2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Varya inceler 6 7 lira LCw de 14 hemde guz el cok Sirin şort ALDIK ama kucuk belki bende o GUN hemen buyuguyleee değiştiririm

21 numara ALDIK baktinmi sende cok para verme bence ilk adım için 2 3 ay sonra bayılcan zaten:))

sabahtan dr a gittim geldim boğazın fena tahriş olmuş dedi şuruplar ilaçlar amannn offf bırakmadı şu hastalıklar bu kış yakamı ya yıldım artık
biz 19 aldık beğendiğimiz modelde en büyüğü 19 muş 20si olsa 20sinide alırdımda 19da bile sanki önler boş azcık büyük olsun 20 olsun dedim ama yok
aldım valla bayıldım anacım bayıldım sorma..
converse tede beğendim bitane bilekli model ama onu kışa girerken alıcam süperdi oda.
neyse perşembe vaktim olursa c a ya bakarım belki üst...
bu arada 21i tam dolduruyomu zeyno
kız vericem numaranı nurcana benden önce gelirse arasın seni ok mii

off çok geçmiş olsun ıhlamur iç bol bal zencefilli karışım yumuşatsın boğazlarını..
yok 21 doldurmuyo patiler poğça kıvamında ya anca 21 girdi önler boş kalıyo:))ohh güle güle giysin ben lacivert vardı bez gibi onlarada bayıldımm ama ayağından çıkardı ..sende e ebekten 14 lükten aldın dimi yanlış anlamadım..pembe aldık biz:))
ver kız herseferinde ver diye yazıcam başka bişey çıkıyo yazmadımm:))
bizde uyumuşuz zeynoyla kahvaltıya gidicez birazdan artık bizim kahvaltı değil öyle oturmaya doyurduk karnımızı:))

yok cnm bayıldım diyomya adidastan aldım ben belki giydiririm yarın bak görürsün.ama beyaz ağırlıklı istiyodum ben bu pembe ağırlıklı oldu.
sizi uykucular sizi bizimki 9da kaldırdı beni 10a kadar şekerleme yaptık sonra kalktık.
ayy inanasın gelmiyo yarın buluşucaz ne güzel...
hihih herkes yakasına kırmızı gül taksın eski zamanlardaki gibi
şaka bi yana inş son dk aksilik çıkmaz.

heheeh hakikaten bayılmışsın:))minicik güzel günlerde giysin inşllhh.
evet ya yok karanfil kırmızısından takalım daha uygun olur:))inşllh bi aksilik çıkmadan güzel bi gün geçiririz ..
oo yatak keyfi bizde severiz kızımla..
ya bugün çok sıcak sanrım ev yanıyo kombiyi akşam yakmıştım kapadım sabah.

ben 15 gündür yakmıyom kombiyi cnm

bizimkide üstünü çok açıyo ya pof...ama ben uzun zamandır yakmıyom sende terletme kuzuyu dikkat et.

bizimkide üstünü çok açıyo ya pof...ama ben uzun zamandır yakmıyom sende terletme kuzuyu dikkat et.

yok terlemiyo ben kışta olsa kalın giyinip yatamam zeynoyuda ince giydiriyorum ev sıcak diye şimdiye kadar 1 kere terlemedi maaşallahh..ben kalın giysem uyuyamam..biara zeynebin kilotlu çorabını çıkarmadan yatırıyım dedim perişan oldu çocuk uyandı hepp..sen ne giydiriyosun

ne çok kalın ne çok ince orta ayar bi pijama giydiriyorum üzerinede battaniye,aaa ceyda uyandı inş yarında bu saatte uyanır. :))
sen gitmiyonmu

emzirmek hem güzel hem rahatlık bide gece şu 50 kere kalkması olmasa ama şükür bu gece iyiy dik 3 kere kalktı emdi uyudu şükür aldım ben de uykumu:)
ohh hayırlı olsun canm valla bende dayanamayıp adidsdtan aldımsenin gibi yazık belki ama insan onlarıda görünce dayanamıyor valla biizmkinin 1 puma 1 de adias ları hazır 22 numara sanırımm onlar hediye onlarda caok ciciler bir süre ayakkabı alamma çağana artık..
senin ki oyuncak la oynuyormu canm ya çağan bir alıyor sonra atıyor elinden çok hoşlanmıyor gibi geçen gün t shırt umun vbağcığının çekti çıardı saatlerce onunla oynadııı adam ya masrafsız oyuncakk:))

ya bide benimki anakucağında uzun vakit durursa yada uyursa terliyo
acaba anakucağının kumaşındanmı?

yavrum ana kucagı dediğin ney? puset se eger evet çağan da ondayken çok terliyor özellikle kafasının arkasııı çok üzülüyüromm benimde aklıma o geldi kesin kumaşından..

ohh kebapp..canm sevindimm sizin adınıza hemen barışmanıza insan rası limoniyken hiçbirseyden zevk alamaıyorr...
ay yazık kzuuma azıcakk geç gitsenn olmuyorrr hatun insan:)
uff bana da bugün arkadaş gelicektiş oğlu hastalan mış iptal ettik yapıcak bişey de tok çağan uyansın çıkar süütünü falan alırız terzide işlerim var onları hallederim bir hava alırız artık..

ay evet ya o değil şimdi götürüüm alışveriş merkezinin girişinde öter al başaına belaaa valla gider o man go dakilerin hepsini yolarımmm:))
ay kaç çeşitt insan varrr allah korkusu yok bunların beni,mde dakka 1 gol 1 spor salonıunda eşortman altımı unuymuşum sanırıım yok olduuu yuh dedim yani burasıda sözde kalıteli bir salonnn benim ilk başladığım gün 2 tane ipone buladuk biz bir yasar bir ben götürüp teslim ettik millet 50 tl lik eşortmna tamah ediyor allaha havale ediyorum bunları..

yavrumm havalar çok güzell kaloriferr yakılır mı artık valla 10 gündür bende hiç yakmadım yakmadığım halde uyuyunca terliyor çağan bir de yaksamm..bence sende yakma artıkkk hiçbirşey olmaz kuuzyaa..
çağanda çok acıyor artık üstünü maleef ama yapıcak biiey yok sanırım neyse kışı atlattııkk artık açsalarda bişey olmaz allahın izniyle..
artık birbirimizi 10 metre uzaktan tanıyabilecek durumdayız sanırıımm:) gerçi bakalım öylemii olucakkkk ay evet bende çok heyecanlıyımmm umarımm yine vir sorun çıkmaz ama bu seferr umutluyumm başarıcazz inaşllahh:)))

cnm oyuncağı genelde ağzını kaşımakla için kullanıyo ama genlede onunla younlarda yapabiliyo kendine
ama en çok sevdiği tahta kaşık çay kaşığı çay tabağı bilg telefon kumanda :)))

anakucağı bebek arabasına takılan kısım cnm?benim fotolardada görümüşsündür işte onda terliyo uzun süre durursa
bende artık bebek arabasına geçicem yaa

anakucağı bebek arabasına takılan kısım cnm?benim fotolardada görümüşsündür işte onda terliyo uzun süre durursa
bende artık bebek arabasına geçicem yaa

bzimkide artık sığmıyor aslında bizimde geçmemizz lazımmm ama böle kolay oluyor diye devamm ediyoruzz arabada duruyor puseti uyuyor bir yere giderken rahatsız etmeden alıp direkk takıyoruzzz arabanın altınaa rahatsız olmuyor paşa:)

evet aynen öyle ama bide ben şundan istemiyom benim bebek arabası baston anakucağını çıkarınca bebek arabası oturağı takılacak ya o zaman bebişim bana bakamayacak karşıya bakacak
ben onu her sn göremeyecem
uyudumu kustumu tükürdüğü hep durup bakmam gerekecek o yüzdende pek istemiom
bizimde ayaklar dışarıda kalıyo

fıstıklar...
benim faceteki gruptanda bi arkadaş yarınki buluşmaya katılmak istiyo sizin için bi sorun olurmu?
bu arada kızımın sağ gözünden iltihap gelmeye başladı bu akşam dr a gittik 2 damla verdi çok morelim bozuldu havalardandır rüzgar almıştır yada mikrop kapmıştır dedi
2 gün damlaları kullanacakmışız
sağ gözü kıpkırmızı yavrumun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…