gozdemcim sukur simdi iyi hangi hast gittiniz sonra ozgur bey cok iyi dr ama hast guvenilir degil..
demek dogum yaptigin odada yattiniz yine dogum yapanlarmi kaliyo cocukmu olmus 508 benim odam kendisini pek sevmiyorum ama bebisimi alamamistim odama:-(
bayada cikmis atesi ozgur beymi dedi kuvete sok diye ilik suyami soktun.benimde soyle guvenilir ates olcerimyok civaliyida cozemiyorum sen ne kullaniyosun olmadi kulaktan olcen var alsammi
Ertesi gün türkiye gazetesi hastanesine gittik..Kanını damardan bi dakikada aldılar...Çocuk gık demedi düşün...Dr sabahları tgrt haberde program yapıyo..Farklı yaklaşımları var..Mesela kan tahlili yapılmadan demir damlasını nasıl kullandığımıza bi anlam veremedi..Tahlilde demirine falanda baktı, gayet ii çıkınca boşuna vermişsiniz bunca zaman dedi ve artık vermeyin dedi...D vitamini için bizim bebişlerin kilosundaki bebeklere 5 damla yetmez...7-8 damla ancakolur dedi...10 kiloya yakınız,boyumuz 66-67 cm bu arada...Nerdeyse yaşıın ölçüleri ,vitamin eksikliği olur sonra dedi...Bende kararsız kaldım....
Ateş ölçerimiz braun dijital..Kulaktan ölçer...Çok memnunum...Allah gerek etmesin ama mutlaka al....Kafam karışık kızlar ama bu jfk da nöbetçi dr olmaması,hemşireler çok canımı sıktı(
Bu arada küvete sokmamı özgür bey söyledi...Ben tam kapıdan çıkıyodum anu aadım..Bana,çocuk yolda havale geçirir bu ateşle sakın çıkma dedi...Bizde soyup soğuğa yakın ılık suya soktuk...38 lere inince yarı çıplak bi şekilde hastaneye koştuk..Gittiğimizde yine 39 olmuştu...Bide bu halde acilden geri döndük düşünün
Ay boyunu yanlış yazmışım 66 deil ,76:))
iyi bari istemiyceklermi kalanını??Para işini hallettik canım..Ödemeden çıktım..Sadece 125 tl o da babam vermiş kapora olarak o gitti...Onun haricinde tek kuruş ödemedim....O kadar işkence çekip bi de para mı ödeyecektim...
Bu arada kuşum hatanede çırpınırken ilk defa anne dedi....Anne die ağladı..Zaten odadan dayanamayıp çıktım(
iyi bari istemiyceklermi kalanını??
ay kıyamam sana ya haklısın demek anne dedi tabi ya ateş bebekleri çok mahsun yapıyo..çok şükür atllatınız bidaha hiç yaşamazsın hiçbirimiz yaşamayız inşllh.. .
şimdi niyetin ne jfk ya kesin gitmiycekmisin
Hayır canım istemeyecekler...Şikayetçi oldum çünkü...Kız kardeşimde acıbadem genel müdürlükte çalışıyo..Dış ilişkiler uzmanı..Onun da etkisi oldu tabiii....) Ben sırf Özgür bey için gitmek istiyorum....sordu zaten küsmüyüz die:)) Ben dr olarak çok beğeniyorum..Ama hastane olarak eşim asla adım atmam dio..Hatta kontrole bile yollamıyo beni..Keşke hastane falan değiştirse ya da özel bi yer açsa ilk müşterisi ben olurum....Zeynom nasıl bu arada??? Sen nasılsın?? Özledim valla..
Selam arkadaşlar....Ne zamandır giremiyodum..Başımıza hiç iyi şeyler gelmedi...Geçen pazar sabahtan gezmeye gittik..Eve geldiğimizde Efe'nin biraz ateşi vardı...Akşam biraz daha artınca sabah apar topar hastaneye gittik...Hiçbişeyi yoktu..Boğazında hafif bi kızarıklık o kadar...Ateşi çok yüksek olduğu için bi iğne yapıp eve gönderildik..Aradan bi kaç saat geçti ki bizim ateş o kadar fitile rağmen 39 u geçiyo...Hemen doktoru aradık..Küvete oturtup biraz düşmesini bekledik...SAonra apar topar hastaneye tekrar gittik...Ve doktorumuz bizim hastanede kalmamızı uygun gördü..Bu arada ateşimz gene 39,5 lardaydı... Bize apar topar bi oda verdiler..Burcu,doğum yaptığım odaTam 5 tane hemşire çocuğun ümüğüne çöküp damar yolu açmaya çalıştı..Yarım saatlik uğraştan sonra her yerimiz bebeğimin patlayan damarlarından sıçrayan kanlarla doldu..Ve halla damar yolu açılamamıştı ki artık hemşirelerle birbirimize girdik...Onlar da doktoru çağırdılar..Dr.. ateşli çocuğun damar yolunun bulunması sorun olur hep,damarlar ateşten daralır dedi...Önce neden ateşini düşürmeye çalışmadılar bilemiyorum O gece hiçbir tahlil yapılmadı..Sadce calpol,dolven verildi durdu...Ertesi sabah 700 küsür milyonluk faturadan başka hiçbişey yoktu elimde...Eve geldik ve kabus tekrar başladı...Çocuk ateşten nerdeyse kendinden geçiyodu..Direkten döndük..Soğuk duşla biraz düşüdükten sonra acil JFK ya gittik..Ben hastanede olduğum için şükrederken kapıda bana çocuk doktorunun olmadığını söylediler..Halimi düşünün artık..En yakın hastaneye attık kendimizi..Ateşini düşürdüler..Eşim ertesi gün jfk ya gitmemizi istemedi..Başka bi hastaneye gittik...Şurup verdiler..Basit bi faranjitmiş..İlk defa karşılaştığı için vücudu fazla tepki ermiş..Bütün bu olaylarda Özgür bey çok yardımcı oldu..Sürekli tlf açtı...Ama hastaneden dolayı eşim gitmek istemiyo...(( Şükür bugün ii....Anlattım ki akşam başınıza bişey gelirse tercihiniz başka yer olsun....
ay demek sonunda yazıldın hayırlı olsun bol zayıflamalı olsun bende evde yapıyım :)nezaman canım başlıyosun şimdi gördüm doğum günündeymişsin süper gözüküyosun hiçte spora ihtiyacın yok gibi ama yapmak gerek sıkılaşmak adına..
aman annem gelirse bukadar kalabalığa tansiyonu fırlar oda güne girdi ama o en son ve toplanılmıycak onda:)
bugün hadi gezelim diye çıktık banu songül şengül sare ve çocuklar(huzurun servisi gördük hadi gidelim dendi gittik ama çokk yorulduk en son taksiyle döndük okadar insan bide 3 çocuk bide zeynep pestilimiz çıktı (c.a. dan indirim varmış ben tabi dayanamadım zeynoşa yazlık tulumlar aldım huzurdan tombul bacaklarla yaza harika olucak:))büyük ablam gelmedi o dedi keşke zeynebi bıraksaydın hakikaten bebe çıt çıkarmıyo ama takside terledi inşllh bişey olmaz pestili çıktı uyuyo yavluumm:))aslında seni arıycaktım ama çok az görüşürüz kalabalık ayrılmakta ayıp olur diye aramadımm evkurumu yatırdım annem zeynebe baston al demişti bulamadım şafakla gidip bakalım dedik ne alsam acaba hem hafif hem korunaklı hemde az yer kaplayan malum geziyoruz bizim araba büyük aslında çok hafif ama yer kaplıyo
bizde havadisle bu ecrincim bende yoruldum midem bi kötü hala..
sen neler yaptın doğum günü nasıldı artık spora başlamadan yeseydin:)9
ay şurup işe yaradımı inşllh yaramıştırr..:)maşallah dışarda melek olsunlar yoksa çıkılmaz ..
ay demek kıskanıyo:))banada gökçen diyo kim kız çağana diyee:))dedim 1,5yıldır saniyemi bilen canım arkadaşımm:)
aman kalabalık falan zaman geçiyo yoruluyo ama ben savdım bundan sonra gidilcekler ddüşünsünn:)
slm kızlar nasılsınız
kızımı uyuttum geldimm
ya ben siziiiiii çok kıskanıyorum asılll
ecrin burcuuuuuuu siziiiiiiii
helekiii burcu seniii
ogezme seninn bu gezme benim geziyorsun maşallahhhhhh
ecrin sen sabahları ne veriyorsun emiyormuuu sadece
hııı birde muhalebiyi bende yaptım yedi çok şükür
kızlar nekadar dogru yapıyorum bilmem ama çorbaya ekmek dogruyorumm
normal yedigimiz ekmektennn içinden yaniii
farkettimde daha iştahlı yiyor
bebek ekmegini yemiyordu tamm
burcu tariff bekliyorumm hani yazacaktınn
yavrumm burcucum özledim kız çok seni valllaa:) bağımlılık yaptın...
demek huzurun servisii var hala iyi bakaalım..
canm gecen biz ca dan cağana birsürü yazlık t shirt aldık bir görsen süperlerrrr tatlılarrrr hemde çok ucuzlarr diğer çoğu markaya göreee..
zeynep terledi yazmışınh bişeyi yoktur umarım kuzununn gerçi ona bişey olmaZ O çivilendiii:)) yavrum doğduğundan beri geziyor.. ama dün oğlumuu deniz havasımı çarptı ablamadım bizimkide çok terledi akşam ateşi 38 e çıktı bir fitil verdim suyla hertarafını sildik düştü şükür şu anada elim hep üstünde sabahra az calpol verdimm ağrısı var gibi öle huysuz değildi akşamm dişi mi acaba dedikk hasta olsa huysuz olurdu anlamadıkk umarım birdaha çıkmaz aateşii yavrumun...şimdi yerde paçamla oynuyor:))
evet sana baston şarttt 1 tanehafifinden alırsınn..
evet canm şurup 4 5 saat etkili dha az uyanıyoır 5 saat verince 2 kere kalktı emmeye hep verdiğim süreceee ama ondan sonra etkisi geçiyor ama bunada şükür...
ay canım benimm:))) burcu bana burda tuğba diyebilirsin site hakkında bişey bilmiyodum ilk başta onadan öle ecrin yapmıştım sana zor olmasın orda tuğba burda ecrin :)
ay dün sölemesii ayıp bir yedimmmm bakalım yemmemyii başarabilecekmiyimm esim bugün basşayalım diyor ama hiç halim yok göözümm yemiyor uff(
Uff ne sıkıcı bir gün nerelerdesiniz ?? Burcu biz ne zaman buluşacağız??( yarın 30 yasına giriyorum sanırım bu yüzden de azıcık bunalıma girdim yirmili yaslar bitti yaslanıyorum destege ve morale ihtiyacım var :))[/QUOTE
iyiikiii doğdduunn tuuğğbbaaa iiyykkii doğdduunn iiikkii doğduunn iikii doğduun tuğğbaa:)))canım nice nice mutlu huzurlu sağlıkla minik bebeğin ve tüm sevdiklerinle bir ömür geçirmen dileğilee iyiki tanımışım senii..
hiç bunalıma girme bak 32 oluyorum bende 30 yaş sendromunu atlatmış biri olarak:))20 yaşında 30 gibi görünmekte vardı:))30 da 40 gib:))maşallahh sana..bence bi kadının en güzel yaşları 30 lu yaşları :))
napıcaksınız var mı plann??
gözdem canım çokk geçmişş olsunn rabbimm korusuun atesten korktugum kadar hiçbirseyden korkmam ben bide ilk defa ağlayarak anne dedi dedin ya hastanede ben koptum orda inan gözlerimden indi ay bu kzuular hasta olmasın lütfen yaa benimm içim parçalanıyorr(((
neyseki şimdi iyi sanırıım kzuu rabbim birdaha yaşatmasın annesii sizee uff çok sitresliii...tekrarr çokkk geçmişş olsun canmmm..
ya bu damar yolunu bulan bir alet varmışş ama bazı hastanelerde var o nerde varsa öğrensekte acile kzuuları oraya götürsekkk......
evet özgür beyy çok iyi gerçekten ben de dua ediyorum insallah hastanesini değiştiriir diye ben de hiç sevmedim hastaneyiii maaşallahhh zaten bir de çıkardıklarııı tutarıı var insanın gücü o anda yetmeyedebilir tebrik ederim valla iyi yapmışın ödememişinn...
Uff ne sıkıcı bir gün nerelerdesiniz ?? Burcu biz ne zaman buluşacağız??( yarın 30 yasına giriyorum sanırım bu yüzden de azıcık bunalıma girdim yirmili yaslar bitti yaslanıyorum destege ve morale ihtiyacım var :))
ya bende diycektim tuğba yazıyım diye belki tanıdık mevzusu olurmu dersin diye bişi demedim ama iyi oldu kendimi garip hissediyodum yazarkann:))
off öksürüyo zeynep ıhlamur içti kustu şimdi uyuyo aamma ara ara öksürdü gene bakıyım deva m ederse hemen götürücem..geçmiş olsun tuğbacım neyse yükselmeden atlatmışsınız herkez hasta bi atlatsak şu havalarıda tam hastalık havası bu havalar..
oo iyi şurup iyi hergecemi veriyosunn..
güle güle kullansın ciclerini ..
canım baston maclaren var bugün .ççocuk çok övdü en iyisiymiş 500 den 300 e düşmüş fiyat onu isityim dedim 4,8kg uzun süre kullanırsın dedi arada kaldım 50 lirada hediye çeki var diğeri 200 lira yarın sabahtan sipariş vericem bakalıımm..sen ne dersinn
canım bende çok özledim giremedik yya kaçgün boşluğunu hissediyorum çokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?