2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

yaşım 31.
ağır erkek infinetisi yani çok az sperm var.
3 yıllık evliyim.
ilk denmem.
Bakırköyde özel bir muaynaneye gidiyorum tavsiye üzerine Prof. Dr. Cemil Akgül

evet takip ediyorum sizi hemde çok merakla olumlura çok seviniyorum sanki benim olmuş gibi. olumsuzlarda beni çok üzüyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.

tupbaby hayırlı olsun tedavi sürecin...senin bilgilerin yok bizim listede...neden?sende yolla ekleyelim...

Son düzenleme:

nasıl yani...gonal f hormon iğnesi kalçadan değil mi hilkacım????göbekten mi oluyor????ben menopur kullanıyorum kalçadan..lucrin göbekten...

aahhhhh o ağlama krizleri çok değil daha bir saat önce bende bi krizimi daha geride bıraktım ama yapıcak bişey yok güle ağlaya geçiricez bu günleride.

benim hala umudum var, çok değil yakın bi zaman sonra inanıyorumki hepimiz sevinç göz yaşları dökeceğiz burda

zor çok zor herkez diyor yapma böyle. evet bencede yapmim böyle ama aklım diyor bunu içim sürekli ağlamak istiyor

nasıl yani...gonal f hormon iğnesi kalçadan değil mi hilkacım????göbekten mi oluyor????ben menopur kullanıyorum kalçadan..lucrin göbekten...

ilk 2 tedavimde kalçadan oluyordum hemde poliklinikte vurdurmuştum ama son tedavimde evet göbekten yapabilirsiniz koldan kalçadan farketmez dediler biz göbekten yaptık cnm

ilk 2 tedavimde kalçadan oluyordum hemde poliklinikte vurdurmuştum ama son tedavimde evet göbekten yapabilirsiniz koldan kalçadan farketmez dediler biz göbekten yaptık cnm

anamm kocaman iğnesi var nasıl yaptın hakkaten göbekten...benim kalçalarım nasıl açıyor..iki tarafta haşat oldu...10 gündür vuruluyorum bitiim yani...lucrinin iğneleride iyiki bitmiş insülin iğnesi daha ince biraz daha kısa onla daha rahat oldu.göbek önemli değil zaten çok acımıyorda.

zor çok zor herkez diyor yapma böyle. evet bencede yapmim böyle ama aklım diyor bunu içim sürekli ağlamak istiyor

cnm ama erken başlamışsın ağlamaya hormon iğneleride insanı duygusallaştırıyo daha o zaman ağlayacaksın şimdiden bitirme göz yaşlarını.hiç kolay işler değil ancak yaşayan bizler birbirimiz anlayabiliyoruz.tatlım inşallah tedavinin sonunda sevinç gözyaşı dökersin.....allah yardımcımız olsun hepimizin

ben o kadar guvenımı kaybettım kı hastanelere karsı her seyden suphelenıyorum sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yer mısalı

morfolojıde sorun varsa malesef canım hıc bır ılac fayda etmıyor

ben o kadar guvenımı kaybettım kı hastanelere karsı her seyden suphelenıyorum sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yer mısalı

dogru söylüyosun aslında cnm .ben 2. denememde tutmayınca drun ofisinden çıkmadım neden tutmadı diye.adam açtı bilğisayarını açıklama yapıyor.çok ümitliydik filan diye tabi canı yanan benim.bu genetik tahlilleri filan da ben istedim yoksa hala bişey yapılmıcaktı.artık kendimizimi kollucaz yoksa drumu takip edicez bende bilmiyorum.sürekli ya bireyi atlarlarsa diye panik halinde oluyorum bende.

selam canlar.... baya ilerlemiş sayfalar okuyamadım hepsini... hepiniz iyisinizdir inş.....

bnm dr konrolüm vardı ve ben transfri ertelmyi düşünüyordum ( biraz dietspor yapıp zayıflamamın daha ii olacağını düşündüğüm için)

gittim dr dedim erteleyelim hayır dedi hiç gerek yok yapıcaz... bişi diyemedik.. yani ertlenmiyo devam...
yanlız trsnferim zor olduğu için dr ön deneme yapmak istedi(trnsfer öncesi katatr ile girip nerde takıldığını anlamak içi öncekini başka dr yapmştı)
denedi olmadı idraraskş dedi skştm denedi ve ince birdmr çubukla yolu açtığını söledi (ve beni birtaz bağırttı ) sonra daha rahat oldu katatrn grmesi... regl olduğumda estrofemle başlycam sorada jel kullancam bu sefer iğne yok.. hadi bakalım hayırlısı..

şu mübarek günlerde dualarım sizinle.. rabbim tüm isteyenlerin yüzüne gülsün bol bebekli bir yıl olur inş....

selam gececi bayanlar nasılsınız bakalım ben bugün hiç giremedim ve geriye dönüp okumayada üşendim açıkçasıııı:)

3 gündür her gün doktorum beni yanına çağırıyor muayene oluyorum cumartesi çatlatma vurulacak büyük ihtimalle pazartesi de yumoş toplama 30u geçtik malesef 10 tanesi filan işe yaramaz ama ohss olma die toplıcaz hepsini dedi. 16.5 olmuş en büyüğü bakalımyarın kaç olacakkk

kızlar ANTALYALILAR MI varrrrr?

geçmiş olsun canım hayırlısı buymuş çok üzülme

inşallah bir sonraki deneme son olur bebeğini alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…