yarın sana söz ceviz vericem en azından söz diye unutmam belki :))))
inş çağanda eski huyuna döner cnm yaaa
gece uykusu bişeye ebnzemiyo nedense
ya ince bi ip hep sert değilki rahatsız etmez yaa:26:
Hayatım biberon alıyo ama meyve suyunu içmiyo( Ya beter bizimkiler..Çağanla yarışıyolar..Benim kide tatlı yemiyo....Bu arada özgür beyin telinde sorun varmış...İki msj attım..Üstüne aramayınca hastaneyi aradım..Elif arattı sağolsun..Ben cevizi 15 gündür veriyorum..Yarın balık vericem bakalım:)Şu 5 öğün meselesi bencede çok zor..Bende yoğurtla meyveyi karıştırıyorum..Yoksa zaman kalmıyo..Hoş bi kaç kaşık yiyo ama olsun..Hiç yoktan iidir...))
Burcuuuuuuuuu telefonunu aççççççç çok merak ettim seniiii
ecrin sen yine gaza gelip yapma:)banada çok oluyo uyuyo kolaarımda ya ısırıp öpesim sonra hoop burcu diyorum ama şafaktan şüpheliyim ilk zamanlar işe giderken öpüyodu bi yakaladım onu dedim zaten uykusuzdum valla hakkımı helal etmem sana bide kalkmam sen bakarsın o günden sonra hiç yakalmadım ama nezaman ayakta olsa şafak zeynap kıpıdanıyo artık bilmiyorum ne yapıyo:)
ecrin bende gaza geldim temizledim bide naptım ıslak mendille kolukları halıları bide mineflo bizim yerleri sildim parladı banyomu temizledim mutfağımı ama dolapları değil çok güzel oldu ben arıyım gelsinler dışardanda yemek istiyim savıyım günümü ne güzel olur:))
evet ecrin ya ben tekarar konışıyım şafakla ama benim şansıma ben arasam cevap vermiyo tel geride dönmüyo ama artık özgür beyle konuşuyorum daha önce hep elif cevaplıyodu ben uyuz olmadım elife ama :))
aman ne sevicem bi pasta yaparım oda pasta tabanı alıp güzel oluyo kurabiyede güzel yaparım başkada bişey yapmam:))zaten fırınım çok küçük hmm bide ıslak keki güzel yaparım ama uzun zamandır yapmadım hayatımda 1 kerede börek yaptım oda kazık oldu bizde bizimkiler yapar ben yerim bide senelerce rejim derdine yemedim desem yalan olmaz sen yaparmısın sanki nyaparmışsın gibi ama DENİZZ kesin sen yapıyosundur güzel şeyler:))
off bana günlük yemek yapmak zor geliyo bugünde yapıcam ıspanak allahtan super fresh yıkamış doğranmış:)
tamam plan yok ama şu günü atlatıyım buluşuyoruz ama dediğim gibi forum olursa süper olur seninde işin varmış ama o tarafta
off ya zeynep uyumustu salonda yatiyodu sonra ben mutfaga gittim agladu safakta yaninda hemen yanina gittim bi baktim kan icinde agzi coj korktum hala agliyorum burnu kanamis cok az daha kanadi tampon yapmadan durdu ama cok korktum bugece nasl uyurum bilmiyorum acaba elini agzina cok goturuyo burnu.ami vurdu baktim netten onemli degil diyo gerizekali safakta arama ozguru dedi bisey olsa cogalsa gotururuz zaten onada uyuz oldum oda korktu ben panikleyince sakin ve k durmayi tercih etti sanirim.suan ayagimda uyudu nsllh onemli bisy degildir bagra bagra aglamak geliyo icimden cok sinirlerim bozuldu oyle gorunce.allah beterinden korusun yavrularimuzi.
Canm sakın ol bisey yoktur Allah'ın izniyle ama sen p. Tesi ara ozgurle konus mutlaka
E sen haklı olarak panik yaptın bende ayniyim ama birazdaha soğuk kanlı olmamız lazım artık ama ana yüreği iste ben bile okurken bı tuhaf oldum ki seni görünce o halde zeynoyu düşünemiyorum ama çok hirpaladiysa burnunu kılcal damarını çatlatmistir kesin oda önemli degil inşallah olmaz birdaha bosver kocaları sen de rahat ol yarın yaz lütfen aklım Zeynomda kalır benim şimdi
cnmm burnuna bişimi soktuda anlamadn ileri itti acabaoff ya zeynep uyumustu salonda yatiyodu sonra ben mutfaga gittim agladu safakta yaninda hemen yanina gittim bi baktim kan icinde agzi coj korktum hala agliyorum burnu kanamis cok az daha kanadi tampon yapmadan durdu ama cok korktum bugece nasl uyurum bilmiyorum acaba elini agzina cok goturuyo burnu.ami vurdu baktim netten onemli degil diyo gerizekali safakta arama ozguru dedi bisey olsa cogalsa gotururuz zaten onada uyuz oldum oda korktu ben panikleyince sakin ve k durmayi tercih etti sanirim.suan ayagimda uyudu nsllh onemli bisy degildir bagra bagra aglamak geliyo icimden cok sinirlerim bozuldu oyle gorunce.allah beterinden korusun yavrularimuzi.
cnmm burnuna bişimi soktuda anlamadn ileri itti acaba
çok geçmiş olsun
eşinde çok soğuk kanlıymı heee
keşke sen yinede arasaydın
ama uzun süre akmadıysa sorun değildir heralde
ay yavrum ne acımıştır yaaa
ya sorma bana kalsa dt gotururdumde hafi dedim bidw kavga etmeyelim cok degildi ama 7 8 damla geldi yine inanamazsin cok panikledim anne olmak ne zormus ya onu dusundum .cok sukur iyi ama ben hayali kan goruyorum uyuyo bakiyorum ay emzigin golgesini falan..cok sukur iyi ama yarin ariycam neden olur diye.
disarda ne bicim ruzgar var ya...
senin kuzu yerde gwri geri gidiyomu zeynep surunerek basladi popoyu kaldiriyo gidiyo sonuyo tekrar tekrar ilerliyo ama ters
Ecrincim neyse cok şükür bidaha olmadı cok korktum ama dün iyiki Safak sakın Durmuş ben istiyorum beraber çığlık atalım ama bı taraf sakın olsun telden yaza ıiyorum birazdan yazarim
Canm çok sevindim tekrarlamamasina doğru insan o halde panik yapınca dogruyu düşünemiyor maalesef
cnm yaa zor tabi ben bile okuyunca korktum
benim zillide yerde sürünüyo popoyu dikiyo ama gidemiyo geri geri gidiyo bazende
evet yaa bizde çıkacaktık dışarı ama üşütmiyim diye çıkmadık fena fırtına var
demek hep geri bu agustos topigini okudum resmen emekliyk bebeler sok oldum masallah diyimde
evet ya iyiki cikmamissin daha yeni duzeliyo haftaya cikarsiniz artik bundan sonra duzelir havalar iyice zaten..
buarada esine mujde ver trabzonlu dimi kesin tr tutuyodurfener 1 0 onde benim koca deluriyodur simdi
Uf bugün çağanın yatıp kalkmasını beklemekten bir baktık saat aksam 8 olmuş evde kaldık çıkamadık(
Yaşar'da sınır küpü fener yeniyor diye :)) bı fb gs düşmanlığı ne anlamıyorum
Cagan zorlada olsa 2 gündür çorba iciyor :) ama bugün yoğurdunu öğürdübende zorlama dim ..
Burcu canm Zeyno nasıl iyi dimi yok bı sorun ??
Maaslalh kuzulara bakalım bizim kuzulardan kim ilk emeklicek cagan artık başlanıyenin üstünde hiç durmuyor donüyor kayıyor tüm halinin üstünü geziyor :)) Allah'tan çok soğukları atlattıkta sorun olmayacak .. Biraz sonra banyo yaptıricaz uff yine bir ron aglicak
:))))))))))))))))))seninkide fb sanırım.beraber izliyoz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?