Slm kızlarrr
çok şükür kesemizi gördükk geldikk
15gün sonrada kalp atışı için gidicez inşallahhh
allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh
Tüp bebek tedavisine başlıcaz fakat devlet ödüyomu acaba benim 900 den fazla sigortam var ama 5 yıllık sigorta süresini anlamayadım.hem 5 yıllık sigorta hem 900 iş günü mü olması gerekiyor yoksa biri olsa yetermi?bide ne kadar zaman sürüyo hangi aşamalardan geçiyoruz? yardımcı olun lütfen..:44:
canım öncelikle tebrikler sonra da her hamilelik farklıdır ne güzel rahat hamöilelik yaşıyorsun o mide bulantısı berbat bişey. hele son günlerde de kabızım patlamak üzereyim her yerim gezım sanki. keşke ben de senin gibi rahat olsam canım sen rahat ol ve hamilelğin tadını çıkar ama sakın kabız olma ben de bu zamana kadar olmamıştım hiç.arkadaşlar merhaba ben tedavi ile hamileyim 7. hafta da kalp atışı duyduk bugün 8. haftam bitti ama hamileliğin başından beri hiç bi rahatsızlık mı diyim belirti mi diyim yaşmadım (bulantı vb.gibi) iyi mi kötü mü bilemedim. ne düşünüosunuz ? teşekkür edeeim
Slm kızlarrr
arkadaşlar merhaba ben tedavi ile hamileyim 7. hafta da kalp atışı duyduk bugün 8. haftam bitti ama hamileliğin başından beri hiç bi rahatsızlık mı diyim belirti mi diyim yaşmadım (bulantı vb.gibi) iyi mi kötü mü bilemedim. ne düşünüosunuz ? teşekkür edeeim
Slm kızlarrr
hadi gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin
Canim gozun aydin allah saglikla tamamina erdirsin insallah
canım çok sevindim bende 15 gün sonra kalp atışı için gidicem inşallah gğzel haberlerle döneriz...
çok sagolınn kızlarrrr
burcuu sakın çok yeme şimdidenn kendini frenlemeye çalışş
sen şubatın kaçında gideceksinnn
kızlar benim çok garip mide bulantısımı desem ağrısımı artık anlayamıyorum gün boyu süren bi mide sorunum var yemek yiyince azıyo yemeyince azıyo şuan 6+3..sanki midemde boşuk var acıkdım diyorum yemek yemeye başlayınca o boşluk hiç dolmuyo ve midem çok kötü oluyo..aranızda böyle olan var mıı?????
benımde aynen oylee...mıdemın ıcınde bısyler donuyor sankı acıkınca daha cok oluyor..yemek yıyınce ozellıkle aksamları yedıgım yemek rahatsızlık verıyor..az az sık sık yemek gerekıyor sanırım..benımde bugun 9+0..3 ayın gecmesını sabırsızlıkla belkıyorum..[/Q
evet kızlar ya bu mide olayıı çok berbatt
ne uiyeceğimizi ne yemiyeceğimizi biliyoruz
ama sakın aç kalmayın o daha berbatt arzum cum seninle aynıyız benimde 9+2 şu 4 ayımız bi dolsada kaygılarıömız baya bi azalsa ne güzel olur demii
[
gözünaydın canım mide bulantım için bende doktoruma sorup ilaç alacaktım ama vazgeçtim dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım.Maya tüp bebek merekzinde denedim canım.
Slm kızlarrr
off ne biliyim yiyorum galiba ben ...15 şubata gün vedi dr bana geç geldi biraz 8+3 olucam gittiğim gün sen kaç haftalık oldun
aminnn canımmmmmgözün aydın zambak cım çok sevindim senin adına en kısa zamanda pıt pıt larınıda duyman dileğiylee. AMİN..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. ben yarın hem dahiliye uzmanına hem de bebişime görmeye gideceğim. endişeliyim çok kabızlı günler geçirdim rabbim bebeğimizi korusun... rabbim sağlık versin dünya yalan bugün defne joy evinde ölü bulunmuş bebeği varmış bi de üzüldüm rabbim sağlıkla bebeklerimizle mutlu ömürler versin...
sağol cnm valla ben sordum metpamit içebilirsin dedi sıkışınca içiyorum ama inan zaten hiç bir işe yaramıyor biraz dişimizi sıkıcaz
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. ben yarın hem dahiliye uzmanına hem de bebişime görmeye gideceğim. endişeliyim çok kabızlı günler geçirdim rabbim bebeğimizi korusun... rabbim sağlık versin dünya yalan bugün defne joy evinde ölü bulunmuş bebeği varmış bi de üzüldüm rabbim sağlıkla bebeklerimizle mutlu ömürler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?