allahım hayırlısıyla bekleyişlerimiz güzel haberlerle sonuçlansın rabbim...valla gün yaklaştıkca sanki 24 saat 48 saatmiş gibi geliyor...
kuden80 cnm nasılsın? tekrar tebrik ederim seni.. sen de karnın şiş olarak mı başladın hamileliğe?? benim şiş de herkes de var mı die merak ettim..
Kızlar test gunüm yarın ama ben dayanamayip idrar testi yaptım,ikinci çizgi bayağı belli,pozitif yani,inşallah allahım tamamına erdirir,herkese de hayirlisiyla evlatlar nasip eder....
canım çok sevindim. allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almak nasıp etsin inşallah...darısı başımıza:92::92::92::92::124::124::124:
Kizlaaar idrar testim pozitif,yarın da kan vercem......inşallah pozitif durumum devam eder
İlk 3 gün 300 ml'lik fostimon sonraki 4 Gün boyunca 225 ml'lik Fostimon ve orgalutran sonraki gün 150 ml'lik fostimon ve orgalutran kullandım. Dün 150 ml'lik fostimon, orgalutran ve merinel kullandım. Bu gün sadece orgalutran kullandım. Bu akşam 23:30'da çatlatma iğnesi dedikleri iğneyi kullanacağım. Yarın hiç ilaç kullanmayacağım. Cumartesi sabah da yumurta toplanacak.
Bende PCOS var. Önceki iki aşılama denemesinin birinde hiç yumurta elde edilememişti. İlaçların dozajları o yüzden yüksek olabilir. Sen nerde tedavi oluyorsun?
Kızlar merhaba birşey sorucam yaa ben lucrini aldım 2.8 ml olandan ama ilacı çok az şişenin dibinde gibi sizinde öylemi yoksa terslik mi var cevabınız için teşekkür ederim
evet cnm o iğne öyle az gibi geliyor ama yettide arttı bile bende çok şaşırmıştım.her gittiğimde hemşireye diyordum bu yetermi yetermi???yeter siz merak etmeyin diyordu.bereketli iğne lucrin
Kızlar merhaba birşey sorucam yaa ben lucrini aldım 2.8 ml olandan ama ilacı çok az şişenin dibinde gibi sizinde öylemi yoksa terslik mi var cevabınız için teşekkür ederim
evet cnm o iğne öyle az gibi geliyor ama yettide arttı bile bende çok şaşırmıştım.her gittiğimde hemşireye diyordum bu yetermi yetermi???yeter siz merak etmeyin diyordu.bereketli iğne lucrin
şişe ağzına kadar dolu değil zaten...yarıdan bile daha düşüktü sanırım..hatta yeter mi dedim doktora kaç defa yeterde artar dedi ölede olucak...
cnm şimdi benim şişenin üzerine baktım benim lucrin 5 ml olandanmış günde 10 çekiyorduk şırıngaya ama benim şişeninde dibinde gibiydi
Benimde 5 ml cnm bende 10 çekmeye başlayacağım hakkımızda hayırlısı
Keşke şişeyide minik yapsalardı insan şaşıırıyorsanki 1 vurmallık varmış gibi :))
Keşke şişeyide minik yapsalardı insan şaşıırıyorsanki 1 vurmallık varmış gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?