THORBANK canımsen naptın istanbul aıbademde yaptırıyordun oradan hatırlıyorum seni
cnm doktorda oyle dyor nelerı var dıyor sadec benım ymurtlama olmuyr ılaclarla falan takıp ıstyr catlamıyr bıde esımde morfolojıde cıkınca mecburen tup bebek yaptrcak normal yolla denedık bu 3.asılama buda olmuycak sanırım o yuzden dogal yolla braz zorya motilite ile morfolojiyi karışırdım pardon.neyse sen bu değerlerle inanki hamile kalırsın ya sekiz milyonla hamile kalanları gördüm enim eşimin değerleri bu olsaydı asla düşünmezdim bizim değerler ameliyatla e bu ilaçlarla ancak 20binden 400bine çıktı sizinki normal yolla olaak kadar çok sadece sıkı bir çalışma gerekiyor
hormonlar normal sadece sperm sayısı düşük eşime de varikosel amaliyatı dediler 5 doktordan sadece 2 tanesi amaliyat dedi gerisi amaliyatla hiç ugraşmayın normal yolla olcak kadar yükselmiyceni söylediler. o söylediğiniz ilacı daha öncede düymuştum da sizde söyleyince soraım istedim normal yolla olabilecek kadar yükselmiycek yani cevapladığınız için teşekkürler. umarım güzel sonuçlar alırız hep beraber...
tabi canım bizmkiler gibi değerlerde çok da yükselme olmuyor malesef.ameliyatta çok etkili değil malesef.bizizm için en iyi yol tüp hiç vaki kaybemeden ama bebeklerim adlı arkadaşın edeğerlei gerçekn çok iyi neden tüp dediler anlamadım
cnm doktorda oyle dyor nelerı var dıyor sadec benım ymurtlama olmuyr ılaclarla falan takıp ıstyr catlamıyr bıde esımde morfolojıde cıkınca mecburen tup bebek yaptrcak normal yolla denedık bu 3.asılama buda olmuycak sanırım o yuzden dogal yolla braz zor
cnm fsh yasıma gore yuksek sınırda pko hastasıyım bıde butun tedavıler yapıldıı sonuc alınmadı negatıf hep oyyuzden tup dedıler yumurtlama olmaynca olmuuyrkı yanı sız bu duruma bakarak norma olurmu dıyrsunz ama nerdeyse ıkı senedr tedavıyle bıle olmadıkı
anlıyorum canım 2milyondan 76 milyona topiğine bak isersen orada senin değerlerden çok daha kötü olanlar hamile kaldığı için dedim orada ronya adlı arkadaş ta pkoluydu eşinde de varikosel ardı bir seneyi geçkin uğraşılar ama çok istikrarlıydı ve geçen aydı sanırım hamile kaldı.
tabi canım bizmkiler gibi değerlerde çok da yükselme olmuyor malesef.ameliyatta çok etkili değil malesef.bizizm için en iyi yol tüp hiç vaki kaybemeden ama bebeklerim adlı arkadaşın edeğerlei gerçekn çok iyi neden tüp dediler anlamadım
prooxed l-arginine,cymplus herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef bir de çok fazla bir etki göstermiyor veya gösterdiğini söyleyeni duymadım en az 3 ay kullanılmalı. ayrıca ucuz ilaç takviyeleride değil...biz kullandık çok bi değişiklik görmedik malesef ama yine de başkalarında nasıl bir etki gösterir bilemem yanıltmak gibi olmasın...arı sütü,polenikeçi boynuzu doğal karışımlar daha faydalı gibi geliyor bana...
ewet takip ediyorum da bizden çok çok iyi normal olabilecek gibi.
bu arada geçen flash tv de bir doktor dinledim clavıs panax diye damar acıcı bitkisel bir ilaç söyledi ve öyle bir konuştu ki şaşırdım. vucutdaki bütün damarlar özellikle kalp damarlarını ve sperm sayısını uçurdugunu söyledi. 170 tane çocugu olmayıp bu ilaçla cocuk sahibi olan kişi sayabilecegini söyledi. olumsuz bir sonuç alırsam bu ilaçı denemeyi düşünüyoruz ama birazdaha araştırmam lazım:97::97:
eğer bir yardımı olursa doktorun adı mustafa eraslan belki internetten araştımak istersin....
kısmet tatlım ya benim mesai arkadaşım çocuk olmnasın diye tüplerini bağlattı yine hamile kaldı. burda bir sürü insan 3-4 defa tüp deniyor sonra bi bakıyorsun doğal yoldan hamile kalmış.doktorlar sen normal yoldan hamile kalmazsın diyor bi bakıyorsun hamile..rabbim istdikten sonra oluyor bize düşen umutsuzluğa kapılmadan her yolu denemek doğalsa doğal tüpse tüp....rabbim bu mübarek günlerde umutlarımıza kavuşmayı nasip etsin...
canım şimdi kistleri baskılayıcı ilaç kullanıyorum ilaçlardan sonra başlayacağım inşallah...
canım biz onuda denedik:)))ama ı ı olmuyor işte olmayınca
amın canım rabbım hepımıze tum ısteyenlere nasıp etsın inşallah rabbım ol deynce oluyr ıste bız zaten tupu bır kez yaptrabılırz bıdaha cookk zaman gecmesı lazım esımde aılesıde ıstyr bıkere yapılsında bı daha ıstyemezler zaten olmazsa
canım panaxı araştırdık adam ilacı öyle bir anlatıyordu damar,kalp şeker,eklem her hastalığın çaresi sanki o ilaç neyse açıkcası bize çok inandırıcı gelmedi amaadamları aradık derdimizi söyledik 3 ay panax hatta 6 ay kullanacaksınız dediler biz vazgeçtik ama kullanan arkadaşım var olmazsa ona sorarım değerlerde değişme var mı diye
canım panaxı araştırdık adam ilacı öyle bir anlatıyordu damar,kalp şeker,eklem her hastalığın çaresi sanki o ilaç neyse açıkcası bize çok inandırıcı gelmedi amaadamları aradık derdimizi söyledik 3 ay panax hatta 6 ay kullanacaksınız dediler biz vazgeçtik ama kullanan arkadaşım var olmazsa ona sorarım değerlerde değişme var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?