2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

allah allah nie kimse uğramıyo yaa
burcuu online dın nie yazmadan çıktın yavrum yaaa
ne o özeldeki yazdığım şakayamı alındızı yoksa
ayy çok kötü olurum yaa (((

:)) bize saka yaptın kendin mı sakalandin :)) canm ben evde değilim tlf şarjı az ondan girme dim sonra dayanama dim özelden Cevp verdim sana bu arada yukarıda beni hatırla kutucuğu var oraya tıkla bir daha atmıyor seni kk

kız formu dodldurunca paketimi veriyolar?
ben hamileyken netten doldurmuştum

Canm orda kağıt a doldurdum paketi de hemen aldım ..

ayy sorma öyle oldu yaw
aa demek hemen verdiler süper o zaman...
ya ben tıkladım o beni hatırlaya hatırlamadı beni
istemiyo bu kk beni..
kızlar dediğim gibi grupta tüp müp konuşmak yok ne olur ne olmaz..
bu şartı ön koşarak bi kaç kişi daha ekleyebiliriz ama ben ekli olanlar faul olsun devamlı istiyom
1 gün girip 10 gün girmemezlik istemiyorrum
çoğu arkadaşlar eşleriyle kullanıyo face lerini eşleri bizim grubu okusunda istemiyorum
valla kızlar açaık açık yazdım işte.

Ya deniz ben şeyi anlamadım canm bu tüp olayı konuşulmasın demisin ya 1. Neden ? 2. Senin bu olay cevren tarafından gizlimi ? 3. Sadece 3 umiz varız sakıncası ne ?? Sorularım hu kadar su anda
Hi benim face esim de kullanıyor bazen evet ama artık is yerinin face acmışlar başka oyuzden ilgilenmiyor Zaten ilgisini çekiçte açıp okumaz ama bazen bişeyler paylaşıyor :)

cnm çünkü
1 artık o konuların açılıp eskiyi düşünüp morel bozuntusu yaşamak istemiyom
2 bizdeki tüp olayını eşimle benden başka kimse bilmiyo biz herkesten hbrsiz yaptırdık etraftan sorular tepkiler almamak için
3 yarın öbürgün gruba birisi sonradan dahil olurda konu aşşağılara bile inmiş olsa okurda anasayfada bi yoruma yazarsa sorun olur
cnm ayrıca eşlerin kullanmasında sakınca yok okumasın gruba girmesin yeter
bizim diğer grupta bi arkadaşın eşinde tik olmuş hep girip girip okuyomuş sonradan öğrendik gerçi sildirdik onuda ondan dedim.

A inanmıyorum böyle birşeyi basarabildiginize .. Tabi senin isteğin ben valla hala sOkakta tanıştığım insanlara bile söylüyorum benim oğlum tüp kuzu diye :)) cümle alem herkes biliyor asıl saklamaya çalışsaydım yıpranır dim aman o duymasın buna çaktirmiyim derken ama tabi tercih meselesi .. Tamam canm bunu öğrendiğim iyi oldu dikkat ederim ama daha onceden söyleseydin face devir pot kirabilirdik çok üzülürdüm ozaman..
Alla alla kocalarda enteresan kadın muhabbetinden hoşlanıyormuş demekki :))

evet cnm başarabildik çok şükür sadece kadın doğum dr um biliyodu o kadar ama irdeleyipte öğrenenr bi arkadaşım olmuş (o içimi döktüğüm arkadaşıma bahsetmiş tüpmüş bebekleri die) bende hep inkar ettim
ne zorluklar çektim bi bilse
halada inkar ediyorum ama yavrumu kucağıma aldıktan sonra hiç öenmsememeye başladım
tüp tedavisi aşamasında derdimi paylaşacak bi arkadaşım yoktu yüzyüze konuşacağım hep tek kaldım eşim çok destekçim oldu sağolsun
tedavide pozitifi alınca ama bi arkadaşıma açmıştım içimi sırrı sır olarak saklayabilecek biriydi ve hala sır olarak saklar sağolsun
ailelerimiz çevremiz bilmiyolar ama
o tüpmü değilmi die irdeleyen arkadaşım varya onunla hafta 7 biz 8 görüşürdük öyle bi arkadaştı ama ağzının sıkı olmadığını bildiğim için söylememiştim
o benim kuyumu kazıp tüp müymüş değilmiymiş die araştırmalara girince ayağımı çektim ondan benim öyle arkadaşlıklara ihtiyacım yok
ara ara telle konuşuruz gider geliriz ama 15te 20de bir
şuan 2 aydır yüzünü görmüyüm ve bu 2 ayda 1 kere telde görüştük
ayyy unutmak istiyodum yine açtım eskileri
üzülüyorum sonra cnm ya arkadaş kazığı yediğim için işte bundan açılmasın istiyom
yaa sorma karı muhabbetinden hoşlanıyodu heralde gruptan biri spiral taktırmıştı karısına adam hbr vermiş aa bak gruptaki ..... spiral taktırmış die
neyseki erken farkettik

yavru zuzular benimde tüp olduğuunu cümle alem biliyo ilk bende söylemem kararı almıştım çünkü daha tüp bebeğin ne olduüğunu başkasının çocuğu sananlar var diye allahtan yakın çevremde öyle denyolar yok..herkeze söylüyorum hatta ipragaz aygaz gibi isimleri var zeynebinn:)))ama şafak daha garip boşver söyleme diyodu oda şimdi amann diyenlerdenn:))
buarada benim eşim benim face açar ha huyu öyle şifre falan değiştirsem mahveder beni ama bizim sayfayı bulup okumaz ama okuyabilirde hai ne konuşuyorum diye ilk başlarda tanıyo olabilecek kişiler varya onları arkadaşlarım sanıp arayıp günmü rezil ediyodu tamamen kıskançlık modundann..tabi bu ihtimal var ona göre onun hakkındada artık pek atıp tutamam kızınca buraya girer dökerim içimi ..cuma annesine gidiyoruz artık burdan yazışırız
eğer sorun olursa direk buraya devam edelim dediğim gibi eşim şifreyi biliyo takip etmek içişn biri arkadaşlık yollmaışmı bakmak için girer..

bi bakıyomuşum faceden atmışınız benii:)))))off geldik açık hava yordu beni valla daha çişimi yapmadan baktım size ama sizde yoksunuzz..birazdan yemek ypıcam taze fasulye aldım..

varya bende parkta kuaförde herkeze söylüyorum içim rahatlıyo valla benim çok ciddiyim ..daha önce zeynep olmadan önce hamile değilken yok düşünmüyoruz triplerindeydim şimdi bi rehavet çöktüü:)

ok cnm...
ee eşinin annesi neredeler nereye gidionuz

eskiden ne veriyodun birde şuankini tam tarif etsene ölçü olarak
bende hazır mama aldım ama yemedi ee haliyle gitti çöpe
onun için almıyorum artık

zambak valla sabit bi ölçüm yok asalın bi gün hepsinden veriosam 1'er çay kaşığı koyuyorum , tek yulaf veriosam 2-3 tatlı kaşığı falan koyuyorum birazda istediğin katılığa bağluı tabii bu şekilde püre gibi oluyo piştikten sonra ceviz fındık badem tozuve pekmez katıorum bazen meyvesini de içine katıorum ble doktora da sordum gayet iyi dedi bol bol B12 alır dedi

gözdem çok geçmiş olsun o ateş olayını bende gayet iyi bilirim perişan olmuştu yavrum

oo kızlar keyifler keko gayet iyisiniz görüşmeler falan kıskandım

benim fotolara baktınız mı faceten yenilere

kızlar bizde de bilmio kimse tüp olduğumuzu face de falan yazmayız dimi

beu arada bebişler neler yapıo ayağa kalkan falan var mı?

devam sütü kullanıo musunuz berk paşa almıo devam sütü epey bi zamandır

Aman ben biraz vurdum duymazım o konuda kimsenin ne düşündüğü beni zerre bağlamıyor benim hayatım Kimene derim :)
Yasar da benimsifrelerimi bilir bende onun o konuda gizlimiz yok Zaten aksine ne onun ne benim tahammülüm olur /) aman ne yazıyoruz ki sanki bisey olmaz kızlar ya ..

sende ist olsaydın gelirdin biz artık sık sık tekrarlıycaz inşllhh.

canım yok face de falan bahsetmiyoruz zaten öyle bi konuda olmuyo..
evet kullanıyoruz mamayı sabahları ve gece için..
buarada baktım face de fotyık senin eskiler var

bende onu dedim şimdi şafak hakkında yine pek yazmıyım anneciği hakkındada olur görür..bende bilirim onun face zaten tedle direk açılır ..

evet bebişlerle ilgili konuşcaz :)çook özelide birarayy agelincee konuşuruzzİ:)

ok cnm...
ee eşinin annesi neredeler nereye gidionuz
balıkesir manyastalr görümcemde bandırmada.kesin gidiyoruz cuma..pazar dönücez ..
hiçte hoşlanmıyorum aslında başkasının evde kalmaktan ilk evlendiğimizde gitmiştik idrar torbanm patlıycaktı kıl ben tuvalete giremem başkasında tab

i şimdi alıştım 2 gün hiç gitmedim şafak leğen getirmişti al buna yapp ayy ona yaparmıyım mahvolmuştumm..

kız sen nerelerdesin yaaa
ellerinden tutunca ayağa kalkıyo cnm daha çok küçükken yapıodu onu şimdi tutunupta kalkmaya çalışıyo koltuklara falan
devam sütümü bizim baş mamamız o kız
istersen sende kahvaltısına falan koyabilirisin

ayy bende çok zorlanırım başkasının wc sine girmekte yaaa
neyse özletme kendini hee

selam arkadaşlar...Gene oğluşum hasta olduğu için giremiyorum..Geçen gece gene çok ateşlendi..Bu seferde idar yolları enfeksiyon kapmış( 8. aydan sonra hastalıklar başladı Bu arada alttan iki tane dişimiz çıktı..Diş ve enfeksiyon bi araya gelince ateş yapmış..Şimdi ğine verdi dr. 4 tane ..Bugün ikincisini olduk..Bacağı şişti yavrunun ..Benim moral yerlerde tabiii....Her saat başı baş ateşine bakıyoruz...Yorgunluktan 2 kilo vermişim...Sizlerden ne haber bakalım....Face olayını çözemedim.....Ama ben tüp bebek yaptırdığınızı söylerim....Deniz zzz ne ısmarlıyosunn:))))))))) Şaka bi yana da bende ilk tüp bebek yapturdığımda bi tek kardeşime söylemiştim..Tuttuktan sonra annemlere söyledim...Annem kıyametleri kopardı....Hele bi de düşük yapınca direk tüp bebeğe bağladı..Allah halime acıdı heralde meleğimi normal yolla gönderdi yoksa işim zordu...

Ya kızlar moralim bozuk...Bu iğne yeri bu kadar şişer mi??????

cnm geçmş olsun kuzuya
geçen bizede 6 tane verdi iğne dr zorlu günlerdi ama iğne çok etkili oluyo inan
ama diş te sadece ve enf da sadece ateş yapabilirdi
iğne yerleri için pamuğa bol kolonya dök ve masaj yap çok ii geliyo
ben transferliyken ki yapılan iğne yerlerini öyle yaptırıyodum geçiyodu yoksa ilk tedavimde yapmamıştık 3 ay boyunca oturdukça acıyodu

Allah seni ne yapmasın baktın icine sinmedi kocacigin a bir cifletip sende üzerine bir camasirsuyu tamam :)) niye okadar kendine eziyet çektirdin ?? Aman sende millet yıllarca birlikte oturuyor sen 2 gün gidicen tadını çıkarmaya bak bosver geri kalanını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…