İyigeceler kızlar nasılsınz bakalımmben lucrine hala devam ediyorum bayramdan sonraki pazar günü yani 5 eylülde kontrolum var estrofeme başlayacağız.. annemler bursadan bayram için bana(izmire) gelecekler temizlikti misafirdi derken topiğe girmem biraz zorlaşacak ama kalibim sizlerle kızlar umarım döndğümde hepinizden güzel sonuçlar duyarım.. hepiiniz dualarımdasınız.. hbyiron canım seninde transferin yapılmış olur bayramda.. inşallah sorunsuz geçer transferin.. kendinize iyi bakın kızlar.. arada uğramaya çalışırım
merhaba arkadaşlar benim 2.denemem temmuzdaydı 4 temmuzda negatif sonuç aldım.bursa acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum.26 yaşındayım.daha önce 2 kez klomen tedavisi ,1 menogon tedavisi,1 kez aşılama,2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve sadece 1 kez gebelik elde edildi ondada kalp atışı alınamadı ve 8 haftalık kürtajla sonlandırıldı.haziran ayında histereskopi yapıldı.eşimdede bendede en küçük bir sorun bulunamadı.şimdi eşime bana genetik test istedi dr onlarda temiz çıktı ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım.ilk tüp bebek denememde 6 yumurta oluştu 2.gün 2. kalite embriyo transfer edildi.2 tüp bebek denememde 11 yumurta toplandı 8 tane 1 kalite embriyo oluştu ama 3.ğüne sadece 1 tane 1.kalite kaldı diğerleri 2.kaliteye düştü.10 gün önce dr gittim kntrole rahim temiz kalınlık oluyodu hep şimdi temiz dedi dr bir daha ki ay tekrar deneyelim dedi şimdi bu ay denicektim ama bayrama geliyo 25 günde adet oluyorum genelde sanırım eylül sonu gibi 3. denememe başlıcam inşallah bu defa olumlu sonuç alırım allah bu yolda hekese yardımcı olsun bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah.
günaydın canım, sabahı sabah ettik, saat 8 olsun diye bekliyorum dr u arıcam, normal adet kanaması gibi şu an. sabaha kadar ağladım çok üzgünüm, test yapma şansım bile olmadı...
...bende bursa art ilk denemem hormon iğnelerindeyiz...pgt(genetik tanı testi) yapıldı mı embriyona onla ilgilide bi araştır istersen...allah en kısa sürede yavrunuza kavuşmayı nasip etsin...
yok cnm embriyoma genetik test yapılmadı ama sadece eşime ve bana genetik test yapıldı onlarda sorun yok.embriyolarım 1 kalite oluyo yinede sorun olabilirmi eşim ve bende sorun olmadan embriyo sorunlu oluşabliyomu acaba?
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınız iyi dilekleriniz dualarınız için. buraya kadarmış sonuç negatif. 2-3 ay bekleyip tekrar deneyebileceğimi söylediler. umarım ben son negatif olurum. sizlerin güzel haberleriyle yüzüm güler. dualarım sizlerle. ben yine buralarda olacağım.
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınız iyi dilekleriniz dualarınız için. buraya kadarmış sonuç negatif. 2-3 ay bekleyip tekrar deneyebileceğimi söylediler. umarım ben son negatif olurum. sizlerin güzel haberleriyle yüzüm güler. dualarım sizlerle. ben yine buralarda olacağım.
Selam kızlar. İşlerin yoğunluğundan yazamadım. İnşallah hepimiz bebişlerimizle çıkacağız bu süreçten. Ben bu gün kontrole gittim. Cumartesi yumurtalar toplanacak kısmetse. Çok merak ediyorum kaç yumoş çıkacak diye... :26::26: Her aşaması acabalarla dolu zor bir dönem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
üzülmüyorum artık. sabaha kadar uyumadık eşimle gece çok kötüydüm çok kanamam oldu. test sonucunda olumlu bişey beklemiyordum o kadar kanamadan sonra. ama işte yine de sinirleri boşalıyor insanın. şu an iyiyim merak etmeyin. siz çok dikkat edin kendinize. şimdilik hoşçakalın çıkmam lazım. güzel haberlerinizi beklicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?