aşk olsun zambak ya niye bayıcaksınn..canmı ben ilikli kemik alıp düdüklüde haşlıyorum sonrda buzluğa aıyorum ikemikte et varsa süper olur..yap çok faydalı..ben valla muhakkak koyuyorum içinde patates yoksa sulu içmiyo kıvamlı seviyo zeynep diye..
canım biz iyiyiz kızlarla görüştük sende yakın olsaydın keşke..bebişlerimizi gördük sende facede olmayınca çok gizemli kaldın senn
sen neler yapıyosun alıştınmı yeni yerine
cnmm baymak değil sakın yanlış düşünme
burada tabi birbirimize faydalı bilgilerde bulunucazda
ben bu sefer bizi sorduğunu düşündüm sadece o
deniz canım tekrardan kusuruma bakma
dediginde haklısınnn
ceyda nasıl emekliyormuu?
ne durumdasınız
deniz canım tekrardan kusuruma bakma
dediginde haklısınnn
ceyda nasıl emekliyormuu?
ne durumdasınız
evet cnm emeklemelere başladık 1 haftadır sizde durum nasıl?sen nerede oturuyordun belki daha öncede sormuşumdur ama
Canım ben yozgatın ilçesindeyim
emeklemelere daha başlamadık
sadece dönüyorr okadar
maşallahh ceydayaa
kızlarrrrrrrr
nasılsınızzz nerelerdesinizzzzzz
gelmediginize göre gezmelerdemisinizzzzzzz
gelinde azbiyazınyaaaaaa
canım yarama tuz bastınnn
alıştımmı kendimimi kandırıyorum bilmiyorumm
komşu yok hepsi kendi içlerinde gelip gidiyor
1kez geldiler okadar
gün içinde hep kızımla ugraşıyorum size yazıyorum
az dışarıya çıkıyorum kızımla
okadar
akşam eşim gelsin konuşuyum diye dört gözle bekliyorum
düşün yaniiiii
kızlar inanın tarifleriniz benim için çok iyi oldu
dün etsulu yaptım terbiyeli falan yedi çok şükür şaşırttı beni
off sen çok uzakmışın yaaa,face açsana kendine kız görelim seni bebişi
kızlarrrrrrrr
nasılsınızzz nerelerdesinizzzzzz
gelmediginize göre gezmelerdemisinizzzzzzz
gelinde azbiyazınyaaaaaa
gözdem selam tekrar çok geçmiş olsun ben bu sorduklarını biliodum önceden de yazayım hatta dedim ama bi türlüfırsat olmadı
* öncelikle dr bana süt ve bal harici herşeyi verebilirsin sdedi
* ama karaciğeri ben netten okudum ve veriorum domates soğan sarımsak falnda koyup blendrdan geçiriorum baya sert oluo çünkü (bu arada ciğeri domatesle yaparsan demir emilimi daha iyi olumuş nette okudum)
* somonu da veriorum az bi tereyağda hafif kızartarak hı somonda yerli somon olsun dedi dr. bide levrek ve kefal de iyiydir dedi (hatta balıkların kafasınıda atmayıp kaynatıorum çorba yaparak veriorum beyin glişimi için zeka için çok önemli old. düşünüorum)
* meyveyide önceden püre şeklinde ii yiyodu şimdi öğün aralarında eline tutşturuorum birer dilim ama bitmio hepsi bende sabahları yulaflı falan kahvaltı verorum onun içine katıorum.
* soğan sarımsak kullanıorum
* sebzelerde ben yerelması, şekerpancarı taze fasülye falanda veriorum
- ben bide istridye mantarı yapıorum çok lezzetli ve besin değeri yüksek bi mantar
-bizimki yoğurdu çok yemio bende keçi sütü alıorum onun içine meyve bi tane bisküvi kuruyemiş falan koyup veriorum
- ha bu arada tavukda veriosanız beyaz et değil kara etleri yarayışlıymış ben baget veriorum bu da netten
ya sizin bebişler nasıl ya bizimki bi dakka yerinde durmuo pert oluorum akşam resmen
tatl planı yapan hatunlar nasıl olacak bebişle olacak mı bizde rez. yaptık ama bilmiorum nasıl olacak
bide baklagil veriomusunuz nohut fasulye falan gaz olayları olmaz mı versek
geldik canım eşin bırakıyomu bilgisayarı gündüz sana..
hadi ya ki oralarda komşuluk falan daha bi olur inşllh alışırsın zamabakcım şükürki kızın var akşam nası oluyı anlamazsın tabi insanın birilerine dışarı çıkmaya çok ihtiyacı var..ben sırf bebeğim var aman çıkmıyım diyene şaşıyorum allahtan fırsatım var etrafta tanıdıklarım çıkıyorum allah sanada çook iyi komşu arkadaş nasip etsin orda..
evet ya zambak eylülün adına aç olmadı tuğbanın öyle face orda daha güzel oluyo..
küçük ceyda emekliyo bizimkide yuvarlanarak gidiyoo:))bu bebeler çookk güzel maşallahh..
off sen çok uzakmışın yaaa,face açsana kendine kız görelim seni bebişi
Evet canım onunki geldi bırakıyo yani artık
inşallah canım ya okadar çok olmasın 1-2tane olsun o bile yeter
çok şanslı oldugunuzu untmayın
enazından bu topik var siz varsınız
ya kızlar eşim buraya üye oldugumu bile bilmiyo
face i ondan gizli açamam içim rahat etmez
söylesem açma der
böyle yani
ben gizemimi koruyum en iyisi
Bende evdeyim henüz..5 te bebişin kontrolü var oaraya çıkıcaz..Şimdi yemeğini yedirdim..Biraz uyuysun diyorum ama teyzesiyle içerden çığlıkları geliyo:))))
Zambakçım ne zamandır yazamıyorum sana menümü....Sabah kahvaltı..Yumurta sarısı,peynir,pekmez,tahin,ceviz,hiip bebe bisküvüsü ve ıhlamur...12 gibi şeftali,kiraz ne meyve varsa...2 gibi çorba...Çorbalarımı bi saıraya koydum..İçlerinde hergün patates,havuç,soğan ve bi diş sarmısak oluyo..şimdi kuzu ıspanak zamanı bi gün onu pişiriyorum..Ispanakları az kavurup suyunu koyuyorum yukarıdaki yazdıklarıma pirinçte ekleyi az suyla pişiriyorum..Haftada iki gün enginar yapıyorum....Bi gün balık,bigün bezelye,bunların içine bigün mercimek,bigün bulgur,bigün şehriye koyuyorum...Haftada bigün mutlaka yeşil mercimek yapıyorum demir deposu.....Akşam üzeri muzlu yoğurt yapıyorum,biraz bisküviyle...Her akşam da kıymalı tarhana..Aralarda da emiyo.....Bitttiiiii.......
Kızlar benim bebişim de dönerek heryere gidiyo..>Emeklemeye uğraşıyo az ilerliyo....Ama bu dönerek ilerlemesi çok fena...Geçen bi vc ye gittim iki dk da masanın altında vurdum..kaşı kıpkırmızı..Masanın ayağına çarptım...Baba,mama,dede,meme dio:)))Ama hiçbiri bilinçli değil....Yani dedesine baba da diyebilir:))))
kız belki izin veriri beee
denemekte fayda var ortak kullanırız falan de bakalım ne diyecek
Bende evdeyim henüz..5 te bebişin kontrolü var oaraya çıkıcaz..Şimdi yemeğini yedirdim..Biraz uyuysun diyorum ama teyzesiyle içerden çığlıkları geliyo:))))
Zambakçım ne zamandır yazamıyorum sana menümü....Sabah kahvaltı..Yumurta sarısı,peynir,pekmez,tahin,ceviz,hiip bebe bisküvüsü ve ıhlamur...12 gibi şeftali,kiraz ne meyve varsa...2 gibi çorba...Çorbalarımı bi saıraya koydum..İçlerinde hergün patates,havuç,soğan ve bi diş sarmısak oluyo..şimdi kuzu ıspanak zamanı bi gün onu pişiriyorum..Ispanakları az kavurup suyunu koyuyorum yukarıdaki yazdıklarıma pirinçte ekleyi az suyla pişiriyorum..Haftada iki gün enginar yapıyorum....Bi gün balık,bigün bezelye,bunların içine bigün mercimek,bigün bulgur,bigün şehriye koyuyorum...Haftada bigün mutlaka yeşil mercimek yapıyorum demir deposu.....Akşam üzeri muzlu yoğurt yapıyorum,biraz bisküviyle...Her akşam da kıymalı tarhana..Aralarda da emiyo.....Bitttiiiii.......
Kızlar benim bebişim de dönerek heryere gidiyo..>Emeklemeye uğraşıyo az ilerliyo....Ama bu dönerek ilerlemesi çok fena...Geçen bi vc ye gittim iki dk da masanın altında vurdum..kaşı kıpkırmızı..Masanın ayağına çarptım...Baba,mama,dede,meme dio:)))Ama hiçbiri bilinçli değil....Yani dedesine baba da diyebilir:))))
ecrin nerde hiç girmiyo biyeremi gidecekti?
buarada kilolar ne alemde ?verdinizmi hepsini?
canım hiç sanmam kendiisi bile kullanmıyo
sadece ikimizin kullandıgı uyduruktan var bitane
oda okey oynamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?