Evet canım onunki geldi bırakıyo yani artık
inşallah canım ya okadar çok olmasın 1-2tane olsun o bile yeter
çok şanslı oldugunuzu untmayın
enazından bu topik var siz varsınız
ya kızlar eşim buraya üye oldugumu bile bilmiyo
face i ondan gizli açamam içim rahat etmez
söylesem açma der
böyle yani
ben gizemimi koruyum en iyisi
canım afiyet olsun hemen hemen aynı sabah yedikleri annemde enginar yaptım zeynebe gel al dedi ilk vericem..mercimek yemeğini bildiğimiz usul yapıp çekip veriyosun dimi ..ben şeftali kiraz vermedim tadı yok diye mevsimi geliyo tatlı tatlı veririm..
bizdede yuvarlanıyo kolay geliyo totoya tabi emeklemek zor hoop bi bakıyorum orda bi bakıyorum başka yerde..neyse allahın izniyle yürüsünlerde..
sende yoksun kaçzamandırr..hangi dr gidiyosunuz özgür beyi bıraktınızmı tamamen
ahh ahhh nerde hala 73 kiloyum yaz geldi gaza gelirim demiştim olmadı bi tüürlü inşllh vericem sen ne durumdasınn..ecrin yani tuğba döndü eski kilosunu fıstık gibduyguda döndü oda öyle..bi ben varımm 43:
Yeşil mercimeği bi saat önce ıslatıyorum..Daha çabuk pişiyo...Patates,havuç,sarmısak,soğan,pirinçle beraber haşlıyorum..Blendırlıyorum..Bazen yoğurt ta koyuyorum..Mis gibi oluyo...Dr agelince Özgür Beyi tamamen bıraktık...Nisa hastanesine gidiyoruz..Fiyatları da çok uygun..Dr da Özgür bey gibi uzun uzadıya muayene etmiyo ama kriz yönetimi iyi..Hastayken çok ilgilendi..Bi de hastane çocuk hastanesi olduğu için daha alışıklar..Memnunum sadet..Şu sünneti de bi atlatsak:))))
Beni bu yaz plajlarda haşemoyla göreceksiniz...Bu göbeği ancak o kapatır...Bikiniden ,haşemoya geçiş yapıyorum:))))Bu arada 62 kiloyum...Önceden 58 dim....Bu 4 kilonun hepsi göbeğimde:)))))))))
gözdem sorularına itina ile cevap verdim ama notumu göremedim kaç verdin :)))
enginarı nasıl yapıosun bu arada ben ilk yapıcam
tarhanayıda yediremiorum siz nasıl yapıosunuz
aman ne kalmış allah aşkına ama doğum sonrası bi göbek mevzusu oluyo..bende bikinşiden haşemoya geçicem beni anca paklar.inşlh atlatırsınız sünnetide nezaman yapıcaksınız..
bende merciğime çok severim büyüdükçe alternatiflerde çoğalıyo ne güzel..demek memnunsun dr dan şafak bizde gideriz dedi oraya ama çok mu kalabalıkk..
.
yaa ben verdim eski kilomdayım ama pörtlemiş bi göbeğim var malesef oda gitmek bilmiyoecrin nerde hiç girmiyo biyeremi gidecekti?
buarada kilolar ne alemde ?verdinizmi hepsini?
gözdem sorularına itina ile cevap verdim ama notumu göremedim kaç verdin :)))
enginarı nasıl yapıosun bu arada ben ilk yapıcam
tarhanayıda yediremiorum siz nasıl yapıosunuz
gözdemmmmm
o 40 tane enginarı tek tek poşetleyip buzluğamı attın naptın ben anlamadım
buzluğa sularıylamı koydun sularıylamı dondurdun
enginarı normal sebze gibi mi doğruyosunuz çorbasına başka işlemden geçiyomu
ya ben hiç ilik suyu vermedim çokmu kötüyüm neyim anlamadım
balığıda 2 kere verdim ciğer hiç vermedim
bu akşam kaşık maması yerine kendimizin yayla çorbasından verdim hüp diye yuttu gitti afiyet olsun yavru kuşuma
off sorma o göbekleriiiyaa ben verdim eski kilomdayım ama pörtlemiş bi göbeğim var malesef oda gitmek bilmiyo((((
cnm yaa benimkide yemiyo tarhanayı((
aa çok geçmiş olsunn haberim yoktu benimevet şafak hala evde neyseki bilmeyen arkadaşlarımm için kaza yaptı şükür onda bişey yok ama araba serviste oda fırsattan istifade evde oluyo arada gidiyoo..
zeynebide alıp markete gittiler konser varmış avmde ordanda yine parka giderlerr..bende evi toparladım oturuyıorumm..özledim ama kzımıı:)))
öğlenn..püreli köftesinden yedi az diye yanına tarhana yaptım peyniri doyurdu göbüşünü gitti..gelsin artıkk ama
kuzum artık pc bendezambakcım sen aktif değilsin burda(yoksa eskisi gibi girsen ne güzel olur ben hamileliğimi anlamadım sizlerle..hem çok güzel arkadaşlarım oldu hem bilgilendimm..çok seviyorum ben kk yıı:))çünkü sizleri tanıdımm tuğbayı denizi senii gülşahı ödülü:))
heheeee inşallahhh bigün açarımmmmevet sen bilirsin eşini benimkide çok karşıydı oo neler yazıyodu seneryo hazır face açtım ve sonunda ayrıldıkk yok biri dadanırmış eskilerden biri bulurmuşş neler çektim şimdi ikimizinde var tabi hala yakın takipte beni:)))aman napıyım diyorumm:))sende bibigün açarsan ilk arkadaşın biz oluruzz:)
ahh ahhh nerde hala 73 kiloyum yaz geldi gaza gelirim demiştim olmadı bi tüürlü inşllh vericem sen ne durumdasınn..ecrin yani tuğba döndü eski kilosunu fıstık gibduyguda döndü oda öyle..bi ben varımm 43:
enginarı yapıcam eşim sabah gitmişti kasaba keşke aldırsaydım ilik onuda yapacam cnm sğl..Aynen canım..Alırken söyle fazla su koysunlar..Evde yıkamadan ,kendi suyuyla tek tek buzdolabı poşetlerine koydum...Her birine bi kepçeden biraz fazla yetiyo zaten...Tanesi 2 lira normalde..Ben en küçüklerinden bir liraya aldım...Patates,havuç,soğan,sarmısak,az mercimek tam bi kase oluyo zaten....Hepsini haşlayıp,blendırlıyorm..Çatalla ezince yemiyo ne yazık ki...Bu arada haşlayacağım sebzeleri max.ikiye bölüyorum...Vitamin değeri daha da azalmasın die...
İlik kaynatmakta ne var..Zaten kaynatıp buz kalıplarına koy..Bi hafta yetiyo...Kalanını da kendimize çorba yapıyorum..Karaciğeri henüz yapamadım..Kasap çok taze değil dedi...Bu hafta taze gelecekmiş hala bekliyorum..
milupa aptamilin kaşık maması cnmBu kaşık maması ne ki?? Bende onu hiç vermedim...
off sorma o göbekleriii
kimde yokkii
mekik çeksen sezeryan yerin zorlanıyomu?
aa çok geçmiş olsunn haberim yoktu benim
cana gelecegine mala gelsinn...
burcu püreli köfte ne patates püresimi bahsettiginn?
kuzum artık pc bende
hergün giriyorum
akşamları giremiyorum pek
bende seviyorumm kız hepiniziii
heheeee inşallahhh bigün açarımmmm
tabikii sizlerde olursunuz
bende merak ediyorum hepinizi
seni gördüm ama burdaki fotolardan
offf ne sen sor ne benn kiloyuu aslında
diyetteyim 4gündür
ekmek yok
hamurişi tatlı yok
ölçülü yediklerimmm
oldummm duba gibiiiii
helede burada dışarıyada çok çıkmıyorummm hep evde sen düşün halimii
nette dukan diyeti var kkdada varr
amanınn nasıll zayıflamışlar
facede dukan diyetinin grubu var zayıflayanların fotolarıı
bibak gaza gelirsinn eminimmm
enginarı normal sebze gibi mi doğruyosunuz çorbasına başka işlemden geçiyomu
ya ben hiç ilik suyu vermedim çokmu kötüyüm neyim anlamadım
balığıda 2 kere verdim ciğer hiç vermedim
bu akşam kaşık maması yerine kendimizin yayla çorbasından verdim hüp diye yuttu gitti afiyet olsun yavru kuşuma
kızlarrr
ben hiç enginar yemedimmm
tadı nasılll
nedense hiç merak edip alıyım tadına aklıyımm olmadımm
off sorma o göbekleriii
kimde yokkii
mekik çeksen sezeryan yerin zorlanıyomu?
aa çok geçmiş olsunn haberim yoktu benim
cana gelecegine mala gelsinn...
burcu püreli köfte ne patates püresimi bahsettiginn?
kuzum artık pc bende
hergün giriyorum
akşamları giremiyorum pek
bende seviyorumm kız hepiniziii
heheeee inşallahhh bigün açarımmmm
tabikii sizlerde olursunuz
bende merak ediyorum hepinizi
seni gördüm ama burdaki fotolardan
offf ne sen sor ne benn kiloyuu aslında
diyetteyim 4gündür
ekmek yok
hamurişi tatlı yok
ölçülü yediklerimmm
oldummm duba gibiiiii
helede burada dışarıyada çok çıkmıyorummm hep evde sen düşün halimii
nette dukan diyeti var kkdada varr
amanınn nasıll zayıflamışlar
facede dukan diyetinin grubu var zayıflayanların fotolarıı
bibak gaza gelirsinn eminimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?