2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bu doktorlar bızı hasta ettı takıntı halıne geldı bıseylerı arastırmak bende cok fenayım kafama bısey takılmaya gorsun bulana kadar arastırırrım

arkadaşlar günaydın...hayırlı sabahlar....
kadir geceniz mubarek olsun...bu mubarek gün hayırlara vesile olur inşallah....
bizler gibi kuçağı boş bekleyen nice anne baba adaylarının tez zamanda evlat
hasreti diner inşallah...rabbim hayırlısını nasip etsin....

ruhum daralıyor arkadaşlar....dün gece hiç uyumadım doğru düzgün...gün yaklaştıkca beni sıkıntılar basıyor....

Günaydın canım,

Allah dualarımızı kabul etsin, dün akşam bende hepimiz için çok dua ettim.

minecim seni merak ettim ama senin de negatifmiş. çok üzüldüm. inşallah bi dahaki sefere. ben inanıyorum hepimiz bi şekilde çocuk sahibi olacaz. lütfen birbirimizden kopmayalım olur mu?

merak etme canım iyiyim ben. toparlandım şükür. zaten yaştan dolayı bi umutsuzluğum vardı. azıcık hazırlıklıydım sonuca. ama inancım var, olacak inşallah canım. hepimizin olacak. belki bazılarımız daha fazla uğraşacağız ama olacak. 2 ay sonra yine denicem. merak etme ben hep burda takipte olacağım. sırayla herkesin sonucu geliyor, kendi sonucummuş gibi merakla heyecanla takip ediyorum.

maybe canım test sonucumda negatif çıktı hamilelik hiç olmamış düşük falan değildi, normal adet oluyorsun dedi dr. ama hayatımda böyle bir kanama yaşamadım adet gibi değil dün işe gelemedim mesela ped yetiştiremedim. bütün gece de aynı şekilde. normal adetim 3 gün sürer benim ilk ve son gün tek ped kullanırım. ama bunda ne mümkün acayip bişey yani. bugün korka korka geldim işe. yedek kıyafet bile aldım:))

merak etme canım bebek olana kadar devam. Burda zaten benden kurtuluşunuz yok. bensiz sevinmeler halay çekmeler falan olur mu hiç peşinizi bırakmam:)) bende öptüm canım.

ufffffffffffffffffffffffff al bendende okadar zaman geçmiyor.

canım senin ne zaman test günün....valla aslında ben bir ara bugün gidip yaptırmayı düşünüyordum...sonra vazgeçtim...gögüslerim falan şişti sanki acıyor....allahım hayırlısını nasip et....

1 eylül benimde içim içimi yiyor ama bide test gününe kadar bir umut diyorum ne bileyim işin kötüsü bende hiç belirti yok sadece 1 bardak su içsem hemen tuvalete gidiyorum oda heralde daha şişim geçmedi yumurtalıklar mesaneye baskı yapıyor heralde hakkımızda hayırlısı inşallah Allahım hayırlısını nasip etsin korktuğumuza uğratmasın

canım sen hangi tarihte başlamıştın tedaviye ben 20 ağustosta başladım yumurta toplama günüm belli değil daha..Bu arada Allah yardımcın olsun(Hepimizin)
canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim emeklerini boş çıkarmasın.

Aşkolsun teyzesii , hani bizim olmayan bebişlere çıtpıtlı atlet , olmadı bak şimdi

Benim kayınvalidem de, ne varsa hazırladı olmayan torununa

hımmm anladım canım..ben ankara anatolia hastanesinde tedavi görüyorum..bizim problemimiz sperm sayısı..İnşallah Allah hepimizi güldürür..ayrıca benim ilk denemem..

Canım bilgilerini listemize ekliyorum ancak kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin paylaşırmısın?

slm kızlar nasılsınız? ben de ikinci defa yarın baslıyorum sürece yeniden.hepimiz hakkında hayırlısı olsun.insallah hersey yolunda gider...
canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. Bilgilerini paylaşırsan listemize ekliyelim...

cnm malasef olmadı hevesım kursagımda kaldı benım kı olmadı ınsallah bekleyen ısteyen herkesın olur 2 denemem dı cok umutluydum ama sonuc negatıf kendınıze ıyı bakın gorusuz

Tatlım , ne diyeceğimi bilemiyorum, dünden beri çok üzgünüm, Allah sabırlar versin. Hepimize!

Biz hep burdayız Allah'ın izniyle canım, hep birbirimize duacıyız. Ölmedikten sonra herşey bitmiş demek değildir. Şükür ve Dua etmemiz lazım sadece...

Canım tedavin hayırlı olsun, ilk ve son denemen olsun inş. Listemize 41. sıradan giriş yaptın canım , tebriklerr

tupbaby hayırlı olsun tedavi sürecin...senin bilgilerin yok bizim listede...neden?sende yolla ekleyelim...

slm hby cim, tupbaby arkadaşımız, çok önceki bir mesajında, tedaviye ara verip normal yolla olsun diyenler topiğine katıldığını ve bizi sadece takip ettiğini yazmıştı, ben o yüzden sormadım kendisine bilgilerini. Ama bence de yollasın artık bilgilerini, olmaz ööle topiğimize kayıtsız girip çıkmalar dimi

çok sagolun kızlar.Ankarada.Ankara tıpta olcak insallah ilkide orda olmustu gerçi

Canım hayırlı olsun tedavin, Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün inşallah. Bilgilerini paylaşırsan listemize ekliim...

Allah o doktorlara merhamet versin, eğer maddi kazançlar uğruna bizleri oyalıyorlarsa, sanırım öbür dünyada cennet yüzü göremezler.
Canım yeni tedaviye başladın mı, ya da başlayacak mısın? Dilersen listemize ekliyelim...

ruhum daralıyor arkadaşlar....dün gece hiç uyumadım doğru düzgün...gün yaklaştıkca beni sıkıntılar basıyor....

Canım benim bol bol ibadet et,şükret, dua et, belki olmayana "OLL" der yüce mevlam şu mübarek günlerin hürmetine...

Canım kanaman çok olduysa, yine de bir kaç gün tutunmuşlar sana, hatta kanaman başlayana kadar... Çünkü normal adetin az olurmuş, düşük yapanların kanaması çok olur değil mi? Bi sonraki tedavinde bence tek embrio koydur ve düşük olmasını engelleyecek tedbirler almasını iste doktorundan... Gerçi yönlendirmek gibi olmasını istemem ama içime öyle doğdu canım, sanki ööle yapsan tutar gibi geldi canım, yine de herşey nasip tabiki... öptüm

kıslar selam ..
bende dondurulmuşlarla devam edicem belki hatırlarsınız .. bişey sormak istiyorum ...lucrın kullanmayan varmı aranızda ...ben ilk tedavimde lucrın kullanmadım..adetimin 2 gunu yumurta buyıtme ıgnesı , daha sonra yumurtalara çatlamsın dıye bı ıgne .en son çatlama ığnesi kullandım daha sonra transfer ( ilaç isimlerini hatırlamıyorum ) ...ilk denemede tuttu ama 13 haftalıkken duşuk yaptım ... daha sonra başka bi dr gıttım oda bana lucrın kullandınmı dedi bende yok dedim ondan dolayıda duşuk yapmış olabilirsin kesin kullanmam gerek dıye bişey soledi.(hormonlar falan alakalı olabilir dedi )

yanı çok araştırdım ..ama sizlerinde yardımına ihityacım var artık bu konuda uzman olduk..

kıvılcım naber?nasıl gidiyor?antalyanın neresindesin merkezde mi???

iyilik canım nasıl olsun işte idrar testi yapmamak için kendimi zorluyorum:))) antalya merkezdeyim...

evet kıvılcım neresindensin??ben antalyayı çok seviyorum yaa ama çok sıcak oluyor hemen hemen her yaz geliriz geçen sene gidemedik bu senede tedaviye denk geldi

merkezdeyim canım antalyayı bende seviyorum ama yazından nefret ediyorum işte çok sıcak olduğundan dolayı.

evet canım ben antalyada oturuyorum... sendemi antalyadasın yoksa?

bende kullanmadım canım lucrin burda duydum ne iğnesi oldugunuda bilmiyorum...

Günaydın herkeseeee
Bu mübarek günde allahım hepimizin dualarını kul etsin inşallah, herkesin kadir gecesi şimdiden mübarek olsun, kucaklarımız bebişlerle dolsun :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…