allah allah nie kimse uğramıyo yaa
burcuu online dın nie yazmadan çıktın yavrum yaaa
ne o özeldeki yazdığım şakayamı alındızı yoksa
ayy çok kötü olurum yaa(((
kız formu dodldurunca paketimi veriyolar?
ben hamileyken netten doldurmuştum
:)) bize saka yaptın kendin mı sakalandin :)) canm ben evde değilim tlf şarjı az ondan girme dim sonra dayanama dim özelden Cevp verdim sana bu arada yukarıda beni hatırla kutucuğu var oraya tıkla bir daha atmıyor seni kk
Canm orda kağıt a doldurdum paketi de hemen aldım ..
ayy sorma öyle oldu yaw
aa demek hemen verdiler süper o zaman...
ya ben tıkladım o beni hatırlaya hatırlamadı beni
istemiyo bu kk beni..
kızlar dediğim gibi grupta tüp müp konuşmak yok ne olur ne olmaz..
bu şartı ön koşarak bi kaç kişi daha ekleyebiliriz ama ben ekli olanlar faul olsun devamlı istiyom
1 gün girip 10 gün girmemezlik istemiyorrum
çoğu arkadaşlar eşleriyle kullanıyo face lerini eşleri bizim grubu okusunda istemiyorum
valla kızlar açaık açık yazdım işte.
Ya deniz ben şeyi anlamadım canm bu tüp olayı konuşulmasın demisin ya 1. Neden ? 2. Senin bu olay cevren tarafından gizlimi ? 3. Sadece 3 umiz varız sakıncası ne ?? Sorularım hu kadar su anda
Hi benim face esim de kullanıyor bazen evet ama artık is yerinin face acmışlar başka oyuzden ilgilenmiyor Zaten ilgisini çekiçte açıp okumaz ama bazen bişeyler paylaşıyor :)
cnm çünkü
1 artık o konuların açılıp eskiyi düşünüp morel bozuntusu yaşamak istemiyom
2 bizdeki tüp olayını eşimle benden başka kimse bilmiyo biz herkesten hbrsiz yaptırdık etraftan sorular tepkiler almamak için
3 yarın öbürgün gruba birisi sonradan dahil olurda konu aşşağılara bile inmiş olsa okurda anasayfada bi yoruma yazarsa sorun olur
cnm ayrıca eşlerin kullanmasında sakınca yok okumasın gruba girmesin yeter
bizim diğer grupta bi arkadaşın eşinde tik olmuş hep girip girip okuyomuş sonradan öğrendik gerçi sildirdik onuda ondan dedim.
A inanmıyorum böyle birşeyi basarabildiginize .. Tabi senin isteğin ben valla hala sOkakta tanıştığım insanlara bile söylüyorum benim oğlum tüp kuzu diye :)) cümle alem herkes biliyor asıl saklamaya çalışsaydım yıpranır dim aman o duymasın buna çaktirmiyim derken ama tabi tercih meselesi .. Tamam canm bunu öğrendiğim iyi oldu dikkat ederim ama daha onceden söyleseydin face devir pot kirabilirdik çok üzülürdüm ozaman..
Alla alla kocalarda enteresan kadın muhabbetinden hoşlanıyormuş demekki :))
A inanmıyorum böyle birşeyi basarabildiginize .. Tabi senin isteğin ben valla hala sOkakta tanıştığım insanlara bile söylüyorum benim oğlum tüp kuzu diye :)) cümle alem herkes biliyor asıl saklamaya çalışsaydım yıpranır dim aman o duymasın buna çaktirmiyim derken ama tabi tercih meselesi .. Tamam canm bunu öğrendiğim iyi oldu dikkat ederim ama daha onceden söyleseydin face devir pot kirabilirdik çok üzülürdüm ozaman..
Alla alla kocalarda enteresan kadın muhabbetinden hoşlanıyormuş demekki :))
yavru zuzular benimde tüp olduğuunu cümle alem biliyo ilk bende söylemem kararı almıştım çünkü daha tüp bebeğin ne olduüğunu başkasının çocuğu sananlar var diye allahtan yakın çevremde öyle denyolar yok..herkeze söylüyorum hatta ipragaz aygaz gibi isimleri var zeynebinn:)))ama şafak daha garip boşver söyleme diyodu oda şimdi amann diyenlerdenn:))
buarada benim eşim benim face açar ha huyu öyle şifre falan değiştirsem mahveder beni ama bizim sayfayı bulup okumaz ama okuyabilirde hai ne konuşuyorum diye ilk başlarda tanıyo olabilecek kişiler varya onları arkadaşlarım sanıp arayıp günmü rezil ediyodu tamamen kıskançlık modundann..tabi bu ihtimal var ona göre onun hakkındada artık pek atıp tutamam kızınca buraya girer dökerim içimi ..cuma annesine gidiyoruz artık burdan yazışırız
eğer sorun olursa direk buraya devam edelim dediğim gibi eşim şifreyi biliyo takip etmek içişn biri arkadaşlık yollmaışmı bakmak için girer..
eskiden ne veriyodun birde şuankini tam tarif etsene ölçü olarak
bende hazır mama aldım ama yemedi ee haliyle gitti çöpe
onun için almıyorum artık
Selam arkadaşlar....Ne zamandır giremiyodum..Başımıza hiç iyi şeyler gelmedi...Geçen pazar sabahtan gezmeye gittik..Eve geldiğimizde Efe'nin biraz ateşi vardı...Akşam biraz daha artınca sabah apar topar hastaneye gittik...Hiçbişeyi yoktu..Boğazında hafif bi kızarıklık o kadar...Ateşi çok yüksek olduğu için bi iğne yapıp eve gönderildik..Aradan bi kaç saat geçti ki bizim ateş o kadar fitile rağmen 39 u geçiyo...Hemen doktoru aradık..Küvete oturtup biraz düşmesini bekledik...SAonra apar topar hastaneye tekrar gittik...Ve doktorumuz bizim hastanede kalmamızı uygun gördü..Bu arada ateşimz gene 39,5 lardaydı... Bize apar topar bi oda verdiler..Burcu,doğum yaptığım odaTam 5 tane hemşire çocuğun ümüğüne çöküp damar yolu açmaya çalıştı..Yarım saatlik uğraştan sonra her yerimiz bebeğimin patlayan damarlarından sıçrayan kanlarla doldu..Ve halla damar yolu açılamamıştı ki artık hemşirelerle birbirimize girdik...Onlar da doktoru çağırdılar..Dr.. ateşli çocuğun damar yolunun bulunması sorun olur hep,damarlar ateşten daralır dedi...Önce neden ateşini düşürmeye çalışmadılar bilemiyorum O gece hiçbir tahlil yapılmadı..Sadce calpol,dolven verildi durdu...Ertesi sabah 700 küsür milyonluk faturadan başka hiçbişey yoktu elimde...Eve geldik ve kabus tekrar başladı...Çocuk ateşten nerdeyse kendinden geçiyodu..Direkten döndük..Soğuk duşla biraz düşüdükten sonra acil JFK ya gittik..Ben hastanede olduğum için şükrederken kapıda bana çocuk doktorunun olmadığını söylediler..Halimi düşünün artık..En yakın hastaneye attık kendimizi..Ateşini düşürdüler..Eşim ertesi gün jfk ya gitmemizi istemedi..Başka bi hastaneye gittik...Şurup verdiler..Basit bi faranjitmiş..İlk defa karşılaştığı için vücudu fazla tepki ermiş..Bütün bu olaylarda Özgür bey çok yardımcı oldu..Sürekli tlf açtı...Ama hastaneden dolayı eşim gitmek istemiyo...(( Şükür bugün ii....Anlattım ki akşam başınıza bişey gelirse tercihiniz başka yer olsun....
Uff ne sıkıcı bir gün nerelerdesiniz ?? Burcu biz ne zaman buluşacağız??( yarın 30 yasına giriyorum sanırım bu yüzden de azıcık bunalıma girdim yirmili yaslar bitti yaslanıyorum destege ve morale ihtiyacım var :))[/QUOTE
iyiikiii doğdduunn tuuğğbbaaa iiyykkii doğdduunn iiikkii doğduunn iikii doğduun tuğğbaa:)))canım nice nice mutlu huzurlu sağlıkla minik bebeğin ve tüm sevdiklerinle bir ömür geçirmen dileğilee iyiki tanımışım senii..
hiç bunalıma girme bak 32 oluyorum bende 30 yaş sendromunu atlatmış biri olarak:))20 yaşında 30 gibi görünmekte vardı:))30 da 40 gib:))maşallahh sana..bence bi kadının en güzel yaşları 30 lu yaşları :))
napıcaksınız var mı plann??
ecrin sağlıkla nice mutlu yılların olsun ailenle ( ne devrik oldu yahu)
burcu sen dişimizi sormuştun galiba alltan 2 tane çıktı şimdide üstten biri çıktı tam büyümedi ama diğeride patlamak üzere
yavru zuzular benimde tüp olduğuunu cümle alem biliyo ilk bende söylemem kararı almıştım çünkü daha tüp bebeğin ne olduüğunu başkasının çocuğu sananlar var diye allahtan yakın çevremde öyle denyolar yok..herkeze söylüyorum hatta ipragaz aygaz gibi isimleri var zeynebinn:)))ama şafak daha garip boşver söyleme diyodu oda şimdi amann diyenlerdenn:))
buarada benim eşim benim face açar ha huyu öyle şifre falan değiştirsem mahveder beni ama bizim sayfayı bulup okumaz ama okuyabilirde hai ne konuşuyorum diye ilk başlarda tanıyo olabilecek kişiler varya onları arkadaşlarım sanıp arayıp günmü rezil ediyodu tamamen kıskançlık modundann..tabi bu ihtimal var ona göre onun hakkındada artık pek atıp tutamam kızınca buraya girer dökerim içimi ..cuma annesine gidiyoruz artık burdan yazışırız
eğer sorun olursa direk buraya devam edelim dediğim gibi eşim şifreyi biliyo takip etmek içişn biri arkadaşlık yollmaışmı bakmak için girer..
oo kızlar keyifler keko gayet iyisiniz görüşmeler falan kıskandım
benim fotolara baktınız mı faceten yenilere
kızlar bizde de bilmio kimse tüp olduğumuzu face de falan yazmayız dimi
beu arada bebişler neler yapıo ayağa kalkan falan var mı?
devam sütü kullanıo musunuz berk paşa almıo devam sütü epey bi zamandır
Aman ben biraz vurdum duymazım o konuda kimsenin ne düşündüğü beni zerre bağlamıyor benim hayatım Kimene derim :)
Yasar da benimsifrelerimi bilir bende onun o konuda gizlimiz yok Zaten aksine ne onun ne benim tahammülüm olur /) aman ne yazıyoruz ki sanki bisey olmaz kızlar ya ..
balıkesir manyastalr görümcemde bandırmada.kesin gidiyoruz cuma..ok cnm...
ee eşinin annesi neredeler nereye gidionuz
kız sen nerelerdesin yaaaoo kızlar keyifler keko gayet iyisiniz görüşmeler falan kıskandım
benim fotolara baktınız mı faceten yenilere
kızlar bizde de bilmio kimse tüp olduğumuzu face de falan yazmayız dimi
beu arada bebişler neler yapıo ayağa kalkan falan var mı?
devam sütü kullanıo musunuz berk paşa almıo devam sütü epey bi zamandır
balıkesir manyastalr görümcemde bandırmada.kesin gidiyoruz cuma..pazar dönücez ..
hiçte hoşlanmıyorum aslında başkasının evde kalmaktan ilk evlendiğimizde gitmiştik idrar torbanm patlıycaktı kıl ben tuvalete giremem başkasında tab
i şimdi alıştım 2 gün hiç gitmedim şafak leğen getirmişti al buna yapp ayy ona yaparmıyım mahvolmuştumm..
selam arkadaşlar...Gene oğluşum hasta olduğu için giremiyorum..Geçen gece gene çok ateşlendi..Bu seferde idar yolları enfeksiyon kapmış( 8. aydan sonra hastalıklar başladı Bu arada alttan iki tane dişimiz çıktı..Diş ve enfeksiyon bi araya gelince ateş yapmış..Şimdi ğine verdi dr. 4 tane ..Bugün ikincisini olduk..Bacağı şişti yavrunun ..Benim moral yerlerde tabiii....Her saat başı baş ateşine bakıyoruz...Yorgunluktan 2 kilo vermişim...Sizlerden ne haber bakalım....Face olayını çözemedim.....Ama ben tüp bebek yaptırdığınızı söylerim....Deniz zzz ne ısmarlıyosunn:))))))))) Şaka bi yana da bende ilk tüp bebek yapturdığımda bi tek kardeşime söylemiştim..Tuttuktan sonra annemlere söyledim...Annem kıyametleri kopardı....Hele bi de düşük yapınca direk tüp bebeğe bağladı..Allah halime acıdı heralde meleğimi normal yolla gönderdi yoksa işim zordu...
Ya kızlar moralim bozuk...Bu iğne yeri bu kadar şişer mi??????
balıkesir manyastalr görümcemde bandırmada.kesin gidiyoruz cuma..pazar dönücez ..
hiçte hoşlanmıyorum aslında başkasının evde kalmaktan ilk evlendiğimizde gitmiştik idrar torbanm patlıycaktı kıl ben tuvalete giremem başkasında tab
i şimdi alıştım 2 gün hiç gitmedim şafak leğen getirmişti al buna yapp ayy ona yaparmıyım mahvolmuştumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?