canım bizim boylar aynı ama ben senden 11 kg fazlayım okdarr:)))ah ahh 55 56 da süper oluyo ama herkez ay çok zayıflamışsın kilo al diyoduu:)bana yakışan 58 59 ki 62 lerdede gayet iyiydim sen maşallah iyisin be tuğbacım ama devam tabi kendimden biliyorum hep daha zayıf olmak off bi başlasamm(
o resimler çekilmiş ne güzel bizim hiç aklımıza gelmedi bide sürekli çekiyoruz ya telden şafak yaptırıyo..
aa annen kime gidiyo bandırmaya benim görümcem orda yaşıyo köyede 25 dk:)annene iyi yolculuklar dilediğimi söylee..ay 1 hafta geçmez benimkide gidicek haziranda(
ben hep kış uzun kollu giydirdim içliklerini ....yok dışarı çıkarken salopet tarzı olanlardan bahsettim içlik üsütne tshort onu n üsütne shemen bakıyıalopet..
zeyno yeni uyudu bugün sapıttı banyo yapıyodum baba kız bastılar bi baktım şafak soymuş yıkandık beraber..
ay hiç dikkat etmedim ayakkabısına hemen bakıyım parayı bayılmaktan başka çare yok diyosunn:)aslında ayşenin çok güzel vardı halası almış zamanında saklamak içinee ben arıyım isityyimm
askılı kıyafetler için kolsuz şart ama bizim bu taraf çok eser inan 2 derece oynuyo bakırköyle bizim burası..
bizim kıyafetler kalın gibi off ne zor yaz gelsinde bilelim ne giydireceğimizi.
sen naptın başka sporda neler yaptırıyolar..
kızlarr
ilk ayakkabının ortopedik olması lazım..
bende araştırıyom şu sıra ortopedik olanlardan ama p.ma markanın bi ayakkabımı gördüm nette satış yapan yer bulamadım
yinede spor bi ayakkabo alacam..
dün gezmeydi sahildi dondurmaydı derken gece fena sıtmalandım ateşim çıktı falan
sabahada şiş bademciklerle kalktım
kışın bile dondurma yiyen ben doğumdan sonra daha sık hastalanmaya başladım
çok halsizim keyifsizim buna rağmen evi süpürüp silmektende geri kalmadım
şimdi zillim uyudu az bende uyuyup dinleneyim
uyanıncada yemek işine başlarım artık
bu halsizliğim keyifziliğim buluşmaya engel değil haa ona göre
evet cnm yürümedikleri için gerek yok ortopediğeCanm bizimkiler daha yurumedikleri icin önemli degil . Hatta baZi dr. Lar tamamen cocuğun ayak yapısı diyorlar ortapedik giudienin şart olmadıgını söylüyor lairmiş .. Zaten spor ayakkabılarında ortapedik olanı su anki ayak numaralarına gore yok diye biliyorum ..
hehe bide eltimler geldi yemeğe düşün yaaaaÇook gecmis olsun tüh kötü olmuş ya.. yavrum o kadar kotusun yatsana niye temizlikle uğraşıyorsun .. Yazık canına valla o bide yemek yapican o halde Maasallah valla ne diyim ..
O sen bizden aZimli çıktın :)) hadi bakalım iyileş de biranönce ..
Ben gElmiyorum PERSEMBE falan kustum size. Dogum gunüm bEnim bugun hatırlamadınız ne yani 32 olduk diye sevmiyomusunuz beni
dün gezmeydi sahildi dondurmaydı derken gece fena sıtmalandım ateşim çıktı falan
sabahada şiş bademciklerle kalktım
kışın bile dondurma yiyen ben doğumdan sonra daha sık hastalanmaya başladım
çok halsizim keyifsizim buna rağmen evi süpürüp silmektende geri kalmadım
şimdi zillim uyudu az bende uyuyup dinleneyim
uyanıncada yemek işine başlarım artık
bu halsizliğim keyifziliğim buluşmaya engel değil haa ona göre
canım çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım havalar çok fena hastalık havası..vitamin al güzel beslenmeye çalış doğum biçok şeyi götürüyo insandan..inşllh daha iyisindir..
kzuzum face yazmadım sadece gerçekten hatırlayanlar olsun diye:))he hee..ay 32 oldum şeker vallaha yaşlanıyom sanırımm.:)))))))))sağol güzel dikelklerin için bugün dışardaydık gezelim tabi herzamanki gibi zeyno hanım karlı çıktı bu iştenn:)))sabahta ablam sürpriz yapmış arkadaşları çağırıp parti verdi:))bide şengül var aynı gün dgünmüzz güzel geçtii.
buarada ebebekten 14 liraya ayakkabı aldık :))zaten ilk adım ayakkabısı varmış evde ayşeden ama büyük geldi zeynaya..şimdilik idare edicez çorapla gezmektense:)))
:)yok canı yazmadımda şaka yaptım..güzel geçti ama annecimle babcımla görüşemedim yarında orda kutlıycaz bana pasta yaptı ikisi:))pyy canım ya hemen yat diycem zaten yatmışsın boşver kız gitme yarın dinlen inşllh ceydavımda sabaha kadar mışıl mışıl uyurda dinlenirsin sende..ama bize daha önceden dedinmi 30 nisan doğum günüm diye demedin
nereden bilelimki azat et bizi ne olur
seneye kutlamazsak kalemimizi kır...
ayy sorma yaa zor uyuttum kızı tırnaklarını keseyim derken başladı ağlamaya ve sonu kustu
şimdi tekrar uyuttum hastayım bitirdi beni bugün yaa
şimdi yatyım dedim kociş ütü istedi baktı halim yok tamam tamam ben yaparım dedi yatıcam valla çok yorgunum yarında işim var dışarıda acaba iptalmi etsem napsam bilemedim...
çok öptüm cnm ne güzel partiler falan güzel geçmiş günün sevinndim
nasıl ayakkabı öle o kız bi link atsana
benim baktıklarım 60 80 90 hep
yarın çıkarsam alacam yaa bizde hep patikle gezioz
face te fotomuzda var patiklerle civcivli patikleri onlarıda çok seviom ama artık ayakkabı giysin yaa büyüdü
Ben gElmiyorum PERSEMBE falan kustum size. Dogum gunüm bEnim bugun hatırlamadınız ne yani 32 olduk diye sevmiyomusunuz beni
evet cnm yürümedikleri için gerek yok ortopediğe
aynen ortopedik spor ayakkabılar bizim sıpalara biraz büyük gelecek
o yüzden normal spor ayakkabı alcaz mecbur
ben yarın çıkıcaktım zaten işim vardı çıkmışken bi göz gezdireyim belkim alırım
öğlen kahveyede arkadaş gelecekmiş hepsini halledersem ne mutlu bana
hehe bide eltimler geldi yemeğe düşün yaaaa
yaa halıları vermiştim yıkamaya temiz temiz sereyim diye sileyimde dedim ondan
ama boğazlarım fena ağrıyo yaaa şişler çok
Edersin edersin hamarat hatun sun sen ..
Yok artık artık habersiz mı geliyorlar öle cat kapı yemeğe
Dikkat et yavru. Bak dinlemiyorsun hala gezicen diyorsun ağrır tabi ..
Ben de pazar spordan çıkarken acele ettim sacımı tam kurutmadim ay dünden beri sinüslerim okadar ağrıyor ki ne yapicam bilmiyorum(
buarada ebebekten 14 liraya ayakkabı aldık :))zaten ilk adım ayakkabısı varmış evde ayşeden ama büyük geldi zeynaya..şimdilik idare edicez çorapla gezmektense:)))
bu topikte tuğba diye bi hatun vardı kod adı ecrinn nerde acabaa:)))))))
canım nerdesinnnnnnnnnnn??????????????????????????????
oh oh 40 gün 40 gece doğum günü hee ne güzel öyle o:)yok canı yazmadımda şaka yaptım..güzel geçti ama annecimle babcımla görüşemedim yarında orda kutlıycaz bana pasta yaptı ikisi:))pyy canım ya hemen yat diycem zaten yatmışsın boşver kız gitme yarın dinlen inşllh ceydavımda sabaha kadar mışıl mışıl uyurda dinlenirsin sende..
oyy civcivini yesinler spor ayakkabısı gibi.cırlt pembe iş görür ilk lacivert aldık çok güzeldi 16 liraydı bez spordu ama ayağından çıkardı yarın resim çekerim çok pahalı diğerleri yazık günah yürüse tamam ama öyle durcak ayağında.bi bak derim
evet cnm yürümedikleri için gerek yok ortopediğe
aynen ortopedik spor ayakkabılar bizim sıpalara biraz büyük gelecek
o yüzden normal spor ayakkabı alcaz mecbur
ben yarın çıkıcaktım zaten işim vardı çıkmışken bi göz gezdireyim belkim alırım
öğlen kahveyede arkadaş gelecekmiş hepsini halledersem ne mutlu bana
hehe bide eltimler geldi yemeğe düşün yaaaa
yaa halıları vermiştim yıkamaya temiz temiz sereyim diye sileyimde dedim ondan
ama boğazlarım fena ağrıyo yaaa şişler çok
Edersin edersin hamarat hatun sun sen ..
Yok artık artık habersiz mı geliyorlar öle cat kapı yemeğe
Dikkat et yavru. Bak dinlemiyorsun hala gezicen diyorsun ağrır tabi ..
Ben de pazar spordan çıkarken acele ettim sacımı tam kurutmadim ay dünden beri sinüslerim okadar ağrıyor ki ne yapicam bilmiyorum(
yok kız eltimle aynı binadayız kahveye geldi yemek yapıodum kal yemeğe dedim oda kaldı öyle yanii
ayy dikkat etmek lazım ya havalar tam hastalık havası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?