2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

evet canım yaa artık hamılellıgın tadını cıkarmak ıstıyorum...allah saglıkla o gunlerıde gostresın ınsalahhh hepımıze...

bende sordum doktoruma..hıc bısy vermem olacak onlar..mıden bulnadıkca cocuklarını hatırla gecer dedı:)

zeynepcım benımde yarın kontrolum var..ınsallah gusel haberlerle gelırız.kabızlık ıcın dubhalac surup fayda etmıyormu canım..evet bıde ıcebılırsen 1 kasık saf zeytın yagı ıyı gelır..ben ehr ogunde salata yemeye dıkkat edıyorum kabız olmamak ıcın..kullandıgımız fitiller ve ılaclarda kabız edıyor cunkı..Rabbım sıfa versın..[/QUOTE]

canım bana şurup vermediler yarın söyleyeceğim doktora bakalım bebeğimi bir görsem içimde sıkıntı var hep olumsuz şeyler duydum bugünlerde rabbim korusun sol tarafımdaki ağrı da korkutuyor ama herşey güzel olucak inşallah

canım bana şurup vermediler yarın söyleyeceğim doktora bakalım bebeğimi bir görsem içimde sıkıntı var hep olumsuz şeyler duydum bugünlerde rabbim korusun sol tarafımdaki ağrı da korkutuyor ama herşey güzel olucak inşallah[/QUOTE]

zeynepcım olumsuz dusunme..kabız oldugun ıcındır o agrı...panık yapma olumlu dusun..yarın yınede doktoruna sor ama duphalac hamılelere verılen bıtkısel bır surupmus..2 gunluk kabızlık durumunda ıcebılırsın dedı bana doktorum..

zeynepcım olumsuz dusunme..kabız oldugun ıcındır o agrı...panık yapma olumlu dusun..yarın yınede doktoruna sor ama duphalac hamılelere verılen bıtkısel bır surupmus..2 gunluk kabızlık durumunda ıcebılırsın dedı bana doktorum..[/QUOTE]

ilgin için sağol canım söyleyeceğim yarın inşallah bir sorun olmaz hepimiz için herşey hayal ettiğimizden güzel olur inşallah

ilgin için sağol canım söyleyeceğim yarın inşallah bir sorun olmaz hepimiz için herşey hayal ettiğimizden güzel olur inşallah[/QUOTE]

inşallah canım..

kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler ama benim midem çook kötüüü renni şurup verdi dr ama nafile herşey var midemde gece tuvalate kalkıyorum gzümü açar açmaz başlıyo..bulanıyo yanıyo şiş ...

kızlar bebeğimi gördüm maaşallah kocaman olmuş çok hareketliydi...haftaya 2li testimizz var umarım iyi çıkar

slm fıstıklarr 1 hafta aradan sonra uğrayabildim siteye..
nsılsınız ne var ne yok..
akşam benimde kontrolüm vardı bebişim 4.5 cm olmuş...
testlerimizide haftaya olan kontrolümüzde yaptıracaz...
bu arada benim bulantılarım devam ediyo
sütü çok severdim ama ne zaman içsem istifra ediyorum...
inş az kaldı geçecek diye teselli veriyorum kendime...
sizler nasılsınız...

ne güzel kaçıncı haftandasın ne kadar olmuş boy ağırlık falan (ben 9 un içindeyim merak ettim)

11. hafta bitiyor canım bebbeğim de 43 mm yani 4.5 cm gibi maaşallah 2li test haftaya cumartesi idi o da doktorumuz tedavi yapan doktorumuz daha erken yapın dedi bebek bir kaç gün ileride gelişimi o yüzden çarşamba yaptıracağım ben inşallah iyi sonuçlar alırım.

maşallah bebişlerimize 2li test haftaya mı yaptıracaksın canım hadi hayırlısı olsun hakkımızda.ben diğer bebeğimi kaybettiğim haftayı geçince rahat edeceğim inşallah

maşallah bebişlerimize 2li test haftaya mı yaptıracaksın canım hadi hayırlısı olsun hakkımızda.ben diğer bebeğimi kaybettiğim haftayı geçince rahat edeceğim inşallah

aynen öyle maşallah cnm
evet 2 li testi ve ense kalınlığı ölçümünü haftaya yaptırıcam..
inş sorunsuz geçer testlerimizde..
meraklanma cnm sende bu bebişin sağlıkla gelecek annesinin kucağına...

kızlar bebeğimi gördüm maaşallah kocaman olmuş çok hareketliydi...haftaya 2li testimizz var umarım iyi çıkar
maşallahhhh maşalllahhh maşalllahhhhh
bak sen yaramazaaaaa kıpır kıpır demekkkk
2li testinde temiz çıkarr sıkma canınıı
canım ben kalp atışını 5+4de görmüştüm. aslında o kdar beklemek zorunda değilsin. dahiliyeye de benim tsh yüksek çıkmıştı ya tüm hamilelikte kontrol altında olacağım

aaaaa ne güzellll erkenden kalp atışını duymuşsunn
canımcım dr.da öyle söyleyince bişey demedimm
kesin olsun dedi..

zeynepcim mrb cnm
maşallah sen ne güzel haftasonları bile erken kalkıyosun
ben uyanamıyorum yaa
uyanamamkla birlikte geç kalkıyorum sonra yine uyku basıyo
uyuyorum daha sonra uyanınca sersem sersem napacağımı bilmiyorum...
cnm seninde kusmaların bulantıların vardı şuan nasılsın..
benim çok arttı hergün istifra ediyorum etmediğim gün yok...
katlanmaya razıyım yeterki bebeğim iyi olsun...

canım rahatlar gibi olmuştum ama dün 3 defa çıkardım. bi iyi bi daha kötüyüm. uyku ben çocukluğumda beri sabahları uyuyamam. erkenden kalkarım. bir çok şeyden tiksinşyorum sevdiğim eşyleri yiyebiliyorum sadece. onlar da hafif şeyler genelde bu ara sadece peynir domates yiyebiliyorum ya da zeytin gibi yoksa ben öyle süt vs. hiç içemiyorum oysa ki normalde çok severdim. hayırlısı az kaldı yakında daha iyi oluruz bence.

inş cnm inş ya...ben buzdolabının kapısını açamıyorum kokuyo bana
eşime sorduğumda sana öyle geliyo yoksa kokmuyo diyo ama
geçen temizlettim ona gene kokuyo gene kokuyo anlamadım gitti
dolabı açamaz hale geldim...

Kızlar merhaba geçmişi biraz okudum şükürler olsun ufak tefek problemler haricinde hepiniz iyisiniz.Benimde geçen hafta pazartesi kanamam başladı dün geceyide hastanede geçirdik çünkü çok yoğun kanamam vardı paçalarımdan aktı halada kesilmiş değil evde yatıyorum şkür bebişler iyi bakalım sonumuz ne olacak az kaldı sıyıracam artık.ECRİNCİM beni merak etmişsin bende durumlar kısaca böyle sen naslsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…