2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

allahım hayırlısıyla bekleyişlerimiz güzel haberlerle sonuçlansın rabbim...valla gün yaklaştıkca sanki 24 saat 48 saatmiş gibi geliyor...

Allah sabır versin canım. Biz daha bekleme aşamasına gelemedik ama az çok tahmin edebiliyorum durumunu. İnşallah sonu bebişli olur bu bekleyişin.

kuden80 cnm nasılsın? tekrar tebrik ederim seni.. sen de karnın şiş olarak mı başladın hamileliğe?? benim şiş de herkes de var mı die merak ettim..

merhaba canımmm..sormaaa çokk şişimmm kendimeee inanamıyorumm..göbeğimm vardııı ii ce çıkıyooo.anlamadımmm nıye böleeeeeeeeee

Kızlar test gunüm yarın ama ben dayanamayip idrar testi yaptım,ikinci çizgi bayağı belli,pozitif yani,inşallah allahım tamamına erdirir,herkese de hayirlisiyla evlatlar nasip eder....

canım çok sevindim. allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almak nasıp etsin inşallah...darısı başımıza:92::92::92::92::124::124::124:

hımmm anladım canım..ben ankara anatolia hastanesinde tedavi görüyorum..bizim problemimiz sperm sayısı..İnşallah Allah hepimizi güldürür..ayrıca benim ilk denemem..

Kızlar merhaba birşey sorucam yaa ben lucrini aldım 2.8 ml olandan ama ilacı çok az şişenin dibinde gibi sizinde öylemi yoksa terslik mi var cevabınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kızlar merhaba birşey sorucam yaa ben lucrini aldım 2.8 ml olandan ama ilacı çok az şişenin dibinde gibi sizinde öylemi yoksa terslik mi var cevabınız için teşekkür ederim

evet cnm o iğne öyle az gibi geliyor ama yettide arttı bile bende çok şaşırmıştım.her gittiğimde hemşireye diyordum bu yetermi yetermi???yeter siz merak etmeyin diyordu.bereketli iğne lucrin

evet cnm o iğne öyle az gibi geliyor ama yettide arttı bile bende çok şaşırmıştım.her gittiğimde hemşireye diyordum bu yetermi yetermi???yeter siz merak etmeyin diyordu.bereketli iğne lucrin

Teşekkür ederim cnm eczacı kandırdı mı diye düşündüm :)) neyseki değilmiş

şişe ağzına kadar dolu değil zaten...yarıdan bile daha düşüktü sanırım..hatta yeter mi dedim doktora kaç defa yeterde artar dedi ölede olucak...

cnm şimdi benim şişenin üzerine baktım benim lucrin 5 ml olandanmış günde 10 çekiyorduk şırıngaya ama benim şişeninde dibinde gibiydi

Keşke şişeyide minik yapsalardı insan şaşıırıyor sanki 1 vurmallık varmış gibi :))

belli ölçüde hava mesafesi bırakıyorlar...yoksa şırıngaya her seferinde alamazsın ilacı...hatta biraz kullandıktan sonra içine hava basman lazım şırıngayla sonrada ilacı alıyorsun...

slm kızlar nasılsınız? ben de ikinci defa yarın baslıyorum sürece yeniden.hepimiz hakkında hayırlısı olsun.insallah hersey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…