2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

saol sabolicim...hadi gözün aydın ma aile tatil ne güzel...benim transfer bayramdan sonraya kaldı muhtemelen...((...arada uğrarsan görüşürüzz...sende ii bak kendine...:)))

hayırlısı olsun hakkınızda...bende bursa art ilk denemem hormon iğnelerindeyiz...pgt(genetik tanı testi) yapıldı mı embriyona onla ilgilide bi araştır istersen...allah en kısa sürede yavrunuza kavuşmayı nasip etsin...

günaydın canım, sabahı sabah ettik, saat 8 olsun diye bekliyorum dr u arıcam, normal adet kanaması gibi şu an. sabaha kadar ağladım çok üzgünüm, test yapma şansım bile olmadı...

daisycim yaa merakla sonucunu bekliyorum canım...inşallah bebişlere bişiy olmamıştır...üzme canım kendini bu kadar...biz çok uğraşıyoruz dua ediyoruz ama napalım takdir allahın...

daisy3434 hakkında hayırlısı olsun ınsallh teste pozıtıf sonuc alırsın ama aksı olursa da kısa zamanda kendını topla uzulursun elbette ama unutma kı HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR...
dua edelım guzel haberlerle dön sayfaya..kımbılır dusuk tehlıkem varmıs dıye yazar bızlerden dua ıstersın belkı de . ınsallh hayırlısı olsun. umutsuz olma..

Son düzenleme:
sızler nasılsınız arkadaslar ben ıyıyım bel agrısı dısında aslında uykumu da almama ragmen komsularım yorgun gorundugumu ıfademın degıstıgını soyledıler nıye bılmıyorum moralım de ıyı aslında ;Annelık mı tesır ettı acaba:
hafıf bır bel agrım var gecmıyor.sureklı yatmıyorum dınlenmeye ozen gosterıyorum ..bırazdan cıkıp progestan ıgnemı olmaya gıdecegım.hayırlısını dılıyorum hepımızı ıcın....

Selam kızlar. İşlerin yoğunluğundan yazamadım. İnşallah hepimiz bebişlerimizle çıkacağız bu süreçten. Ben bu gün kontrole gittim. Cumartesi yumurtalar toplanacak kısmetse. Çok merak ediyorum kaç yumoş çıkacak diye... :26::26: Her aşaması acabalarla dolu zor bir dönem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım ne yaptın aldınmı sonuçu çok canım sıkıldı şimdi inşallah kötü bir sonuç vermezsin bize
aslında adet olmamamn için ilaçlar veriyordu doktorlar onlara rağmenmi oldu belki başka bişeydin ne olur sıkma canını...

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınız iyi dilekleriniz dualarınız için. buraya kadarmış sonuç negatif. 2-3 ay bekleyip tekrar deneyebileceğimi söylediler. umarım ben son negatif olurum. sizlerin güzel haberleriyle yüzüm güler. dualarım sizlerle. ben yine buralarda olacağım.

Üzme sakın kendini bir dahaki sefere inşallah

çok üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah son negatifin olur...çok canım sıkıldı diycek bişi bulamıyorum...

canım çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki seferde rabbim nasip eder...şimdi ne yapacaksın peki 2-3 ay sonra yeniden mi başlayacaksın aynı merkezde?

cnm çokkk geçmiş olsun allah sabırlar versinnnn

canım sen hangi tarihte başlamıştın tedaviye ben 20 ağustosta başladım yumurta toplama günüm belli değil daha..Bu arada Allah yardımcın olsun(Hepimizin)

üzülmüyorum artık. sabaha kadar uyumadık eşimle gece çok kötüydüm çok kanamam oldu. test sonucunda olumlu bişey beklemiyordum o kadar kanamadan sonra. ama işte yine de sinirleri boşalıyor insanın. şu an iyiyim merak etmeyin. siz çok dikkat edin kendinize. şimdilik hoşçakalın çıkmam lazım. güzel haberlerinizi beklicem.

canım ya çok üzüldüm..Allah yardımcın olsun..inşallah bu son olsun..

senın metanetlı oldugunu hıssetmek guzel her ıste bır hayır vardır .Allah bundan sonrakı denemede bır degıl ıkı evlatla mujdeler nasıb etsın..

canım inşallah bundan sonraki tedavinde çok güzel sonuçlar alırsın....kısmet değilmiş...elden gelen birşey olmuyor hal böyle olunca...elbette ağla ağlama diyemem kesinlikle sana ama hiç umutsuzluğa kapılma....her karanlığın ardından temiz ve yeni bir gün doğar asla uınutma canım....

canım benim üzülme diyeceğim ama yinede kendine engel olamayacaksın ama kendini fazla yıpratma herşeyde bir hayır vardır
demekki henüz bizim için annelik sırası gelmedi galiba biz elimizden geleni yapıyoruz sonrası bizi aşıyo rabbimin bir bildiği var galiba dualarım seninle ve anne olmak isteyen herkesle

pes etmek yok arkadaşım durmak yok allah bize sağlık ve imkan verdikçe anne olmak için elimizden geleni yapacağız hayırlısıyla pozitif sonucu görene kadar inşaallh

kendine iyi bak çok üzülme sabır sabır bizler için biraz daha fazla ama bir gün anne olacağız allahın izniyle

arkadaşlar kafama birşey takıldı benim....acaba benim gibi transfer sonrası prengly çatlatma iğnesi vurulan varmı....transfer yapıldığı gün reçeteme baktım iğne yazmış doktor....transfer günü ilki olmaz üzere toplam 3 kere 3 günde bir 3/1 vurduracaksın dediler....

şimdi ben en son pazar günü vuruldum....ve arkasından pazartesi,salı ve çarşamba olmak üzere her sabah deli gibi idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı hepsinde....acaba iğnenin etkisi varmıdır...lütfen yardımcı olun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…