2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zambak evet tamamen döküldü..eylülün nersinde daha çok var..

buarada demek senin sütün yetiyo diğerlerini az yiyo kilosu nası eğer düzenli arıyosa sorun etme nasılsa başlıycaklar düzene..

itiraf ediyim yoğurt maayalamıyorum bayadır babymıx elmalı ya da evdeki yoğurttan veriyorum yemeğinin yanında siz naspıyosunuz..

cnmm yaa doğru diyosun okumuştum yazacaktım ama kaynadı valla
ben göz kararı kıymaya az pirin rendlenmiş soğan az bağarat ve biraz tutunması için birbirine un ekliyorum sonra bunu yoğurup minik köfteler yapıyom
göz kararı kaynayan suya atıyorum kısık ateşte pişiriyorum köfteler pişene kadar
sonra bi kasede terbyesini yapıyorum yoğurt yumurta sarısı az limon suyu ile
en sonda tereyağında nane yakıyorum ohh mis yarın yapsammı acaba cnm çekti
ehh su fazla olursa tamam sorun yok ama az suya hem pirinç unu hem mama ağır olurdu
bende çok inanmıyorum 500e ticari amaçlı geliyo biraz
tuğbacımm burdanda tebriklerimi yolluyorum sana....ee deniz sanada hernekadar ts li olsanda:)))))))))

hehe mersi bebiş

dogumdan buyana kulaklarındaki azaltı ama tam bitmedi ince ince kaldı
dudak üzerindede yeni çıktı dogumda yoktu

burcu bilmiyorum emiyor ama nekadar geliyo
kilosunu bilmiyorum ama 10a yakındır
2ay önce 8800dü

bende evdeki yogurttan veriyporumm
sütçü bulamadımmm

deniz maşallahhh pütürlü yiyor demek ceyda
bizimki tam olarak yiyemez bu köftecikleri galiba neyse bende köfte halinde yapmamda kavurup terbiyeli yemek yaparımm

bende gözdenin tarifine göre yaptım ama 2tatlı kaşıgı pirinç unundan bayagı çıktı yani bizimkine 2ögünlük oldu
pekmez ve tahin koydum ben

Ne güzel denedin demek:) Sevdi mi bebiş??? Afiyet olsun yarasın...

Sen de benim gibi pişman olmuşsun söylediğine:)))) Ben artık söylemiyorum..Geçen gene biri sordu..Bebeği yürüyo büyük belli ama pek bi minyon..Bende yaşında dedim..Yürümüyo mu dedi..Yok tembel dedim..Nazar edeceğine pek bi hayıflandı yürümüyo die.::)))))))
Ciğer e gelince pazartesi tazesi gelecekmiş...Pişiriyip ona göre anlatırım..Tarifi var ama hiç yapmadım ..Deniyim de paylaşırım...

buarada ben muhallebi hiç vermiyorum..sütlaç yapıldıysa evde annemde onu veriyorum bi tek..

Canım bende yapmamıştım..Dr kilosu yerinde sakın verme dedi..Ama meyveyi içine katmak için bi deniyim dedi..Bi tatlı kaşığından yapıyorum..O da zaten bi çorba kaşığı bile etmiyo..Mecburiyetten yani:))))

Bende yapıyım ama blendırladıktan sonra ne anlamı kalır ki?? Ama çok besleyici ,yumurtası,yoğurdu...Gene de yapıyım yarın....Bu arada bu çorbayı irmiklede yapıyolar..O zaman un yerine irmik mi koyuluyo acaba?? Denizcim irmiklisini biliyosan paylaşır mısın?? Bide değişik çorba varsa bunun gibi....
Bizde de geçen gün annem lebeniye çorbası yapmıştı,yöresel..Onu da çok sevdi benim ki...Pirinç,nohut,tavuk var...Bol yoğurtla terbiye ediliyo....Aklınızda olsun...Bugünde yeşil mercimek yaptım..Nefis olmuştu..Ben bile bayıldım:))

DENİZ bu sana!!! Nasıl becerdiysem senin yazdıklarının arasına yazmışım::))))

Bu arada Rabimme şükürler olsun ki bizi anne yaparak meleklerimizle taçlandırdı...Hergünümüz bi diğerinden daha güzel olsun....Anneler gününz kutlu olsun::)))))

cnm bende köfteleri bütün bütün vermiyorumki çatalla eziyorum sonra suyuyla beraber karıştırıyorum o kadar
eğer öylede yemezse blendırla ama artık alışması lazım cnm

cnm irmikli bilmiyom hiç yaa ama sanırım pirincin yerine olabilir irmik.un çünkü toparlanması için ve yapışmaması için
cnm artık değişik çorba bende pek yok bebişlere kendimize ne yapıyosan az tuzsuz ve salçasızı her türlü verebilirsin..

bu arada
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..

DENİZZ
pütürlü yiyor aslında
mesela bizle masada yemek yerken agzına ekmek veriyorum yemek suyuna batırıp çevirip yutuyor
ama kendi yemek yedirdigim zaman agzında öylece tutuyo yutmuyor
hemen su veriyorum öylece yutuyor
blendır hiç kullanmadım ya tel süzgeçten geçirdim yada ezdim çatalla
akşama dedigin terbiyeli köfteyi yapıcam

kızlarrr zahmet olmazsa sizden bişey istesem

bebişlere günlük yedirdiklerinizi yazarmısınızz
enazından fikir edinmiş olurum
her nekadar nette tarifler olsada denenmiş sizin agzınıxzdan güzel oldu yapın demek daha farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…