2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zambak bzim günümüz nasıll....

sabah 10 11 arası kahvaltı yapıyoruz baya bi besleyici oluyo 120 lik mamaya yapıyorum artık peynir yumurta sarısı pekmez ceviz tereyağ cici bebe 3 tane..
ara: meyva hiç aksatmadım bugüne kadar...

öğle...çorba sebzeli et sulu+tavuklu çorba+köfte patates +evde ne varsa ...:)))
3 4 saat sonra yine yukardakilerden birini yiyo
ara yoğurt
gecede 150 mama yiyip uyuyo...

şimdi balık çorbası yapıcam ama okadar ihmalkar davrandım neyse annemyapıcakmış bakalımm..

Son düzenleme:
deniz evet baya ılındırıp ekliyorum terbiyeyi yinede kesiliyo ben yapamıyorum güzel hep annem yaptığı için ya da ablam ..

bide ben değil tabi annem şehriyeli çorba yapıyo minik köftelerle salçalı içine nohutta atıyo zeynoş seviyo altarnetif olabilir..çok uzun zamandır tarhana vermedimm

maşallahh sübhanallahhh
nazarım degmesinn burcuuu
maşallahhh
kuzum öglen verdiklerini hepsini birarada veriyosun dimi
miktarı ne mesela çorbalarınn

deniz ve burcu kızlarr sulu köfte çorbanızın tarifini yaptım
begendi kızımm yedii
yapacaklarım içinde artık o çorbada varr
sadece sogan eklemedim içine
ama tadı nefistii

tavuklu çorbaları nasıl yapıyosunuzz peki

maşallahh sübhanallahhh
nazarım degmesinn burcuuu
maşallahhh
kuzum öglen verdiklerini hepsini birarada veriyosun dimi
miktarı ne mesela çorbalarınn

yok canim hangisi varsa veya anlaminda dedimm...:))))))
oy sevdi demek afiyet olsun soganda koy sarimsak ekle cok faydali

tavugu haslayiyorum duduklude sonra sehriye olur pusirip icine havuc patates ekle yogurt yumurta sarisi az lumonla terbiyele al sana tavuk corbasi

ama kuzumm sende artı işareti koyunca ben öyle sandımmm

cnm soğanda koysaydın rendelenecekti zaten
tavuğu haşla suyuna şehriye at sonra tavuğu minik minik yap içine at ve sulu köftedeki terbiyeyi bunada yap olsun bitsin azcık nanede atabilirsin kendinize.

hepsini versem çatlatırım heralde kuzuyuu:)))bide çocuk literatüne girerizz zeynoşlaa

Kız sen diyordun ya az yese diye
acaba dedim hepsinimi veriyoooo

et sulu çorbayıdamı aynı yapıyorsunuz?????
sadece et suyundanmı yoksa kemikli ettenmi yapıyosunuz çorbayı ?????

birde her çorbasına ekmek koyuyormusun ????

ya çokmu oldu sorularımm baymıyorum dimi sizi???

aşk olsun zambak ya niye bayıcaksınn..canmı ben ilikli kemik alıp düdüklüde haşlıyorum sonrda buzluğa aıyorum ikemikte et varsa süper olur..yap çok faydalı..ben valla muhakkak koyuyorum içinde patates yoksa sulu içmiyo kıvamlı seviyo zeynep diye..
canım biz iyiyiz kızlarla görüştük sende yakın olsaydın keşke..bebişlerimizi gördük sende facede olmayınca çok gizemli kaldın senn
sen neler yapıyosun alıştınmı yeni yerine

gözdem selam tekrar çok geçmiş olsun ben bu sorduklarını biliodum önceden de yazayım hatta dedim ama bi türlüfırsat olmadı

* öncelikle dr bana süt ve bal harici herşeyi verebilirsin sdedi
* ama karaciğeri ben netten okudum ve veriorum domates soğan sarımsak falnda koyup blendrdan geçiriorum baya sert oluo çünkü (bu arada ciğeri domatesle yaparsan demir emilimi daha iyi olumuş nette okudum)
* somonu da veriorum az bi tereyağda hafif kızartarak hı somonda yerli somon olsun dedi dr. bide levrek ve kefal de iyiydir dedi (hatta balıkların kafasınıda atmayıp kaynatıorum çorba yaparak veriorum beyin glişimi için zeka için çok önemli old. düşünüorum)
* meyveyide önceden püre şeklinde ii yiyodu şimdi öğün aralarında eline tutşturuorum birer dilim ama bitmio hepsi bende sabahları yulaflı falan kahvaltı verorum onun içine katıorum.
* soğan sarımsak kullanıorum
* sebzelerde ben yerelması, şekerpancarı taze fasülye falanda veriorum

- ben bide istridye mantarı yapıorum çok lezzetli ve besin değeri yüksek bi mantar
-bizimki yoğurdu çok yemio bende keçi sütü alıorum onun içine meyve bi tane bisküvi kuruyemiş falan koyup veriorum
- ha bu arada tavukda veriosanız beyaz et değil kara etleri yarayışlıymış ben baget veriorum bu da netten

ya sizin bebişler nasıl ya bizimki bi dakka yerinde durmuo pert oluorum akşam resmen
tatl planı yapan hatunlar nasıl olacak bebişle olacak mı bizde rez. yaptık ama bilmiorum nasıl olacak
bide baklagil veriomusunuz nohut fasulye falan gaz olayları olmaz mı versek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…