2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

doktorun 10 ünite demedi mi?...ben hormon iğnesine kadar 10 sonrasında 5 ünite.

dedi ama vuruş şekli için tam yerinemi yapıyorum acaba yanlış bir yermi acaba burası diye sürekli teredütteyim benim ilk denemem çömezim bu konuda. sizlerden öğrenmeye çalışıyorum. siz göbüşünüze bunu nasıl yapıyorsunuz?

hemşire bana göbek deliğinden yana doğru 4 parmak ölçüp öyle yap diye göstermişti

ben ilk iğnemi doktorla yaptım.göbek deliğinden 5 parmak aşağısına kadar ölçü aralığı zaten sen kestirebiliyorsun bi zaman sonra...

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz topiğimize, tedavileriniz hayırlı olsuun inşallah...

Mine1987 , canım dualarımız seninle, rabbim yüzünü güldürsün inşallah, bekliyor olacağız...

cnm malasef olmadı hevesım kursagımda kaldı benım kı olmadı ınsallah bekleyen ısteyen herkesın olur 2 denemem dı cok umutluydum ama sonuc negatıf kendınıze ıyı bakın gorusuz

cnm malasef olmadı hevesım kursagımda kaldı benım kı olmadı ınsallah bekleyen ısteyen herkesın olur 2 denemem dı cok umutluydum ama sonuc negatıf kendınıze ıyı bakın gorusuz

hakkınızda hayırlısı olsun mine allah gayret kuvvet versin...inşallah bi dahaki denemeniz son olurda muradınıza erersiniz...bugünkü ikinci negatif sonuç...((((((((

biraz önce seni sormuştum cnm yaaaaaaaa seni çok iyi anlıyorum allah sabır versinnn.

mine1987 canım çok üzüldüm geçmiş olsun ne diyelim hayırlısı olsun canım....şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? ara mı vereceksin yoksa tekrar mı deneyeceksin?

yok güzelim bittiği yer değil aralıktaki kalan yerin herhangi bi yerine....

teşekkür ederim canım. herşeyi doğru yapmak istiyorum. çok heyecanlıyım ve stersliyim. sürekli ağlama krizlerim var. ilk demem olacak inşallahta son olur. ve erkesinde inşallah son olsun. allah çocuklarımızı kucağımıza almayı bize nasip etsin. allah çok aratmasın inşallah.

yok o kadardan fazla çekmen lazım..içinde hava kabarcıkları oluyor.doktor bana öle demişti.sonra 10 hızasına ayarlıyorsun.

cnm benim eşim yapıyordu ben korkuyordum valla onun için şırnıga detayıyla o uğraşıyordu.birgün eşim evde değildi gonal f vuracaktım onun şırıngasının iğnesi lucrinikinden kalınmış kendim yapayım dedim sorma batırdım geri çıkardım ilaç akmaya başladı gözümü kapatıp bi batırdım ayyy aklıma geldikçe kötü oluyorum.

daha rahat olamay çalış...stres ii değil...hayırlı olsun tedavin...biz burda hergün dertleşiyoruz..sende katılabilirsin...insan rahatlıyor..hem aklına takılan şeylerde soruyorsun ii oluyor...pozitif çıkınca seviniyoruz...negatife üzülüyoruz..burda yanlız olmadığımızı biliyoruz...sende bilgilerini yaz listemiz var eklesin maybecim....yaş,infertilite sebebi,hangi merkez,kaçıncı deneme,kaç yıllık evlilik...

galiba bizim topikteki herkes kocişlerini uyuttuktan sonra geliyo. saat 23.00 dan sonra burası bir hareketleniyor bir bereketleniyor ne dersiniz yanlışmı düşünüyorum.

mine1987 canım çok üzüldüm geçmiş olsun ne diyelim hayırlısı olsun canım....şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? ara mı vereceksin yoksa tekrar mı deneyeceksin?

cnm 3 denıcem kısmet olursa ama bı 4 ay sonra dusunuyorum sagolun arkadaslar destegınız ıcın bıraz toparlanmam lazım bırzda zayıflasam ıyı olur 55 kılıoydum bu surecte 60 oldum gobeyıgım hormon ılaclardan cok sıstı ama yınede sızı takıp eder okurum genelde aksamları gırıyorum net

slm kızlar nasılsınız? ben de ikinci defa yarın baslıyorum sürece yeniden.hepimiz hakkında hayırlısı olsun.insallah hersey yolunda gider...

slm canım hayırlı olsun tedavin. son olur inşallah.

kadir gecenizde mübarek olsun .allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin.

seninde mübarek olsun canım şu mübarek gecede allahım herkezin dileklerini kabul eder inşallah... burda olan olmayan bebek sahibi olmak isteyen herkezin duaları kabul olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…