2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım yarama tuz bastınnn
alıştımmı kendimimi kandırıyorum bilmiyorumm
komşu yok hepsi kendi içlerinde gelip gidiyor
1kez geldiler okadar
gün içinde hep kızımla ugraşıyorum size yazıyorum
az dışarıya çıkıyorum kızımla
okadar
akşam eşim gelsin konuşuyum diye dört gözle bekliyorum
düşün yaniiiii

kızlar inanın tarifleriniz benim için çok iyi oldu
dün etsulu yaptım terbiyeli falan yedi çok şükür şaşırttı beni

kızlarrrrrrrr
nasılsınızzz nerelerdesinizzzzzz
gelmediginize göre gezmelerdemisinizzzzzzz

gelinde azbiyazınyaaaaaa

hadi ya ki oralarda komşuluk falan daha bi olur inşllh alışırsın zamabakcım şükürki kızın var akşam nası oluyı anlamazsın tabi insanın birilerine dışarı çıkmaya çok ihtiyacı var..ben sırf bebeğim var aman çıkmıyım diyene şaşıyorum allahtan fırsatım var etrafta tanıdıklarım çıkıyorum allah sanada çook iyi komşu arkadaş nasip etsin orda..

evet ya zambak eylülün adına aç olmadı tuğbanın öyle face orda daha güzel oluyo..

küçük ceyda emekliyo bizimkide yuvarlanarak gidiyoo:))bu bebeler çookk güzel maşallahh..

ay maşallah valla biz daha balık bile vermedikk bende karaciğer alıyı bugün yapıyım bakalım..
canım ben nohut veriyorumm yaptığım yemeğin içine patataes havuç bi küçük top karnıbaharda atıyorum hem kendimize hem zeynebe oluyo..valla gaz olmadı zaten zeynep pek gazlı bi bebe olmadığı iççin ama pırtı çok koktuu:)

Bende evdeyim henüz..5 te bebişin kontrolü var oaraya çıkıcaz..Şimdi yemeğini yedirdim..Biraz uyuysun diyorum ama teyzesiyle içerden çığlıkları geliyo:))))

Zambakçım ne zamandır yazamıyorum sana menümü....Sabah kahvaltı..Yumurta sarısı,peynir,pekmez,tahin,ceviz,hiip bebe bisküvüsü ve ıhlamur...12 gibi şeftali,kiraz ne meyve varsa...2 gibi çorba...Çorbalarımı bi saıraya koydum..İçlerinde hergün patates,havuç,soğan ve bi diş sarmısak oluyo..şimdi kuzu ıspanak zamanı bi gün onu pişiriyorum..Ispanakları az kavurup suyunu koyuyorum yukarıdaki yazdıklarıma pirinçte ekleyi az suyla pişiriyorum..Haftada iki gün enginar yapıyorum....Bi gün balık,bigün bezelye,bunların içine bigün mercimek,bigün bulgur,bigün şehriye koyuyorum...Haftada bigün mutlaka yeşil mercimek yapıyorum demir deposu.....Akşam üzeri muzlu yoğurt yapıyorum,biraz bisküviyle...Her akşam da kıymalı tarhana..Aralarda da emiyo.....Bitttiiiii.......

Kızlar benim bebişim de dönerek heryere gidiyo..>Emeklemeye uğraşıyo az ilerliyo....Ama bu dönerek ilerlemesi çok fena...Geçen bi vc ye gittim iki dk da masanın altında vurdum..kaşı kıpkırmızı..Masanın ayağına çarptım...Baba,mama,dede,meme dio:)))Ama hiçbiri bilinçli değil....Yani dedesine baba da diyebilir:))))

geldik canım eşin bırakıyomu bilgisayarı gündüz sana..

Evet canım onunki geldi bırakıyo yani artık

inşallah canım ya okadar çok olmasın 1-2tane olsun o bile yeter

çok şanslı oldugunuzu untmayın

enazından bu topik var siz varsınız
off sen çok uzakmışın yaaa,face açsana kendine kız görelim seni bebişi

ya kızlar eşim buraya üye oldugumu bile bilmiyo
face i ondan gizli açamam içim rahat etmez
söylesem açma der
böyle yani
ben gizemimi koruyum en iyisi

kız belki izin veriri beee
denemekte fayda var ortak kullanırız falan de bakalım ne diyecek

Teşekkürlerr canımmm menün için inanın ben çok faydalandımm sizlerdennn

ufaklıgada yazıkk
dedigin gibi çok tehlikelii
bizimki yürüteçte bibakıyorum fiskosun örtüsünü çekiyo görmesem üzerindekilerle hoppp bizimkinin üzerine

inan anlık yanii çok dikkat etmek lazımmm

canım afiyet olsun hemen hemen aynı sabah yedikleri annemde enginar yaptım zeynebe gel al dedi ilk vericem..mercimek yemeğini bildiğimiz usul yapıp çekip veriyosun dimi ..ben şeftali kiraz vermedim tadı yok diye mevsimi geliyo tatlı tatlı veririm..
bizdede yuvarlanıyo kolay geliyo totoya tabi emeklemek zor hoop bi bakıyorum orda bi bakıyorum başka yerde..neyse allahın izniyle yürüsünlerde..
sende yoksun kaçzamandırr..hangi dr gidiyosunuz özgür beyi bıraktınızmı tamamen

ecrin nerde hiç girmiyo biyeremi gidecekti?

buarada kilolar ne alemde ?verdinizmi hepsini?

ahh ahhh nerde hala 73 kiloyum yaz geldi gaza gelirim demiştim olmadı bi tüürlü inşllh vericem sen ne durumdasınn..ecrin yani tuğba döndü eski kilosunu fıstık gibduyguda döndü oda öyle..bi ben varımm43:

canım hiç sanmam kendiisi bile kullanmıyo
sadece ikimizin kullandıgı uyduruktan var bitane
oda okey oynamak için

evet sen bilirsin eşini benimkide çok karşıydı oo neler yazıyodu seneryo hazır face açtım ve sonunda ayrıldıkk yok biri dadanırmış eskilerden biri bulurmuşş neler çektim şimdi ikimizinde var tabi hala yakın takipte beni:)))aman napıyım diyorumm:))sende bibigün açarsan ilk arkadaşın biz oluruzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…