2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

tugbaa 5 dk farkla artik dogum gunune girdikk tekrardan mutlu mutlu yillar..
kusum ya senin arba twist dimi agirmi taktim arabaya
sen nasilsin cagan ballisi uyudumu..

:)) yok be yavrum ne zamandır diyim diyorum hep unutuyordumm..
ah kuzu bol bol içsin annesi ıhlamur iyi gelirr evet ya tam hastalık havası herkezlerde hasta zatenn umarımm yavrular hastalanmadan atlatırıızz..evet her akşam veriyorum canm tamamen bitkisel zaten rahatlatıyor yavruyu..
valla sen bilirsin yavruu 100 lira çok fark değil hangisi kullnışlıysa onu al bence ama bastonların arasındada çok fark oynamaz gibime geliyor hemen hemen hepsi aynıı gibi gözüküyor ama kullanmadım kulllananlar daha iyi bilir tabiki..

canm ya çook teşekkür ederimmm bende hayatımda olmandaaann ( sanaldanada olsa)) :)) çookk mutluyummm iyikii sende hayatımın biryerindesinn...
ay bilmiyorumm yirmililer güzel deniyodu ama 30 u zor dicemm benn(
şu anda yok canm bir planımız kocacım kocaman bir gül demetii getirdi bugün erkendenn kutladıı ilk olmak için sanırımm:))))

tugbaa 5 dk farkla artik dogum gunune girdikk tekrardan mutlu mutlu yillar..
kusum ya senin arba twist dimi agirmi taktim arabaya
sen nasilsin cagan ballisi uyudumu..

çok sağoll canım arkadaşımmm ...
evet twist canm benim araba e tabii ağırr baya ben hala pusetini kullanıyorum diğerr oturağa geçmedimm onunla nasıl olur bilmem.. bizimki hep arabada duruyor ordan alıp kulanıyorumm eve hayyatta inip çıkmazzz. seninkii çok mu ağırkiii baston istiyorsunn.. ben şahsen almayı hiç düşünmüyorumm artı bide onu alıcaksanda ucuzlarından all bencee hafif olsun yeter sana ..
uyumuştu ama nedense uyandı şimdii sallıyorumm bakıyım inşallahh uyur bide banyo yaptırdım yatırmadannn niye kalkktı anlamadımm

canım oo güller demetler aman maşallah:))ben pek çiçek sevmem ama

neler yaptın canım bugünn hediyeler gelsinn
boynum tutldu

canım oo güller demetler aman maşallah:))ben pek çiçek sevmem ama

neler yaptın canım bugünn hediyeler gelsinn
boynum tutldu

Nerelerdeydin aksama kadar da tutuldu boynun ??
Canm aksam yemeğe gittik kalabalıktı ananem bile vardı çok güzel bir aksam geçirdim hediyeleri saymıyim ayıp olmasın ama hepsi istediğim seyler di :)) face ekledim resimlerden görürsün :)
Bende çiçek hastası değilim ama böyle ozel ginlerdede şart :)(

canim ya ne guzel gordum fotolari insan daha ne ister sevdikleri yaninda olsun.
kuzum burda ayip olmaz gule gule kullan canim herseyini..
bizde dun saglik ocqgin gittik kuzum 10.300 76cm olmus masqllh iyi dediler dr bakti cigerde bogazda bisey yokmus soguk alginligi benimde boynum sirtim tutuk heralde biyerde usuduk sonra gezdik
birazdan kvaltiya gidicem bide aradilar tum yazdiklarim gitti:-(ikinci yazinca insan bu tuhaf oluyo zwynep kahvalti yapti giyinicem offzor geliyo sabahlari bana herseyy..

Evet valla bide saglık başka hiçbirşey istemiyorum çok güzel bir gece geçirdik sagol CANIM benim..
Maasallah zeynoma iyi bari bişeyi çıkmamasına sevindim ee yavrum bu havalarda olur yerle soğu rüzgar hepsi bur arada dikkat edin kendinize
Ya sabahları öle oluyor Hayırdırr bugün erkencisin sen ??
Ya tlf cuya sorana bir ayarı vardır belki insan sınır olur herseferinde
BiZde annemlerle emirgana gidicez bugün
Burcu bu hafta da mı gorusemicez ??

Uf artık bu topik iyidn iyiye can çekişiyor
Denizyeli canm sen hala twkirdagdasin sanırım ugramadigina gore?
Gözdem canm Buğra efe nasıl oldu ??
Burcu yavrum seninde iyi ki artık Cebinde internet bak aksam oldu hala uğramamışın kahvaltıdan gezmeye mİ gittiniz? Zeynom nasıl ??
Bende şimdi girdim eve emirgan korusu muhteşem di hele aksam üstü ışiklandirdilar ayrı bir güzel oldu hafta ici olmasına rağmen baya kalabalık vardı hava desen bugün Ağustos'un ortasında gibi yandı cagan aksama kadar baya iyiydi aksam üstü mizmizlandi biraz ben bugün etken kalktım 8 de okadar uykum var ki gözümü kapatsam uyacak gibiyim :) benden de böle havadisler:)

ay sorma kimse gelmiyo hareket azaladı (
canımohh emirganamı gittiniz bizde eskiden çok giderdik kahvaltıya mis hava ne güzel yapmışsınız..sen annen varken kullanıyosun dimi araba daha rahat gidersiniz ama park sorunu olurmu bilmem h içi belki olmaz..

bizde önce zeynoşla anneme gittik annecim zeynooşa çorbalasını yapmış aldık kuaföre kaş bıyık sonrada şengüle çok güzel geçti akşamüstü çıktık kızlarla aziz bebeye gittik bide araba ordan bakıyım dedim orda oyalandık ordanda biz ebruyla anneme diğer arkadaşta evine gitti saat 9 gibi şafak geldi aldı yine duvar sticer getirmiş :))onlarla oyalandık sonra baba kız uyudular bende manyamış gibi araba bakıyorum ama karar verdim hauck mickey li alıcam inşşlh..
yarında pazara gidelim dendi yine yorucu bigün beni bekliyo ben hala yatmadım..
haftayada 2 günlüğüne kayınvaldeme gidicez balıkesire offffff değişiklik diyimde bunalım yapmıyım zeynonun ilk uzun yolu yenikapıdan bandırma yapabilirz ama tuzluya patlıyomuş..
hımm buarada artık kahvaltı gününü bizim burdaki pinink alalnında yapıcaz ben dedim ne güzel olur diye çocukları uslu olanlar ve olmayanlar bi halay çekmedi:)))herkezz ayy süpeerr dedi benimde işime geldi çok evde çok yorucu oluyo evim küçük alamıyodum şimdi enazından azgın şoparlar orda kudursunn :))

tuğbacım hava çok güzeldi ne güzel temiz hava almış çağan oda gezmelere alıştıı bizde forumda buluşalımmı duyguda gelirim diyodu ...
sen uyudun heralde demek senide çarptıı:))ben gene cadı gibiyim okadadr yoruldum uykum yok nezaman erken kalksam uyayamam zaten..

Evet ya gercekten güzel yeşilliği açık havayı ozlemisiz amaangal yasak o kötü :) canm dün babam götürdü bizi ben kullanmadım valla bir sekilde park yeri buluyorum çok ta darsa hiç sitres yapmam risklerde atmam olayı inip hemen rica edyor birine :) özellikle hastane parkları ay çok gicik :) gerçi zor oluyor biraz otomatik vitesi görenlerin yüzde yetmişi kaçıyor :) gerçi annemin goZu çok kara bıraksam vura vura bile girer ama ben hiç yazarın cenesiyle uğraşmam sonra garanticiyim o yüzden :)
oh gezginler sizi ıti yapmışiniz oh çorbalarda anneden:)
Kız duvarlar da yapıştırıcak yer kadımı ?
A gezmeye gidiyorsunuz demek laf aramızda :) senin kaynanayla pek aran yok sanırım neyse 2 gün falan kalacaksın heralde anlamazsın kısa bir zaman gecer hemen .
Seni akıllı bıdık seni :)) demek yaramazlardan kurtulmanın formülünü sen buldun iyi olmuş ne güzel bu havada eve kapamazsınız o kadar çocukla ..
Evet alıştı şükür ama şimdide disari çok alışıp evde beni bunalticak gibi :)
Olur canm farketmez benim icin ayarlarım bir sekilde cagan da huysuz olursa annemi falan alırım yanıma arabada caganA baksın diye hallederim yani evet duygu dedi ama hala gelmedi bir zaman belirleyelim artık ama sen haftaya hangi gün gidiyorsun k. Validene ??

canımm:))annene bayıldıımm benim annemde yanındayken çok gaz veriri aaa a hadi girersin derr çok komik bisiklet girmez ona klasa neler olur tabi aradaki gazıyla par ettiğimde olurr:)bende marketteki güvenlik yan arabadaki adamlar eşim çok kızar alır arabayı götürüler diye zaten kendisi vermez arabasını versede kavga ederiz çok karışırr..ben daha yeni kullanırken burdan bahçelievlere gidiyoruz basın ekspres yolundayız camlardada film var siyah içi gözükmüyo neyse bi araba nası sıkıştırıyo beni yani kesin bindiricem arabaya dibime giriyo falan meğer şafağın arkadaşıymış beni şafak sanmış beni koltukta görünce aaanammm ödü patlamıştır salağın şaka kaka oluyoduu:))ben baamın arabasını alırım arada oda sadece burda kullanıırm ya da uzunköprüde..ama sen aşmışsın ben emirgana gidemezdim sanırım yoğun tarfik diye:))
off garip bi hatun kayınvaldem iyimi kötümü belli olmayan bi tip(evet 2 gün deyip gidicem mecbur önceden şafak gidiyodu ben kalıyodum burda ee şimd
i zeynebi görmek istiycekler bende mecburum gitmeye..
yaa süper oldu hem ev batıyo çocuklardan geçen arzunun evinin duvarını kırmışlar kocası kızlarına golf seti almış sopasıyla duvarı göçertmişler hani boş gibi duvarlar oluyo ya bizim bazı duvarlerımız öyle kocası uyuz olmuş çık girme falan demiş bizdede yapsalar şafak beni yerr valla alahtan atlattım bne kazasız belasızz..

tamam annende gelsin zaten ne güzel olur hem benim gerçeğimi görürü hep rüya hep rüya olmuyo:))

birazönce komşum geldi neyse lafladık doğum yapıcakmış tanıdığı ona gidiyomuş falan filan neyse öyle ayak üstü konuştuk gitti anamm bi gittim banyoya göz makyajımı silmemiştim gözlerim öyle bi akmışki hortlamış gibi çok güldüm kendimee..

bizde pazara gidicez zeynep yürüteçte bağrıyo ben al der gibi...bide şimdi de de de de diyoo:))

evet bizde böylee sen neler yapıcaksın bugünn..

Milletin annesi amam yapma etme bizimkilerde aynı demek komik :)
Ay adamın yüzünü görmek isterdim o anda çok komik valla ama Allah korumuş oda insan içindekini görür bı öle saka yapar ..
Aman bu adamlar bizimkininde arabası çok kıymetli ama bana mecbur bisey diyemiyor :) kız emirgana babm götürdü ama o olmasa ben de giderim Kartal'a falan kaç kere gittim emin ol sende gidersin is bir cesaret bir kete yol çıkmaya bakıyor sen düz viteste kullnaniyosrsun sanırım ?
İyilik ten kimse ölmememis ama neden insanlar bir tuhaf anlamıyorum ??
Ay onlar hadi cocuk anaları niye o kadar bası boş bırakıyor ki onları yazık yani ..
Bakıcaz artık oğun ku cagan paşanın durumuna bağlı ya duygu yazdada p. Tesi yapsak su ısı
Kadın demiştir cocuk olunca böle oluyor demekki:))
Ay kıyamam huysu kız bunlar hep ilgi istiyorlar .. Ne olur oynasalar ya kendileri
Uf cagan uyudu şimdi aslında burda çarşıda isim var ama çağanlaaa tek gidemem gözüm yemiyor annemler teyzemde misafir varmış gitmicektim ama gidiyim bari teyzem dün çağırmıştı ayıp olmasın bir kaç saat takılır donerim belki yasar erken gelirse eve girmeden caganA resim de çektiririz bizden de böyle iste ..

hu huuu fıstıklar nasılsınız
biz salı günün akşamı geldik evimize ama bahar temizliğine başladım ondan uğrayamadım
dip köşe anam ağlıyo valla bide benim zilli uyumamaya başladı gündüzleri iş var ya uyumaz zaten
hepten çılgına dönüyorum Allahtan kadın aldım camlar tülleri falan o hallettide bana silemk süpürmek kaldı aksine bugünde sular kesildi iyice arap saçı yanii
banyo wc ve mutfak dolapları kaldı çok sükür kolayladım epey yani
süper bi 1 gafta geçirdik yaaa çok güzeldi gez toz ne ev işi ne bişi annem sağolsun yaptırmadı kızına bak gez dedi
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım bi sorun yok değilmi herşey yolunda

Oh ne güzel gezdin hamarat bir hatun olarak gelip bide bahar temizliği yapmışsın ne güzel güle güle kirlet evini :)
Anneler kaçmasına gelirse gelsin evlatlarına kiyamiyorlarr iste :) biz de her şey yolunda şükür yok bir yaramazlık buluşmak icin seni bekliyorduk e artık bir gün verirsin bize :)

kızlar yaaa bköy benim için zor olur ama isterseniz forumda buluşalım
d,ğer topikten nurcanda gelmek istiyodu kabulmü?
önümüzdeki haftaiçi bana uyar...ortak bi gün belirleyelim çarşamba? perşembe? cuma?
günü belirleyelim nurcanada hbr veririz

Canm burcu da görüm diyor dü benim icin de uyar çok sorun olmaz ama hafta ici 2 gün burcu kayınvalidesinde olucak o yaZsin bakalım hangi günler yok ona gore karar verelim cuma dışındaki günler uyar bana.

kızlar anca yazabildimm..ay hafta sonu gidicez biz zaten bidahaki haftaiçi çarşm.gün var onun dışında hergün uyar bana..

tuğbacım cep limiti dolmuş giremedim gündüz aveaya geçicem kesin ..ben pazara yetişemedim servisi kaçırdım gibi zeynep uyuyodu kaldır doyur giydir aman boşver dedim meyvesinş aldım parka gittim bi kadın 2 bebek tüple hamile kalmış kızlar 1 yaşında 6 aylık hamileymiş perişan haldeydi nasıl yetişicem diye allahın işi okadar tedavi ol sonra kendliğiden gelsinn..ordan kızlar aradı ebruya kahvede toplandık hergün görüşüyoruz eskiden ayy acaip ben gelemem derdim bende alıştım:))büyüdümmü nee:))7 ye kadar oturdum sonra maç var diye şafak erken gelmiş geldim makarna yaptım öyle böyle derken zeynep uyudu şafakta gitti ben kaldımm:))

sen neler yaptıınn..çıktınmı çarşıya.çağan zuzu uyudumuu???

ohh be hoşgeldin canımm..
temizlikler yapılmış ama aksilik cidden kötü olmuş şansa elektrik ya da su olmayınca çok zor oluyo..benim için en eziyet mutfak dolapları görsende küçücükk:)ama zor geliyo valla ..güle güle kirletinn

ay valla bizler şanslı kızlarız anneden yana maşallah supannallh benim annecimde zeynoşun çorbalalrını yapıyo köfteleri şimdide sebze püreleri yapıp buzluğ atmış allah yokluklarını aratmasın ben annemin ve ablamların zeynebi büyütürken kıymetlerine bidaha anladım toplanıyoruz annem zaten oyuncak gibi hep onunla banu doyurur ebru alt alır akşama kadar anlamıyorum

kuzum bizdede herşey yolunda hadi bakalım vuslata az kaldı önümüzdeki haftaiçi çarşmba hariç nezaman derseniz okey benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…