fıstıklar...
benim faceteki gruptanda bi arkadaş yarınki buluşmaya katılmak istiyo sizin için bi sorun olurmu?
bu arada kızımın sağ gözünden iltihap gelmeye başladı bu akşam dr a gittik 2 damla verdi çok morelim bozuldu havalardandır rüzgar almıştır yada mikrop kapmıştır dedi
2 gün damlaları kullanacakmışız
sağ gözü kıpkırmızı yavrumun yaa
kızlar sizin için bi sorun olurmu ikinizde cvp vermediniz?
yok canım olmazz..sen napıyosunn
napim yaa morelim bozuk ceydanın gözüne yıkıldım resmen iltihap akınca ara ara halada akıyo uyuttum şimdi onu
yatıcam valla
sabah ola hayrola
inş görüşmemiz güzel sorunsuz geçer bebelerim 2 çift kelam etmemize müsade ederde buluştuğumuza deysin...
forum işi sizin içinde güzel olursa sık sık tekrarlarız..
Olmazz da az yabancı kalicaz o arkadaslara artık :)
İnşallah canm ya umarım ufakliklar yarın bizi uyandırır çıtları çıkmaZ bizde az kaynatiriz ..
Aa birdahakine artık forum istanbula bekleri z :)
Yarın herkez birbirine gicik oluyormuş birdaha topik e bile uğraşıyormuş
Ee yine mı kayboldunuz ben Çağanı yeni uyutuyorum ..
Burcu Nerdesin yavrum sen artık heP geç giriyorsun iki kelam edemiyoruz(
Bugün isim yoktu çağanlaaa disari çıktık sütçu saatci terzi banka kasap işlerimizi hallettik ama şu güneş işini ne yapicam bilmiyorum yüzüne geldigi anda ağlıyor güneşle köse kapmaya oynuyoruz :) yasar erken geldi bugün Çağanı yıkadık babam geldi aksam yemeği çay derken gün bitti nasıl geçiyor anlamıyorum :) sukur bu saate kadar fire vermedik :)) annemle konuştum sen yone son Dakika'ya kadar emin olma diyor kimse inanmıyor :)):
hehe aman Allah korusun yaaa
tabi buradaki yazışmaya benzemez konuşmak
cnm 1 arkadaş gelecek o arkadaşta yunanistanda oturuyo annesini ziyarete geldi ben buluşmayı söyledim ona onlarlada bi grup buluşucaz çünkü
oda katılmak istedi konu bu
oda sizi tanımıyo hiç mesela ben bile 1 kere gördüm
ama sıcak kanlıdır
net değil ama gelmek istedi işi uyarsa gelecek
inş bidahakine marmara yaparız sonra açılırız
uzak olmasın çok ta
ben yatıom cnm görüşrüz yarın
ay ne komik olur allah korusun eminimki çok güzel geçeicek ..valla marmara bana baya uzak ama ayralar gelirim:))ama eğer sen forum istanbula rahat gelebilirsen süper olurr..
ooy çağan uyudu maşallah zeynoda bugünkü hengameden sonra 10,30 gibi vurdu jafayı uyuyo:))yine kalabalık bi gündü sevil bebeğine kereme etli sebze çorbası yapmış sarımsaklı ay zeyno sarımsak kokuyodu:))çok güldük şafakla aslında onu odaya almıycaktık:))ama sevil iyi oldu çorbalar hazır oluyo:))bebekli arkadaş bizim için süper yoğurt mayalanmış falann:))
Bakıcaz yarın deneyip canlı olarak görucez:))
:)) sarımsak hi olsun be yavrum doğal antibiyotik ne güzel :)
Seni hazırci seni :) tabi kız körü olur mü hazır ben bugün tavuğu aldım kaymayayım ama çorba yapmaya zaman bulamadımdışarıda çorbayı nasıl ısıtıyorsunuz ??
Oo bu senin ilk buluşman degil deme ki denizyeli . Tamam canm anladım buyursun gelsin tabi sana iyi geceler benimde gözlerim kapanıyor bende kaçar ve yatar burcu sen de yat sonra yarın servisi kaçırma :) hadi kızlar opuyor sizi :))
baktık kıl olduk birbirimize burdan devam ederizz
genelde çorba olayına evlerde giriyorum:)dışardayken bebelac veriyorum ya da mama..ama çoğunluk evde buluşuyoruz ya rahat oluyo..bende yapmıyorum zeynebe baya oldu annem sağolsun ablam sağdan soldan idare ediyoruzzgün gün gezmeden fırsat bulamıyorum zaten soran olursa napıyosun diye o gün senini bu gün benim geziyorum diyorumm
yarın sen napıcaksın emzirme işini.
:))olur mü olur)
Oh süper valla .. Emzirme odası var yavrum benim isim kolay :) iyi sen otur bakalım hadi Allah'a emanet ol yarın görüşürüz bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?