2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay arkadasim sen gel ben sana daha daha iyilerini yaparim yapamasamda yaptiririm alirim

zaten lacoste mallari cok kalite pahali ama uzun yillar giyiyosun benim ecz ark gecen sene demisti indirimi olutomus davetiyesimi ne varmis gel diye indirimde 100 lura gitmedim valla
demek cekmeceler basladi desene onlar icin kilit varmis aliriz arrtik..
ya bende ust problem diye genelde alt beyax ust koyu giyerim tabi dogumla siskocuk oldum ..

anam anneleri kizsada anlamiyolarki cok terbiyesizmi desem simarikmi anlamadim buyuk konusmiyim ama inslh bizimkiler terbiyeli uysal olurlar bende kizarim ama anlayana kucucuk seni dikkate almayinca sinir oluyo insan kimseyi takmiyolar
bizdede. zeyno uyudu uyandi ayagimda salladim safak allhtan kokuyu almis kaka kokyyo hemen temizledim allhtanuyanmadi yatirdim emzik sesleri esliginde yaziyorum safakta uyudu simdi gorse ne yaziyosun bu saatte diye kafami utuler:-:-(
sorma dayandim yedim biraz diyede bu gece yemedim hafiften aciktim su icerim artik ama kilom ayni leslieye bak kalem dedigim flashbellek super bisey evde yaparsin uyut kuzuyu 38 dk 4.5 km bi baslasam devami gelcek
ozgur beyi aramadim tekrar olmadi diye korktum aramaktan aslinda:-(bugun kizim biusluydu arabada durdu sesi cikmadi herkez ay nasi uslu dediler zilli hatunlar gitti basladi aglamaya nazarami geldi kalabalikta sesten saskinliklami sustuda bilemedim .
ee inslh bu gece uyursun deliksiz sen bol bol oku ben oyle yapiyorum allah rahatluk versin diye.
buarda d vitamini ver ha unutma bingildak icin cok onemliymis.

E bende onceden rahat giyiyordum şimdi portluyor tabi ama ne yapalım kutucuklara deger :) ( öle avutalimmm bari))
Ay cocuk gercekten anneden korkmalı takmadiklarini görünce ben çok kızıyorum ay insan da beyi de sevmezse o gelir ya basına inşallah dediğin gibi bizimkiler ulusal olur ..
Ana altını aldın uyanmadı hi Maasallah ona :) ay bebislerin emzik emmesine bayılıyorum Uyuz paşam onuda emmedi
Yaşar'da gelip gidip sen ne yapıyon diyor :) burcu ya cvp yazıyorum diyorum bitiremediniz bir diyor ama hiç bir tepki yok bizimki normalde bu kadar anlayışli değişir herseye hele internette çok zaman geçirmemeden nefret ederdi senin ki gibi söylenir durur dü ama dilimi ısırıyim artık hiç karışmıyor uğraşmıyor bu durumla :)
Ay 38 dak çok hayatta yapamam ben 10 dak mekik çektmiyorum hatta 5 dakika :) E özgür bey ne dedi yazmamısinnn ??
Yavrum bizimkiler kalabalık seviyor nazları bize :)
Ay ben çok düzensiz veriyorum bu ara valla Hayırdırr özgür bey mü bisey dedi d vitamini icin ?
Ya burcu hani su bağışıklık sistemi icin Dr ablana dediklerini yazicaktin benin yine 2 gündür hiç Halim yok çok fenayim bir yazsan onları belki bana da fayda eder ..

huhuuu fısıtıklar ve fıstıkiçleri nasılsınız
dün uğrayamadım ceyda gecesinde uyumadı sabahta 11di uyandık kahveyede arkadaş gelecekti
ev almış başını gidiyo derken 1 saat içinde herşeyi hallettim geldi sohbet muhabbet dedikodu derken güzel vakit geçti
sonra yemek yaptım falan kociş geldi yemek faslı ceyda uyusun uyansın doyur gece oldu yat uyu derken bu sabah bakayım dedim
sabah dediğimde saat 1 olmuş farkında değilim bi iki iş yaptım ama hala pijamalarla duruyom
kızı uyuttum onu uyuturken bende uyuyacaktım az daha ama kalk dedim kalk derken kendimi işler sonrası kk da buldum
sizlerden nbr
burcu gün ne zaman?
şu kocişinin yanındaki pastaneden aldığınız kurabiyeler nasıl yaa merak ettim

huuuu neredesiniz yawwww
burcuuu diğer topikte nurcan var biliyon buluşalım diyo sende ol istiyo
ecrinnn sende dahilsin bu buluşmaya tabi heee
ben yarın tdağa gidiyom 1 hafta gibi kalıcam dönünce bi program yapalım ok

Burcu cum face e takılıyorsun kk ya uğramamışın ne yaptın temizliği yapıp sokağa mı attım yoksa kendini
Aa kızlar bugün cagan annemdeydi ann tavuksuyuna çorba yapmış caganA şükür yemiş ama 45 dak sonra yine beni emmek istedi o ayrı kuzum alışıyor yani çok mutluyum :))

huuuu neredesiniz yawwww
burcuuu diğer topikte nurcan var biliyon buluşalım diyo sende ol istiyo
ecrinnn sende dahilsin bu buluşmaya tabi heee
ben yarın tdağa gidiyom 1 hafta gibi kalıcam dönünce bi program yapalım ok

Canm ben tanımıyorum Nurcani benim tek yakıldıgimm yer burası :) ama davet ettigin icin teşekkür ederim :) kız sen yeni gelmedin mı yine mı gidiyorsun ?? T. Daga . Oh git gez bakalım ne güzel arada degisiklik iyi geliyor insana ..

slm kızlar nasılsınızz
haftasonu yoktukk yazamadımm
burcu bana yogurdu sormuşsun canım önceden mayalıyordum ama şimdi iyi bir sütçü bulmam lazımm
yanii hazır yogurt vermek zorundayım buaralar

ecriiinnnn
çagana muhallebiyi nasıl yaptınnn
birde annen tavuk suyu çorbayı nasıl yapmışşş???

ya ben ne çorbası yapacagımı şaşırıyorummm
yaptıklarınızı yazsanızzz bende faydalansam güzell ollurrrr

Canm unu kavurmuş biraz tarhana koymuş az bulgur tavuk suyuyla bir güzel pişirmiş bide icine pişmiş ıspanak koyup rondodan geçirmiş tadına baktım ben çok güzeldi yoksa zaten hayatta yemez di bizim pasa :) canm ben muhallebiyi pirinç unu ile yaptım 1.5 tatlı kasığı pirinç unu yarım çay bardağı süt yarım çay bardağı su azda seker pişiriyorum ..
Evet kızlar tadı güzel olanların tarifini artık bende istiyorum ama çok karışık kıllardan olmasın :) hi bide İspanya'lar koyuna ertesi gün veremiyorduk dımı ??

yavru kuslar herkez iyi masallah..
ecrinciimm ooh bugun gezdin desene kiskandim valla seni delimiyim ben yadeniz diyo ya haftaya toplanalim ozaman forumda super olurr..
denizz. genemi gidiyosun gule gule git hasret gider ana pc al valla
zambakcim bende mayaluyirum bazende hazir karisik.bende bisuru var yarin ajsam yazarim pc den.
evet ecrin face baktim disardaydik ayy alusveris bile yaptik nurcanla karsilastimm oda katildi gune bugun daha bi ayiktiigrencimmneyse mamalar tamam deniz yarin resim cekerim kurbislerin cok sirinler kirmizi sari yesil evi twmizledim yoruldum zeyno cin ali kivaminda karanlikta reklam seyrediyo uyusa yarin mutfaga toparliycam

ben anlamam cok ihmal etme ne yap et gir yaz bisey iyiyiz de kapa ..herkezde telas benim gun yarin curcuna var bakalim nasil gecicek evim temiz yemekler tamam bi mutfak tabaklariyikiycam dolaptan cikardim cunku
deniz sen gel ayarlayalim ama ecrinle bende bi ugursuzluk oldu gorusemedik insllh aksilik olmaz

yok be aksam yaptim gezdik kizinla ordan anneme ..
masallh bak basladi icmeye sen yokken emmek isteyince napms annen.benim annemdetavuk siyuna yapti ben tavuk etide veroyorum patates havuc supet bi cor
neyse doyurdum zeynebi uyudu ses olmada mutfak isini yapardim ev bit kadar uyanir

sen mı kıskandın !! yavrumm sen her gün geziyorsun ben arada birrrr ...okadarcıkta gezelim ama dimii:)
:) nurcan hı hadii hayırlıı olsun yavrummm... oo sağoll burcuu bziim buluşmayıı yine askıyaa aldın yaniii öle olsunn küstüm gelmiyorumm hiçbiryeree...yerim ben onun cin ali hallerinii..
şu anda sen buyuk ihtimalleee çay falan demliyorsunn durr hizmettt te sinndirrr ay yakın olsaydık gelirrr mamlardan yerdimmm:)) aklım fikrim görüldüğü gibi ytemekte halaa rejıme benim yerime başkaları yapsa ne güzelll olur dimii dilimden öteye gitmiyor bu iş :))
ay çekte koy bakalım şu meşhur kurabiyeleriii..
ay annemlerle emirgana gidicektik uafk çaplı pikniğe ama lodos çıktı uçuyorr buralar vazcaydıkk çağandan sebepp ( tüh evde kalduım bugünnn kzuum uyuyor çorba yaptım ona bakalım yiyecek mi?

eh ne diyim sana yine duramadın evde gezdin kzıınla yani:))
ilk önce uyanmak istememiş ağlamış emip uyuymak istedi sanırım el mahkum kaldırmışş annem teyzemle tava getirip içirmişler çorbayıı zaten bidaki acıkmasınada ben yet,iştimm.. a bende unuttum yazmayı annemde tavuk koymuş içine bugün bende koydum bakalım ne kadar başarılı?
oh hanfendi akşama kadar egz gecede millet uyuyunca mutfak işi düşünn:)) burcuu kaynannan uzaktaydı ya seninn onu aratmıyorum dur inşallahh:))))

burcuu yavrum misafirler çok mu yordu senii girippp yazı yazammaışınnnn ama günün nasıl geçti merak ediyorummm kurabiyeleride bekliyoruzzz:)))

canim basim bi tuttu sorma anca geldimkendime hic yapmadifim 2 majezik ictim oyle gectu yeni kalabalik eglenceli ydi 8 cocuk kucukler iyide buyukler azman.
kuzum ben snin gezmeni degil seni kiskanirimm bogalarin ozllgi paylasamamm
canim keske gelebilseydin kacardik ikimizz evden ama
aptal gibiyim simdi uyuycM yarin gorusuruz hala basim yokluyo cok bakmiyim telde kucuk ya daha zorluyo
caganimi ve seni opuyorum

ayy deme demek kalabalığı senın de başın götürmediii küçükler karıştırmadıı bu seferr evi sanırıımm büyüklere azman dediğine göre...
:))) doğruya biz sevdiğimiz insanlarıı biraz zorr paylaşırıızzz bendee öyleyimdirrr...
sen ev sahibii evden kaçıcaktınn kız topa koyrları senii:))
sen hala uyanamadın sanırıımmm bu arada kurabiyeler çok güzel gözüküyorduu..
biz dün gece hiç uyumadık yine özgür beyle konustum bitkisel bir şurup verdi alıcam bugun umarım işe yararr yoksa benim pil bittii maleseff

merhaba canım bugün giremedim bizim burda pazara gittik ben banu şengül songül 4 5 saat gezdik ayaklarımızı kara su indi derler ya resmen indi:)))ama acayip güzel yapmışlar kapalı deneme kabinleri aynalar:))pek bişey almadım zeynoya şort takım aldı ablam 7,5lira elbiseler 5 lira:))bundan sonra giderim tam kapımdan serviste kalkıyoo:))

ay sorma bi başım tuutttuki büyük dediklerimde 5 yaşında 4 taneler 1 tanesi uslu ama diğerleri yetiyo:))neyse atlattım ama kahvaltıya katıldım:)yeniden dönülcek her hafta var herkez 5 lira vericek gelene dediler masrafa yardım olur:))10 kişi 50 lira:))

ay kurabiyeler güzel dimim çocuklar bayıldı evlerede verdim buzdolabı poşetlerine koyupp:))şirindiler..

şafakta bugün zeynoşa bebekler köpek getirmiş bebek dans ediyo diğeri şarkı:))bide bir sürü stcker duvarda yer kalmadı aama süper bi ara resim çekerim banyoyuda süsledikk:))
bizim böyle ..demek uyumadı kıyamam ya inşllh şurup işe yarar bide iyice sersem gibi yapmaz çocuğu aldınmı denişiycekmisin..
hmm şimdide capacıtydesinn ohh arlaaşım gez hava güzel çağanı aldınmı ben zeynoyu götürüyorumm valla bugün rahat ettim banu zeynebi aldı songül arabayı şengül eşyelerı ben elleri salllayıp bindim servisee..
ay bende paylaşamam biliyomusun gökçen var arkadaşım liseden oda benim gibi hiçbi zaman 3 giremedi aramıza nezaman girse bi haller olur kavga ederdik kıskançlıktan sonra yihne kuzu sarmasıı zaten kendisi bizde kalırdı :))ben çok sahiplenirim dostlarımı kıyamam paylaşamam :))yakın olsak yanmıştınn:)
aman bende kısır bide patates havuçlu sarımsak yoğurtlu salata varya yemekten mide fesatı geçiricem nasıl karnım midem kötü aslında ..
zeynep kuzum uyudu bugün yoruldu kuzu ama oda seviyo gezmeyi çıt yok gezerken maşallah:)
bizden havadisler böyle sen başka neler yaptın nasıl geçti günlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…