aynen canım bu zaman kadar gıkım cıkmadı hıc naz bıle yapmadım tedavıler sırasında ama bu ıgnelerın acısı cıkıcak ondan korkuyrm acıkcası bakalım artk sabır dıyrm napalım rabbım hayrlısını versndeaaaaah ah isterler tabiii ama bütün zorluğu çeken kadın oluyor o ilaçları alan da
benim eşim ona da kullandı canım daha yeni bitti hatta kutusu ama işe yaramadı bence gerçi yarın sperm tahlili var belki yükselmiştir:)))
sağol canım benim çikolata kistim benim demirbaşım oldu artık ne demezsin!!!!!!!allahtan büyümüyor öylece duruyor...
KIVILCIMV yarın yani bugün sonuç günümüz değil mi hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...şimdiden tebrik ederim seni canım benim...iyi geceler
aynen canım bu zaman kadar gıkım cıkmadı hıc naz bıle yapmadım tedavıler sırasında ama bu ıgnelerın acısı cıkıcak ondan korkuyrm acıkcası bakalım artk sabır dıyrm napalım rabbım hayrlısını versnde
rabbım bu mubarek gunde dıleklerımızı kabul eder ınsallah
rabbim hiç bir şeyi mükafatsız bırakmaz canım.inş seni de ödüllendirecek
iyi geceler inş. bu mübarek günlerin hürmetine RABBİM hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir
amiiiiiin belki duaların kabul vaktidir bu vakit.
inşallah amiiiiin.sen ne durmdasın canım malum kalabalık bir topik takip zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?