merhaba canım bugün giremedim bizim burda pazara gittik ben banu şengül songül 4 5 saat gezdik ayaklarımızı kara su indi derler ya resmen indi:)))ama acayip güzel yapmışlar kapalı deneme kabinleri aynalar:))pek bişey almadım zeynoya şort takım aldı ablam 7,5lira elbiseler 5 lira:))bundan sonra giderim tam kapımdan serviste kalkıyoo:))
ay sorma bi başım tuutttuki büyük dediklerimde 5 yaşında 4 taneler 1 tanesi uslu ama diğerleri yetiyo:))neyse atlattım ama kahvaltıya katıldım:)yeniden dönülcek her hafta var herkez 5 lira vericek gelene dediler masrafa yardım olur:))10 kişi 50 lira:))
ay kurabiyeler güzel dimim çocuklar bayıldı evlerede verdim buzdolabı poşetlerine koyupp:))şirindiler..
şafakta bugün zeynoşa bebekler köpek getirmiş bebek dans ediyo diğeri şarkı:))bide bir sürü stcker duvarda yer kalmadı aama süper bi ara resim çekerim banyoyuda süsledikk:))
bizim böyle ..demek uyumadı kıyamam ya inşllh şurup işe yarar bide iyice sersem gibi yapmaz çocuğu aldınmı denişiycekmisin..
hmm şimdide capacıtydesinn ohh arlaaşım gez hava güzel çağanı aldınmı ben zeynoyu götürüyorumm valla bugün rahat ettim banu zeynebi aldı songül arabayı şengül eşyelerı ben elleri salllayıp bindim servisee..
ay bende paylaşamam biliyomusun gökçen var arkadaşım liseden oda benim gibi hiçbi zaman 3 giremedi aramıza nezaman girse bi haller olur kavga ederdik kıskançlıktan sonra yihne kuzu sarmasıı zaten kendisi bizde kalırdı :))ben çok sahiplenirim dostlarımı kıyamam paylaşamam :))yakın olsak yanmıştınn:)
aman bende kısır bide patates havuçlu sarımsak yoğurtlu salata varya yemekten mide fesatı geçiricem nasıl karnım midem kötü aslında ..
zeynep kuzum uyudu bugün yoruldu kuzu ama oda seviyo gezmeyi çıt yok gezerken maşallah:)
bizden havadisler böyle sen başka neler yaptın nasıl geçti günlerin..
oo kabinli aynalı sosyetik pazarı heralde:) iyi yeni gezmeye yer buldun yaniii süperr:))
of 10 kişi birde cocuklar baya bir kalabalıkk olurrrrben toplanmayı severim ama bu kadar sıkta kaldıramam heralde kalabalık açısından.....
çekte birgün baklaım. nasıl ilgisini çektimi çağanın oyuncaklar cok ilgisini çekmiyor kablolar kumandalar tercihi:) ee ablalr yanında olunca sen rahattt elini sallayarakk gez...annen fazla takılmıyor heralde size?
valla yaşar şimdi nöbetci eczaneye gittii almakk için bitkiselmişş bir yan etkisi tyokmuş vericem vallaa....
benimde liseden bir arkadsım varr koparıyor benii şimdide seni taktıı tlf çalıyor ne o burcumu yine diyorrr:)çok kıskanıyormuş...ben herkez için değil hayatımdaki nadir inanlarıı kıskanırımm:=)
yok yavrum çağan da bizimleydii onuda götürdümm çağan şükürrr eskisi gibi d egil dısarda melekkk....bu aradaaa flaşşşş sporaa yazıldımmm inşallahhh çok yakında fazlalıklardann kurtuluyorummmm:))))))
oo kabinli aynalı sosyetik pazarı heralde:) iyi yeni gezmeye yer buldun yaniii süperr:))
of 10 kişi birde cocuklar baya bir kalabalıkk olurrrrben toplanmayı severim ama bu kadar sıkta kaldıramam heralde kalabalık açısından.....
çekte birgün baklaım. nasıl ilgisini çektimi çağanın oyuncaklar cok ilgisini çekmiyor kablolar kumandalar tercihi:) ee ablalr yanında olunca sen rahattt elini sallayarakk gez...annen fazla takılmıyor heralde size?
valla yaşar şimdi nöbetci eczaneye gittii almakk için bitkiselmişş bir yan etkisi tyokmuş vericem vallaa....
benimde liseden bir arkadsım varr koparıyor benii şimdide seni taktıı tlf çalıyor ne o burcumu yine diyorrr:)çok kıskanıyormuş...ben herkez için değil hayatımdaki nadir inanlarıı kıskanırımm:=)
yok yavrum çağan da bizimleydii onuda götürdümm çağan şükürr eskisi gibi d egil dısarda melekkk....bu aradaaa flaşşşş sporaa yazıldımmm inşallahhh çok yakında fazlalıklardann kurtuluyorummmm:))))))
kızlar selam nasılsınız ?
bebişler nasıl?
kızlar ben berk'in kahvaltısını değiştirdim eskisini yemiodu artık
yulaf unu, mısır unu suda pişriorum pitikten sonra da pekmez,cevizi
fındık katıp yediriıorum iyi oluo
siz şu haır tahıllı mamalardan kullanıo musunuzz?ben pek tercih etmediğim için böle yaptım
bi de balık muhabbeti geçmiş doktor bize somon (yerli olacak ithal olan ağır metaller içerebilir dedi), levrek,
kefal dedi bunları fırnda üstüne de asma yaprağı veya marul kapatark pişirebilrisin dedi
kızlar selam nasılsınız ?
bebişler nasıl?
kızlar ben berk'in kahvaltısını değiştirdim eskisini yemiodu artık
yulaf unu, mısır unu suda pişriorum pitikten sonra da pekmez,cevizi
fındık katıp yediriıorum iyi oluo
siz şu haır tahıllı mamalardan kullanıo musunuzz?ben pek tercih etmediğim için böle yaptım
bi de balık muhabbeti geçmiş doktor bize somon (yerli olacak ithal olan ağır metaller içerebilir dedi), levrek,
kefal dedi bunları fırnda üstüne de asma yaprağı veya marul kapatark pişirebilrisin dedi
slm kızlar nasılsınız
kızımı uyuttum geldimm
ya ben siziiiiii çok kıskanıyorum asılll
ecrin burcuuuuuuu siziiiiiiii
helekiii burcu seniii
ogezme seninn bu gezme benim geziyorsun maşallahhhhhh
ecrin sen sabahları ne veriyorsun emiyormuuu sadece
hııı birde muhalebiyi bende yaptım yedi çok şükür
kızlar nekadar dogru yapıyorum bilmem ama çorbaya ekmek dogruyorumm
normal yedigimiz ekmektennn içinden yaniii
farkettimde daha iştahlı yiyor
bebek ekmegini yemiyordu tamm
burcu tariff bekliyorumm hani yazacaktınn
eskiden ne veriyodun birde şuankini tam tarif etsene ölçü olarak
bende hazır mama aldım ama yemedi ee haliyle gitti çöpe
onun için almıyorum artık
gozdemcim ay cok uzuldum cok gecmis olsun sinirden aglamak geldi kucucuk cocugu telef etmisler ve. tanida koyamamislar esin haklu gitmemekte jfk da oyle bi sorun var nobetci dr bulmak zor bisey olsa basmizin caresine bakicaz yani.valla bence o hemsiremlerin beceriksizligi iyi hemsire ikadar zorlamadan bulur damari simdi nasulsiniz hem hicbisey yapmadan onca para almalari sebebi neymis detayli fatura aldinzmi acibadem oldu ya bindirmuslerdir fiyatadaSelam arkadaşlar....Ne zamandır giremiyodum..Başımıza hiç iyi şeyler gelmedi...Geçen pazar sabahtan gezmeye gittik..Eve geldiğimizde Efe'nin biraz ateşi vardı...Akşam biraz daha artınca sabah apar topar hastaneye gittik...Hiçbişeyi yoktu..Boğazında hafif bi kızarıklık o kadar...Ateşi çok yüksek olduğu için bi iğne yapıp eve gönderildik..Aradan bi kaç saat geçti ki bizim ateş o kadar fitile rağmen 39 u geçiyo...Hemen doktoru aradık..Küvete oturtup biraz düşmesini bekledik...SAonra apar topar hastaneye tekrar gittik...Ve doktorumuz bizim hastanede kalmamızı uygun gördü..Bu arada ateşimz gene 39,5 lardaydı... Bize apar topar bi oda verdiler..Burcu,doğum yaptığım odaTam 5 tane hemşire çocuğun ümüğüne çöküp damar yolu açmaya çalıştı..Yarım saatlik uğraştan sonra her yerimiz bebeğimin patlayan damarlarından sıçrayan kanlarla doldu..Ve halla damar yolu açılamamıştı ki artık hemşirelerle birbirimize girdik...Onlar da doktoru çağırdılar..Dr.. ateşli çocuğun damar yolunun bulunması sorun olur hep,damarlar ateşten daralır dedi...Önce neden ateşini düşürmeye çalışmadılar bilemiyorum O gece hiçbir tahlil yapılmadı..Sadce calpol,dolven verildi durdu...Ertesi sabah 700 küsür milyonluk faturadan başka hiçbişey yoktu elimde...Eve geldik ve kabus tekrar başladı...Çocuk ateşten nerdeyse kendinden geçiyodu..Direkten döndük..Soğuk duşla biraz düşüdükten sonra acil JFK ya gittik..Ben hastanede olduğum için şükrederken kapıda bana çocuk doktorunun olmadığını söylediler..Halimi düşünün artık..En yakın hastaneye attık kendimizi..Ateşini düşürdüler..Eşim ertesi gün jfk ya gitmemizi istemedi..Başka bi hastaneye gittik...Şurup verdiler..Basit bi faranjitmiş..İlk defa karşılaştığı için vücudu fazla tepki ermiş..Bütün bu olaylarda Özgür bey çok yardımcı oldu..Sürekli tlf açtı...Ama hastaneden dolayı eşim gitmek istemiyo...(( Şükür bugün ii....Anlattım ki akşam başınıza bişey gelirse tercihiniz başka yer olsun....
gozdemcim sukur simdi iyi hangi hast gittiniz sonra ozgur bey cok iyi dr ama hast guvenilir degil..
demek dogum yaptigin odada yattiniz yine dogum yapanlarmi kaliyo cocukmu olmus 508 benim odam kendisini pek sevmiyorum ama bebisimi alamamistim odama:-(
bayada cikmis atesi ozgur beymi dedi kuvete sok diye ilik suyami soktun.benimde soyle guvenilir ates olcerimyok civaliyida cozemiyorum sen ne kullaniyosun olmadi kulaktan olcen var alsammi
gozdemcim ay cok uzuldum cok gecmis olsun sinirden aglamak geldi kucucuk cocugu telef etmisler ve. tanida koyamamislar esin haklu gitmemekte jfk da oyle bi sorun var nobetci dr bulmak zor bisey olsa basmizin caresine bakicaz yani.valla bence o hemsiremlerin beceriksizligi iyi hemsire ikadar zorlamadan bulur damari simdi nasulsiniz hem hicbisey yapmadan onca para almalari sebebi neymis detayli fatura aldinzmi acibadem oldu ya bindirmuslerdir fiyatada
bizde burdaki dr goturucez insllh bidaha hic hasta olmazlar
cok gecmis olsun tekrar gercekten zor gecmistir senidusunemiyirum bile allh beteri.den korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?