2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

seni çok merak ettim daisycim...çok üzgünüm inan...ama sakın sen çok üzülme emi ve kendini yıpratma olur mu!hayırlısı olsun...daha bu ilk denemen inşallah 2.denemen son olur ve bebişlerine kavuşursun!...bak ben senin aynı anda birden fazla bebiş sahibi olucağını hissediyorum...yaşınıda sakın aklına takıp kuruntu yapmaaa!herşeyin ilacı zaman biliyosun...bizide burda sensiz bırakma...

bu gece ve yarın gece mübarek geceler...dualarım ve dualarınız inşallah kabul olur...rabbim tez vakitte çok aratmadan evlat sahibi yapar inşallah hepimizi...bu yoldaki herkeze rabbim gayret kuvvet versin...

ccanım evet yaptıranlar var buda kanda degerin yüksek çıkmasına ve idrardada dolasıyla pozitif çıkar gününü bekle canım ve kesinlikle kan testi yaptır

Kızlar test gunüm yarın ama ben dayanamayip idrar testi yaptım,ikinci çizgi bayağı belli,pozitif yani,inşallah allahım tamamına erdirir,herkese de hayirlisiyla evlatlar nasip eder....

daisycim, inan çok üzgünüm, Allah'ın takdiri demek ki, elden bişe gelmio. Dün kanaman başladığında, iğne yapılsaydı düzelmezmiydi ki?
Peki tuttu da , düşük mü yaptın, yoksa tutmadı adet mi gördün? Çift embrio fazla gelmiş olabilir mi? Sebep belirttiler mi canım? Belki çok soru sordum kusura bakma ama insan neden niye diye aklından sürekli geçirio ve sebebini bilmedi mi daha da üzülüo sanki...

Canım biz hep burdayız, yeni tedavinde de seninle olacağız.Allah hepimize sabırlar versin, şu mübarek günlerde hepimizin evlat hasretini dindirsin.

Kaç yumoş olursa olsun rabbim hayırlısını nasip etsin...

İnşallah sen, ben , hepimiz burdan birbirimize güzel haberler verices canım. Sakın bizi burda sensiz bırakma tamam.Hadi çook öperim

canım sen hangi tarihte başlamıştın tedaviye ben 20 ağustosta başladım yumurta toplama günüm belli değil daha..Bu arada Allah yardımcın olsun(Hepimizin)

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun. 15 Ağustos'ta başladım. 13. gün yumurtalar toplanmış olacak. Sağlıklı yumurtaların toplanır inş.

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Bugün

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti GÜN SAYIYORUZ

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği GÜN SAYIYORUZ

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi GÜN SAYIYORUZ

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel GÜN SAYIYORUZ

2 Eylül Cuma :Lareine GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
nedense olacağına çok inandığım arkadaşlarımın hep negatif haberlerini aldım çok ta üzüldüm. allah sabır ve güç versi

bugün buranın pazarı vardı ve bende şimdi pazardan geldim. yeni doğum yapan 3 arkadaşımın bebeklerine çıt çıtlı atlet alırken dayanamadım bir tane daha fazladan atıverdim poşete napim çok güzellerdi oda benim bebişimin olsun dedim.
yani ben şimdiden başladım daha olmayan bebeğime birşeyler almaya, ama iyi oldu bee stres atıyo insan.

inan şu sayfaları okurkennn kalbimmm dayanmadııı.çokkk üzgünümmmm:2:

kuden80 cnm nasılsın? tekrar tebrik ederim seni.. sen de karnın şiş olarak mı başladın hamileliğe?? benim şiş de herkes de var mı die merak ettim..

Kızlar biraz belirtilerinizden bahsetseniz test öncesi bir değişiklik hissettiniz mi neler yaşadınız yaşıyorsunuz?

canım hiç bir belirtim olmadı biraz göğüslerim acıodu onun da progestan iğneden olduğunu düşünüodum hep tutunma kanaması falan hiç olmadı o yüzden hiç pozitif ya da negatif die yorum yapamıodum sadece son 2 gece idrara sıkışmış olarak uyandım akşamları çok sıvı almamama rağmen ki ben gece savaş çıksa uyanmayan biriyim hele tuvalete hiç kalkmazdım ama 1haftadır hep uyanıorum belki bu bir belirtidir bilemiorum...

allahım hayırlısıyla bekleyişlerimiz güzel haberlerle sonuçlansın rabbim...valla gün yaklaştıkca sanki 24 saat 48 saatmiş gibi geliyor...

anladım canım peki hangi ilaçları kaç gün kullandığını da yazar mısın?

İlk 3 gün 300 ml'lik fostimon sonraki 4 Gün boyunca 225 ml'lik Fostimon ve orgalutran sonraki gün 150 ml'lik fostimon ve orgalutran kullandım. Dün 150 ml'lik fostimon, orgalutran ve merinel kullandım. Bu gün sadece orgalutran kullandım. Bu akşam 23:30'da çatlatma iğnesi dedikleri iğneyi kullanacağım. Yarın hiç ilaç kullanmayacağım. Cumartesi sabah da yumurta toplanacak.
Bende PCOS var. Önceki iki aşılama denemesinin birinde hiç yumurta elde edilememişti. İlaçların dozajları o yüzden yüksek olabilir. Sen nerde tedavi oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…