2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hemşireyle görüştüm testimi yatırmam gerekiyormuş. adet veya düşük olabilirmiş

canım benim üzme kendini diyeceğim ama çok zor biliyorum. ama bırakma kendini hakkında hayırlısı buymuş demek ki İnşallah bir dahaki sefere yüzün güler sağlam durman lazım ağlamakla sızlanmakla inan eline bişey geçmiyor sadece kendini yıpratıyorsun 3 tane hamilelik yaşadım 3 de yarım kaldı okadar çok ağladım ki kimseyle görüşmedim hayata küstüm ama elime hiç bişey geçmedi sadece kendimi yıprattım artık daha çabuk hastalanıyorum tek karım bu oldu inan ama pes etmemek lazım inşallah bir daha ki sefere herşey daha güzel olacak.

sağol canım test yaptırmaya gidiyoruz gelince yazarı.

günaydın canım, sabahı sabah ettik, saat 8 olsun diye bekliyorum dr u arıcam, normal adet kanaması gibi şu an. sabaha kadar ağladım çok üzgünüm, test yapma şansım bile olmadı...

daisy adet te görsen test istiyorlar canım...yinede moralini bozma diycem sana....belki farklı birşeydir canım...mevalm sabırlar versin hepimize....allah yardımcın olsun...sen git kan ver ve sonuca baktır hayırlşısıyla....

saat 12 gibi sonuçları alacam. kan testini verdim karşı komşumla burun buruna geldim orda. gözlerimi şiş görünce mecbur anlattım biraz daha ağladım orda.

Daisy3434 kan verdin mi sonuç ne zaman çıkacak?
Bende bi kötü oldum sanki benimde sonucum negatif olacakmış gibi içimde bir his var Test gününe 7 gün var hiç bir belirti yok hiç bişey hissetmiyorum zaten ilk günler ohss den dolayı hep ağrı ve sancı ile geçti şimdi bişey yok sanki bir anda herşey durdu ne ağrı var ne bişey.

canım birşey merak ettim eşinin sperm sayısı 12.8 milyon cıkması ilaçlamı yoksa kendiliğindenmi? benim eşimnde 1.3 milyon bizimde yükseltme şansımız varmı merak ettimde

acıkcası ılacı pek kullanmadı ama kecıboynuzu yedı bal süt fındık fıstık meyve sebze vıtamın bunlar dıkkat ettık dr sıgarayı bırak kecıboynuzu pekmezı ye yukselır azda olsa dedı

mchould nasılsın cnm? bızde genartta tedavıye baslıyoruz Allah ızın verırse
senın dr hangısı yanı transferi yapan yum toplayan falan ? bız ılk muaneyı sertac bey ve ürolojı druna olduk

mchould nasılsın cnm? bızde genartta tedavıye baslıyoruz Allah ızın verırse
senın dr hangısı yanı transferi yapan yum toplayan falan ? bız ılk muaneyı sertac bey ve ürolojı druna olduk

Merhaba canım bugun bi fenalardayım içim sıkıldı. Benim doktorumda Sertaç bey çok tatlı bi adam çokda ilgili gerçi herkes öyle orda bütün işlemleri Sertaç bey kendisi yapıyor sadece temmuzda izne çıkmıştı o zaman bir kere Aysun hanımla görüştüm ama Aysun hanımda çok harika bir Doktor ondanda çok memnun kalmıştım ilk görüşmemizide Volkan beyle yapmıştık oda çok ilgili bıkmadan her sorunu cevaplıyorlar bizim ilk görüşmemiz yaklaşık 4-5 saat sürmüştü baya sohbet etmiştik bizim üroloji ile işimiz olmadığı için üroloji doktorunu tanımıyorum. Tedavin hayırlı olur inşallah en kısa zamanda yüzün güler umarım.

sagol cnm amin.allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cnm.
cnm eşime 4 kere sperm testi yapıldı 3 tanesi kuruger degilmiş ii çıkmış 1 tanesi kuruger oda ii çıkmış .bursa acıbademde tedavi görüyorum cnm lab. çok ii bir hastane
embriyolaglarıda çok ii onun için bir problem olacagını sanmıyoruz.en son tüp bebek denememizde 45 milyon çıktı dr eşinin spermleri normal yolla hamile kalmak için yeterli dedi.herşey kısmet tabiyki olmayınca olmuyor .

hemşireyle görüştüm testimi yatırmam gerekiyormuş. adet veya düşük olabilirmiş
Canım çok üzüldüm, allah sabır versin Herşeyin hayırlısını nasip etsin allah hakkımızda, Unutma ki yalnız değilsin bu süreci yaşamış ya da yaşayacak olan çok insan var.
Doktor ne diyecek bekliyoruz seni...

günaydın canım, sabahı sabah ettik, saat 8 olsun diye bekliyorum dr u arıcam, normal adet kanaması gibi şu an. sabaha kadar ağladım çok üzgünüm, test yapma şansım bile olmadı...

Canım benim, ben de çok üzgünüm şu an, umarım üstüne görmedir, kısa sürer ve geçer. Ya da düşükse, bi iğne yapıolar-Progestan mı ne- kanama duruo, bebişlere bişe olmuo, inş ööle olur canım benim.

cnm çok geçmiş olsun inşallah bebegin hala seninledir bizim merkezdede adet kanaması olsa dahi test yaptırın diyolar adet kanaması olsa dahi bebekler tutunmuş olabiliyormuş kan testi yaptırmak gerekiyor yani.cnm allah hakkımızda hayırlısını versin bu mübarek günlerde allah yüzünü güldürsün cnm

daisy3434 canım geçmiş olsun ama moralini bozma başka bir topikte bir arkadaş da aynen senin gibi adet kanaması gibi kan gelinece koşmuş hastaneye hemen iğne yapmışlar kan vermiş sonuç pozitifffffffffff hem de yüksek bir değerde....inşallah seninki de öyledir canım dualarımızdasın...

Ay inşallah bir bebeğe dönüştüğü günleri de görürüz ya...Eşim de çok duygulandı ,evlat sevgisinin ilk içime düştüğü andır heralde o an.Şekilsiz çirkin birşey ama insan ister istemez şimdiden bağlanıyor.Allahım hayal kırıklığına uğratmaz inşallah.

Ben de morfolojiden dolayı tüp yaptırıyorum.Bende bir problem yok.Eşimin ilk testleri 25 milyon ve 0 morfoloji idi,şimdi tüp yaptırdım ve tüp bebek için verilen sperm 100 milyon ama morfoloji yüzde 1.Biz proxeed plus almıştık,çok faydasını gördük ama en az 2-3 ayda fayda ediyor.Tabi morfoloji değişmiyor.0 dı 1 oldu çok da bir fark yok.Doktorum bu değerlerle aşılama yapalım istersen dedi ama ben istemedim şansı düşük olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…