dogru söylüyosun aslında cnm .ben 2. denememde tutmayınca drun ofisinden çıkmadım neden tutmadı diye.adam açtı bilğisayarını açıklama yapıyor.çok ümitliydik filan diye tabi canı yanan benim.bu genetik tahlilleri filan da ben istedim yoksa hala bişey yapılmıcaktı.artık kendimizimi kollucaz yoksa drumu takip edicez bende bilmiyorum.sürekli ya bireyi atlarlarsa diye panik halinde oluyorum bende.
arkadaşlar günaydın...hayırlı sabahlar....
kadir geceniz mubarek olsun...bu mubarek gün hayırlara vesile olur inşallah....
bizler gibi kuçağı boş bekleyen nice anne baba adaylarının tez zamanda evlat
hasreti diner inşallah...rabbim hayırlısını nasip etsin....
ruhum daralıyor arkadaşlar....dün gece hiç uyumadım doğru düzgün...gün yaklaştıkca beni sıkıntılar basıyor....
ruhum daralıyor arkadaşlar....dün gece hiç uyumadım doğru düzgün...gün yaklaştıkca beni sıkıntılar basıyor....
seni çok merak ettim daisycim...çok üzgünüm inan...ama sakın sen çok üzülme emi ve kendini yıpratma olur mu!hayırlısı olsun...daha bu ilk denemen inşallah 2.denemen son olur ve bebişlerine kavuşursun!...bak ben senin aynı anda birden fazla bebiş sahibi olucağını hissediyorum...yaşınıda sakın aklına takıp kuruntu yapmaaa!herşeyin ilacı zaman biliyosun...bizide burda sensiz bırakma...
bu gece ve yarın gece mübarek geceler...dualarım ve dualarınız inşallah kabul olur...rabbim tez vakitte çok aratmadan evlat sahibi yapar inşallah hepimizi...bu yoldaki herkeze rabbim gayret kuvvet versin...
daisycim, inan çok üzgünüm, Allah'ın takdiri demek ki, elden bişe gelmio. Dün kanaman başladığında, iğne yapılsaydı düzelmezmiydi ki?
Peki tuttu da , düşük mü yaptın, yoksa tutmadı adet mi gördün? Çift embrio fazla gelmiş olabilir mi? Sebep belirttiler mi canım? Belki çok soru sordum kusura bakma ama insan neden niye diye aklından sürekli geçirio ve sebebini bilmedi mi daha da üzülüo sanki...
Canım biz hep burdayız, yeni tedavinde de seninle olacağız.Allah hepimize sabırlar versin, şu mübarek günlerde hepimizin evlat hasretini dindirsin.
İnşallah sen, ben , hepimiz burdan birbirimize güzel haberler verices canım. Sakın bizi burda sensiz bırakma tamam.Hadi çook öperim
ufffffffffffffffffffffffff al bendende okadar zaman geçmiyor.
canım senin ne zaman test günün....valla aslında ben bir ara bugün gidip yaptırmayı düşünüyordum...sonra vazgeçtim...gögüslerim falan şişti sanki acıyor....allahım hayırlısını nasip et....
canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim emeklerini boş çıkarmasın.canım sen hangi tarihte başlamıştın tedaviye ben 20 ağustosta başladım yumurta toplama günüm belli değil daha..Bu arada Allah yardımcın olsun(Hepimizin)
bugün buranın pazarı vardı ve bende şimdi pazardan geldim. yeni doğum yapan 3 arkadaşımın bebeklerine çıt çıtlı atlet alırken dayanamadım bir tane daha fazladan atıverdim poşete napim çok güzellerdi oda benim bebişimin olsun dedim.
yani ben şimdiden başladım daha olmayan bebeğime birşeyler almaya, ama iyi oldu bee stres atıyo insan.
hımmm anladım canım..ben ankara anatolia hastanesinde tedavi görüyorum..bizim problemimiz sperm sayısı..İnşallah Allah hepimizi güldürür..ayrıca benim ilk denemem..
canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. Bilgilerini paylaşırsan listemize ekliyelim...slm kızlar nasılsınız? ben de ikinci defa yarın baslıyorum sürece yeniden.hepimiz hakkında hayırlısı olsun.insallah hersey yolunda gider...
cnm malasef olmadı hevesım kursagımda kaldı benım kı olmadı ınsallah bekleyen ısteyen herkesın olur 2 denemem dı cok umutluydum ama sonuc negatıf kendınıze ıyı bakın gorusuz
cnm 3 denıcem kısmet olursa ama bı 4 ay sonra dusunuyorum sagolun arkadaslar destegınız ıcın bıraz toparlanmam lazım bırzda zayıflasam ıyı olur 55 kılıoydum bu surecte 60 oldum gobeyıgım hormon ılaclardan cok sıstı ama yınede sızı takıp eder okurum genelde aksamları gırıyorum net
yaşım 31.
ağır erkek infinetisi yani çok az sperm var.
3 yıllık evliyim.
ilk denmem.
Bakırköyde özel bir muaynaneye gidiyorum tavsiye üzerine Prof. Dr. Cemil Akgül
evet takip ediyorum sizi hemde çok merakla olumlura çok seviniyorum sanki benim olmuş gibi. olumsuzlarda beni çok üzüyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.
tupbaby hayırlı olsun tedavi sürecin...senin bilgilerin yok bizim listede...neden?sende yolla ekleyelim...
çok sagolun kızlar.Ankarada.Ankara tıpta olcak insallah ilkide orda olmustu gerçi
dogru söylüyosun aslında cnm .ben 2. denememde tutmayınca drun ofisinden çıkmadım neden tutmadı diye.adam açtı bilğisayarını açıklama yapıyor.çok ümitliydik filan diye tabi canı yanan benim.bu genetik tahlilleri filan da ben istedim yoksa hala bişey yapılmıcaktı.artık kendimizimi kollucaz yoksa drumu takip edicez bende bilmiyorum.sürekli ya bireyi atlarlarsa diye panik halinde oluyorum bende.
maybe canım test sonucumda negatif çıktı hamilelik hiç olmamış düşük falan değildi, normal adet oluyorsun dedi dr. ama hayatımda böyle bir kanama yaşamadım adet gibi değil dün işe gelemedim mesela ped yetiştiremedim. bütün gece de aynı şekilde. normal adetim 3 gün sürer benim ilk ve son gün tek ped kullanırım. ama bunda ne mümkün acayip bişey yani. bugün korka korka geldim işe. yedek kıyafet bile aldım:))
merak etme canım bebek olana kadar devam. Burda zaten benden kurtuluşunuz yok. bensiz sevinmeler halay çekmeler falan olur mu hiç peşinizi bırakmam:)) bende öptüm canım.
nasıl yani...gonal f hormon iğnesi kalçadan değil mi hilkacım????göbekten mi oluyor????ben menopur kullanıyorum kalçadan..lucrin göbekten...
canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim emeklerini boş çıkarmasın.
Canım bilgilerini listemize ekliyorum ancak kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin paylaşırmısın?
amin canım tşk ederim. ben 1 senelik evliyim 24 yaşındayım problemimiz erkek infertilitesi..hayırlısı olur inşallah az önce muayeneden geldim pazar günü çatlatma iğnesi olacakmışım..heyecanlandım:)
kıvılcım naber?nasıl gidiyor?antalyanın neresindesin merkezde mi???
evet kıvılcım neresindensin??ben antalyayı çok seviyorum yaa ama çok sıcak oluyor hemen hemen her yaz geliriz geçen sene gidemedik bu senede tedaviye denk geldi
selam gececi bayanlar nasılsınız bakalım ben bugün hiç giremedim ve geriye dönüp okumayada üşendim açıkçasıııı:)
3 gündür her gün doktorum beni yanına çağırıyor muayene oluyorum cumartesi çatlatma vurulacak büyük ihtimalle pazartesi de yumoş toplama 30u geçtik malesef 10 tanesi filan işe yaramaz ama ohss olma die toplıcaz hepsini dedi. 16.5 olmuş en büyüğü bakalımyarın kaç olacakkk
kızlar ANTALYALILAR MI varrrrr?
kıslar selam ..
bende dondurulmuşlarla devam edicem belki hatırlarsınız .. bişey sormak istiyorum ...lucrın kullanmayan varmı aranızda ...ben ilk tedavimde lucrın kullanmadım..adetimin 2 gunu yumurta buyıtme ıgnesı , daha sonra yumurtalara çatlamsın dıye bı ıgne .en son çatlama ığnesi kullandım daha sonra transfer ( ilaç isimlerini hatırlamıyorum ) ...ilk denemede tuttu ama 13 haftalıkken duşuk yaptım ... daha sonra başka bi dr gıttım oda bana lucrın kullandınmı dedi bende yok dedim ondan dolayıda duşuk yapmış olabilirsin kesin kullanmam gerek dıye bişey soledi.(hormonlar falan alakalı olabilir dedi )
yanı çok araştırdım ..ama sizlerinde yardımına ihityacım var artık bu konuda uzman olduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?