2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay valla demek benziyolar cesaretli hatunlar napsınlar bu annlerr:))ben düz vites kullanıyorum ama otomatik hiç kullanmadım öyle arabada olmadı hiç bizim tarafta ama daha rahatt diyolar ama düze alışınca otomatik gibi oluyo zatenn...aman zaten şimdi zeynep varya cesaretim paramparça durumda bişey olur korkusuyla pazar abllam hadi gel alışverişe gidelim dedi ona bile cesaret edemedim açıkçası .(
ya kayınvalidem iyi gibi gözükür ama tuhaftır abidik kadın bana ne dedi ilk yıllar ay hepinizi seviyorum bizden kardeşlerden bahsediyo ama ebruyu ayrı yyuuh be dedim insan böylemi söyler bunuda kayınpederi seviyorum dedim diye nispet olsun diyemi dedi sonra bu son geldiğindede dedim zeyno annemi çok seviyo cidden ozaman saldırıyodu yanaklarına annemin öyle duruyodu bana diyoki hımm bende torunlarımı seviyorum ama onurun yeri hep başkakonti neler yaptı çocuğa görümcemle onda kalıyolardı çok internetee giriyo diye birbirlerine girdiler görümce ayrı eve çıkmak zorunda kaldı yani böyle acayip....banna millet der benim sayemde şafak onlara köyde ev yaptırdı ozaman kzımsın canımsın son gittiğimizdede milletin yanında konuşmayın dedi o milletde ben oluyorummhabire dedikodu yapar kzızın torununu onu bunu eminimki onlarada beni yapıyodur..oyyyyy ne doluymuşum baaaamaannn onuda boşverdim zaten öyle uzaktan nasılsın iyimisinn..ama bu gittiğimdede yapınırsa bidaha gitmiycem gelince bende ona aynısını yapıcam geçen hırsımla yapıcam dedim ama yine kıyamadım evime misafir diye hoş tuttum bakalım görcezz..senin heralde iyi arann yoksa sende döküll

uyudun mu???????????

yok be canm şimdi çağanı yatırdım tam yatıcaktım bir bakıyım dedim ana bbiir baktım burcu hatun döktürmüçç pc yi açmak zorun da kaldımm..midem de öle ağrıyorkii...
oo maaşşalllhh ben düzde korkuyorum hiç kullnmadım da zaten direk otomatikle başladımm o zor geliyor bana yani her arabayı kullanamıyorum ama sen düzü biliyorsan hepsini kullanırsınn..boışuna korkutuyorsun kendini bence..
aman hep bir taraftan bie tarafta sorun oljuyorr zatennn görmedim ben daha iki tarafında yağ kaymak olduğunuu:)) alla alla torun la evlet ayırtt edilir mi laf iştee boş ver cidden boş konuşuyormuşş . canım benm kayınvalidem 3 yıl önce vefat etti kayınpederim alzhaymır hastası kimseyi tanımıyor artık 2 görümcemlede konuşmuyorum zaten durumlar vasat yanii ne yapıyım canımız sağolsunnn şimdiye kadar yoklardı bundan sonrda olmasalarda olur..

ayy benimde en korktuğum olayy bu rabbimin gücüne gitmesindeee yok yaniii ufak bebkler bir 2. sini bünye kaldırmaz bir de onun ikizmiş rabbim sabrını kolaylığını versinn.
tek başına parka gittin hı oda güzell anladımm evi senin bünyen kaldırmıyorr:))) yine 2 kapı yaptın geldin yani eve iyi yapmışın:) sanırım bende dün annemlerleydim ya bugüne teyzem de olucaklar dı ama annem beni çağırmadı normal şartlarda hayatta gitmem çünküüü aradım bugün bende gelicem diye kadın şaşırdııı:)) ay evde durunca banada basmaya başladılarr bu havalarda aslında çarşıdada işim vardı ama çağanla gözüm yemedi annemi çağırdım sonra onada kıyamadımm yarın bir ara çıkarım artık çağan annemdeykenn.. keşkeee burda olsaydınn eminim üşenmez gelirdinn benimlee.. bende 8 geldim eve sonra yemek falan derken 9 oldu yaşarın iş yerinden çocuklar geşdi çağanı sevmeye 11 i geçiyodu gittilerr bugün nasıl bitti anlamadım bende yine.. hı bu arada çağan bugün toplam 1 saat uyumadı zombi giibi oğlum varr:))umarım gece uyurr....zeynom nasıl oldu annesi az grip gibiydi ya bişey demedin sonra.
hı şu buluşma güünüde salı olsa olurmuuu?? hafta sonuna kalmasın madem gerçi duygu yazmamışş salıyı ama işi yoktur onun da inşallahh..

burcu sen çarşamba olmasın diyon
ecrin cuma olmasın diyo
geriye perşembe kalıyo
benim için şimdi perşembeye program yok ama son dk golü olursa iptal etme şansımız varmı ?
nurcanada söyleyin perşembe olduğunu bari
ben dışarı çıkıyon temizliği yarıda bıraktım yarında yokum pazarda
bi mutfak dolaplarıyla banyolar kaldı
anam benim mutfak dolaplarım çok sil sil bitmiyo yaaa

Sende Pazartesi salı olmasın diyorsan evet bir Perşembe kaldı Duygucum hastalık dısında birşey icin iptal olmaz sanırım hepimiz isimizi ona gore ayarlayacağız sonuçta ben nurcani bilmiyorum .. Şimdi perşembeye okeymiyizzz??
Çık bakalım güzel havada insan duramıyor dımı evde :) ??

kizlar anwmdeyim teyzemler falan kalbalik telden annwmde kablosuz hemmen yaziyim dedim safak klima almis yarin gelicekler bi ihtimal pzts ona gore yaxarim gene cince oldu anlayin kizlarr

kizlar anwmdeyim teyzemler falan kalbalik telden annwmde kablosuz hemmen yaziyim dedim safak klima almis yarin gelicekler bi ihtimal pzts ona gore yaxarim gene cince oldu anlayin kizlarr

Sen eve hiç gitme zaten hayırlı olsun yavrum klimanız zaten büyük ihtimal Perşembe olucak gibi gözüküyor .. Burcu ben bugün start verdim spora anam hiçbirşey bilmeyince insan ne kötü :)) turist gibiyim su andada yasar duşta onu bekliyorum Ayy kuzum da acikmistir;((

oooo hayırlı olsun bacımm:))ay bende başlıyım yarın yürüyüşee tangodan konuşalım sneinle banttaykeenn..
canım hayırlı olsun yarın ham vücut bakalım nasıl kalkıcaksın enkadar sürüyo..annecin doyurmuşturr

Sagol bacım :) başla başla ya burcu viber diye bir program var ücretsiz yazisiyorsun konuşuyorsun onuda yüklesene..
Valla bende aynı seyden korktum ama cagan dan ne kadar antremandaysam hiç bisey yapmamış gibiyim hiçbirlerim ağrımıyor :) pazar gunu ölçümlerim yapılıp programım hazirlanicak . Benim ilk gün olduğu icin aralıksız 1 saat yaptım duşu giyin mesi e yol da var baya 3 saat sürüyor yoğurdunu gündüz yemişti cagan meyvesini yemiş ben girdiğimde üzerime atladı hemen emdi zaten bizde sınır 3 saat ara öğünle.
Bu gece rüyamda senin leydik esın de teftiş etti bizi çok komikti sen de bir durgun dün ??
Ee sen den ne var ne yok bugün gecicem mı annene ??

31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
15.gün değerim 66.05 (tekrar istendi)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir

kızlar birde akıntım var afedersiniz sarı olarak.aranızda bunu yaşayanlar varmı..

cnmm ben yarın yine tdağ yolcusuyum ptesi yorgun olurum salı işim var çarşamba cuma size uymuyo en iisi perşembe olur benim için sizin içinde iyise
burcuu sana uyuyomu perşembe forum buluşması
ayrıca forumda olması nurcan içinde iyi olur onada yakın forum...burcuda ok derse nurcana söyleyecem

cnm ilk değerleri kafana takma ilkten zorlu bi tutunuş olmuş ama sımsıkı tutunmuş o sana merak etme
inş hayırlısıyla kucağına alman nasip olur

teşekkür ederim canım.inşallah hepimize....

canım yine tekirdağ iyi alıştınn:))şaka şaka ne güzel değişiklik oluyo snaanaa ceydayada..
canım bana perş uyar alah bi aksilik vermezse 12 servisi 1 de olur orda en son 5 te buraya dönüş..

hakkında hayırlsısı olsun inşllhh..değerlerin artmış kesende gözükmüş inşllh bebeğini pıt pıtlarınıda duyarsın..benim başıma böyle bişey gelmedi ama burda neler okuduk ki senin durumun şuan iyi gözüküyo..herşey yolundadır umarım..bize söylenen önemli olan bhcg nin düzenli artışıydı..inan akıntı varmıydı hatırlamıyorum bile ama bi akıntı davası vardı..

Son düzenleme:
tuğbacım araba geldi hafif pratik kışın kullnabilrimiyim bilmiyorum benim arabanın yağmurluğu var o uydu onunla çok çok soğuk olmadığı günler kullanırım gibi..çantam ki çanta dediğim bildiğin valizz o zeynep arabasında zorlanmadan iniyorum merdivenden:))hemde koştura koştura:))sen rahatsın araba aşağda hemen ordan al yine bile tek çağanla in arabayı aç bindir zor olur ben evde bindiriyorum bağlıyorum öyle iniyorum diğer araba büyük sepeti vardı altınada koyucaklarımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…