2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay demek corba icti madallah yarasin bak nasil alisiyo telden girince yazcagimida unutuyirum.

tabi cok zorlama yavas yavas alisir ne corbasi verdin

ayy çağan çok ağlıyor ozman o yuzden bekliyorum hiç çekemm onun ağlamalarını evde oturuum daha iyi:))
ay bizimkidee aynııı var bu 2 takım arasında bir manyaklık ama nese onların sorunu bır bjk li olatrak hiç ilgilenmiyorum...
sıkarım teyzesii..ya tabii her çocukk farklı zaten ben emeklemesini hiç istemiyoorum direk yğrğmelerii daha hayırlıı tümyerlerfen kıl tüyy toplayacaklarına tertemizz yürüüsünler valla..
şükür yavrumm ya rabbim kuzularıı korusuunn...
bende al yazmalımı:))) çay demledim üşeniyorum kalkıp almaya.. biz ikimiz niyetlenirsekk olmaz mutlaka bir aksilik çıkar:)))) ay şu sporada başlayamadımm( uffff bu hafta içi halledicemm diyor koccişşş bende umuyorum daha spor çantası alıcamm başka ne alıcam bilmiyorumda...

oo hazırlıklar başladı desene ayakkabın varmı vardır ama benim yok mesela yeni almam lazım:))eşofmanmı tayt üstüne uzun tişört olur daha rahat edersin ..hadi sen başla bende evde başlarım dışarda yürüdümmü süper olur..
biliyomusun bende aynı şeyi düşündüm hatta aman emklesede yere koymam diye geçirdim içimden:)prizler var ne biliyim yerde bişey bulur atar ağzına allah korusunn

buarada telden yazınca gidiyrum geliyrum şeklinde şive yapıyorum anlamadan:))

ay demek corba icti madallah yarasin bak nasil alisiyo telden girince yazcagimida unutuyirum.

Sanırım bizim ki yavaş yavaş alışacak çok icmedi ama binada sukur 2 kadik bile veremiyorduk tarhana canm ama salçali tuzlu bizim içtiğimiz gibi:) benim elim gitmiyor da sağolsun dün arkadasım gelmişti o yaptı bisey olmaz diye gerçi özgür bey az koymama izin verdi cagan hiç yemediği icin ama aramızda kalsın baskası duyarsa ben öle bisey demedim d dedi :))
Şimdide 1 kase muhallebi verdim üzerine de beni emdi ve uyudu bakalım kaç saat idare edebilecek ??

Sanırım bizim ki yavaş yavaş alışacak çok icmedi ama binada sukur 2 kadik bile veremiyorduk tarhana canm ama salçali tuzlu bizim içtiğimiz gibi:) benim elim gitmiyor da sağolsun dün arkadasım gelmişti o yaptı bisey olmaz diye gerçi özgür bey az koymama izin verdi cagan hiç yemediği icin ama aramızda kalsın baskası duyarsa ben öle bisey demedim d dedi :))
Şimdide 1 kase muhallebi verdim üzerine de beni emdi ve uyudu bakalım kaç saat idare edebilecek ??

Ay evet cİkabilseydik çantamı halledecektim bugün doğru soluyorsun tahtımın üstüne hiç rahat t shirt um yok bulmam lazım birkaç tane YakkBi esortman var baskada bisey gerekmez hEralde ..
Kesinlikle âma emekleyincede Ayrı bir seker oluyorlar :))
Karadenizli oluyorsun birden hi :)

canim cantayada cok para verme al bi sirt cantasi olsun bende yaz icin tayt ustune ariyorum popoyu kapatcak kadar uzun bisey
bizide ablam kaldirdi kahvaltiya geliyomus kizlar sende gel diye zeynoyu doturdum kendimde yedim simdi giyinip kahveye gidicez ordan alisveris yapicam mama icin.allhtan 4cesit dendi pasta borwk pogaca mercimekli kofte ek yaparsam viber dolmasi zeytinyGli elmali turta tabi bunlari. bizimkiler yapicak ..

sen neler yapicaksin cagan uyudumu gece rahat.

Bakıcanm ama sırt almam heralde çağanın çantası da sırt afakan bastı .. Ya su uzun t shirt bulmak çok sınır her sene zorlanıyorum tayt üstüne bisey bulurken ki şimdi spor da giyeceğim icin de baya spor bisey Olması lazım umarım bulurum
Oh yine şamata var desene iyi git bakalım e sen bugün temizlik yapicaktin vazmicaydin? E 4 cesitse uyun kurala sonra her kez bozmak zorunda kalıyor :) nasılsa sen yorulmayacaksın ama milleti duşun :)) kız ben zeytinli dolmayı ilk defa duydum ..
Vall bizim gece uykularımız çok berbat oldu sabaha kadar kackere ayağımda salladım hatırlamıyorum niye böle oldu bu cocuğun uykuları anlamıyorum ??? Benim bugün temizlik gunüm makineye tül attım yemeğimde yok aksam ederim çagNla isleri birleştirince:)
Sen aradın mı özgür beyi??

iyi yapmis cesaretli olmak lazim yoksa olmuyo
ay demek oyle dedi valla bende serpiyorum tuz ama az tabi ..
off hala cikamadim bugun kal geldi bana bi enerjimi toplayamadim gittu ama yazarken geldi hemen zeynebi guydiriyimm

ay supersin bende aksam yikiycam perdeleri safak asicak cunku benum asmam icin akrobat olmam lazim cok zor bu evde.ay neguzel ben temizligi bugun yapicaktim yemekleri ben yapmiycam diye dedim yarin yapiyim temizligi zaten derin yapmiycam ciluk cocuk batircaklar ondan sonra kadin alicam.
ay bende sirt cantasinda rahat ederim aslinda zeynonunkini arabaya asiyorum altida sepet kocaman disarda sorun olmuyo hic.
evet ya kisin buluyorumda yaz zor oluyo bulmak ama sizin tarafta muhakkak bulursun bide lcw de tayt gibi pant buldum super illa uzun giymeye gerek yokaklinda olsun beli lastik dar siyah
varya zeyno uyudu bacagimda simdi kaldirmiyim bari gunahh yavruyaa..
yok be canim zeytinyagli
oyy demek uyku yok biliyomusun agustos topiginiokudum tum anneler uyanmadan muzdarip hepsi ac degil o degil neden uyaniyo diyolar acaba neden sende sorsana ozgur beye bende ariycam bugun

İyi asıyorsa ne güzel yasar as desem saatlerce süründurur az son raları bitmez inada benim sınır sistemim dayanmaz ben bişeyi desim mı hemen olsun isterim çok Sabri'nin yoktur o yüzden hiç uğraşmamam onunla .. Ama sizin zorda mecbur bizimde merdiven as basamakli zor oluyor sanki 4 basamak alsak 1 basamak eve fazlalık yapicakti akıl bizdeki :)
Doğru aslında kalabalıkta barıyor süpür sil bir toz yeter !!
Ya rahat olmasına rahatta spor çantaları nda öle sırttan güzel bir model görmedim hiç kaliteli bisey alırım diyorum tatillere giderken cagan icin kullanırım ona ait olur :)
Ay yazık uyandırma tabi hiç kıyamam uyuyan cocuğa :))
Lcw yü bilmiyorumda tayt pantolon diyorlar bu sene çıkmış aldım kahve ondan burda İnönü'de ki bir mağazadan biliyorum azıcık daha zayıflığın alıcak renklerinden :) evet dediğin gibi süper rahat bisey pantoalan gibi durduğundan gerek kalmıyor üzerine uzUn giymeye
Sormuştum en son gittiğimde o cocuğun huyundan memeyi bırakmadığı sürece dev edebilir bisey yapamazsın demişti ( mama yiyen cocuklarda dikkat et bu sorun olmuyor ama anneyi emiyorsa kaçınılmaz sanırım açlık degil ama emme içgüdüsü oluyor ..

normalde tüm sülalennikini ben asarımda salonunki tv den sebep çok ilerde merdiven falan hak getire:))yoksa bende şafağa yalvarırım yok temiz der o anlamaz erkekler :))yıkandı bi posta daha asmadı karşımda duruyo perdeler:))

bak sırt çantasında kıyafetlere bi hal oluyo o doğru ama sırttayken elleri sallaya sallaya gidip geliyosun ya süper bizim zeynonun minik bavulu var zatenn daha kendisi vitaminken almıştık :)
ay sorma bugün curcuna vardı hemde nasıl eğlenceli geçiyo çok bide şengül var en kafa o çok iyi anlaştık onunla onun bebeği yok henüz nasıl katlanıyo bize bilmem çocuklar çok yaramaz ama(((((((((((öyle böyle değil ama kuduz gibiler..
ay renkleri varmı dediğimede bakma ya siyah koyu giyerim aslında beyaz pantolana bayılırım yaz için alıcam bitane.ohh güle güle giy..
buarada kesin yürüyüşe başlıyoruz ve leslieye çarş herkez kalemini getircek yükliycem hepsine başlıyoruz bakalımm:))
evet seni istiyo bi nevi güvebdeyim diyo belkide annem yanımda kokunu bile özlüyodur ...(annemin lafı)
sen neler yaptın bugünde kaçırmadım pek yine kısır vardı 1 ane kurabiye 1 poğaça ama minik akşam yemedim sadece su şişim kısır şişirdi sanırımm:))

ya bu çocuklar çok acayip yaramaz odaların kapısını kitliycem koridorda oynasınlar benim odama girerlerse makyaj malzemesi parfümler ayy pataklarım onlarıı:)))diğer odada şafağın kıyhepsinafetleri ıvır kıvır..valla geçen gittiğimizde bebeğin yürütecini mahvettiler hepsini kaldırıyım diyorum bugünde yeğenmimin ayşenin herşeyini mahvettiler ya tabi bizimkide az değil onları azdırıyo...şafak yer beni valla öylede huyu vardır..çünkü çok yaramazlar

biz grupfoniden focaccıa diye bi pastane var çok güzel kurabiyeleri 1 kg 11 lira fırsatıyla 3 kg istedik misafirlere tatlı yapmıycam görüntüleri çok güzel:)))allahtan şafağın dükkanın yanı gelirken alıcak:))

aa annemde ay çöreği yapmış yarın kıymalı börek yapıcak..banu patatesli havuçlu sarımsaklı yoğurtlu ..ebruda mercimekli köfte:) bu kadar
bugün iyice salata yapalım dedik ama tam benim günümde şimdi marul koysam olmaz önlerine:)

tabi islerine gelmeyeni hiç anlmiyilar Aten Maasallah :))
Evet valla çağanlaaa lokantasını hayatta taşıyamam ben almadım aekadasin ta liseden locaste un sırt çantaları varya ondan vardı o 2 taneyi büyüttü onunla şimdi Çağanı büyütüyor çanta :)
Ay cocukları çok severim ama yaramaliklara hiç tahammülüm yok bende kızarım valla bakalım biimkiler nasıl olucak ?? Gecen cagan yürütecele annemin konsolunun önüne gitmiş çekmeceyi çekiyordu yuh dedik şimdiden bunu yaparsan ayaklaninca yandık :) sende kitle odaları madem öle yapicak bisey yok anneler çocuklarıyla ilgileniyormu bari bide onlar ilgilenmezse iste o zama n insan sınır olur :))Sagol canm evet beyaz dısında her rengi vardı beyaz pantolona bende bayılırım ben beyazı çok seviyorum zaten 50 tane düz. Beyaz tisort alsam doymam okadar :)
kalem derken ?? Ay Suna bir ben bakamadım leslieye ?? Başlayın bakiyim bizimde tartı bozuldu tartilamiyorum (
Tebrikler valla ben hamur ısı buldumu dayanamıyorum çok seviyorum :)
Ben bugün baya yoruldum temizlik cagan yemek mac izlemeye Yaşar'ın arkadaşları gelecekti o yüzden bende 7 de Çağanı alıp evi terk ettim anneme gittim yeni geldik bir sürü bulaşık çıkarmışlar yarında Çağanı annem e satıp arkadaşımla bulusup dedikodu yapmaya gidicez :)

İyide burcu cum gecenin bu saatinde bukadar iştah açıcı seylerden bahsedilir mı ama ( emzikli insana bide :) ay hepsi olsada yesek valla oh tapanların eline saglık sizede afiyet olsun ..
Oh tatlıdan bile yırttın yani seni uyanık seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…