2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canm çok gecmis olsun tüh ya zaten biri yeteri kadar zor yavrum birde ikisini aynı anda geçiriyor tez zamanda atlatir inşallah Allah'tan iğnesi azmış yavrum kıyamam gerçi o bile insana ne uzun gelir idrar yolu iltihabı niye olurmuş canm erkek bebeklerde sordun mü ?
A neden annen böyle bir tepki verdi anlamadım ?? İnsanın o donem en çok destege ihtiyacı olan donem .. Vede bundan doğal hiçbirşey yok benim cevremdekerde neden bu kadar bekleyip kendini uzuyorsun tüp bebek yaptırsana diyorlardı :)) ki ben 4 sene bekledim !!

Oğluşumun pitisi biraz darmış teyzesi:))Sünnett olucaz...Anneme gelince,çok acele ettiğimi düşündü ki haklıymış:) İlaçlardan endişelendi,bana bişey olur die...Bi de hamişeliğim kanamalı başladı..İki ay yattım,sonra düşük,kürtaj...Bunları tüp bebek olduğu için yaşadımı sandı......aslında kendince çok nedeni vardı kızmak için....

Oy kUZu şimdiden hi aslında onlar icin daha iyimis ama ben kıymıyorum su anda çağanın kinide öle bisey dedi özgür bey erken (belkiii) olabilir demişti ama ben istemiyorum esim yaZin yaptıralım diyor suz ne zaman nerde yaptıracaksınız bellimi ? Siz hala özgür beye devam ediyormusunuz??

slm kızlar nasılsınızz
bebişler nasılll bakalımmm
bizler iyiyizzzzz
kızımm 1haftadır dönmeye başladı çok şükürr
salonun ortasında bırakıyorumm diger ucunda buluyorumm
yürüteçe koyuyorum gün içinde
hala sabah kahvaltılarımızda sorun varrr
ne yapıcam bilmiyorumm

ya kızlarr size bisorum varrr
bebişlerinizde dogumdan sonra kalan tüyleri döküldümüüü
bizde hala duruyor hatta dudak üzerinde çıktı kızımın
acaba esmer oldugundanmı yoksa hormonlarla sıkıntısı varmı bilemedimm
en dogrusu dr.a götürmek dimi
varmı etrafınızda böyle yada duydunuzmu

gözdem çok geçmiş olsun ogluna
igneleri acısız hemencecik bitsin inşallahhh
canım ilaç tam dagılma yapmadıgı zaman toplanır bacakta

deniz ecrinn burcuuu buluştunuzmu
geçmişi tam okuyamadımmmmmm

benimde tüp bebek oldugunu kimse bilmiyor bir eşim ve bennn
benimde çevremde tüp bebebgin ne oldugunu bilmeyenler oldugu içinn kafamı birde söylentilere yormak istemedimm

sadece yakın bir arkadaşımız biliyor onlarda biz yaptırdık diye onlarda tüpbebek yaptırdı
çok şükür onlarınkide tuttuu

cnm o tüycüklerin dökülmemesi sizle ilgilide olabilr,eşinle ve sen esmer tenliyseniz ve tüy sorunlarıız varsa bu bebiştede olabilri
benim kızımda doğduğunda çok tüylüydü sırtı bile tüylüydü korkuyodum çünkü ne eşim ne ben böyle sorunlu değilizdir tüy konusunda
ama zamanla baktımki döküldü şimdi çok şükür b durum söz konusu değil
sen yinede dr a kontrole gittiğinde bi sor cnm
eveeet biz buluştuk süper bigün geçirdik...sen nerede oturuyodun cnm?

Tüy sorunu bende var
en iyisi dr.a sormak
canım ben şuan yozgattayım
keşke yan yana gelebilsemm sizlerle
neler yaptınızzz bebişlerr nasıldı

Tüy sorunu bende var
en iyisi dr.a sormak
canım ben şuan yozgattayım
keşke yan yana gelebilsemm sizlerle
neler yaptınızzz bebişlerr nasıldı
off uzaksın çok yaaa
bencede dr unla bi görüş cnm en azından kafan rahatlar...
süper bi buluşmaydı bebişler falan kimi uyuyo kimi yiyiyo kimi altını batırıyo falan
ama bi bebişleri kucaklayamadık laklaktan
yemek yedik çay içtik falan güzeldi tekrarlayacaz

deseneeee çok güzell bivakit geçirmişsinizzzz
çokmu kalabalıktınızz

Canım çok sağol.Yarın kntrol var..Umarım iğneye devam etmeyiz...Tüyler için bişey diyemiyorum..Bi fikrim yok...Zayıf bi bebek mi...?? Bazen zayıflarda daha çok belli oluyo..

Ben sünneti doğar doğmaz yaptırmak istiyodum ama bi türlü dinletemedim...Şimdi nerde ,ne zaman yaptırıcaz bilmiyorum...Araştırmaya bile başlamadık...Dr işine gelirsek,eşim daha o hastaneye gitmem dio başka bişey demiyo..Bizim olkuldaki öğretmen arkadaşlarımın hemen hemen hepsi Nisa hastanesine gidiyolardı..Erhan bey die birine..Cumt hastalanınca telefon ettim..Mesai bitmek üzereydi..Yetiştik..azteşi 39 u geçiyodu..Adam hemen tahlil lazım ama damarlara şimdi girilmez ateşini düşürcez dedi..Şurup erdi..Bizi bi odaya aldılar...Bebişim rahatladı ,ateşi düştü kanı bi dakikada alındı..Daha önce yaşadığım hiç bi şeyi tekrar yaşamadım yan,...Tahliller çıkınca dr u cepten aradım..Hastaneye talimat vermiş...İğneler hakkında bilgi vermiş..Yani çok ilgilendi..3-4 kere cepten aradım her seferinde konuşabildim:))))Bu arada hastane sadece kadın ve çocuk hastanesi....Hemşirelerin hepsi bebek hemşiresi...Acilde çovcuk doktorları var bir sürü...Allah gerek etmesin ama bişey olursa gidebilirsin..Yenibosnada bu arada.....İhlas kolejinin orda...

gözdemcim geçmiş olsun çok benim burdaki arkdşlarımda oraya götürüyo hepside orda yapmış doğumlarını memnunlar..
buğracığın 2 dişide gelmiş ateşi diş yapıyo olabilirmi okuyamadım yazılanları ama tekrar geçmiş olsun.
t

slm kızlar nasılsınızzzz diyecemmmmm ama kimse ugramamışşşşş

burcuuu nerelerdesinn ecrinde yokkk
denizde bugün ugramamışşş
gözdem oglun nasıll olduuu

slm kızlar nasılsınızzzz diyecemmmmm ama kimse ugramamışşşşş

burcuuu nerelerdesinn ecrinde yokkk
denizde bugün ugramamışşş
gözdem oglun nasıll olduuu

biz geldik cnmm
iştahsızlıkla uğraşıyoruz
çay bardağınla yarın çay bardağı sulu köfte çorbası içirebildim
dıydumu bu şimdi yaa offf
iştahsızlık çok kötüymüş.
kahvaltısını severek yiyiyo ama çorba yoğurt meyve yememeye başladı

Aynı sorun bizdede var
meyveyi asla agzına sokmuyo
çorba yemeyide bıraktı yedigi bikaç kaşıık okadar
1kaseyi rahatlıkla yiyordu
zaten sabah kahvaltılarımız yok denecek kadar az
yaptıgım ve yedigi tek şey
ekmegi ıhlamurla ıslıyorum
beyaz peynir koyuyorum içine
bunu yiyor sadece

acaba buaralar bebeklermi hep öyle
suluköfte çorbası nasıl oluyo yazarmısın

ceydanın dişi çıktımı
acaba dişten dolayımı iştahsızlıgıı

A cok sevindim memnun kalmana orayı biliyorum CANIM daha önce bayan cerrah aradım ilk aylar göğsüm yara oldugunda bir orda vardı bayan çokta memnun kaldım ama cocuk anne üzerine oldUgunun farkında değilim aklımda olsun birşey olursa acil fazla uzak degil gidebiliriz sagol canm bu arada bilgi verdigin icin kuzu nasıl oldu daha iyidir umarım??

ay facedeki minnak grubumuzdan burayı boşladım ben yaa(
herkez iyimi tuğbayla denize sormuyorum:)
gülşah buğra iyidir inşllh..
zambak bizdede tüyler vardı hatta doğduğunda recep ivedik diyodukkerkende geldi ya sonra dökülücek dedi dr baya bi zaman sonra döküldü omzunda falanda vardı..ama biz buğdayız eşimle bol kıllı sayılırızz:))ilerde bizimkide herlade bize benzer..

zambak bende az yesin diye bakıyorum valla öğünlerin arasını açıyorum kahvaltı meyve 2 kere sebze ya da çorba akşam devam sütü ve yoğurt yiyioruz..

Kızlar ya su tüy olayı kızı da degil zambaktaymis kız kackere yazmış ama gala siz bebiste gibi yazıyorsunuz :)) kız imdat diye bağıracak valla :)))

Kızlar ya su tüy olayı kızı da degil zambaktaymis kız kackere yazmış ama gala siz bebiste gibi yazıyorsunuz :)) kız imdat diye bağıracak valla :)))

Ecrin çok alemsin....)))))))))) Valla ben bebekte sandım...Tüyü olmayan mı var ne biliyim...Hoş ben esmer olmama rağmen yok denecek kadar azaldı ama bilemedim şimdi....

Canım face grubu ne??? Ben nie yokum(( Bebişim daha ii çok şükür....

Kuzu ii canım...Dr dan memnun kaldım..5 kere falan gittik hastaneye..Hatta bu akşam pitisinin ucu kızarıktı bayağı acile gittik yine ..Bişey yokmuş şükür ...Bu kadar gitmemize rağmen 90 tl harcamadık:)))) Ve dr lar çok ilgili.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…