Çok sukur tok bir sorun ama cagan 8 de uyandı su an onu sallıyorum ne zaman uyumak ben be zaman hazirlanicam bilmiyorum
Bir sırın olsa msj atardı burcu sukur bu sessizlik iyiye alamet sayıyorum :)) face w yazdın ca hayırlı okaun inciler darısı bizim kuzulara :)
Ay biraz çince olmuş denizyeli :))
ecrinle nurcanla face ten görüştük bi daha buluşma kararı aldık bile ama burcudan hala hbr yok demek bizi beğenmedi(((
kız burcu nirelerdesin ayol yaaa
ecrinle nurcanla face ten görüştük bi daha buluşma kararı aldık bile ama burcudan hala hbr yok demek bizi beğenmedi(((
kız burcu nirelerdesin ayol yaaa
Ay öylemi dersin(?
Ben bas ağrım dısında çok zevk aldım sokak gunu ne başlayabiliriz :)) Oo ne zaman çok hizlisiniz :))
Burcucum canm yoksa sen bizi beğenmedin mı( nerelerdesin ??
ay aşkolsun valla çok eğlendim çok güzel bi gün geçirdik kızımla..hepinizi çook sevdim nezaman isterseniz buluşuruzz..
tuğbacım beni çok mahçup ettin hediyen süpermiş bayıldımm..
anca girebildim inşllh başın geçmiştir..zeynep uyuycak burdaysanız gelicemm..öpüyorumm
ay aşkolsun valla çok eğlendim çok güzel bi gün geçirdik kızımla..hepinizi çook sevdim nezaman isterseniz buluşuruzz..
tuğbacım beni çok mahçup ettin hediyen süpermiş bayıldımm..
anca girebildim inşllh başın geçmiştir..zeynep uyuycak burdaysanız gelicemm..öpüyorumm
Yavrum saatlerce uğramayinca korktuk biraz :)) deirmişim :)
Güzel günlerde giysin kuzu 1 ay oldu onu alali ilk buluşacağımız zaman almıştım :) diğer kuzularada almak isterdim ama kısmet olmadı
Canm 10 gibi iğne ysptirdim sukur iyiyim şimdi . Ben eve 8 den sonra gelebildimarabaya bindim yasar aradı 5 dak ya kadar ordayim diye caganA alışveriş yaptık denizle karşılaştık hatta sonra tekrar oda alışverişe devam etmiş ..
Hi bu arada kızlar yakın zamanda giderseniz e bebek Mağazası'nda bir form dolduruyorsun primi ya ilk hediyem paketi veriyor aklınızda olsun bezler 1 numara ama ihtiyacı olana verin tupper in güzel bı saklama kabı var mama icin diye o ise yarar denizcim valla sen gidince geldi aklıma baktım ama çıkmıştın disari
cnm o ilk hediyem formunu biliyom ben daha hamileyken doldurmuştum ve paketimide almıştım
o saklama kaplarıda süper 2 tan çok cici renklerde çok kullanıyorum ben
ama çok sğl düşüncen için geçen 1 mayıs günü gittiğimdede görmüştüm o formlar
yalnız sen naptın orada hamilelik haftası soruyolar sen ne yazdın?sanki öyle hatırlıyorum hamilelik haftası soruluyo die.
evet biz ecrinle karşılaştık
zati nurcanla lcw girdik o oradan ayrıldı
sonra mine ile h m c a falan gezdik oturduk tatlı yedik
sonra e bebek falan gezdik o e bebektende ayrıldı gitti ben tek gezdim sonra zillimle bebiş odasına gittik ihtiyacını giderdik az daah dolaştık aşağıda ecrinle karşılaştı sonra eve geçtim ben
ama süper bi gündü sanki koca gün hep ayaktaymışım gibi ayaklarım ağrıyo yaw
Canm benim paketten 1 tane çıktı kırmızı beyaz kapaklı öle çok küçük degil gayet kullanışlı güzel. . Ben ödeme yaparken esim doldurdu bana sordu ben şe ya bisey dedim 2012 Ağustos yazmış oda :) öle yani :)
Oo siz baya geçmişiniz biz o tüm zamanda caganA kıyafet atadık :) valla benim de ayaklarım ağridi..
Maasallah senin kuzuya çiti çıkmıyor cagan da son şarte kadar gayet iyiydi ama son dakikalar sıkıldı eve gelince ilk defa rahatladı :)
Yavrum orda doldurur doldurmaz formu veriyorlar hemen ..
Hadi ordan iftara atma kuzuya ağzı var dili yok nazar değmedin diye diyorsun dımı ??:)) saka bir yana e okadar da olsun yoksu nerden belli olucak daha bebek oldukları ??
kız formu dodldurunca paketimi veriyolar?Yavrum orda doldurur doldurmaz formu veriyorlar hemen ..
Hadi ordan iftara atma kuzuya ağzı var dili yok nazar değmedin diye diyorsun dımı ??:)) saka bir yana e okadar da olsun yoksu nerden belli olucak daha bebek oldukları ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?