evet kızlar ya bu mide olayıı çok berbatt
ne uiyeceğimizi ne yemiyeceğimizi biliyoruz
ama sakın aç kalmayın o daha berbatt arzum cum seninle aynıyız benimde 9+2 şu 4 ayımız bi dolsada kaygılarıömız baya bi azalsa ne güzel olur demii
canım bana şurup vermediler yarın söyleyeceğim doktora bakalım bebeğimi bir görsem içimde sıkıntı var hep olumsuz şeyler duydum bugünlerde rabbim korusun sol tarafımdaki ağrı da korkutuyor ama herşey güzel olucak inşallah
kızlar bebeğimi gördüm maaşallah kocaman olmuş çok hareketliydi...haftaya 2li testimizz var umarım iyi çıkar
ne güzel kaçıncı haftandasın ne kadar olmuş boy ağırlık falan (ben 9 un içindeyim merak ettim)
slm fıstıklarr 1 hafta aradan sonra uğrayabildim siteye..
nsılsınız ne var ne yok..
akşam benimde kontrolüm vardı bebişim 4.5 cm olmuş...
testlerimizide haftaya olan kontrolümüzde yaptıracaz...
bu arada benim bulantılarım devam ediyo
sütü çok severdim ama ne zaman içsem istifra ediyorum...
inş az kaldı geçecek diye teselli veriyorum kendime...
sizler nasılsınız...
maşallah bebişlerimize2li test haftaya mı yaptıracaksın canım hadi hayırlısı olsun hakkımızda.ben diğer bebeğimi kaybettiğim haftayı geçince rahat edeceğim inşallah
maşallahhhh maşalllahhh maşalllahhhhhkızlar bebeğimi gördüm maaşallah kocaman olmuş çok hareketliydi...haftaya 2li testimizz var umarım iyi çıkar
canım ben kalp atışını 5+4de görmüştüm. aslında o kdar beklemek zorunda değilsin. dahiliyeye de benim tsh yüksek çıkmıştı ya tüm hamilelikte kontrol altında olacağım
zeynepcim mrb cnm
maşallah sen ne güzel haftasonları bile erken kalkıyosun
ben uyanamıyorum yaa
uyanamamkla birlikte geç kalkıyorum sonra yine uyku basıyo
uyuyorum daha sonra uyanınca sersem sersem napacağımı bilmiyorum...
cnm seninde kusmaların bulantıların vardı şuan nasılsın..
benim çok arttı hergün istifra ediyorum etmediğim gün yok...
katlanmaya razıyım yeterki bebeğim iyi olsun...
canım rahatlar gibi olmuştum ama dün 3 defa çıkardım. bi iyi bi daha kötüyüm. uyku ben çocukluğumda beri sabahları uyuyamam. erkenden kalkarım. bir çok şeyden tiksinşyorum sevdiğim eşyleri yiyebiliyorum sadece. onlar da hafif şeyler genelde bu ara sadece peynir domates yiyebiliyorum ya da zeytin gibi yoksa ben öyle süt vs. hiç içemiyorum oysa ki normalde çok severdim. hayırlısı az kaldı yakında daha iyi oluruz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?