daisy3434 günaydın nasıl oldun ?
hemşireyle görüştüm testimi yatırmam gerekiyormuş. adet veya düşük olabilirmiş
canım benim üzme kendini diyeceğim ama çok zor biliyorum. ama bırakma kendini hakkında hayırlısı buymuş demek ki İnşallah bir dahaki sefere yüzün güler sağlam durman lazım ağlamakla sızlanmakla inan eline bişey geçmiyor sadece kendini yıpratıyorsun 3 tane hamilelik yaşadım 3 de yarım kaldı okadar çok ağladım ki kimseyle görüşmedim hayata küstüm ama elime hiç bişey geçmedi sadece kendimi yıprattım artık daha çabuk hastalanıyorum tek karım bu oldu inan ama pes etmemek lazım inşallah bir daha ki sefere herşey daha güzel olacak.
günaydın canım, sabahı sabah ettik, saat 8 olsun diye bekliyorum dr u arıcam, normal adet kanaması gibi şu an. sabaha kadar ağladım çok üzgünüm, test yapma şansım bile olmadı...
sağol canım test yaptırmaya gidiyoruz gelince yazarı.
hemşireyle görüştüm testimi yatırmam gerekiyormuş. adet veya düşük olabilirmiş
saat 12 gibi sonuçları alacam. kan testini verdim karşı komşumla burun buruna geldim orda. gözlerimi şiş görünce mecbur anlattımbiraz daha ağladım orda.
canım birşey merak ettim eşinin sperm sayısı 12.8 milyon cıkması ilaçlamı yoksa kendiliğindenmi? benim eşimnde 1.3 milyon bizimde yükseltme şansımız varmı merak ettimde
mchould nasılsın cnm? bızde genartta tedavıye baslıyoruz Allah ızın verırse
senın dr hangısı yanı transferi yapan yum toplayan falan ? bız ılk muaneyı sertac bey ve ürolojı druna olduk
ınsallah canım bu sefer hayırlı sonuclar alırsın esının sperm testını yaparken kuruger mı yaptılar bunu bı arastır morfolojıde sorun varsa embrıyo gelısımını etkılıyo bu yuzden dollenme olmuyo bı arastır derım
Canım çok üzüldüm, allah sabır versinhemşireyle görüştüm testimi yatırmam gerekiyormuş. adet veya düşük olabilirmiş
günaydın canım, sabahı sabah ettik, saat 8 olsun diye bekliyorum dr u arıcam, normal adet kanaması gibi şu an. sabaha kadar ağladım çok üzgünüm, test yapma şansım bile olmadı...
evet benimde elime anesteziden önce tutuşturdular....bebeğinizin resmi buyrun diye...sonra ben anestezinin etkisinde olduğum için odaya aldıklarında hasta bakıcılar eşime bebeğinizin ilk resmi buyrun beyefendi demişler.....
sperm sayısı yıkanmıs halı 25mılyın falandı hareketlılık %45falan ama morfolojı 0 cıkmıs bızım tek sorunum es degl benım fsh 10,8cıktı yas 24ama sınırda oldugu ıcın acele edıyrz sonra dahada ugrasmamk ıcın o yazdıgın ılaclar neye yarıyorkı ben anlamadım morfolojıyımı yukseltıyr ben morfolojı tedavısı yok dye bılıyrm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?