Varya inceler 6 7 lira LCw de 14 hemde guz el cok Sirin şort ALDIK ama kucuk belki bende o GUN hemen buyuguyleee değiştiririm
21 numara ALDIK baktinmi sende cok para verme bence ilk adım için 2 3 ay sonra bayılcan zaten:))
sabahtan dr a gittim geldim boğazın fena tahriş olmuş dedi şuruplar ilaçlar amannn offf bırakmadı şu hastalıklar bu kış yakamı ya yıldım artık
biz 19 aldık beğendiğimiz modelde en büyüğü 19 muş 20si olsa 20sinide alırdımda 19da bile sanki önler boş azcık büyük olsun 20 olsun dedim ama yok
aldım valla bayıldım anacım bayıldım sorma..
converse tede beğendim bitane bilekli model ama onu kışa girerken alıcam süperdi oda.
neyse perşembe vaktim olursa c a ya bakarım belki üst...
bu arada 21i tam dolduruyomu zeyno
kız vericem numaranı nurcana benden önce gelirse arasın seni ok mii
yok cnm bayıldım diyomya adidastan aldım ben belki giydiririm yarın bak görürsün.ama beyaz ağırlıklı istiyodum ben bu pembe ağırlıklı oldu.off çok geçmiş olsun ıhlamur iç bol bal zencefilli karışım yumuşatsın boğazlarını..
yok 21 doldurmuyo patiler poğça kıvamında ya anca 21 girdi önler boş kalıyo:))ohh güle güle giysin ben lacivert vardı bez gibi onlarada bayıldımm ama ayağından çıkardı ..sende e ebekten 14 lükten aldın dimi yanlış anlamadım..pembe aldık biz:))
ver kız herseferinde ver diye yazıcam başka bişey çıkıyo yazmadımm:))
bizde uyumuşuz zeynoyla kahvaltıya gidicez birazdan artık bizim kahvaltı değil öyle oturmaya doyurduk karnımızı:))
yok cnm bayıldım diyomya adidastan aldım ben belki giydiririm yarın bak görürsün.ama beyaz ağırlıklı istiyodum ben bu pembe ağırlıklı oldu.
sizi uykucular sizi bizimki 9da kaldırdı beni 10a kadar şekerleme yaptık sonra kalktık.
ayy inanasın gelmiyo yarın buluşucaz ne güzel...
hihih herkes yakasına kırmızı gül taksın eski zamanlardaki gibi
şaka bi yana inş son dk aksilik çıkmaz.
heheeh hakikaten bayılmışsın:))minicik güzel günlerde giysin inşllhh.
evet ya yok karanfil kırmızısından takalım daha uygun olur:))inşllh bi aksilik çıkmadan güzel bi gün geçiririz ..
oo yatak keyfi bizde severiz kızımla..
ya bugün çok sıcak sanrım ev yanıyo kombiyi akşam yakmıştım kapadım sabah.
ben 15 gündür yakmıyom kombiyi cnm
ben biyerimiz doncak diye yakıyorum gece şafak atleti çıkarıp yatıyo hele dün gece off sıcağı çok seviyosun deyip soyunup söylene söylene yattı:))napıyım zeyno üsütnü açıyo korkuyorum üşür ddiye..
bizimkide üstünü çok açıyo ya pof...ama ben uzun zamandır yakmıyom sende terletme kuzuyu dikkat et.
yok terlemiyo ben kışta olsa kalın giyinip yatamam zeynoyuda ince giydiriyorum ev sıcak diye şimdiye kadar 1 kere terlemedi maaşallahh..ben kalın giysem uyuyamam..biara zeynebin kilotlu çorabını çıkarmadan yatırıyım dedim perişan oldu çocuk uyandı hepp..sen ne giydiriyosun
bizimkiler mama yediği için daha tok tutuyo cnm ondan az kalkıyolar
aman emsinler boşver yaa ne güzel işte biz emziremedik
sorma yaa ayakkabısınıda aldım ama içimde kalmadı :)))
bende geçen aldım bi pantolon ince onlar biraz idare etsin eşoftmanlarıda var onlar hele küçülsün o zaman alıcam
yaw zati bi dolabınıda görseniz bana delir dersiniz alma diye ama dediğin gibi hevesleniyo insan yaa
bu arada mamada aldım 3 numara 1hafta sonra 3e geçice e bebeğe girmişken dedim alayım bulunsun oyuncak falan sonuç ortada
ya bide benimki anakucağında uzun vakit durursa yada uyursa terliyo
acaba anakucağının kumaşındanmı?
Yavrular sohbet bol bugun yokum ya hep öyle oluyo şansıma bizde zeyneple yatıyoruz Safak salona kaçtı Zeynep uyumamakta direniyor ama ilgilenmiyorum napayim..bizde şimdi uyursak bidaha 10 q11 e kadar uyuruz allah izin verirse
Cepten Cvp yasamıyorum tam ama herkes iyi Bizdede nohut ince bulgurdan pilav yapmıştım :))kuru bakliyatci olmusuz
Denizcim güle güle giysin ciccilerinii hep onlara alınıyor
Tugbacim yok barıştık dün çıktık biraz dolaştık alışveriş yemek sıradan seyler
Bizdede Zeynep 12 1gibi uyuyo ama ben uyusadaa giydirip çıkıyorum canı anne ama o uyumaya devam ediyo:))
Ayy Star'da korku filmi başladı şafakta içerde ama bı seyredesim var:))
Yarın kahvaltı var sabah gidicez yine veeee zeyno uyudu şükür
Ay ne sinirbozucu Bizdede c a bakirkoyde olmuştu hırsız gibi hissediyor adam kendini bilmezler gecen öyle sanır tesadüf tanıdık görür valla mağazayı cinlattimmm özür üstüne özür dilediler bide aldıklarımızda geri vericem diye bağırıyordum:))ayy severekte aldım :))dikkat etmeleri lazım kalabalıkta unutuyorlar
Bide büyük mıknatısla hırsızlar o alarmı söküp Ust üste giyip çıkıyorlarmış(
Git Tuğba de çıkarmaya kalksan yırtılır yazık T
heheeh hakikaten bayılmışsın:))minicik güzel günlerde giysin inşllhh.
evet ya yok karanfil kırmızısından takalım daha uygun olur:))inşllh bi aksilik çıkmadan güzel bi gün geçiririz ..
oo yatak keyfi bizde severiz kızımla..
ya bugün çok sıcak sanrım ev yanıyo kombiyi akşam yakmıştım kapadım sabah.
bizimkide üstünü çok açıyo ya pof...ama ben uzun zamandır yakmıyom sende terletme kuzuyu dikkat et.
emzirmek hem güzel hem rahatlık bide gece şu 50 kere kalkması olmasa ama şükür bu gece iyiy dik 3 kere kalktı emdi uyudu şükür aldım ben de uykumu:)
ohh hayırlı olsun canm valla bende dayanamayıp adidsdtan aldımsenin gibi yazık belki ama insan onlarıda görünce dayanamıyor valla biizmkinin 1 puma 1 de adias ları hazır 22 numara sanırımm onlar hediye onlarda caok ciciler bir süre ayakkabı alamma çağana artık..
senin ki oyuncak la oynuyormu canm ya çağan bir alıyor sonra atıyor elinden çok hoşlanmıyor gibi geçen gün t shırt umun vbağcığının çekti çıardı saatlerce onunla oynadııı adam ya masrafsız oyuncakk:))
yavrum ana kucagı dediğin ney? puset se eger evet çağan da ondayken çok terliyor özellikle kafasının arkasııı çok üzülüyüromm benimde aklıma o geldi kesin kumaşından..
emzirmek hem güzel hem rahatlık bide gece şu 50 kere kalkması olmasa ama şükür bu gece iyiy dik 3 kere kalktı emdi uyudu şükür aldım ben de uykumu:)
ohh hayırlı olsun canm valla bende dayanamayıp adidsdtan aldımsenin gibi yazık belki ama insan onlarıda görünce dayanamıyor valla biizmkinin 1 puma 1 de adias ları hazır 22 numara sanırımm onlar hediye onlarda caok ciciler bir süre ayakkabı alamma çağana artık..
senin ki oyuncak la oynuyormu canm ya çağan bir alıyor sonra atıyor elinden çok hoşlanmıyor gibi geçen gün t shırt umun vbağcığının çekti çıardı saatlerce onunla oynadııı adam ya masrafsız oyuncakk:))
yavrum ana kucagı dediğin ney? puset se eger evet çağan da ondayken çok terliyor özellikle kafasının arkasııı çok üzülüyüromm benimde aklıma o geldi kesin kumaşından..
anakucağı bebek arabasına takılan kısım cnm?benim fotolardada görümüşsündür işte onda terliyo uzun süre durursa
bende artık bebek arabasına geçicem yaa
bzimkide artık sığmıyor aslında bizimde geçmemizz lazımmm ama böle kolay oluyor diye devamm ediyoruzz arabada duruyor puseti uyuyor bir yere giderken rahatsız etmeden alıp direkk takıyoruzzz arabanın altınaa rahatsız olmuyor paşa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?