canım tabiki değerlerinde sorun yok dediğim 12. gün düşük başladı o yüzden bir kaç gün gecikebilir. şu anda maaşallah çok iyi gidiyor değerin bence hiç sorun yok. pazartesi bebeğini göreceksin bence. lütfen kendini üzüp bebeğine zarar verme
ben bişiyi anlamadım. 12. gün değerin 194 ve 13. gün tekrar ölçtürdün 153 mü çıktı? niye düştü? niye bir ertesi gün gene kan değerine baktırdın?benim bu defa görünmeyebilir çünkü geçen defa 12. gün 194tü şimdi 13. gün değerim 153 çıktı yani yarın benim için biraz hayal ama gidicem doktora. ben de haftaya kalıcam büyük ihtimalle
ben bişiyi anlamadım. 12. gün değerin 194 ve 13. gün tekrar ölçtürdün 153 mü çıktı? niye düştü? niye bir ertesi gün gene kan değerine baktırdın?
iyi maşallah allah bu sefer tamamına erdirir işallah...yok canım hayır benim ilk denememde 12. gün 194 çıkmıştı 4 aylıkken kaybettim bu seferki denememde 13. gün değerim 153 demek istedim. yok arttı değerim 63-153-1153 diye gitti en son
arkadasım neden jınemede kesınlıkle gıtmeyın dedın anlamadım.bıraz anlatrmısın.bende nısan mayıs gıbı tedavıye baslamak ıstıyorum ve merkez arastrıyorum ve dusundugum merkezler arasında jınemedde var.arkadasım 2 kez orda tedavı oldu ve ıkısındede hamıle kaldı ve cok memnun.sen neden oyle dedın.ya bu merkez işi sans işi galıba bırazda((
Hazel Merhaba,
Ben Jinemed'de bana yapılan bazı işlemler sırasında enfeksiyon kaptım. (sana olayı anlatan daha ayrıntılı özel mesaj attım) Bu merkez işi dediğin gibi şans işi olabilir ama ben başıma gelenlerden sonra kimse bile bile lades demesin derim. Zira bu tüp bebek işi bazen ticari bir olguya dönüşebiliyor.
günaydın canım bebişini inşallah görürsün hayırlısı olsun bu arda geçmiş olsun dr una yarayı söyle belki bişeyler önerir:79::79:
selam kızlarrr
Topiği şimdi gördüm benim konuya yazmış Zeynepela ordan geldim
yoksa biyere bakmıyorum pek nete de çok girmiyorum
Beni de ekle lütfen
19 kasım SAT
37 YAŞ
58 KİLO
kese haftaya görülecek :79:
zeynepcim topiğiniz hayırlı olsun...allah hepinize hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.....
inşallah canım yaaa hep toplanalım burdamaşallah liste çoğalıyor:) darısı bizlere işallah:)
suzi dilara senle aramızda bir gün var demek benim de sat 18 kasım,ben dün keseye baktırdım ama bişi görünmedi dr haftaya gel dedi bakalım bende haftayı bekliyorum...
zeynepela cnm dualarım seninle inş kesen gözükür tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?