canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınız iyi dilekleriniz dualarınız için. buraya kadarmış sonuç negatif. 2-3 ay bekleyip tekrar deneyebileceğimi söylediler. umarım ben son negatif olurum. sizlerin güzel haberleriyle yüzüm güler. dualarım sizlerle. ben yine buralarda olacağım.
arkadaşlar kafama birşey takıldı benim....acaba benim gibi transfer sonrası prengly çatlatma iğnesi vurulan varmı....transfer yapıldığı gün reçeteme baktım iğne yazmış doktor....transfer günü ilki olmaz üzere toplam 3 kere 3 günde bir 3/1 vurduracaksın dediler....
şimdi ben en son pazar günü vuruldum....ve arkasından pazartesi,salı ve çarşamba olmak üzere her sabah deli gibi idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı hepsinde....acaba iğnenin etkisi varmıdır...lütfen yardımcı olun.....
daisycim, inan çok üzgünüm, Allah'ın takdiri demek ki, elden bişe gelmio. Dün kanaman başladığında, iğne yapılsaydı düzelmezmiydi ki?canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınız iyi dilekleriniz dualarınız için. buraya kadarmış sonuç negatif. 2-3 ay bekleyip tekrar deneyebileceğimi söylediler. umarım ben son negatif olurum. sizlerin güzel haberleriyle yüzüm güler. dualarım sizlerle. ben yine buralarda olacağım.
Kaç yumoş olursa olsun rabbim hayırlısını nasip etsin...Selam kızlar. İşlerin yoğunluğundan yazamadım. İnşallah hepimiz bebişlerimizle çıkacağız bu süreçten. Ben bu gün kontrole gittim. Cumartesi yumurtalar toplanacak kısmetse. Çok merak ediyorum kaç yumoş çıkacak diye... :26::26: Her aşaması acabalarla dolu zor bir dönem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
üzülmüyorum artık. sabaha kadar uyumadık eşimle gece çok kötüydüm çok kanamam oldu. test sonucunda olumlu bişey beklemiyordum o kadar kanamadan sonra. ama işte yine de sinirleri boşalıyor insanın. şu an iyiyim merak etmeyin. siz çok dikkat edin kendinize. şimdilik hoşçakalın çıkmam lazım. güzel haberlerinizi beklicem.
canım sen hangi tarihte başlamıştın tedaviye ben 20 ağustosta başladım yumurta toplama günüm belli değil daha..Bu arada Allah yardımcın olsun(Hepimizin)
Kızlar test gunüm yarın ama ben dayanamayip idrar testi yaptım,ikinci çizgi bayağı belli,pozitif yani,inşallah allahım tamamına erdirir,herkese de hayirlisiyla evlatlar nasip eder....
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun. 15 Ağustos'ta başladım. 13. gün yumurtalar toplanmış olacak. Sağlıklı yumurtaların toplanır inş.
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınız iyi dilekleriniz dualarınız için. buraya kadarmış sonuç negatif. 2-3 ay bekleyip tekrar deneyebileceğimi söylediler. umarım ben son negatif olurum. sizlerin güzel haberleriyle yüzüm güler. dualarım sizlerle. ben yine buralarda olacağım.
kuden80 cnm nasılsın? tekrar tebrik ederim seni.. sen de karnın şiş olarak mı başladın hamileliğe?? benim şiş de herkes de var mı die merak ettim..
Kızlar biraz belirtilerinizden bahsetseniz test öncesi bir değişiklik hissettiniz mi neler yaşadınız yaşıyorsunuz?
anladım canım peki hangi ilaçları kaç gün kullandığını da yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?