AY İNŞLLHH ..ya daha önce yazdım burda ne diyim deniz mi??yoska gerçk isminmi??
deniz dersen memnun olurum
ay ya almazlar aldılarmıda vurup öldürürlerr:)) en düşük ayarda yaparsım ılık olur yavrum kapıyı kapatmazsın artık.. e kzuzumm kim annesine pasaklı dedirtirr ne kadar doğru olursa olsun anne işte sende adamın yüzüne dme kız öle yazık ne yapsın pasaklıysada o bişey yapamaz sen deyincede zoruna gider korur e doığal olarakkk tabi biz boğalarda doğrucu davutt pat pat diye deriz herkezin yüzüne yalan mı diyerek te bide üste çıkarızz:))
ama 3 saat yapmıyorsun yavrum 1.5 saat ancak ypaprsınn dediğim gibi duşuş üst değişmesi yolu sürüyor okadar istersem her gün gidebilirim 7 gün açık salon ama biz hafta da 2 yada 3 gün gdebilsek ne ala.. inşallhah sende başla spora artık bak yaz geldi demedi deme..bikinilerii düşünn.. bu arada hafta sonu bir yerden bikini baktım üstü bir türlü uyduramadım deli oldum nerden bulurum bilmem evdekileri denemye de hiç cesaretimm yokk..
ama pasaklıı:))off bide böyle cins cins yapınıyo ya gittiğimizde böyle söylediğimi söyliycekmiş söyle valla dedim görünen köy klavuz istemez ben burdan fıs fıslı cifimi havlu kağdımı sıvı sabunumu götürürümm..ben banyomu temizlerken git otur orda öyle severim amann 2 gün..
klimacılar geldi iyi adamlar dediler 9000 liklerde çok soğuk yapar odaları antreye takın büyük alıp 1 tane bişeyci varmış duvar deliyomuş onlar delemiyomuş o duvarı neyse bide bulaşık bozuldu tamamen bulaşık mak.gelicek onu bekliyorum şimdi..şafakta aramış klimayı iptal ettiricem dedim eettt banane benmi dedim git al hemde 2 tane abidinn konuşmuyorum onla zatenikidebir arıyo yok geldimi yok zeynep napıyo hoşçakal demeden kapıyorum çok gıcığım kendisine..yani bugün absürt bigün karışık ..
varya geçen sene hamileydim yandım tütüttm almadı kıl..
off bikiniciklerim bide güzeller ama içinde aygır gibi dururum heralde evet akşam bende 45 dk başlıyım kulaklığımı takıyım müziğimi açıyım bi gaz gelsin doğru diyosunn..ay en sevmediğimde o duş mevzusu giyinirken nemli oluyosun ya tam kurutamıyodum kendimi ben havuza falan giderken:))
sen neler yaptınn..
hayırlı olsun canım kuzu güzel günlerde kullansın..ay öle valla bende valiz le dolaşıuodum ama artık eskisi kadar doldurmuyorum..ohh evdede bindiriyosun demek yok bie o eve gelirse basacak yer kalmazz..
bizim ev içi dolu turşucuk ama tıklım tıklım değil bende şaşıyorum kendimee:))
deniz dersen memnun olurum
tamam canımm:))sorıyımda..
sen neler yapıyosun ..ceyda nasıll..perşmbe ısırabiliyomuz bebeleri ona göre biliyim dişlerimi:)))
tamam canımm:))sorıyımda..
sen neler yapıyosun ..ceyda nasıll..perşmbe ısırabiliyomuz bebeleri ona göre biliyim dişlerimi:)))
ceyda uyuyo uyansın die bekliyom bende o uyuduğundan beri pc başındayım
evde temizliğe devam etmem gerek ama halsizim bugün siz napıonuz
bile bile ısırabilirsin tabi
nurcana msj attım ama dönmedi
ee forumda nerede oturacaz şöyle sessiz bi ortam olsun boö muhabbet edelim..
inş bebelerde raha t verir yaw
nurcanla görüştüm oda geliyo perşembe 4 kadın 4 bebiş olucaz..
yanii 7 bayan 1 erkek
erkekte korumamız olucak :)))
nurcanla görüştüm oda geliyo perşembe 4 kadın 4 bebiş olucaz..
yanii 7 bayan 1 erkek
erkekte korumamız olucak :)))
Op tamam İnsllh bı aksilik olmaz ya tugbayla biturluuu kısmet olmadı ya
Bizde zeyneb uyudu ama aglayarak kalkıyor arada tam dalsın diye bekliyorum benim yerimde uyududaaaa
Herkez uyudumu ya
Burcu Yaşar'a dedim perşembe buluşuyoruz diye güldü bana hi hi tabi dedi beni ciddiye almadıe haklıda adam :) bakalım bu sefer ne olucak uf benim gelmem de sitresli olucak biraz annem önümüzdeki hafta yok çağanlaaa okadar yolu tek gitmedim hiç umarım bir sorun olmaz trafik olursa cagan coşuyor çünkü
Kuzu niye Dalamadiki cagan da biraz önce uyudu banyo yaptırdım bu aksam şimdi öksurdu 2. 3 kere umarım hastalikla alakalı değildir ben hala yatadim Sabah'ta erken kalkıp spora gidicez uff
:)) Oo tek erkek mı kaldı şimdi benim oğlum cevresi hatunlarla dolu olucak hi :) güzelmiş
Hadi bakalım bu sefer gercek olucak mı buluşma çok merak ediyorum !!
ee haklı adamm:))ne denirkii zatenn..
ay tuğba sen istersen arabayla gelme bırakıp alıcak biri varmı bıraksın almasada olur servise binersin sizin o taraftan geçiyo bi şekilde gidersin..
tam niye dalmadı diye yazmışsın okuyodum gece zeynep başladı ağlamaya gittim sonra uudu..
yok değildir bizdede vardı öksürük ilaç falan almadan geçti hafif soğuk algınlığı alerjik bile olabilir ..
ayy pazar sabahı erken kalkmak sporr:))ne sağlıklısın anacım siz ailecekk
valla siz gelmesinizde ben gidip bekliycem sizi ogün
inşllh bende merak ediyorm bi buluşsak:))
belli kuzum fitliğin bak ben nerden anladımm:))kaç kilosun tuğbacım benim fit olamam için 15 kilo vermem lazım sanırımm:))kendine güveniyoan çık yakın zaten alttan eski efesin ordan otogar tarafından yakın sanırım..Yavrum yakın degil ki kim bırakacak neni ta orayA cagan be malzemeleri ilede hayatta arabasiz çıkamam ne diyim Rabbim yüzüme gülsün
Kuzu ya iyi bari gece sorun olmadıysa . İnşallah gerçi bugün daha hiç olmadı
Öle çok sağlıklı bir aile oluverdik birden:) güzel gecti ama :) kilom noel çıktı ama fit olmam icin 4 kilo fazlam varmış oda göbek ve kollardaymis :)
Deli ama yağmur falan yağsın bir gelme valla evini basarım artık :)( bide ben hastalanıyormusum:))
A bu arada cagan mercimek çorbasını sevdi yedi öğurmeden çok mutlu oldum bı duruma :)
belli kuzum fitliğin bak ben nerden anladımm:))kaç kilosun tuğbacım benim fit olamam için 15 kilo vermem lazım sanırımm:))kendine güveniyoan çık yakın zaten alttan eski efesin ordan otogar tarafından yakın sanırım..
ohnh afiyet olun tabi ya alışcak bak bişz nohutlara bile geçtik peynir ekmek veriyorum küçücük bizimle yiyo kahvak-ltıda bide dondurmaya saldırıyo belgeledim koyarım yakındaa çok komikk
sen neler yapıcaksn bugün..ben evi temizledim zeynep bebişi doyurucam sonra yemek yaparım heralde..
buarada kızlar ben zeynebi nasıl giydireceğimi şaşırdım genelde kalın kıyafetler ee yaz için aldıklarımda ince bi ince mont giydiriyorum çıkrken kilotlu çorapta muahakkak..mesela yaz için aldığım tulumlar var çook ince olmyan kilotlu çorapla giiydiriyorum ama bacakları üşür diyede tedirgin olup kot pant geçiriyorum gittiğim yerde çıkarıyorum böy tuhaf bi ikilem içindeyim çok ara mevsim ya..
ay bide ayakkabı bulamadım bulduklarımda çok pahalı 60 70 diyolar yazık hani yürüyo olsa anlıycam siz ne aldınız bide her ayakkabıda olmuyo kuzuya girmiyo pofidik ayaklarındann poğça gibiler çünkümm
hmm bide yarım kol içlik giydirmeye başladınız mı?? ya da kolsuz??bidee :))içlikleri yaz için yarım kollu mu alalım kolsuzmu siz ne diyosunuz..
denizz bu sorum sana özel kız anası olarak ben pek elbise taraftarı değilim sanki rahat edemez gibi geliyo daha çok şort tayt slopet tulum düşünüyorum..şimdilik her seferde bişeyler alıyoruz yazlık anamm ne masraff bide yazın sonunda kış varr:))allah sağlık versin kzuzularımıza yanlış anlamayında hiç bitmiyo..
Ya 1 saat yazdım gotı hepsi /(
Canm benim boyum 1.67 kilom 62 şu an :) senin ölçüler nedir :) yok artık okadar bda degil sende bir 7 - 8 kilo versen yeter sanırım ama ya ben 56 olmak çok isterim :) öle yapicam artık başka care yok ,,
Oh zeynom a Maasallah valla hiç uZmedi bu konuda seni ..bende sabah veriyorum veya peynir ana ekmesiZ cagan öle ıhlamura yapılan karışık seyleri sevmiyor tek tek aZda olsa yiyor ama diğer türlü öğürüyor bizimkinde versen 1?dilim pastayı yicek sanki o tür seylere bayılıyor ( kime çektiyse)
A hemen istiyorum o resmi !! Oh temiz temiz keyif yap yavrun siz önümüzdeki hafta sonu mü gidiyorsunuz ben bu hafta anlamıştım hala evde olduguna gore
Biz 1:30 da spordan geldik anneme 4 de çıktık cagan paşayı stüdyoya götürüp resimler çektirdik sonra capacity yaptık yemek falan derken gecti Zaman 10;30 gibi ben tekrar annem geldim yarın gidicek bandırma ya 1 hafta tonya beraber olalım dedin gecede :) şimdi herke yattı benim şe gözler kapanıyor sen ne yapan çıkmadın mı bugün hiç ?zeynomun keyfi nasıl ?
Canm alt ok de üstleri kısa kollu degil mi onların nasıl giydiriyosun valla ben genelde uzun kollu pençelerini giydiriyorum üstten alt pantolon zaten gerçi küçüldüler hep bu ara genelde hep eşortman altı ve swet ama doğru insan şaşıyor aman terlemesin amam üşümesin
Ay sizindemi ananem dalga geçiyor üfleyipte şişirmiş gibi bunun ayakları diyor :) canm bende bı ara çok aradım uyduramadim bisey sonunda Adidas tan spor ayakkabı akdim giydirmesinde çok rahat d. Gunu fotolarında gözüküyor valla o tarz bisey kız icin nasıl olur bilmem ama bizim icin çok kullanışlı oldu ama 50 60 dan aşağı yok maalesef
İçlige gelince ben şimdiye kadar zaten genelde hep yarım kol kullandım uzun kollu çok az kullandım cagan giyinmeyi çok sevmediği icin bende gecen kararsız kaldım şu kol konusun da ama sanki kolsuz yaz icin daha iyi olur gibi geliyor bana .
:)) Oo tek erkek mı kaldı şimdi benim oğlum cevresi hatunlarla dolu olucak hi :) güzelmiş
Hadi bakalım bu sefer gercek olucak mı buluşma çok merak ediyorum !!
buluşucaz buluşucaz merak etmeyim....valla siz gelmesinizde ben gidip bekliycem sizi ogün
inşllh bende merak ediyorm bi buluşsak:))
buarada kızlar ben zeynebi nasıl giydireceğimi şaşırdım genelde kalın kıyafetler ee yaz için aldıklarımda ince bi ince mont giydiriyorum çıkrken kilotlu çorapta muahakkak..mesela yaz için aldığım tulumlar var çook ince olmyan kilotlu çorapla giiydiriyorum ama bacakları üşür diyede tedirgin olup kot pant geçiriyorum gittiğim yerde çıkarıyorum böy tuhaf bi ikilem içindeyim çok ara mevsim ya..
ay bide ayakkabı bulamadım bulduklarımda çok pahalı 60 70 diyolar yazık hani yürüyo olsa anlıycam siz ne aldınız bide her ayakkabıda olmuyo kuzuya girmiyo pofidik ayaklarındann poğça gibiler çünkümm
hmm bide yarım kol içlik giydirmeye başladınız mı?? ya da kolsuz??bidee :))içlikleri yaz için yarım kollu mu alalım kolsuzmu siz ne diyosunuz..
denizz bu sorum sana özel kız anası olarak ben pek elbise taraftarı değilim sanki rahat edemez gibi geliyo daha çok şort tayt slopet tulum düşünüyorum..şimdilik her seferde bişeyler alıyoruz yazlık anamm ne masraff bide yazın sonunda kış varr:))allah sağlık versin kzuzularımıza yanlış anlamayında hiç bitmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?