biraz önce seni sormuştum cnm yaaaaaaaa seni çok iyi anlıyorum allah sabır versinnn.
daha rahat olamay çalış...stres ii değil...hayırlı olsun tedavin...biz burda hergün dertleşiyoruz..sende katılabilirsin...insan rahatlıyor..hem aklına takılan şeylerde soruyorsun ii oluyor...pozitif çıkınca seviniyoruz...negatife üzülüyoruz..burda yanlız olmadığımızı biliyoruz...sende bilgilerini yaz listemiz var eklesin maybecim....yaş,infertilite sebebi,hangi merkez,kaçıncı deneme,kaç yıllık evlilik...
cnm malasef olmadı hevesım kursagımda kaldı benım kı olmadı ınsallah bekleyen ısteyen herkesın olur 2 denemem dı cok umutluydum ama sonuc negatıf kendınıze ıyı bakın gorusuz
cnm benim eşim yapıyordu ben korkuyordum valla onun için şırnıga detayıyla o uğraşıyordu.birgün eşim evde değildi gonal f vuracaktım onun şırıngasının iğnesi lucrinikinden kalınmış kendim yapayım dedim sorma batırdım geri çıkardım ilaç akmaya başladı gözümü kapatıp bi batırdım ayyy aklıma geldikçe kötü oluyorum.
aahhhhh o ağlama krizleri çok değil daha bir saat önce bende bi krizimi daha geride bıraktım ama yapıcak bişey yok güle ağlaya geçiricez bu günleride.
benim hala umudum var, çok değil yakın bi zaman sonra inanıyorumki hepimiz sevinç göz yaşları dökeceğiz burda
nasıl yani...gonal f hormon iğnesi kalçadan değil mi hilkacım????göbekten mi oluyor????ben menopur kullanıyorum kalçadan..lucrin göbekten...
ilk 2 tedavimde kalçadan oluyordum hemde poliklinikte vurdurmuştum ama son tedavimde evet göbekten yapabilirsiniz koldan kalçadan farketmez dediler biz göbekten yaptık cnm
zor çok zor herkez diyor yapma böyle. evet bencede yapmim böyle ama aklım diyor bunu içim sürekli ağlamak istiyor
kıvılcım naber?nasıl gidiyor?antalyanın neresindesin merkezde mi???
sagol cnm amin.allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cnm.
cnm eşime 4 kere sperm testi yapıldı 3 tanesi kuruger degilmiş ii çıkmış 1 tanesi kuruger oda ii çıkmış .bursa acıbademde tedavi görüyorum cnm lab. çok ii bir hastane
embriyolaglarıda çok ii onun için bir problem olacagını sanmıyoruz.en son tüp bebek denememizde 45 milyon çıktı dr eşinin spermleri normal yolla hamile kalmak için yeterli dedi.herşey kısmet tabiyki olmayınca olmuyor .
Ben de morfolojiden dolayı tüp yaptırıyorum.Bende bir problem yok.Eşimin ilk testleri 25 milyon ve 0 morfoloji idi,şimdi tüp yaptırdım ve tüp bebek için verilen sperm 100 milyon ama morfoloji yüzde 1.Biz proxeed plus almıştık,çok faydasını gördük ama en az 2-3 ayda fayda ediyor.Tabi morfoloji değişmiyor.0 dı 1 oldu çok da bir fark yok.Doktorum bu değerlerle aşılama yapalım istersen dedi ama ben istemedim şansı düşük olduğu için.
selam..hayırlı uğurlu olsun tedavi sürecin...nerdesin?
slm bol şanslar tedavinizde.ankaradanmışsınız hangi merkezde tedavi göreceksiniz ???
ben o kadar guvenımı kaybettım kı hastanelere karsı her seyden suphelenıyorum sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yer mısalı
cnm 3 denıcem kısmet olursa ama bı 4 ay sonra dusunuyorum sagolun arkadaslar destegınız ıcın bıraz toparlanmam lazım bırzda zayıflasam ıyı olur 55 kılıoydum bu surecte 60 oldum gobeyıgım hormon ılaclardan cok sıstı ama yınede sızı takıp eder okurum genelde aksamları gırıyorum net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?