2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

benim aramalarım daha önceydi şimdi allah var memnunum güveniyorumda bakalımm..
balık için konuştunmu sanada bana dediklerinimi söyledi ki ne diyebilirki:))

hayret nasıl sevmiyo tatlıyı diycem aslında sevmemesi daha iyi hiç tanıştırmayın diyolarda mecbur kalınca yapıyoruz bende annem ablam sağolsun eski usullerle başladık:))
balık çorbası diyolar ama hayatımda hiç yapmadım biliyomusun tarifini..

Yok kız kıyılırımi onlara ay onları uyandirabilecek herseyi insan düşman olarak görüyor valla :)
Oh temiz temi paslar gibi kirlet şimdi benim takıntım evin temiZ sacım fönlü olsun gerisi önemli degil:))
Canm msj at acmiyosa görünce hemen arıyor seni ay ben niye gicigim bu kıza bende mı var bir anormallik acaba??
Şimdi sendemi anlamamasın demek istedin bana( valla bendimde fırınım küçük hep Ondan yapmıyorum :) bende tatlı karı salataları yaparım hamur islerini annem e Paslarım :)) yapan olmasa ogrenirdik bizim sucumuz değil ki )
Anlamadım hadi atlat bakalım e senin odmen vardı b koyde o ne oldu??

off ya zeynep uyumustu salonda yatiyodu sonra ben mutfaga gittim agladu safakta yaninda hemen yanina gittim bi baktim kan icinde agzi coj korktum hala agliyorum burnu kanamis cok az daha kanadi tampon yapmadan durdu ama cok korktum bugece nasl uyurum bilmiyorum acaba elini agzina cok goturuyo burnu.ami vurdu baktim netten onemli degil diyo gerizekali safakta arama ozguru dedi bisey olsa cogalsa gotururuz zaten onada uyuz oldum oda korktu ben panikleyince sakin ve k durmayi tercih etti sanirim.suan ayagimda uyudu nsllh onemli bisy degildir bagra bagra aglamak geliyo icimden cok sinirlerim bozuldu oyle gorunce.allah beterinden korusun yavrularimuzi.

Canm sakın ol bisey yoktur Allah'ın izniyle ama sen p. Tesi ara ozgurle konus mutlaka
E sen haklı olarak panik yaptın bende ayniyim ama birazdaha soğuk kanlı olmamız lazım artık ama ana yüreği iste ben bile okurken bı tuhaf oldum ki seni görünce o halde zeynoyu düşünemiyorum ama çok hirpaladiysa burnunu kılcal damarını çatlatmistir kesin oda önemli degil inşallah olmaz birdaha bosver kocaları sen de rahat ol yarın yaz lütfen aklım Zeynomda kalır benim şimdi

Ecrincim neyse cok şükür bidaha olmadı cok korktum ama dün iyiki Safak sakın Durmuş ben istiyorum beraber çığlık atalım ama bı taraf sakın olsun telden yaza ıiyorum birazdan yazarim

cnmm burnuna bişimi soktuda anlamadn ileri itti acaba
çok geçmiş olsun
eşinde çok soğuk kanlıymı heee
keşke sen yinede arasaydın
ama uzun süre akmadıysa sorun değildir heralde
ay yavrum ne acımıştır yaaa

ya sorma bana kalsa dt gotururdumde hafi dedim bidw kavga etmeyelim cok degildi ama 7 8 damla geldi yine inanamazsin cok panikledim anne olmak ne zormus ya onu dusundum .cok sukur iyi ama ben hayali kan goruyorum uyuyo bakiyorum ay emzigin golgesini falan..cok sukur iyi ama yarin ariycam neden olur diye.
disarda ne bicim ruzgar var ya...

senin kuzu yerde gwri geri gidiyomu zeynep surunerek basladi popoyu kaldiriyo gidiyo sonuyo tekrar tekrar ilerliyo ama ters

cnm yaa zor tabi ben bile okuyunca korktum
benim zillide yerde sürünüyo popoyu dikiyo ama gidemiyo geri geri gidiyo bazende
evet yaa bizde çıkacaktık dışarı ama üşütmiyim diye çıkmadık fena fırtına var

Canm çok sevindim tekrarlamamasina doğru insan o halde panik yapınca dogruyu düşünemiyor maalesef

haklisin.
bugun hep bisey olurmu korkusuyla gecti artik takilmama karari aldim ..
sen nasilsin bugun evdemisiniz cagan napiyo..ecrin cagan yere koyunca gidiyomu biseyler yapiyomu ..bide tel sarari ogretti annem simdi tel sarar zeynep diyorum ellwrini donduruyo bende o elleri yemek istiyorum
bugunde pazar oldum olasi sevmem pazarlarida inslh bu hafta yagmurlu olur bizim mutfak cok gunes aliyo su damladi bile gozukuyo ne kadar temiz olsada su damlasi gizukuyo dusun

demek hep geri bu agustos topigini okudum resmen emekliyk bebeler sok oldum masallah diyimde

evet ya iyiki cikmamissin daha yeni duzeliyo haftaya cikarsiniz artik bundan sonra duzelir havalar iyice zaten..
buarada esine mujde ver trabzonlu dimi kesin tr tutuyodurfener 1 0 onde benim koca deluriyodur simdi

:))))))))))))))))))seninkide fb sanırım.beraber izliyoz biz

Uf bugün çağanın yatıp kalkmasını beklemekten bir baktık saat aksam 8 olmuş evde kaldık çıkamadık (
Yaşar'da sınır küpü fener yeniyor diye :)) bı fb gs düşmanlığı ne anlamıyorum
Cagan zorlada olsa 2 gündür çorba iciyor :) ama bugün yoğurdunu öğürdü bende zorlama dim ..
Burcu canm Zeyno nasıl iyi dimi yok bı sorun ??
Maaslalh kuzulara bakalım bizim kuzulardan kim ilk emeklicek cagan artık başlanıyenin üstünde hiç durmuyor donüyor kayıyor tüm halinin üstünü geziyor :)) Allah'tan çok soğukları atlattıkta sorun olmayacak .. Biraz sonra banyo yaptıricaz uff yine bir ron aglicak

ben cok daralinca uyuyoda olsa giydiriyorum montu arabayada koyuyoeum oyle uyumaya devam wdiyo cikiyorum bide bugun hava tuhaf ya insanin cikasida gelmiyo.
haha bizdede gs dusmanligi var acaip hemde gs sampiyon olmadin der yafa fener olmasin ama gs yensin gibi mantik benimkide fanatik bugun yenerse fb neseli gelir eve simdi
ohh masallah cagana sik pamuk yanaklari op benim icin.valla benim yegenim emeklemedi desem olur direk yurudu her cocuk farkli aslinda kiyas yapnamak lazim okudum emekliyomys mesela acaba bizdemi problem diyorum ama herkez geri gider ilk diyo tugaflik yoktur sanirim aman gec olsun guc olmasin.bide kuveze girdi dyefe norpliga gitmistik ilk seferde ayakta atma var dedi ilerde yurumede sorun olabilir ikinciye gittik hicbisorun kalmamus sukur sezeryan doganlarda olabilir dedi ama baya tedirgin olmustuk ki kuveze girdi diye goz kulak kalp neler istedilwr.
bende survivora bakiyorum acaba gitsemmi ne guzel zayiflarimberaber gidelim diycem ben kara sinekten korkarim

ay demek corba icti madallah yarasin bak nasil alisiyo telden girince yazcagimida unutuyirum.

tabi cok zorlama yavas yavas alisir ne corbasi verdin

ay demek corba icti madallah yarasin bak nasil alisiyo telden girince yazcagimida unutuyirum.

tabi cok zorlama yavas yavas alisir ne corbasi verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…