2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Slm kızlarrr
çok şükür kesemizi gördükk geldikk
15gün sonrada kalp atışı için gidicez inşallahhh
allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh

arkadaşım merhaba ikisi birden olması gerekio nerden biliorum ;bende aynı sorunla karşılaştım 1200 küsür prim günüm vardı ama sigorta sürem 4 yıl küsür aydı onun için sgk karşılamadı. sgk dan belgeyi alıosun (prim gününü ve yılını belirten) ama hastane sağlıl kurulu kabul etmio

arkadaşlar merhaba ben tedavi ile hamileyim 7. hafta da kalp atışı duyduk bugün 8. haftam bitti ama hamileliğin başından beri hiç bi rahatsızlık mı diyim belirti mi diyim yaşmadım (bulantı vb.gibi) iyi mi kötü mü bilemedim. ne düşünüosunuz ? teşekkür edeeim

canım öncelikle tebrikler sonra da her hamilelik farklıdır ne güzel rahat hamöilelik yaşıyorsun o mide bulantısı berbat bişey. hele son günlerde de kabızım patlamak üzereyim her yerim gezım sanki. keşke ben de senin gibi rahat olsam canım sen rahat ol ve hamilelğin tadını çıkar ama sakın kabız olma ben de bu zamana kadar olmamıştım hiç.

benımde bugun 8 haftam bıttı...bır gun ıyı ısem dıger gun bulantı mahvedıyor...ne gusel ıste bulantın yokmus..tadını cıkar ınsallah hıcte olmaz..

kızlar benim çok garip mide bulantısımı desem ağrısımı artık anlayamıyorum gün boyu süren bi mide sorunum var yemek yiyince azıyo yemeyince azıyo şuan 6+3..sanki midemde boşuk var acıkdım diyorum yemek yemeye başlayınca o boşluk hiç dolmuyo ve midem çok kötü oluyo..aranızda böyle olan var mıı?????

en son ben de geçen hafta gittim. 8+3 tüm gittiğimde.çok şükür her şey yolunda..ama bir dahaki randevuyu 1 ay sonrasına verdi doktorum.çok uzun bir zaman. zaman geçmek bilmiyor..ilk zamanlar 15 gün bile geçmezken..neyse 1 haftası geçti sayılır...

benımde aynen oylee...mıdemın ıcınde bısyler donuyor sankı acıkınca daha cok oluyor..yemek yıyınce ozellıkle aksamları yedıgım yemek rahatsızlık verıyor..az az sık sık yemek gerekıyor sanırım..benımde bugun 9+0..3 ayın gecmesını sabırsızlıkla belkıyorum..

[

gözünaydın canım mide bulantım için bende doktoruma sorup ilaç alacaktım ama vazgeçtim dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım.Maya tüp bebek merekzinde denedim canım.

sağol cnm valla ben sordum metpamit içebilirsin dedi sıkışınca içiyorum ama inan zaten hiç bir işe yaramıyor biraz dişimizi sıkıcaz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. ben yarın hem dahiliye uzmanına hem de bebişime görmeye gideceğim. endişeliyim çok kabızlı günler geçirdim rabbim bebeğimizi korusun... rabbim sağlık versin dünya yalan bugün defne joy evinde ölü bulunmuş bebeği varmış bi de üzüldüm rabbim sağlıkla bebeklerimizle mutlu ömürler versin...

off ne biliyim yiyorum galiba ben ...15 şubata gün vedi dr bana geç geldi biraz 8+3 olucam gittiğim gün sen kaç haftalık oldun

canım bende 17şubatta gidicemm
ben şuan 5+5im şuan

dr.gidecegim zaman 7+4günlük olucamm
canım bian önce gelsede kalp atışlarını görsekkkk:))

yemene dikkatt etttttt
gözün aydın zambak cım çok sevindim senin adına en kısa zamanda pıt pıt larınıda duyman dileğiylee. AMİN..
aminnn canımmmmm

canımcım içebilirsen zeytinyagı iç iyi gelir derler
dahiliyede ne yapıcaksınnn?

ne güzell bebişini göreceksinnn

üzülme canımm herkese allah bir ömür biçmişş
yazık tabikii 3yaşındaymışş daha bebegi
allah kimseye genç ölümü vermesinn

canım ben kalp atışını 5+4de görmüştüm. aslında o kdar beklemek zorunda değilsin. dahiliyeye de benim tsh yüksek çıkmıştı ya tüm hamilelikte kontrol altında olacağım

evet kızlar ya bu mide olayıı çok berbatt
ne uiyeceğimizi ne yemiyeceğimizi biliyoruz
ama sakın aç kalmayın o daha berbatt arzum cum seninle aynıyız benimde 9+2 şu 4 ayımız bi dolsada kaygılarıömız baya bi azalsa ne güzel olur demii[/QUOTE]

evet canım yaa artık hamılellıgın tadını cıkarmak ıstıyorum...allah saglıkla o gunlerıde gostresın ınsalahhh hepımıze...

sağol cnm valla ben sordum metpamit içebilirsin dedi sıkışınca içiyorum ama inan zaten hiç bir işe yaramıyor biraz dişimizi sıkıcaz

bende sordum doktoruma..hıc bısy vermem olacak onlar..mıden bulnadıkca cocuklarını hatırla gecer dedı:)

zeynepcım benımde yarın kontrolum var..ınsallah gusel haberlerle gelırız.kabızlık ıcın dubhalac surup fayda etmıyormu canım..evet bıde ıcebılırsen 1 kasık saf zeytın yagı ıyı gelır..ben ehr ogunde salata yemeye dıkkat edıyorum kabız olmamak ıcın..kullandıgımız fitiller ve ılaclarda kabız edıyor cunkı..Rabbım sıfa versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…