2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bu arada küvete sokmamı özgür bey söyledi...Ben tam kapıdan çıkıyodum anu aadım..Bana,çocuk yolda havale geçirir bu ateşle sakın çıkma dedi...Bizde soyup soğuğa yakın ılık suya soktuk...38 lere inince yarı çıplak bi şekilde hastaneye koştuk..Gittiğimizde yine 39 olmuştu...Bide bu halde acilden geri döndük düşünün

Ay boyunu yanlış yazmışım 66 deil ,76:))

ay gerçekten geçmiş olsun tüylerim diken diken oldu sakın çıkmayın demiş ya allah korusun bende küçükken geçirmişim ozaman fatihteymişiz annemle babama çıplak ayak çapaya götürmüşler ( allah bidaha yaşatmasın gözdem..
ne ya 145 lira kudurmuşlar valla boğazda yemek veriyolar sanki ay yeni dopan yoğun bakımında 8 gün neler çektim zeynepte sorunda yoktu beklettiler bizi artık günahları boyunlarına gecesi 1500 lira(10,500 az para değill.refakatçı yemeği sayarlar şimdi ödemede itiraz et bence .hiç bişey yapmamaışlar ..sonuçta para için değil sağlıkları olsunda ama boşuna ödenen paraya çıldırıyorum
kan tahliller 1 yaşında yapılıyomuş bende bi kitap var 7 ay önemli yapılmalı diyo bende yaptırım biara bu ay sonu gidicez belki yeni dr muz ister.tamam bende alıyım bi ölçer allah korusun ama lazım..
maşallah bıoyuna posuna bizde 2 ay önce 9700 72 cm dik bende çok merak ediyorum sıpa büyüdü giydiklerinden anlıyorum ama bakalım sağlıklı olsunlarda..

zeynebe ıspanak yapmıştım eve içinede patates köfte attım pişmiş köfte ıspanakla pişirdim sonra ıspanak paaates köfteyi rondofdan geçtim sevdi ama yoğurt yanında ıspanak yoğurt muhabbeti var ama mecbur öyle yedi ve ilk oyuncağını bozdu mama sandalyesinde ne varsa atıyo yere vermeyincede kızıyo:))evdede tuvalete gitsem ağlıyo beraber gidiyoruz o bana kapıdan bakıyo sandalyesinden:))

Para işini hallettik canım..Ödemeden çıktım..Sadece 125 tl o da babam vermiş kapora olarak o gitti...Onun haricinde tek kuruş ödemedim....O kadar işkence çekip bi de para mı ödeyecektim...

Para işini hallettik canım..Ödemeden çıktım..Sadece 125 tl o da babam vermiş kapora olarak o gitti...Onun haricinde tek kuruş ödemedim....O kadar işkence çekip bi de para mı ödeyecektim...
iyi bari istemiyceklermi kalanını??
Bu arada kuşum hatanede çırpınırken ilk defa anne dedi....Anne die ağladı..Zaten odadan dayanamayıp çıktım(

ay kıyamam sana ya haklısın demek anne dedi tabi ya ateş bebekleri çok mahsun yapıyo..çok şükür atllatınız bidaha hiç yaşamazsın hiçbirimiz yaşamayız inşllh.. .
şimdi niyetin ne jfk ya kesin gitmiycekmisin

Hayır canım istemeyecekler...Şikayetçi oldum çünkü...Kız kardeşimde acıbadem genel müdürlükte çalışıyo..Dış ilişkiler uzmanı..Onun da etkisi oldu tabiii....) Ben sırf Özgür bey için gitmek istiyorum....sordu zaten küsmüyüz die:)) Ben dr olarak çok beğeniyorum..Ama hastane olarak eşim asla adım atmam dio..Hatta kontrole bile yollamıyo beni..Keşke hastane falan değiştirse ya da özel bi yer açsa ilk müşterisi ben olurum....Zeynom nasıl bu arada??? Sen nasılsın?? Özledim valla..

canım valla bende özledim aman iyi olsunlar yazda geliyo daha rahat gırersin inşllh bigünde ayarlayıp şöyle çoluk çocuk görüşürüz..
ay evet özgür bey çok iyi bi dr ama değiştieceğini sanmıyorum bizdede eşim istemiyo gitmeyii

gözdem canım çokk geçmişş olsunn rabbimm korusuun atesten korktugum kadar hiçbirseyden korkmam ben bide ilk defa ağlayarak anne dedi dedin ya hastanede ben koptum orda inan gözlerimden indi ay bu kzuular hasta olmasın lütfen yaa benimm içim parçalanıyorr(((
neyseki şimdi iyi sanırıım kzuu rabbim birdaha yaşatmasın annesii sizee uff çok sitresliii...tekrarr çokkk geçmişş olsun canmmm..
ya bu damar yolunu bulan bir alet varmışş ama bazı hastanelerde var o nerde varsa öğrensekte acile kzuuları oraya götürsekkk......
evet özgür beyy çok iyi gerçekten ben de dua ediyorum insallah hastanesini değiştiriir diye ben de hiç sevmedim hastaneyiii maaşallahhh zaten bir de çıkardıklarııı tutarıı var insanın gücü o anda yetmeyedebilir tebrik ederim valla iyi yapmışın ödememişinn...

yavrumm burcucum özledim kız çok seni valllaa:) bağımlılık yaptın...
demek huzurun servisii var hala iyi bakaalım..
canm gecen biz ca dan cağana birsürü yazlık t shirt aldık bir görsen süperlerrrr tatlılarrrr hemde çok ucuzlarr diğer çoğu markaya göreee..
zeynep terledi yazmışınh bişeyi yoktur umarım kuzununn gerçi ona bişey olmaZ O çivilendiii:)) yavrum doğduğundan beri geziyor.. ama dün oğlumuu deniz havasımı çarptı ablamadım bizimkide çok terledi akşam ateşi 38 e çıktı bir fitil verdim suyla hertarafını sildik düştü şükür şu anada elim hep üstünde sabahra az calpol verdimm ağrısı var gibi öle huysuz değildi akşamm dişi mi acaba dedikk hasta olsa huysuz olurdu anlamadıkk umarım birdaha çıkmaz aateşii yavrumun...şimdi yerde paçamla oynuyor:))
evet sana baston şarttt 1 tanehafifinden alırsınn..
evet canm şurup 4 5 saat etkili dha az uyanıyoır 5 saat verince 2 kere kalktı emmeye hep verdiğim süreceee ama ondan sonra etkisi geçiyor ama bunada şükür...

ay canım benimm:))) burcu bana burda tuğba diyebilirsin site hakkında bişey bilmiyodum ilk başta onadan öle ecrin yapmıştım sana zor olmasın orda tuğba burda ecrin :)
ay dün sölemesii ayıp bir yedimmmm bakalım yemmemyii başarabilecekmiyimm esim bugün basşayalım diyor ama hiç halim yok göözümm yemiyor uff (

canm valla bende burcuyu kıskanıyordum ama yaz gelince artık bende duramıyorum evde çok şükür çocuıklarda büyüdüüü sorun olmuyorrr..
demekk senin kide tatlıyı seviyorrr:) canm biz hala anne sütüüne devam artı yoğurt ve meyve yiyoruzzz okadarrr kahvaltımkız yemeğimiz yok biizm haka...

yavrum bastonunada baktım evet cok ciic zeynebime yakışır hem genelde bastonlardaaa altta sepet olmuyor vunda var çok iyii..

Uff ne sıkıcı bir gün nerelerdesiniz ?? Burcu biz ne zaman buluşacağız??( yarın 30 yasına giriyorum sanırım bu yüzden de azıcık bunalıma girdim yirmili yaslar bitti yaslanıyorum destege ve morale ihtiyacım var :))

ya bende diycektim tuğba yazıyım diye belki tanıdık mevzusu olurmu dersin diye bişi demedim ama iyi oldu kendimi garip hissediyodum yazarkann:))

off öksürüyo zeynep ıhlamur içti kustu şimdi uyuyo aamma ara ara öksürdü gene bakıyım deva m ederse hemen götürücem..geçmiş olsun tuğbacım neyse yükselmeden atlatmışsınız herkez hasta bi atlatsak şu havalarıda tam hastalık havası bu havalar..
oo iyi şurup iyi hergecemi veriyosunn..

güle güle kullansın ciclerini ..
canım baston maclaren var bugün .ççocuk çok övdü en iyisiymiş 500 den 300 e düşmüş fiyat onu isityim dedim 4,8kg uzun süre kullanırsın dedi arada kaldım 50 lirada hediye çeki var diğeri 200 lira yarın sabahtan sipariş vericem bakalıımm..sen ne dersinn
canım bende çok özledim giremedik yya kaçgün boşluğunu hissediyorum çokk..

Son düzenleme:

buda tavsiye ettiği araba en iyi buymuş çok memnun kalırsın dedi ..off uzun süre kullanıcam 100 lira farkla sağlam alıyım chico lıte way de aynı fiyat ama 7 kg bu 4,8.

Sağol canım..Umarım rabbim kimseye yaşatmaz..Bu damar yolunu bulan alet de neymiş?? İlk defa duyuyorum..Bu arada ertesi gün gittiğim hastanede bulup almaları 2 dk bile sürmedi...Hemşirelerede bağlı sanırsam....Oğlum o günden sonra sıkışınca anne demeye devam ediyo..Ama nadir:)))

Aman da aman....Yaşlanmış arkadaşım:))) Nice senelere canım..Dur daha kaynana olcaz:)))) Yaşlanma hemen.....

Amanın zeynoşumda mı hasta....Hangi doktora gideceksin???

tgizdem sanada gercek isminle hitap ediyimi sorun olurmu ben kayit yaparken soyadimi yazcaktim yuh yani
evet yavrum oksuruyo ates yok hala uyuyo acikmistirda kuzum bekliyorum hala karar veremedim dr konusunda buarda senin araban proton sanirim memnunmusun kac kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…