2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canm cOcuklar süte geçtiklerinde lazım olucak birde sütunu sağan anneler var dolapta saklıyorlar kendi sütlerini o zamanlar kullanılıyor ben 1.5 ay sagdigimm icin biliyorum ..

niredesiniz yaw...
kahve misafirimi ağırladım
kızım uyudu uyansın dışarı çıksaz işimizi halletmeye
bu arada çorbasını yudum yemedi bugün ya ((

Oh afiyet olsun bizim binada yakınlar da yok o kahve muhabbeti ..
İştahı yoktu annesi demek olabilir uyaninca yer kuzu senin be isin var canm dışlarda ozel degilse tabi :))
Bende evi süpurdum sildim toz banyo wc hafta bası temizliği yaptım yemek koydum şimdi cagan ayağımda uyusun pilavı koyucum aksam üstü de Halim kalmamış bir sekilde spora gidicem
Burcu ile konuştum ablasindaydi sabah annesine geciceklerdi canm hi bu arada saat 1 civarı e bebek mağazasının önünde buluşalım dedik ..

Canm cOcuklar süte geçtiklerinde lazım olucak birde sütunu sağan anneler var dolapta saklıyorlar kendi sütlerini o zamanlar kullanılıyor ben 1.5 ay sagdigimm icin biliyorum ..
hımm daha sonraki aşama için ozamansa anladım..

bizdede yok kız arkadaştan orif.me ürünleri satıyo siparişleri getirdi kahve içtik gitti
ya ayakkabı almıştım sorun çıktı onun için gidecektim cnm uyandı zilli ama erken uyandı koydum ayağıma salladım gitti gene
bende dün silme süpürme yaptım bugün sadece toz ile banyo temizledim o kadar
bende yemeği yapacam pilav var
sen ne yemek yaptın
bu arada ya benim kız 1e doğru uyanıyo o uyurken kendim giyinirimde uyanınca onu giydirir çıkarım heralde 1e yetişemeyebilirim siz buluşup oturursunuz ben sizi bulurum olmazmı

Hi anladım canm . Ay degisim isleri hiç bitmiyor zaten bende bir pantolon almıştım büyük oldu 1 kucuguyle değiştirdim salak insan lar üzerindeki alarm i çıkarmamış hayır kapıdan çıkarken çalma dıda biraz önce bir actım alarm üstünde ay sınır oldum onu ben çıkaramam götürsem faturayı kaybettim al basına bela ama gidip çatmayı düşünüyorum da uzak b . Koyde ne yapsam bulamadım
Etli nohut bulgur pilavı bide salata yapicam yeter bize :)
Oh süper Kacta yatıyor canm da 1 de kalkıyor kuzu Maasallah valla ..
Olur yavrum niye olmasın burcu 1 de iniyormuş servisten diye öle dedik biz yukarı çıkar otururuz olmazsa sen gelince ararsın bizi :)

ayy sorma o alarm işi bendede olmuştu güya güvenlik için koyuyolarda çıkarken nie çalmıyo hayret bişi
sen mağazaya git cnm isim soyisim ve tarih verirsen bilg kayıtlarında çıkartırlar yani hırsız muamelesi uygulanmaz anladın dimi
hihi benimde cnm kuru fasulye istedi onu yaptım etli pilavda vardı bide cacık yetti ama fazla yapmışım onuda yeni eltiye çıkarırım biraz...
cnm 11 30da uyuyo 1e kadar ama 11 gibi uyutmaya çalışıcamki erken uyansın diye inş beni dinler cimcime
eğer geç kalırsam öyle yaparız cnm siz oturusunuz ben sonradan gelirim yanınıza
hihi benimki şuan ne yapıo bilionmu yatağında oturmuş dönencesini açtım oyalansın diye düğmelerine basıp müziğini değişiyo :))))

Aynen öle valla .. Uf gidicemde eziyet yakın yer degil ki
Menüler aynı desene bugün .. E yavrum fazlaysa yarına ne güzel yemeğin var demektir niye götürüyorsun :)) valla biz genelde 2 gün yiyoruz yaptığımı ..
Ay Maasallah nazar değmesin canm da süper ama arada yemek icin kalkıyor dımı ??
Olur canm . Ay yerim ben onun parmaklarını kuzu ya her gün ayrı seyler yapıyorlar :))

cnm arada yemek için derken bak benim kız gece uykusuna şimdi daldı gece uyanıyo beşiğini sallıyorum dalıyo dalmadığında mamasını yapıp veriyorum bitiriyo ve uyuyo
genelde 1 kere ama nadiren 2 kere mama istiyo o kadar...
bizde gittik geldik kendi işimi gördüm zilliye 200 lira harcadık geldik gene yok bidaha onun için gitmeyecem

Maasallah canm ya emince böyle düzen nerde ?? Zaten bizimki çok uykuyuda sevmiyor hiç bana çekmemiş
Ay deme Zaten insan herseye heveslenip almak iStiyor bizde he çıktığımızda bir parçada olsa almadan yapamıyoruz ama su anda hiç pantolonu kalma di yine 2 aydan fazla giyemiyorlar hafta ici biizimde çıkmamız lazım ..

bizimkiler mama yediği için daha tok tutuyo cnm ondan az kalkıyolar
aman emsinler boşver yaa ne güzel işte biz emziremedik
sorma yaa ayakkabısınıda aldım ama içimde kalmadı :)))
bende geçen aldım bi pantolon ince onlar biraz idare etsin eşoftmanlarıda var onlar hele küçülsün o zaman alıcam
yaw zati bi dolabınıda görseniz bana delir dersiniz alma diye ama dediğin gibi hevesleniyo insan yaa
bu arada mamada aldım 3 numara 1hafta sonra 3e geçice e bebeğe girmişken dedim alayım bulunsun oyuncak falan sonuç ortada

Son düzenleme:
Yavrular sohbet bol bugun yokum ya hep öyle oluyo şansıma bizde zeyneple yatıyoruz Safak salona kaçtı Zeynep uyumamakta direniyor ama ilgilenmiyorum napayim..bizde şimdi uyursak bidaha 10 q11 e kadar uyuruz allah izin verirse
Cepten Cvp yasamıyorum tam ama herkes iyi Bizdede nohut ince bulgurdan pilav yapmıştım :))kuru bakliyatci olmusuz
Denizcim güle güle giysin ciccilerinii hep onlara alınıyor
Tugbacim yok barıştık dün çıktık biraz dolaştık alışveriş yemek sıradan seyler
Bizdede Zeynep 12 1gibi uyuyo ama ben uyusadaa giydirip çıkıyorum canı anne ama o uyumaya devam ediyo:))
Ayy Star'da korku filmi başladı şafakta içerde ama bı seyredesim var:))
Yarın kahvaltı var sabah gidicez yine veeee zeyno uyudu şükür

nöööööööööö
şimdi uyuyunca 10 11e kadar uyuyomu
sakın bidaha zeynıdan şikayetçi olduğunu duymıyım haa maşallah kızıma
biz mamaya 1 kere uyanıoz ama gece beşiği 50 kere sallıyomdur
benimkinin uykusu çok hafif bi kıpırtıya bi bez değişimine bile uyanıyoki uyurken ne ala dışarı çıkıcam
haa dışarıda arabanın sallanmasına uyuyo ozaman ses varsa seste uyursa sesle uyumayada devam ediyo ama
aman ne bilim ilginç işte benim cadı
mersi cnm teşekkür ederiz cicilerimiz içinde
ama sende amma gezentisin he 2 gün doğum günü yarın kahvaltı öbürgün buluşma daha sonrasında ne programın var kuşum

Doğru valla Allah'ın gücüne gider cok şükür ben bisey yapmadım zeyno bana ayak uydurdunuz zordu gece kalkmak inslh sizde hiç kalkmadan devam edersiniz
Bizde c a baktık cok güzeller var kiz al al bitmiyor büyük büyük alıyorum yazı bitirsin bari 18 24 AYLIK bile alıyorum Kocaman'da değil. Kalıpları kucuk yapıyorlar
Oyy evet cok aktif geciyo günler alışmışimm duramıyorum evde mutlaka bişeyler bulur. Yaparım:))

hihi c&a yada girecektim ama baktım saat 21:50 dedik anca çıkışa yürürüz
yoksa ceydaya ince üst alacaktım ama olsun belki perşembede dolaşırım..
evet ya büyük alalım ama şimdi giyeceği şeyi uzun kollu alırsak yazın giyemez yazdan sonrasındaki kıştada olurmu muamma
bu arada sen ayakkabıyı kaç numara aldın?

Ay ne sinirbozucu Bizdede c a bakirkoyde olmuştu hırsız gibi hissediyor adam kendini bilmezler gecen öyle sanır tesadüf tanıdık görür valla mağazayı cinlattimmm özür üstüne özür dilediler bide aldıklarımızda geri vericem diye bağırıyordum:))ayy severekte aldım :))dikkat etmeleri lazım kalabalıkta unutuyorlar
Bide büyük mıknatısla hırsızlar o alarmı söküp Ust üste giyip çıkıyorlarmış (
Git Tuğba de çıkarmaya kalksan yırtılır yazık T

Varya inceler 6 7 lira LCw de 14 hemde guz el cok Sirin şort ALDIK ama kucuk belki bende o GUN hemen buyuguyleee değiştiririm

21 numara ALDIK baktinmi sende cok para verme bence ilk adım için 2 3 ay sonra bayılcan zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…