2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar selam nasılsınız ?
bebişler nasıl?

kızlar ben berk'in kahvaltısını değiştirdim eskisini yemiodu artık
yulaf unu, mısır unu suda pişriorum pitikten sonra da pekmez,cevizi
fındık katıp yediriıorum iyi oluo

siz şu haır tahıllı mamalardan kullanıo musunuzz?ben pek tercih etmediğim için böle yaptım

bi de balık muhabbeti geçmiş doktor bize somon (yerli olacak ithal olan ağır metaller içerebilir dedi), levrek,
kefal dedi bunları fırnda üstüne de asma yaprağı veya marul kapatark pişirebilrisin dedi

oo kabinli aynalı sosyetik pazarı heralde:) iyi yeni gezmeye yer buldun yaniii süperr:))
of 10 kişi birde cocuklar baya bir kalabalıkk olurrrrben toplanmayı severim ama bu kadar sıkta kaldıramam heralde kalabalık açısından.....
çekte birgün baklaım. nasıl ilgisini çektimi çağanın oyuncaklar cok ilgisini çekmiyor kablolar kumandalar tercihi:) ee ablalr yanında olunca sen rahattt elini sallayarakk gez...annen fazla takılmıyor heralde size?
valla yaşar şimdi nöbetci eczaneye gittii almakk için bitkiselmişş bir yan etkisi tyokmuş vericem vallaa....
benimde liseden bir arkadsım varr koparıyor benii şimdide seni taktıı tlf çalıyor ne o burcumu yine diyorrr:)çok kıskanıyormuş...ben herkez için değil hayatımdaki nadir inanlarıı kıskanırımm:=)
yok yavrum çağan da bizimleydii onuda götürdümm çağan şükürrr eskisi gibi d egil dısarda melekkk....bu aradaaa flaşşşş sporaa yazıldımmm inşallahhh çok yakında fazlalıklardann kurtuluyorummmm:))))))

ay demek sonunda yazıldın hayırlı olsun bol zayıflamalı olsun bende evde yapıyım :)nezaman canım başlıyosun şimdi gördüm doğum günündeymişsin süper gözüküyosun hiçte spora ihtiyacın yok gibi ama yapmak gerek sıkılaşmak adına..

aman annem gelirse bukadar kalabalığa tansiyonu fırlar oda güne girdi ama o en son ve toplanılmıycak onda:)
bugün hadi gezelim diye çıktık banu songül şengül sare ve çocuklar(huzurun servisi gördük hadi gidelim dendi gittik ama çokk yorulduk en son taksiyle döndük okadar insan bide 3 çocuk bide zeynep pestilimiz çıktı(c.a. dan indirim varmış ben tabi dayanamadım zeynoşa yazlık tulumlar aldım huzurdan tombul bacaklarla yaza harika olucak:))büyük ablam gelmedi o dedi keşke zeynebi bıraksaydın hakikaten bebe çıt çıkarmıyo ama takside terledi inşllh bişey olmaz pestili çıktı uyuyo yavluumm:))aslında seni arıycaktım ama çok az görüşürüz kalabalık ayrılmakta ayıp olur diye aramadımm evkurumu yatırdım annem zeynebe baston al demişti bulamadım şafakla gidip bakalım dedik ne alsam acaba hem hafif hem korunaklı hemde az yer kaplayan malum geziyoruz bizim araba büyük aslında çok hafif ama yer kaplıyo
bizde havadisle bu ecrincim bende yoruldum midem bi kötü hala..

sen neler yaptın doğum günü nasıldı artık spora başlamadan yeseydin:)9

ay şurup işe yaradımı inşllh yaramıştırr..:)maşallah dışarda melek olsunlar yoksa çıkılmaz ..

ay demek kıskanıyo:))banada gökçen diyo kim kız çağana diyee:))dedim 1,5yıldır saniyemi bilen canım arkadaşımm:)

aman kalabalık falan zaman geçiyo yoruluyo ama ben savdım bundan sonra gidilcekler ddüşünsünn:)

yok ben kahvaltı almadım hiç meyve püresi kullanıyorum aama..iyi yapmışsın dr lar arada değiştirin diyolar zaten ben klasik veriyorum seviyo diyede değiştirmedim hiç..

hala vermedim balık en kısa zamanda yapıcam.
sen neler yapıyosun yoksun bayadır berkin kaç dişi çıktı:))

slm kızlar nasılsınız
kızımı uyuttum geldimm
ya ben siziiiiii çok kıskanıyorum asılll
ecrin burcuuuuuuu siziiiiiiii
helekiii burcu seniii
ogezme seninn bu gezme benim geziyorsun maşallahhhhhh

ecrin sen sabahları ne veriyorsun emiyormuuu sadece
hııı birde muhalebiyi bende yaptım yedi çok şükür

kızlar nekadar dogru yapıyorum bilmem ama çorbaya ekmek dogruyorumm
normal yedigimiz ekmektennn içinden yaniii
farkettimde daha iştahlı yiyor
bebek ekmegini yemiyordu tamm

burcu tariff bekliyorumm hani yazacaktınn

eskiden ne veriyodun birde şuankini tam tarif etsene ölçü olarak
bende hazır mama aldım ama yemedi ee haliyle gitti çöpe
onun için almıyorum artık

zambakcım napıyım gün geçermi gezmeden:))
canım ben mercimek çorbası tavuklı çorba sebze herşeyi veriyorm ama en basit ve midesine şimdilik sizin için 1 kase yoğurdu sulandır içine pataes havuç kabak koy pişir sebzeler pişince istersen başka sebze koy 1 2 kaşık irmikle 5 dk kaynat irmik faydalı yada içine en baştan 1 kaşık pirinç koy rondodan geçir süper oluyo gözdem yaptı ikimizdede başarılı tabi içne yağ koymayı unutma:))
oo bende koyuyorum ekmek beyaz çavdar buğday bizimkide daha çok seviyo daha tok tutyo..
sen neler yapıyosunn günlerin nasıl geçiyoo

eskiden ne veriyodun birde şuankini tam tarif etsene ölçü olarak
bende hazır mama aldım ama yemedi ee haliyle gitti çöpe
onun için almıyorum artık

canım sen aptamle yada ıhlamura peynir koy tuzsuz yumurta sarısı cicibebe pekmez dene ver sever bak gör ben cevizde koyuyorum ama yumurtayı 1 gün veriyorum 1 gün vermiyorum ..

kızlar nasıl hem şirin hem 6 kg kaplanıncada az yer kaplıyo

Disney’in muhteşem tasarımı ve Hauck’un kalitesi , deneyiminin bir araya gelmesiyle oluşmuş kompakt bir bebek arabasıdır.
Bebeğinizin ilk ve en iyi arkadaşı Minnie desenlidir.
Sadece 6,2 kg çok hafif bir bebek arabasıdır.
Sırt kısmı istediğiniz pozisyonda ayarlanabilir ve tam yatar doğumdan itibaren kullanılabilir.
Ayak kısmı oturma ve yatma pozisyonuna göre ayarlanabilir.
3 saniyede kolayca katlanır ve katlandığında baston arabalardan bile ufak olur. 84*44*20 cm
Kolayca sökülüp takılan ön bar (barla katlanabilir)
Maksimum güvenliğiniz için 5 nokta emniyet kemeri
Ayakla tek hamlede kontrol edilen fren sistemi.
Kumaşları sökülebilir ve yıkanabilir.
Sizin ve bebeğinizin eşyaları için büyük sepeti vardır.
özellikleride buymuş hauck markası galiba bunu alıcamm

Hauck Sport V Minnie Bebek Arabası Pembe

Marka: Hauck Grup HAU-171042

4

(4 Puan)

Yorum yazın

299,00 TL

(KDV dahil)

2,99

(ebebek puanı)

Ücretsiz hemen kargo!
Saat 16'ya kadar verdiğiniz siparişler aynı gün ücretsiz kargoya verilir. .

Adet +1Adet -1
Sepete EkleListeme Ekle
Bu ürünü peşin fiyatına 24,92 TL'den başlayan taksitlerle alabilirsiniz. Tüm Taksitleri Gör

50 TL üzeri alışverişlerinizde aşağıdaki ürünleri %40 indirimli olarak alabilirsiniz.

N&B Kadife Mevlüt Kıyafeti
8,94 TL14,90 TL

Disney Çizgi Karakterler Top
4,14 TL6,90 TL
.

25 TL üzeri alışverişinizde bu ürünleri 9,99 TL'ye alabilirsiniz!

Baby Jem Havlu Banyo Filesi
9,99 TL11,99 TL

Dreambaby Gece Lambası
9,99 TL11,90 TL

Çocuk Şarkıları Temel Reis
9,99 TL11,90 TL
.

Bu ürünle birlikte %15 İndirimli alabileceğiniz ürünler!

Baby Jem Puset Yağmurluğu
10,97 TL12,90 TL

Baby Jem Bebek Arabası Filesi
14,37 TL16,90 TL
.

Benzer ürünler

Hauck Go-S Mickey Bebek Arabası Mavi
99,00 TL

Hauck Go-S Minnie Bebek Arabası Pembe
99,00 TL

Hauck Turbo Deluxe Cars 2 Şimşek MC Queen Bebek Arabası Siyah / Kırmızı
199,00 TL

Hauck Turbo Deluxe Princess Bebek Arabası Pembe
199,00 TL

Hauck Sport V Mickey Bebek Arabası Mavi
299,00 TL

Hauck Sport V Minnie Bebek Arabası Pembe
299,00 TL

Hauck Turbo Bebek Arabası Red
299,00 TL

Hauck Turbo Bebek Arabası Petrol
299,00 TL
.

Yorumlar

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.

1 - Lütfen ürünün değerlendirme puanını seçiniz.

Lütfen SeçinizMükemmel (*****)Çok iyi (****)İyi (***)Fena Değil (**)Çok Kötü (*)

2 - Yorum başlığınızı yazınız.

3 - ürün ile ilgili yorumunuzu yazınız.

2000 karakter kaldı.

Bu Kategoride En Çok Satanlar

Aynı kategoride en çok satan ürünler listesi:

Maclaren Globetrotter 2012 Bebek Arabası

299,00 TL

%19

299,00 TL

%10

299,00 TL

%8

Chicco Liteway Puset

399,00 TL

%6

Chicco Liteway Puset

299,00 TL

%5

Chicco Liteway Puset

299,00 TL

%5

Chicco Liteway Puset

299,00 TL

%3

Kraft 2010 Star Jogger ArabaYağmurluklu (T236)

269,00 TL

%3

Kraft 2010 Star Jogger Araba Yağmurluklu (T236)

269,00 TL

%3

Chicco Liteway Puset

299,00 TL

%2

Aynı markada en çok satan ürünler listesi:

Hauck Princess Oyuncak Baston Puset

16,90 TL

%30

Hauck Arı Maya Oyuncak Set 3`lü

59,90 TL

%20

Hauck Baby Center Oyun Parkı

249,00 TL

%10

Hauck Princess Oyuncak 7`li Set

44,90 TL

%10

Hauck Shopper Travel Sistem Bebek Arabası

429,00 TL

%7

Hauck Shopper Travel Sistem Bebek Arabası

429,00 TL

%3

Hauck Arı Maya Oyuncak Park Yatak

35,00 TL

%3

Hauck Princess Oyuncak Oto Koltuğu

16,90 TL

%3

Hauck Viper Bebek Arabası

499,00 TL

%3

Hauck Malibu Bebek Arabası

499,00 TL

%3

anamm tüm siteyi kopyalıycakmışımm benn:)))

ya zeynep uyanmadı acaba uyanmadan sabaha kadar uyurmu açta uyanırsa asla uyumaz düzeni bozdum galiba benn(

oo kimsecikler gelmemiş bende gelmiycem artıkk:2:
küstüm sizee:))

bizde annemdeyiz amcamla yengem geldi annemin karşısından ev aldılar mutfak dolapları takılmış onu görmeye gittiler zeşynep uyuyo birazdan biri gelicek ben gidicem görmeye bugün öylesine bi gün
uyku modundayımm

ecrincim başladınmı spora canımm..

Ay 2 gündür bir girip yazmamadım sokak sokak gezmekten burcu şimdi yoldayiz sizin oradaki arkadaslara geliyoruz keske azıcık erken olsaydı en azından 1 saat seninle gorusurdum
Yok yavrum daha çanta ısını halledemedim uf 2 saattir tayt üzeri tunik arıyorum capacity de ama yok istediğim çantayida bulamadım ay ben ne kismetziz bir kızım yarına kaldı artık yarın bulurum inşallah valla kayıt tamam istediğim zaman gidip başlayabilirim büyük ihtimal salı baslarım ay hiç spor yapmadım ya stres oluyorum düşündükce:)
Yazılara sonra cevap yapicam öptüm sizi şimdilik ..

Selam arkadaşlar....Ne zamandır giremiyodum..Başımıza hiç iyi şeyler gelmedi...Geçen pazar sabahtan gezmeye gittik..Eve geldiğimizde Efe'nin biraz ateşi vardı...Akşam biraz daha artınca sabah apar topar hastaneye gittik...Hiçbişeyi yoktu..Boğazında hafif bi kızarıklık o kadar...Ateşi çok yüksek olduğu için bi iğne yapıp eve gönderildik..Aradan bi kaç saat geçti ki bizim ateş o kadar fitile rağmen 39 u geçiyo...Hemen doktoru aradık..Küvete oturtup biraz düşmesini bekledik...SAonra apar topar hastaneye tekrar gittik...Ve doktorumuz bizim hastanede kalmamızı uygun gördü..Bu arada ateşimz gene 39,5 lardaydı... Bize apar topar bi oda verdiler..Burcu,doğum yaptığım oda Tam 5 tane hemşire çocuğun ümüğüne çöküp damar yolu açmaya çalıştı..Yarım saatlik uğraştan sonra her yerimiz bebeğimin patlayan damarlarından sıçrayan kanlarla doldu..Ve halla damar yolu açılamamıştı ki artık hemşirelerle birbirimize girdik...Onlar da doktoru çağırdılar..Dr.. ateşli çocuğun damar yolunun bulunması sorun olur hep,damarlar ateşten daralır dedi...Önce neden ateşini düşürmeye çalışmadılar bilemiyorum O gece hiçbir tahlil yapılmadı..Sadce calpol,dolven verildi durdu...Ertesi sabah 700 küsür milyonluk faturadan başka hiçbişey yoktu elimde...Eve geldik ve kabus tekrar başladı...Çocuk ateşten nerdeyse kendinden geçiyodu..Direkten döndük..Soğuk duşla biraz düşüdükten sonra acil JFK ya gittik..Ben hastanede olduğum için şükrederken kapıda bana çocuk doktorunun olmadığını söylediler..Halimi düşünün artık..En yakın hastaneye attık kendimizi..Ateşini düşürdüler..Eşim ertesi gün jfk ya gitmemizi istemedi..Başka bi hastaneye gittik...Şurup verdiler..Basit bi faranjitmiş..İlk defa karşılaştığı için vücudu fazla tepki ermiş..Bütün bu olaylarda Özgür bey çok yardımcı oldu..Sürekli tlf açtı...Ama hastaneden dolayı eşim gitmek istemiyo...(( Şükür bugün ii....Anlattım ki akşam başınıza bişey gelirse tercihiniz başka yer olsun....

gozdemcim ay cok uzuldum cok gecmis olsun sinirden aglamak geldi kucucuk cocugu telef etmisler ve. tanida koyamamislar esin haklu gitmemekte jfk da oyle bi sorun var nobetci dr bulmak zor bisey olsa basmizin caresine bakicaz yani.valla bence o hemsiremlerin beceriksizligi iyi hemsire ikadar zorlamadan bulur damari simdi nasulsiniz hem hicbisey yapmadan onca para almalari sebebi neymis detayli fatura aldinzmi acibadem oldu ya bindirmuslerdir fiyatada
bizde burdaki dr goturucez insllh bidaha hic hasta olmazlar
cok gecmis olsun tekrar gercekten zor gecmistir senidusunemiyirum bile allh beteri.den korusun

ecrincim nasilsin gezmeden girmiyon demeekk
bizde aksam zrynoyu yikadik safakla birbirimize girdik su dokuyo bi sar diye hizli dokme diyorum bu sefer damla damla sabah. hic konusmadimzeyneple yalakalik yapti hadi kahv gidelim dedi gurur yaptim salak gi i kahvalti hazirladim evde baristik
bizden boyle zeynos tarhana icti biraz kustu ama bende yemek yapicam.

denizzz donmedinmkizz

gozdemcim sukur simdi iyi hangi hast gittiniz sonra ozgur bey cok iyi dr ama hast guvenilir degil..
demek dogum yaptigin odada yattiniz yine dogum yapanlarmi kaliyo cocukmu olmus 508 benim odam kendisini pek sevmiyorum ama bebisimi alamamistim odama:-(
bayada cikmis atesi ozgur beymi dedi kuvete sok diye ilik suyami soktun.benimde soyle guvenilir ates olcerimyok civaliyida cozemiyorum sen ne kullaniyosun olmadi kulaktan olcen var alsammi

Canım detaylı istedim ve o parayı vermeden çıktım...Bebek yemeği 145 tl yazılmış..Ve gelen yemek cevizli erişte,ıspanaklı börek...Çocuk nası yicekse..Bi muz koy,bi bebe yoğurdu..Yanımda annemler vardı da çorba falan yapıp getirdiler...Olmadığını düşün...Kaldığımız kat hala yenidoğan..Orda bebek yoğun bakımı varya o yüzden orda kaldık...Doktor yok o yoğun bakım ne işe yarayacaksa...

Ertesi gün türkiye gazetesi hastanesine gittik..Kanını damardan bi dakikada aldılar...Çocuk gık demedi düşün...Dr sabahları tgrt haberde program yapıyo..Farklı yaklaşımları var..Mesela kan tahlili yapılmadan demir damlasını nasıl kullandığımıza bi anlam veremedi..Tahlilde demirine falanda baktı, gayet ii çıkınca boşuna vermişsiniz bunca zaman dedi ve artık vermeyin dedi...D vitamini için bizim bebişlerin kilosundaki bebeklere 5 damla yetmez...7-8 damla ancakolur dedi...10 kiloya yakınız,boyumuz 66-67 cm bu arada...Nerdeyse yaşıın ölçüleri ,vitamin eksikliği olur sonra dedi...Bende kararsız kaldım....
Ateş ölçerimiz braun dijital..Kulaktan ölçer...Çok memnunum...Allah gerek etmesin ama mutlaka al....Kafam karışık kızlar ama bu jfk da nöbetçi dr olmaması,hemşireler çok canımı sıktı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…