Milletin annesi amam yapma etme bizimkilerde aynı demek komik :)
Ay adamın yüzünü görmek isterdim o anda çok komik valla ama Allah korumuş oda insan içindekini görür bı öle saka yapar ..
Aman bu adamlar bizimkininde arabası çok kıymetli ama bana mecbur bisey diyemiyor :) kız emirgana babm götürdü ama o olmasa ben de giderim Kartal'a falan kaç kere gittim emin ol sende gidersin is bir cesaret bir kete yol çıkmaya bakıyor sen düz viteste kullnaniyosrsun sanırım ?
İyilik ten kimse ölmememis ama neden insanlar bir tuhaf anlamıyorum ??
Ay onlar hadi cocuk anaları niye o kadar bası boş bırakıyor ki onları yazık yani ..
Bakıcaz artık oğun ku cagan paşanın durumuna bağlı ya duygu yazdada p. Tesi yapsak su ısı
Kadın demiştir cocuk olunca böle oluyor demekki:))
Ay kıyamam huysu kız bunlar hep ilgi istiyorlar .. Ne olur oynasalar ya kendileri
Uf cagan uyudu şimdi aslında burda çarşıda isim var ama çağanlaaa tek gidemem gözüm yemiyor annemler teyzemde misafir varmış gitmicektim ama gidiyim bari teyzem dün çağırmıştı ayıp olmasın bir kaç saat takılır donerim belki yasar erken gelirse eve girmeden caganA resim de çektiririz bizden de böyle iste ..
ay valla demek benziyolar cesaretli hatunlar napsınlar bu annlerr:))ben düz vites kullanıyorum ama otomatik hiç kullanmadım öyle arabada olmadı hiç bizim tarafta ama daha rahatt diyolar ama düze alışınca otomatik gibi oluyo zatenn...aman zaten şimdi zeynep varya cesaretim paramparça durumda bişey olur korkusuyla pazar abllam hadi gel alışverişe gidelim dedi ona bile cesaret edemedim açıkçası .(
ya kayınvalidem iyi gibi gözükür ama tuhaftır abidik kadın bana ne dedi ilk yıllar ay hepinizi seviyorum bizden kardeşlerden bahsediyo ama ebruyu ayrı yyuuh be dedim insan böylemi söyler bunuda kayınpederi seviyorum dedim diye nispet olsun diyemi dedi sonra bu son geldiğindede dedim zeyno annemi çok seviyo cidden ozaman saldırıyodu yanaklarına annemin öyle duruyodu bana diyoki hımm bende torunlarımı seviyorum ama onurun yeri hep başkakonti neler yaptı çocuğa görümcemle onda kalıyolardı çok internetee giriyo diye birbirlerine girdiler görümce ayrı eve çıkmak zorunda kaldı yani böyle acayip....banna millet der benim sayemde şafak onlara köyde ev yaptırdı ozaman kzımsın canımsın son gittiğimizdede milletin yanında konuşmayın dedi o milletde ben oluyorumm habire dedikodu yapar kzızın torununu onu bunu eminimki onlarada beni yapıyodur..oyyyyy ne doluymuşum baaa amaannn onuda boşverdim zaten öyle uzaktan nasılsın iyimisinn..ama bu gittiğimdede yapınırsa bidaha gitmiycem gelince bende ona aynısını yapıcam geçen hırsımla yapıcam dedim ama yine kıyamadım evime misafir diye hoş tuttum bakalım görcezz..senin heralde iyi arann yoksa sende döküll
uyudun mu???????????
kızlar anca yazabildimm..ay hafta sonu gidicez biz zaten bidahaki haftaiçi çarşm.gün var onun dışında hergün uyar bana..
tuğbacım cep limiti dolmuş giremedim gündüz aveaya geçicem kesin ..ben pazara yetişemedim servisi kaçırdım gibi zeynep uyuyodu kaldır doyur giydir aman boşver dedim meyvesinş aldım parka gittim bi kadın 2 bebek tüple hamile kalmış kızlar 1 yaşında 6 aylık hamileymiş perişan haldeydi nasıl yetişicem diye allahın işi okadar tedavi ol sonra kendliğiden gelsinn..ordan kızlar aradı ebruya kahvede toplandık hergün görüşüyoruz eskiden ayy acaip ben gelemem derdim bende alıştım:))büyüdümmü nee:))7 ye kadar oturdum sonra maç var diye şafak erken gelmiş geldim makarna yaptım öyle böyle derken zeynep uyudu şafakta gitti ben kaldımm:))
sen neler yaptıınn..çıktınmı çarşıya.çağan zuzu uyudumuu???
burcu sen çarşamba olmasın diyon
ecrin cuma olmasın diyo
geriye perşembe kalıyo
benim için şimdi perşembeye program yok ama son dk golü olursa iptal etme şansımız varmı ?
nurcanada söyleyin perşembe olduğunu bari
ben dışarı çıkıyon temizliği yarıda bıraktım yarında yokum pazarda
bi mutfak dolaplarıyla banyolar kaldı
anam benim mutfak dolaplarım çok sil sil bitmiyo yaaa
kizlar anwmdeyim teyzemler falan kalbalik telden annwmde kablosuz hemmen yaziyim dedim safak klima almis yarin gelicekler bi ihtimal pzts ona gore yaxarim gene cince oldu anlayin kizlarr
Sen eve hiç gitme zatenhayırlı olsun yavrum klimanız zaten büyük ihtimal Perşembe olucak gibi gözüküyor .. Burcu ben bugün start verdim spora anam hiçbirşey bilmeyince insan ne kötü :)) turist gibiyim su andada yasar duşta onu bekliyorum Ayy kuzum da acikmistir;((
oooo hayırlı olsun bacımm:))ay bende başlıyım yarın yürüyüşee tangodan konuşalım sneinle banttaykeenn..
canım hayırlı olsun yarın ham vücut bakalım nasıl kalkıcaksın enkadar sürüyo..annecin doyurmuşturr
cnmm ben yarın yine tdağ yolcusuyum ptesi yorgun olurum salı işim var çarşamba cuma size uymuyo en iisi perşembe olur benim için sizin içinde iyiseSende Pazartesi salı olmasın diyorsan evet bir Perşembe kaldı Duygucum hastalık dısında birşey icin iptal olmaz sanırım hepimiz isimizi ona gore ayarlayacağız sonuçta ben nurcani bilmiyorum .. Şimdi perşembeye okeymiyizzz??
Çık bakalım güzel havada insan duramıyor dımı evde :) ??
31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
15.gün değerim 66.05 (tekrar istendi)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir
kızlar birde akıntım var afedersiniz sarı olarak.aranızda bunu yaşayanlar varmı..
cnmm ben yarın yine tdağ yolcusuyum ptesi yorgun olurum salı işim var çarşamba cuma size uymuyo en iisi perşembe olur benim için sizin içinde iyise
burcuu sana uyuyomu perşembe forum buluşması
ayrıca forumda olması nurcan içinde iyi olur onada yakın forum...burcuda ok derse nurcana söyleyecem
cnm ilk değerleri kafana takma ilkten zorlu bi tutunuş olmuş ama sımsıkı tutunmuş o sana merak etme
inş hayırlısıyla kucağına alman nasip olur
cnmm ben yarın yine tdağ yolcusuyum ptesi yorgun olurum salı işim var çarşamba cuma size uymuyo en iisi perşembe olur benim için sizin içinde iyise
ayrıca forumda olması nurcan içinde iyi olur onada yakın forum...burcuda ok derse nurcana söyleyecem
Kız sen yeni geldin birdaha gidiyorsun hi maaslaah sen alıştın eve girmemeye /)
Burcu bisey yazmamış ama Çarşamba hariç diğer günler uyar diyordu. O zaman burcu yaZsin orda olacağı saati de yaZsin servisle gelecegi icin ona göre sende Nurcana hbr verirsin kesinleşir canm .Bu arada Nurcan hangi torpikte ?
Burcu bisey yazmamış ama Çarşamba hariç diğer günler uyar diyordu. O zaman burcu yaZsin orda olacağı saati de yaZsin servisle gelecegi icin ona göre sende Nurcana hbr verirsin kesinleşir canm .Bu arada Nurcan hangi torpikte ?
canım tünaydınlaarr..tamam bana perşm uyar bugün evdeyim gelicekler klima için bekliyorum ama karışık durum 2 tane almış birini salona birini yatak odasına ama bit kadar yatak odası zatüre oluruz valla kazma anlamıyo bide kavga ettik akşam annesi pis gittiğimizde evi temizlememiş konuşmuştuk bu konuyuda daha önce gitcez ya dedi evi şimdi tertemizmiş böyle başladı dedim çok kötüydü ev diyo köy evi bende bizimde uzunköprüdeki evler yer evi ama tertemiz bundan çıktı ayy bi anasını koruma dersin tertemiz kadında ben bok atıyorumm..yani bu sebepten konuşmuyoruz ..
oo 3 saat çokmuşş ya beni kasar ben 1 saat olucak kasmadann:))anam demekk üstüne atladı yerim onu ben..hadi bakalım haftanın hergünümü canım..darısı benim başıma..
cnm ilk değerleri kafana takma ilkten zorlu bi tutunuş olmuş ama sımsıkı tutunmuş o sana merak etme
inş hayırlısıyla kucağına alman nasip olur
31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
15.gün değerim 66.05 (tekrar istendi)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir
kızlar birde akıntım var afedersiniz sarı olarak.aranızda bunu yaşayanlar varmı..
canım tünaydınlaarr..tamam bana perşm uyar bugün evdeyim gelicekler klima için bekliyorum ama karışık durum 2 tane almış birini salona birini yatak odasına ama bit kadar yatak odası zatüre oluruz valla kazma anlamıyo bide kavga ettik akşam annesi pis gittiğimizde evi temizlememiş konuşmuştuk bu konuyuda daha önce gitcez ya dedi evi şimdi tertemizmiş böyle başladı dedim çok kötüydü ev diyo köy evi bende bizimde uzunköprüdeki evler yer evi ama tertemiz bundan çıktı ayy bi anasını koruma dersin tertemiz kadında ben bok atıyorumm..yani bu sebepten konuşmuyoruz ..
oo 3 saat çokmuşş ya beni kasar ben 1 saat olucak kasmadann:))anam demekk üstüne atladı yerim onu ben..hadi bakalım haftanın hergünümü canım..darısı benim başıma..
ay ya almazlar aldılarmıda vurup öldürürlerr:)) en düşük ayarda yaparsım ılık olur yavrum kapıyı kapatmazsın artık.. e kzuzumm kim annesine pasaklı dedirtirr ne kadar doğru olursa olsun anne işte sende adamın yüzüne dme kız öle yazık ne yapsın pasaklıysada o bişey yapamaz sen deyincede zoruna gider korur e doığal olarakkk tabi biz boğalarda doğrucu davutt pat pat diye deriz herkezin yüzüne yalan mı diyerek te bide üste çıkarızz:))
ama 3 saat yapmıyorsun yavrum 1.5 saat ancak ypaprsınn dediğim gibi duşuş üst değişmesi yolu sürüyor okadar istersem her gün gidebilirim 7 gün açık salon ama biz hafta da 2 yada 3 gün gdebilsek ne ala.. inşallhah sende başla spora artık bak yaz geldi demedi deme..bikinilerii düşünn.. bu arada hafta sonu bir yerden bikini baktım üstü bir türlü uyduramadım deli oldum nerden bulurum bilmem evdekileri denemye de hiç cesaretimm yokk..
tuğbacım araba geldi hafif pratik kışın kullnabilrimiyim bilmiyorum benim arabanın yağmurluğu var o uydu onunla çok çok soğuk olmadığı günler kullanırım gibi..çantam ki çanta dediğim bildiğin valizz o zeynep arabasında zorlanmadan iniyorum merdivenden:))hemde koştura koştura:))sen rahatsın araba aşağda hemen ordan al yine bile tek çağanla in arabayı aç bindir zor olur ben evde bindiriyorum bağlıyorum öyle iniyorum diğer araba büyük sepeti vardı altınada koyucaklarımm:))
hayırlı olsun canım kuzu güzel günlerde kullansın..ay öle valla bende valiz le dolaşıuodum ama artık eskisi kadar doldurmuyorum..ohh evdede bindiriyosun demek yok bie o eve gelirse basacak yer kalmazz..
cnm nurcan pozitif alanlar ile geleceksin bebeğim biliyorum topiğine takılıyo ama çok nadir şu sıra...cnmm ben yarın yine tdağ yolcusuyum ptesi yorgun olurum salı işim var çarşamba cuma size uymuyo en iisi perşembe olur benim için sizin içinde iyise
ok perşembe 1:30da buluşma saatimiz o zaman.
ok
canım yine tekirdağ iyi alıştınn:))şaka şaka ne güzel değişiklik oluyo snaanaa ceydayada..
canım bana perş uyar alah bi aksilik vermezse 12 servisi 1 de olur orda en son 5 te buraya dönüş..
hihi hadi aksilik olmasında buluşak yaw bu sefer..
cnm nurcan pozitif alanlar ile geleceksin bebeğim biliyorum topiğine takılıyo ama çok nadir şu sıra...
ok perşembe 1:30da buluşma saatimiz o zaman.
ok
hihi hadi aksilik olmasında buluşak yaw bu sefer..
AY İNŞLLHH ..ya daha önce yazdım burda ne diyim deniz mi??yoska gerçk isminmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?