ben de bu listeye yazılmayı o kadar çok istiyorum ki...test günüm 29 aralık..az kaldı aslında ama ara ara giren adet sancıları va batmalar moralimi bozuyor..inşallah hayra alamettir..hepinize Allah güzel bir hamilelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
ben iyiyim canım ya sen nasılsın nerelerdesin bugün yoktunkızlarrrrr nasılsınız
bu gün hiç gelemedim
ben iyiyim canım ya sen nasılsın nerelerdesin bugün yoktun
kızlar bende geldim aranıza
canım umarım pozitif olur o batmalar normal için rahat olsunben de bu listeye yazılmayı o kadar çok istiyorum ki...test günüm 29 aralık..az kaldı aslında ama ara ara giren adet sancıları va batmalar moralimi bozuyor..inşallah hayra alamettir..hepinize Allah güzel bir hamilelik ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin....
kızlarrrrr nasılsınız
bu gün hiç gelemedim
canım biliyorsunuz
yeğenime bakıyorum öğleye kadar
bu gün anneme gittik annemde köyde bayağı uzak git gel akşam oldu
gelemedim
kızlar minik kesem göründü çok şükür darısı hepinize
hadi gözümüz aydın canım
gözün aydın zeynecim darısı başımıza işallah
evet pazartesi. bugün 9. gündü:) ilk denememde 9. gün lekelenmem olmuştu bu sefer yok işallah hayırlıdır bu durum.inşşşallah canım en kısa zamanda az kaldı di mi senin testine
evet pazartesi. bugün 9. gündü:) ilk denememde 9. gün lekelenmem olmuştu bu sefer yok işallah hayırlıdır bu durum.
3. gün.canım benim inşallah bu defa pozitif olur. senin kaçıncı gün embryosu aslında yarın ayptırsan kan testi çıkar
zeynep canııım hayırlısı olsun tatlım kesen görünmüş tebrik ederim senii...
:79:
bunlarda sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?