2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

markette manav reyonunda falan hiç rastlamadım bulabilirsem alıcam

daha yeni yeni çıktı sanırım geçenlerde ablamlar pazardan almış annem buzluğa atmıştı pişirmiş gel al dedi gisdip alamadımm tekrar yapıcak..bende yaparımda biri yapınca güzel oluyo:)
evet hemen al yap bütün bütün çok güzel duruyo ama ben bölüp yapıyorum genelde tanesi 2 lira olduğu zaman şimdide 2 liraydı indirime girse alıp atarım bende buzluğa.

yemekte hayal gücümün iyi oldugunu düşünürdüm ama sizler süpersiniz valla
hemen yapacaklarıma bunuda ekliyorummm

burcu tarhanaya ne koyuyosun
mesela akşama ben tarhana yapıcam
kıyma çıkardım telşehriyeli domatesli yaparım diye düşündümm

canım bizim tarhanımız trakya bende ya kıymalı yapıyorum kendisi zaten kırmızı ek domates falan eklemiyorum..zeynep sevmedi ilk zamanlar tarhanayı şimdi içine ekmek bide peynir koyuyorum ozaman seviyo yiyo..ben şehriye eklemiyorum ekmek koyduğum içinn.

evet ya burda kalabalık olunca bisürü yemek tarifi alıyoruz...
bide ben yoğurdu 1 kase sulandırıp içine sebze olraka kabak patates havuç çok az karıbahar ekleyip pişiryorum rondodan geçirip 1 2 kaşık irmiklede pişiriyorum çok güzel oluyo ciddenn ya da baştan 1 2 kaşık pirinçte koyup yaparsın yoğurtta yemiş oluyo hemm.

irmiklisini denemedim ama sebzeli yayla çorbası oluyo bende tarifindeki gibi yapıyorumm

aaaa tarhanaya peynirmi koyuyosunn
ya ne diyimm :13::13:

burcu ben eylülün neden yemedigini anladımm
biraz geç oldu ama anladım yani
ben tüm çorbalara ekmek koyuyodum sanıyorumki çocuk doyma ekmeksiz
kendim gibi sandım yani
oysaki onun midesinden ne olacak

inan çorbalara terbiye yapmak hiç aklıma gelmedi
sabahları pek yumurta sevmiyo ama çorbaya koyunca böyllelikle onuda yemiş oluyo
neyse sizden köfte tarifini aldım ya pirinçli olanı zaten kıvamı güzel oluyo ekmek koymadım
çok güzel yedi
ondan sonrakilere hiç ekmek koymadım maşallahı var
1çorba kasesine yakın yiyor
terbiyeye az unda ekliyorum bazen

anladımki ben bayagı koyu vermişimm
inan yanında akıl veren kimse olmayınca çok zor yaa
çömezim daha ....

ya sordummu unuttum yoğurt işini nası yapıyosun ben mayalıyodum sonra bu babymıx verdim kolayıma geldi danino küüçük küplerden verşiyorum muzlu bisküvli olanlardan sen veriyomusun..evden sütlaç veriyorumm sen

yogurt hazır yogurt alıyorum
ya danino bende aldım yermi acaba diye
mavili olan kalvaltı zamanı diye var bisküvili
2kez verdimm begenmedi kustu...
şeftalili olanı begendi
ama onuda almıyorum seftali yada kayısı püresi yapıyorum içinede 2tane bebek bisküvisi koyuyorum
sen demiştin aklımda kaldı babymıx 2markete baktım bulamadım
ben uzun zamandır muz vermedim kabız yapıyor diye

evet canım ya ne zor insanın yanında biri olunca güvenide geliyo veriyo ben burdaki kızlar sağolsun deniz ondan destek alıp verdim sonra zaten korkmadan herşeyii.

zambak bende çok severim peynirli bak bigün dene sende seversin belki:)ben tarhanaya koyuyorum yoksa çok sulu oluyo ekmek koyunca kıvamlanıyo..mesela bugün mercimek çorbası yaptım dedim ya kıymalı içinde pataes kabak havuç soğanda vardı blendırdanda geçince kıvamı tam bizlik oldu tabi onada ekmek koymadımm.
dün kahvaltısında ilk verdim genelde cicibebeyle yapıyodukk..
tabi ya terbiyeye unda koyunca dahada güzel oluyo..
afiyet olsun eylülee sen emziriyosun zaten dimi ne durumda sütün maşallah diyim.

bende kendimize aldığımıza verdiğimde oluyo evde yoksa .aa her markette oluyo aslında ama okadar çeşit varki belki göremedin.
ya senin dediğin minicik küp mü ben şeftalili olanı görmedimm..ben muz veriyorum şükür kabız yapmıyo hipp erik var kabızlığa birebir ama sen zaten evden kayısıdan yapıyosun hiç şeker ekliyomusun evden yaptığında

çok şükür canım maşallahım var geliyooo sütümmmm
burcuuu buakşam ekliyorum tarhanaya peynir yazarım yarın

hıı buarada baktınmı faceden dukan diyetçilerine

doğru biz kendimiz gibi sanmammız lazım benim yeğenim var kızlar biliyo ablam kendi gibi sandı yedirdide yedirdi şimdi tam tosuncuk olduu(

mesela bugün arada 2kayısı 2bisküvi yaptım
şeker hiç ekklemedim
sıpa ayıla bayıla yedi
az fazla yapsam onuda yermiş

he benim dedigim minicik küppp
kız seninki farklımıı

hıı bende verdim sütlaç evde yaptıgımdan
muhallebi yapınca yiyor ama az kaldıysa mesela 2.kez verdimmi asla yemiyor
agzında öylece tutuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…