2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

benim bu defa görünmeyebilir çünkü geçen defa 12. gün 194tü şimdi 13. gün değerim 153 çıktı yani yarın benim için biraz hayal ama gidicem doktora. ben de haftaya kalıcam büyük ihtimalle

benim bu defa görünmeyebilir çünkü geçen defa 12. gün 194tü şimdi 13. gün değerim 153 çıktı yani yarın benim için biraz hayal ama gidicem doktora. ben de haftaya kalıcam büyük ihtimalle
ben bişiyi anlamadım. 12. gün değerin 194 ve 13. gün tekrar ölçtürdün 153 mü çıktı? niye düştü? niye bir ertesi gün gene kan değerine baktırdın?

ben bişiyi anlamadım. 12. gün değerin 194 ve 13. gün tekrar ölçtürdün 153 mü çıktı? niye düştü? niye bir ertesi gün gene kan değerine baktırdın?

yok canım hayır benim ilk denememde 12. gün 194 çıkmıştı 4 aylıkken kaybettim bu seferki denememde 13. gün değerim 153 demek istedim. yok arttı değerim 63-153-1153 diye gitti en son

Hazel Merhaba,

Ben Jinemed'de bana yapılan bazı işlemler sırasında enfeksiyon kaptım. (sana olayı anlatan daha ayrıntılı özel mesaj attım) Bu merkez işi dediğin gibi şans işi olabilir ama ben başıma gelenlerden sonra kimse bile bile lades demesin derim. Zira bu tüp bebek işi bazen ticari bir olguya dönüşebiliyor.

canım çok geçmiş olsun umarım bu defa herşey yolunda gider

günaydın kızlar bugün 3.30da randevum var bakalım kese görünecek mi.4+5 olduk biz büyüyoruz teyzeleri. ama benim rahim ağzımda yaram var ya küçük ama yanıyor ordan progestan atıyorum ya tahriş oldu galiba çok da titizim ama bakalım

günaydın canım bebişini inşallah görürsün hayırlısı olsun bu arda geçmiş olsun dr una yarayı söyle belki bişeyler önerir:79::79:

günaydın canım bebişini inşallah görürsün hayırlısı olsun bu arda geçmiş olsun dr una yarayı söyle belki bişeyler önerir:79::79:

canım yarayı biliyor doktorlarım zaten müdahale edilmemeli bebek doğsun öyle dediler. smear temiz çıktı zararsız yara dediler. bebek doğarsa inşallahhhh alacaklar sonrasında.

selam kızlarrr

Topiği şimdi gördüm benim konuya yazmış Zeynepela ordan geldim
yoksa biyere bakmıyorum pek nete de çok girmiyorum

Beni de ekle lütfen

19 kasım SAT
37 YAŞ
58 KİLO

kese haftaya görülecek :79:

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Güncel notları***|
|minasofia |*|* |* |*|haftaya kalp atışı için dr gidecek|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | haftaya kese görecek|
|suzi_dilara|37 |19 kasım |25 ağustos |57 | haftaya kese görecek|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |cuma kese için dr gidecek|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|haftaya kese görecek |
|[/table]

Son düzenleme:

hoşgeldin allah hepimize sağlıklı sıhatli bir gebelik ve sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah

zeynepcim topiğiniz hayırlı olsun...allah hepinize hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.....

suzi dilara senle aramızda bir gün var demek benim de sat 18 kasım ,ben dün keseye baktırdım ama bişi görünmedi dr haftaya gel dedi bakalım bende haftayı bekliyorum...
zeynepela cnm dualarım seninle inş kesen gözükür tatlım...

inşallah canım senin de inşallah herşey sorunsuz devam eder. çok heyecanlıyım tuhafım

ben de bu listeye yazılmayı o kadar çok istiyorum ki...test günüm 29 aralık..az kaldı aslında ama ara ara giren adet sancıları va batmalar moralimi bozuyor..inşallah hayra alamettir..hepinize Allah güzel bir hamilelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…