmı diye yok çıkmam bir yere dedimm..
ay ben sabah oturmadan yaptım yaptım yoksa kaldıramam totomuu zaten yapmadanm da oturamam sorunluyum okonuda biraz:)
hıı önceden program yapmıyalım seninle bitir bakalım sen işlerinii öle konuşalım:)) ama huzur servisini iyice öğrenirsen sevinirim canm ya bakırköy de işlerimm varr hemm oarası olursa daha iyi olur benimm içinnn ama yoksada canın sağolsunn forum olurr
oo hazırlıklarr var demekkk mamalarr yapılıcakkk sen severmisinn hamur işi yapmayıı?

gözdemcim meyve suyu sıksan ama seninki bibeon almıyo fincanla verin diyolar ama cesaret edip verebiilrmisin bilmem.

Hayatım biberon alıyo ama meyve suyunu içmiyo( Ya beter bizimkiler..Çağanla yarışıyolar..Benim kide tatlı yemiyo....Bu arada özgür beyin telinde sorun varmış...İki msj attım..Üstüne aramayınca hastaneyi aradım..Elif arattı sağolsun..Ben cevizi 15 gündür veriyorum..Yarın balık vericem bakalım:)Şu 5 öğün meselesi bencede çok zor..Bende yoğurtla meyveyi karıştırıyorum..Yoksa zaman kalmıyo..Hoş bi kaç kaşık yiyo ama olsun..Hiç yoktan iidir...))

yarın sana söz ceviz vericem en azından söz diye unutmam belki :))))

inş çağanda eski huyuna döner cnm yaaa
gece uykusu bişeye ebnzemiyo nedense
ya ince bi ip hep sert değilki rahatsız etmez yaa:26:

ecrin sen yine gaza gelip yapma:)banada çok oluyo uyuyo kolaarımda ya ısırıp öpesim sonra hoop burcu diyorum ama şafaktan şüpheliyim ilk zamanlar işe giderken öpüyodu bi yakaladım onu dedim zaten uykusuzdum valla hakkımı helal etmem sana bide kalkmam sen bakarsın o günden sonra hiç yakalmadım ama nezaman ayakta olsa şafak zeynap kıpıdanıyo artık bilmiyorum ne yapıyo:)
ecrin bende gaza geldim temizledim bide naptım ıslak mendille kolukları halıları bide mineflo bizim yerleri sildim parladı banyomu temizledim mutfağımı ama dolapları değil çok güzel oldu ben arıyım gelsinler dışardanda yemek istiyim savıyım günümü ne güzel olur:))

evet ecrin ya ben tekarar konışıyım şafakla ama benim şansıma ben arasam cevap vermiyo tel geride dönmüyo ama artık özgür beyle konuşuyorum daha önce hep elif cevaplıyodu ben uyuz olmadım elife ama :))
aman ne sevicem bi pasta yaparım oda pasta tabanı alıp güzel oluyo kurabiyede güzel yaparım başkada bişey yapmam:))zaten fırınım çok küçük hmm bide ıslak keki güzel yaparım ama uzun zamandır yapmadım hayatımda 1 kerede börek yaptım oda kazık oldu bizde bizimkiler yapar ben yerim bide senelerce rejim derdine yemedim desem yalan olmaz sen yaparmısın sanki nyaparmışsın gibi ama DENİZZ kesin sen yapıyosundur güzel şeyler:))

off bana günlük yemek yapmak zor geliyo bugünde yapıcam ıspanak allahtan super fresh yıkamış doğranmış:)

tamam plan yok ama şu günü atlatıyım buluşuyoruz ama dediğim gibi forum olursa süper olur seninde işin varmış ama o tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…