2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canim oncelikle iyi dileklerine katiliyorum.bende pihtilasma sorunu yok canim doktorum onlem olarak transferden sonra gunde 1 defa 0.4 ml gobekten uygulamami soyledi. Suanda da dusuk riskim oldugu icin ayni dozda devam ediyorum cnm.bu ignede puregon ignesi gibi kucuk degil gobegimi morartiyor
allah yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza alalimda gerisi onemli degil

Masallah zeynepela
kendine dikkat et cok yorma canim,

transferden sonra:
9.gün .....73.39

12.gün.......232.19

4gün sonrada ................936.91

senin kaçtı????

masallah bak degerlerin ne guzel yukselmis icini ferah tut arkadasim
benim 12. Gun 470 cikti doktorum tekrar yaptirmana gerek yok dedi

meraba arkadaşlar.bende dayanamayıp transferimin 10.günü ocak 24 te öğrendim hamile olduğumu.
ama şimdi bi arkadaşımla konuştum ve çok telaşlandım.tedavi boyunca aspirin alıyoruz ya.hamile kaldığınızı öğrenir öğrenmez bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz çok merak ettim.nolur beni aydınlatın.
bize doktorumuz 1.5 ay daha kullanacaksınız dedi.ama arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği an bırakmış aspirini.neden böyle.nolur yardım edin

Canim ona doktorun karar verecek sakin ol , sen nerde oldun tedavini?
Tabi hayirlisi olsun demeyi unuttuk gozun aydin saglikla alirsin bebisini kucagina insallah canim
beta hcg kac cikti?
Ornegin ben 6. Haftama kadar coraspin kullandim sonra dusuk riskim oldugu icin doktorum biraktirdi
belki dusuk riskim olmasayadi halen devam edecekti
doktoruna danismadan hareket etme canim

canım teşekkür ederim.ben de bi telaşla yazmayı unuttum hemen bu topiği.buldum yazdım.
ben de burdaki herkesi tebrik ediyorum.sağlıcakla bebişlerini kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah. ben antalya tüp bebek metkezinde yaptırdım.
10.gün yaptırdım dayanamayı.değerlerim:

10.gün 26
12.gün 60
14.gün 198
çıktı.tekrarlamaya gerek yok dedi doktor ve kesemezi görmek için 15 gün sonraya randevu verdi.ama benim içim rahat etmeyecek.yine 1 kaç gün sonra tekrar yaptırcam testi.bakalım hayırlısı.
merkeze sorayım ne diyecekler.bebişimizi kucağımıza alana kadar pimpiriklerim devam edecek heralde.

zambakcım hiç kendini üzme bendede kseyi görene kadar lekelenmeler devamö etti kırmsıı ve pembe değilse hiç sıkılma ben çok kendimi sıkmıştım ama leke kahveyse geçiyor rahmin şekil almasıyla alakalı olabiliyor demişti bana doktorum ölede oldu şu an 9+6 yım uzun zamandır çok şükür yok bişe herkeze sağlıklı gebeliklerr

Canim darisi basimiza insallah , gozun aydin arkadasim bulantilarin ne zaman baslamisti?
Bu arada masallah! Diyelimde nazar degmesin

amin cnm benim çok erken başladı bulantılarım 1 aylık ken başladı sanırım halada devam ediyor doktor 3/4 aya kadar sürer dedi o yüzden devamlı ıstarahat halindeyim.
sağol cnm sağol burda ki herkezin birbirini anladığına çok yürekten inanıyorum hepimiz aynı acılardan özlemlerden buraya geldik oyüzden kimsenin nazarı kimseye değmez diye düşünüyorumm:)

Gözünaydın canım benim oh oh mercimekte iyiymiş çok sevindim.Benimde mide bulantım devam ediyo canım inşallah yakında geçer canım.AMİN canım RABBİM hepimizn gönlüne göre versin sesimizi duysun.

evet cnm mercimek şu an çilekk olmuşşbulantılar gerçekten çok kötüü ama doktorumunda dediği gibi allahımın izniyle kucağımıza alınca hepsini 1 sn de unutucaz senin arada bi kanaman devam ediyor sanırım ama ikizlerde bu çok normalmiş doktorumunda ikiz bebkleri var oda aynısını yaşamışş o yüzden iöini ferah tut. hı bide bu arada sen hangi merkezde tedavini yaptırdın nilu

sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahh..ecrin 2gündür akıntım kahveden açık sarıya şimdide normal akıntı rengine dönddü
devamlı gelen akıntı yok şükür
yarın inşallah kesemizi görürüzzz.

canım bana verilen aspirin 32.haaftaya kadar kullanmam gerekiyor
bende lekelenme oldugu için şimdilik aspirini kestiler
ama tekrar kullanabilirsiniz dediler

sende meraklanma eger lekelenmen falan yoksa
masallah bak degerlerin ne guzel yukselmis icini ferah tut arkadasim
benim 12. Gun 470 cikti doktorum tekrar yaptirmana gerek yok dedi
senin degerin çok güzelmiş canımm
allah saglıkla geçirmeni nasip etsinn

zambak canım bende de olmuştu lekelenme stres yapma geçmiş hem inşallah keseyi de kalp etışını da görürsün

kızlar nasılsınız ooo hiç ses soluk yok annecikler son gelişmeler neler bebeklerinizi gördünüz mü ne kadar olmuşlar sizde ne değişiklik var ... ben perşembe gideceğim Allah'tan bişey olmazsa.... figero hiç gelmiyor hayrolsun bakalım. yeni arkadaşlarımız da var galiba ....

Tüp bebek tedavisine başlıcaz fakat devlet ödüyomu acaba benim 900 den fazla sigortam var ama 5 yıllık sigorta süresini anlamayadım.hem 5 yıllık sigorta hem 900 iş günü mü olması gerekiyor yoksa biri olsa yetermi?bide ne kadar zaman sürüyo hangi aşamalardan geçiyoruz? yardımcı olun lütfen..:44:

900 ıs gunu odenmıs sıgortan olması gerekıyor.sıgorta baslangıcının 5 yıl once yapılmıs olması gerekıyor..bende raporla tedavı oldum.1 ayda aldım raporumu...kadın faktorlu sorun olursa 3 asılama,3 yıllık evlılk sartı aranıyor..erkek faktorlu olursa sayı 5 mılyonun altında ıse..3 yıllık evllık sartı aranmıyor ve asılama ıstenmıyor...bızım erkek faktorlu ıdı.o yuzden belkı kısa surede aldık..allah yardımcın olsun ınsallah kısa zamanda alırsın...bıde zeynep kamıl hastanesınden aldım ben..

teşekkürler arzumcum.Benimde eşim faktöründen aşılama banada gerek görülmedi.sayı aşılamaya yeterli değilmiş.Hayrlısı inşallah hepimiz için canım...

[

gözünaydın canım mide bulantım için bende doktoruma sorup ilaç alacaktım ama vazgeçtim dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım.Maya tüp bebek merekzinde denedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…