2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

KIVILCIMV yarın yani bugün sonuç günümüz değil mi hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...şimdiden tebrik ederim seni canım benim...iyi geceler

aaaaah ah isterler tabiii ama bütün zorluğu çeken kadın oluyor o ilaçları alan da
aynen canım bu zaman kadar gıkım cıkmadı hıc naz bıle yapmadım tedavıler sırasında ama bu ıgnelerın acısı cıkıcak ondan korkuyrm acıkcası bakalım artk sabır dıyrm napalım rabbım hayrlısını versnde

sağol canım benim çikolata kistim benim demirbaşım oldu artık ne demezsin!!!!!!!allahtan büyümüyor öylece duruyor...

oyyyy canım benim ne de güzel ismi var sen de artık kabullenmişin heralde.ismi güzel ama kendi güzel değil sanırım benim bir arkadaşta vardı ameliyat oldu ayına hamile kaldı şimdi 1,5 yaşında kızı var.tabi başka bir problemleri yoktu sanırım

KIVILCIMV yarın yani bugün sonuç günümüz değil mi hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...şimdiden tebrik ederim seni canım benim...iyi geceler

benim sonuç günüm pazar canım daha var.yarın mine1987 isimli arkadaşın vardı inşallah hayırlı haberlerle gelir...

rabbim hiç bir şeyi mükafatsız bırakmaz canım.inş seni de ödüllendirecek

minecim merhaba yarın senin sonuçlanı dört gözle bekleyecez hadi hayırlısı şu mubarek ayda ve gecede güzel haberler verirsin bize

iyi geceler inş. bu mübarek günlerin hürmetine RABBİM hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir

pardon karıştı demek ki neyse ben şimdiden tebrik ettim ne güzel değil mi!!! mine1987 inşallah mutlu haberlerle gelirsin canım benim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın umutlarımıza bir an önce kavuşmak dileğiyle...

tv de aman adanalı şarkısı çalıyor kalkıp oynayasım geldi yav/bir dua ediyorum bir göbek atasım geliyor bu ne yaman birçelişkidir

aslında bu vakitte ömer döngeloğlunun programını seyrederim çok güzel oluyor adam sanki yaşıyormuş gibi anlaıyor

ammmiiiinnn ben her gece ıftara 10dk kala suya ya musavvir ya bari ya halık okuyrum 21kere sonra ıcıcegımız suya uflıuyrm onuda bu forumda okudum orucluyken yapıcakmıssın tabı sımdıde tam zamanı zaten tutuyrz rabbım belkı kabul eder sızde yapın 5dknızı bıle almıyr inşş kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…