- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
mrb cnm ben clexane kullanıyorum...kanımda pıhtılaşma oldugunu söledi doktorum şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim.dozum her hafta artıyor su an 18 000 mg vuruluyorum . sen ne kadar vuruluyosun... işh bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip eder allahım...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım benim 2 haftalık tatilim başladı ama çok iş var eşimle evi baştan aşağı temizlemeyi düşünüyoruz e bir de doktor kontrolleri var misafirlerim de gelecek gidilecek yerler de var yani çok da dinlenme olmayacak. bebeklerimiz iyi olsun da. bu arada 11. haftaya başlıyorum ve bebeğin en hızlı geliştiği haftaymış rabbim korusun inşallah. iyi haberlerinizi bekliyorum...
transferden sonra:
9.gün .....73.39
12.gün.......232.19
4gün sonrada ................936.91
senin kaçtı????
Canim oncelikle iyi dileklerine katiliyorum.bende pihtilasma sorunu yok canim doktorum onlem olarak transferden sonra gunde 1 defa 0.4 ml gobekten uygulamami soyledi. Suanda da dusuk riskim oldugu icin ayni dozda devam ediyorum cnm.bu ignede puregon ignesi gibi kucuk degil gobegimi morartiyor
allah yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza alalimda gerisi onemli degil[/Q
amin cnm işhhh...umarım bende sorun olmadan su 9 ayı deviririm hergun korku panik offf ...hayırlısı olsn hakkımızdaa...çarsamba doktoruma gitcem bakalım ne dicek...
Canim oncelikle iyi dileklerine katiliyorum.bende pihtilasma sorunu yok canim doktorum onlem olarak transferden sonra gunde 1 defa 0.4 ml gobekten uygulamami soyledi. Suanda da dusuk riskim oldugu icin ayni dozda devam ediyorum cnm.bu ignede puregon ignesi gibi kucuk degil gobegimi morartiyor
allah yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza alalimda gerisi onemli degil[/Q
amin cnm işhhh...umarım bende sorun olmadan su 9 ayı deviririm hergun korku panik offf ...hayırlısı olsn hakkımızdaa...çarsamba doktoruma gitcem bakalım ne dicek...
Bizi haberdar et canim , guzel haberlerlerini bekliyoruz
meraba arkadaşlar.bende dayanamayıp transferimin 10.günü ocak 24 te öğrendim hamile olduğumu.
ama şimdi bi arkadaşımla konuştum ve çok telaşlandım.tedavi boyunca aspirin alıyoruz ya.hamile kaldığınızı öğrenir öğrenmez bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz çok merak ettim.nolur beni aydınlatın.
bize doktorumuz 1.5 ay daha kullanacaksınız dedi.ama arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği an bırakmış aspirini.neden böyle.nolur
yardım edin
Canim ona doktorun karar verecek sakin ol , sen nerde oldun tedavini?
Tabi hayirlisi olsun demeyi unuttuk gozun aydin saglikla alirsin bebisini kucagina insallah canim
beta hcg kac cikti?
Ornegin ben 6. Haftama kadar coraspin kullandim sonra dusuk riskim oldugu icin doktorum biraktirdi
belki dusuk riskim olmasayadi halen devam edecekti
doktoruna danismadan hareket etme canim
slm kızlar nasılsınızz
beni hala akıntım devam ediyorrr
çok tedirginimm
progestanda lekelenme yapar dedi hemşireee
nekadar dogru şüpheliimmm
günde 6tane içiyorum
mercankaya
sendede akıntı varmış şuan nekadarlık bebegin ve nezamandır akıntın var ne sıklıkla cvplarmısınnn
pazartesi kese için giidiceez inşallahhh görürümm
kızlar ateşiniz kaç derece bu arada??
Canim darisi basimiza insallah , gozun aydin arkadasim bulantilarin ne zaman baslamisti?
Bu arada masallah! Diyelimde nazar degmesin
Gözünaydın canım benim oh oh mercimekte iyiymiş çok sevindim.Benimde mide bulantım devam ediyo canım inşallah yakında geçer canım.AMİN canım RABBİM hepimizn gönlüne göre versin sesimizi duysun.
zambakcım hiç kendini üzme bendede kseyi görene kadar lekelenmeler devamö etti kırmsıı ve pembe değilse hiç sıkılma ben çok kendimi sıkmıştım ama leke kahveyse geçiyor rahmin şekil almasıyla alakalı olabiliyor demişti bana doktorum ölede oldu şu an 9+6 yım uzun zamandır çok şükür yok bişe herkeze sağlıklı gebeliklerr
canım bana verilen aspirin 32.haaftaya kadar kullanmam gerekiyormeraba arkadaşlar.bende dayanamayıp transferimin 10.günü ocak 24 te öğrendim hamile olduğumu.
ama şimdi bi arkadaşımla konuştum ve çok telaşlandım.tedavi boyunca aspirin alıyoruz ya.hamile kaldığınızı öğrenir öğrenmez bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz çok merak ettim.nolur beni aydınlatın.
bize doktorumuz 1.5 ay daha kullanacaksınız dedi.ama arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği an bırakmış aspirini.neden böyle.nolur yardım edin
senin degerin çok güzelmiş canımmmasallah bak degerlerin ne guzel yukselmis icini ferah tut arkadasim
benim 12. Gun 470 cikti doktorum tekrar yaptirmana gerek yok dedi
Tüp bebek tedavisine başlıcaz fakat devlet ödüyomu acaba benim 900 den fazla sigortam var ama 5 yıllık sigorta süresini anlamayadım.hem 5 yıllık sigorta hem 900 iş günü mü olması gerekiyor yoksa biri olsa yetermi?bide ne kadar zaman sürüyo hangi aşamalardan geçiyoruz? yardımcı olun lütfen..:44:
Canim bise sorcam sana , ben hergun gobekten clexane vuruyorum kendime , dolasimi hizlandirici
sen oyle birsey kullaniyormusun?
evet cnm mercimek şu an çilekk olmuşşbulantılar gerçekten çok kötüü ama doktorumunda dediği gibi allahımın izniyle kucağımıza alınca hepsini 1 sn de unutucaz senin arada bi kanaman devam ediyor sanırım ama ikizlerde bu çok normalmiş doktorumunda ikiz bebkleri var oda aynısını yaşamışş o yüzden iöini ferah tut. hı bide bu arada sen hangi merkezde tedavini yaptırdın nilu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?