ammmiiiinnn ben her gece ıftara 10dk kala suya ya musavvir ya bari ya halık okuyrum 21kere sonra ıcıcegımız suya uflıuyrm onuda bu forumda okudum orucluyken yapıcakmıssın tabı sımdıde tam zamanı zaten tutuyrz rabbım belkı kabul eder sızde yapın 5dknızı bıle almıyr inşş kabul olur
canım ben adet olmak ıcın gun sayıyorum son 3 gunum normalde olmamak ıcın sayardım sımdı olmak ıcın baslıyoruz ınsallah
kızlar tüp bebeği nerde yaptırdınız yazarmısınız
ya bende okumuştum onu sanırım yeter yazmıştı.aslında onu okuyup suya üflemekten ziyade o isimlerle allahtan isteyeeğini istemek dahamı etkili olr.çünkü en makbul dua allahın kendi isimleri ile ondan birşeyler dilemektirdeniliyor
ben adana başkentte başlıyorum sen nerdesin canım
evet cnm tabı oarası oyle zaten ama oyle yazmıslar ben oyle yapıyorum rabbım kabul ederse zaten oda zıkır sayılır en onemlısı ıcten gelıcek zaten
inş. tedavin pozitif sonuçlanır hayırlısıyla ben geçen yıl yaptırmıştım istanbulda ama maalesef tutmadı yine düşünüyorum ama korkuyorum açıkcası yine olmaz diye
istanbuldamısın canım.biliyormusun aslında biz temmuzda kadıköy acıadem de yaptıraaktık ama beklememiz gerektiğini söyleyine dr eylüle kaldı o yüzden de adanada başladık.oranın ekibine çok güeniyorum ben.bir dr arkadaşımızda özellikle embriyologunu çok iyi diyor okurken kendi hocasıymış zaten.eğer is yaşıyorsan oraya git derim
cnm ben izmitte oturuyorum ama kayınvalidem ist.da aslında ben memorıalda yaptırmayı düşünüyorum ama daha net karar vermiş değilim
memorialede iyi diyorlar eğer benim dediğim yer uzak gelmezse size mutlaka tayfun bağış hocayı ve mehmet cıncığı tanı derim.sadece fikir edinmek için.ayfun hoca aslında başkentteydi ama oraya geçti o doktoru tanıyıp da memnun kalmayan duymadım
cnm tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hakkımıza hayırlısını versin ALLAH
amin canım.sizin problem neydi
benim sağ tüpüm kapalı görünen tek problem o cnm
herkes yavaş yavaş kaçıyor yav.bebeklerim biz kaldık gece bekçileri.bu arada sabah 7de kalkacaz hastanede 8de olmamaız lazım belki hiç uyuymam
merhaba arkadaşlar benim 2.denemem temmuzdaydı 4 temmuzda negatif sonuç aldım.bursa acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum.26 yaşındayım.daha önce 2 kez klomen tedavisi ,1 menogon tedavisi,1 kez aşılama,2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve sadece 1 kez gebelik elde edildi ondada kalp atışı alınamadı ve 8 haftalık kürtajla sonlandırıldı.haziran ayında histereskopi yapıldı.eşimdede bendede en küçük bir sorun bulunamadı.şimdi eşime bana genetik test istedi dr onlarda temiz çıktı ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım.ilk tüp bebek denememde 6 yumurta oluştu 2.gün 2. kalite embriyo transfer edildi.2 tüp bebek denememde 11 yumurta toplandı 8 tane 1 kalite embriyo oluştu ama 3.ğüne sadece 1 tane 1.kalite kaldı diğerleri 2.kaliteye düştü.10 gün önce dr gittim kntrole rahim temiz kalınlık oluyodu hep şimdi temiz dedi dr bir daha ki ay tekrar deneyelim dedi şimdi bu ay denicektim ama bayrama geliyo 25 günde adet oluyorum genelde sanırım eylül sonu gibi 3. denememe başlıcam inşallah bu defa olumlu sonuç alırım allah bu yolda hekese yardımcı olsun bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?