bende 4 gündür bu iğneyi yapıyorum 10 ünite çekiyorum. ama yaparken hep tereddüte düşürüyorum doğrumu yapıyorum acaba diye siz nasıl yapıyorsunuz?
şırıngada 10 çizgisine kadar çekip göbekten yapıyordum.doğru yapıyorsundurbende 4 gündür bu iğneyi yapıyorum 10 ünite çekiyorum. ama yaparken hep tereddüte düşürüyorum doğrumu yapıyorum acaba diye siz nasıl yapıyorsunuz?
slm kızlar nasılsınız? ben de ikinci defa yarın baslıyorum sürece yeniden.hepimiz hakkında hayırlısı olsun.insallah hersey yolunda gider...
slm kızlar nasılsınız? ben de ikinci defa yarın baslıyorum sürece yeniden.hepimiz hakkında hayırlısı olsun.insallah hersey yolunda gider...
doktorun 10 ünite demedi mi?...ben hormon iğnesine kadar 10 sonrasında 5 ünite.
şırıngada 10 çizgisine kadar çekip göbekten yapıyordum.doğru yapıyorsundur
dedi ama vuruş şekli için tam yerinemi yapıyorum acaba yanlış bir yermi acaba burası diye sürekli teredütteyim benim ilk denemem çömezim bu konuda. sizlerden öğrenmeye çalışıyorum. siz göbüşünüze bunu nasıl yapıyorsunuz?
dedi ama vuruş şekli için tam yerinemi yapıyorum acaba yanlış bir yermi acaba burası diye sürekli teredütteyim benim ilk denemem çömezim bu konuda. sizlerden öğrenmeye çalışıyorum. siz göbüşünüze bunu nasıl yapıyorsunuz?
Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz topiğimize, tedavileriniz hayırlı olsuun inşallah...
Mine1987 , canım dualarımız seninle, rabbim yüzünü güldürsün inşallah, bekliyor olacağız...
ben ilk iğnemi doktorla yaptım.göbek deliğinden 5 parmak aşağısına kadar ölçü aralığı zaten sen kestirebiliyorsun bi zaman sonra...
cnm malasef olmadı hevesım kursagımda kaldı benım kı olmadı ınsallah bekleyen ısteyen herkesın olur 2 denemem dı cok umutluydum ama sonuc negatıf kendınıze ıyı bakın gorusuz
cnm malasef olmadı hevesım kursagımda kaldı benım kı olmadı ınsallah bekleyen ısteyen herkesın olur 2 denemem dı cok umutluydum ama sonuc negatıf kendınıze ıyı bakın gorusuz
o beş parmağın bittiği yeremi yoksa o 5 parmağın içinde herhangi bir yeremi?
yok güzelim bittiği yer değil aralıktaki kalan yerin herhangi bi yerine....
yok o kadardan fazla çekmen lazım..içinde hava kabarcıkları oluyor.doktor bana öle demişti.sonra 10 hızasına ayarlıyorsun.
teşekkür ederim canım. herşeyi doğru yapmak istiyorum. çok heyecanlıyım ve stersliyim. sürekli ağlama krizlerim var. ilk demem olacak inşallahta son olur. ve erkesinde inşallah son olsun. allah çocuklarımızı kucağımıza almayı bize nasip etsin. allah çok aratmasın inşallah.
mine1987 canım çok üzüldüm geçmiş olsun ne diyelim hayırlısı olsun canım....şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? ara mı vereceksin yoksa tekrar mı deneyeceksin?
kadir gecenizde mübarek olsun .allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?