Günaydın herkeseeee
Bu mübarek günde allahım hepimizin dualarını kul etsin inşallah, herkesin kadir gecesi şimdiden mübarek olsun, kucaklarımız bebişlerle dolsun :)))))
kıslar selam ..
bende dondurulmuşlarla devam edicem belki hatırlarsınız .. bişey sormak istiyorum ...lucrın kullanmayan varmı aranızda ...ben ilk tedavimde lucrın kullanmadım..adetimin 2 gunu yumurta buyıtme ıgnesı , daha sonra yumurtalara çatlamsın dıye bı ıgne .en son çatlama ığnesi kullandım daha sonra transfer ( ilaç isimlerini hatırlamıyorum ) ...ilk denemede tuttu ama 13 haftalıkken duşuk yaptım ... daha sonra başka bi dr gıttım oda bana lucrın kullandınmı dedi bende yok dedim ondan dolayıda duşuk yapmış olabilirsin kesin kullanmam gerek dıye bişey soledi.(hormonlar falan alakalı olabilir dedi )
yanı çok araştırdım ..ama sizlerinde yardımına ihityacım var artık bu konuda uzman olduk..
Melikecim ben de ilk denememde lucrin kullanmıştım.Lucrin uzun protokolde kullanılıyor bildiğim kadarıyla, özellikle ilk deneyenlere yumurtalarının nasıl cevap vereceğini net bilemedikleri durumlarda yumurtaların aşırı cevabını kontrol altında tutmak için kullanılıyor diye biliyorum. Ama düşükle nasıl bir bağlantı kurdu doktor onu anlayamadım. Genelde progesteron ve östrojen takviyesi düşük engellemek için kullanılır. Ama senin hormonlarınla ilgili farklı bir durum varsa onu bilemiyorum tabiii
ruhum daralıyor arkadaşlar....dün gece hiç uyumadım doğru düzgün...gün yaklaştıkca beni sıkıntılar basıyor....
Bir sorum var kızlarrr....
Yarın yumurtalarım toplanacak. Ama dün akşamdan bu yana özellikle sol tarafımda çok ciddi gaz sancısı - Kesinlikle gazdan falan değil - gibi ağrılarım var. Sağ yumurtalığımda yumurta yok doğru düzgün. Ağırlıklı beklenti sol tarafta. Acaba yumurtalar mı ağrıtıyor? Sizde de oldu mu böyle???
saol canım cevabın için benim çok şukur cıddı bı sorun yok eşiminde benim tuplerım tıkalı dr. um lapororskopı yapalım dedi... lap ve hıst yapıldı .... sonra ilk adetımde tup bebeğe başladık . ...adet 2. gunu başladım. ...sonuç işte anlattığım gıbı...geçen gun başka dr gıttım .. ısrarala bana lucrın kullanmadınmı gıbı abuk bı soru sordu yok dedim.. tedavımı anlattım .. sen çok hızlı gıtmışsın ..falan gıbı bişeyler dedi.. kafam karıştı..
ciroczum yumurtalar büyüdüğü için bu baskıyı yapması normal . bendede bu baskı var az yumurta olduğu halde. merak etme. çatlatma iğneni vurdun mu? kaçta toplanacak senin kiler?
Cevap için sağol canım. Dün akşam 23:30'da vuruldum. Yarın 10:30'da toplayacaklar. Senin ne zaman?
arka arkayayız canım . benimde 11;00 de , ben seni gördüm galiba :))) hayırlısı olsun. yumoşların hepsi bebiş olsun inşallahh. Bu mubarek günde, allah dualarımızı kabul eylesin...
Amin canım seninde inşallah. Az önce merkezden aradılar. Şunları yapın, bunları yapmayın falan diye son uyarıları yaptılar. Dün yanımızdaki senmiydin acep :)) Hakkımızda hayırlısı valla çok heyecanlandım. Şu genel anestezi meselesi canımı çok sıkıyor. Lokal falan olsa daha iyi hissedeceğim kendimi :26::26:
canım o kiloyu çok rahat atarsın ben de 6 kg kadar aldım ama sanırım şişkinlikmiş eski halime dönmem bir hafta kadar sürdü.cnm 3 denıcem kısmet olursa ama bı 4 ay sonra dusunuyorum sagolun arkadaslar destegınız ıcın bıraz toparlanmam lazım bırzda zayıflasam ıyı olur 55 kılıoydum bu surecte 60 oldum gobeyıgım hormon ılaclardan cok sıstı ama yınede sızı takıp eder okurum genelde aksamları gırıyorum net
slm canım hayırlı olsun tedavin. son olur inşallah.
sagol canım heppimizin insallah.Allah bu mübarek gün ve gecede dualarımızı kabul eder insallah.
QUOTE]
ben tam 11 gün boyunca adet oldum.test günüm bile gelmeden başlamıştı.sonra da 46 gün gelmedi ikinci adet.daha yeni düzene girdimmaybe canım test sonucumda negatif çıktı hamilelik hiç olmamış düşük falan değildi, normal adet oluyorsun dedi dr. ama hayatımda böyle bir kanama yaşamadım adet gibi değil dün işe gelemedim mesela ped yetiştiremedim. bütün gece de aynı şekilde. normal adetim 3 gün sürer benim ilk ve son gün tek ped kullanırım. ama bunda ne mümkün acayip bişey yani. bugün korka korka geldim işe. yedek kıyafet bile aldım:))
merak etme canım bebek olana kadar devam. Burda zaten benden kurtuluşunuz yok. bensiz sevinmeler halay çekmeler falan olur mu hiç peşinizi bırakmam:)) bende öptüm canım.((
çok sağol canım insallah herkes kurtulur bu dert ten tasadan...canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim emeklerini boş çıkarmasın.
Aşkolsun teyzesii , hani bizim olmayan bebişlere çıtpıtlı atlet , olmadı bak şimdi
Benim kayınvalidem de, ne varsa hazırladı olmayan torununa
Canım bilgilerini listemize ekliyorum ancak kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin paylaşırmısın?
canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim emeklerini boş çıkarmasın. Bilgilerini paylaşırsan listemize ekliyelim...
Tatlım , ne diyeceğimi bilemiyorum, dünden beri çok üzgünüm, Allah sabırlar versin. Hepimize!
Biz hep burdayız Allah'ın izniyle canım, hep birbirimize duacıyız. Ölmedikten sonra herşey bitmiş demek değildir. Şükür ve Dua etmemiz lazım sadece...
Canım tedavin hayırlı olsun, ilk ve son denemen olsun inş. Listemize 41. sıradan giriş yaptın canım , tebriklerr
slm hby cim, tupbaby arkadaşımız, çok önceki bir mesajında, tedaviye ara verip normal yolla olsun diyenler topiğine katıldığını ve bizi sadece takip ettiğini yazmıştı, ben o yüzden sormadım kendisine bilgilerini. Ama bence de yollasın artık bilgilerini, olmaz ööle topiğimize kayıtsız girip çıkmalar dimi
Canım hayırlı olsun tedavin, Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün inşallah. Bilgilerini paylaşırsan listemize ekliim...
Allah o doktorlara merhamet versin, eğer maddi kazançlar uğruna bizleri oyalıyorlarsa, sanırım öbür dünyada cennet yüzü göremezler.
Canım yeni tedaviye başladın mı, ya da başlayacak mısın? Dilersen listemize ekliyelim...
Canım benim bol bol ibadet et,şükret, dua et, belki olmayana "OLL" der yüce mevlam şu mübarek günlerin hürmetine...
Canım kanaman çok olduysa, yine de bir kaç gün tutunmuşlar sana, hatta kanaman başlayana kadar... Çünkü normal adetin az olurmuş, düşük yapanların kanaması çok olur değil mi? Bi sonraki tedavinde bence tek embrio koydur ve düşük olmasını engelleyecek tedbirler almasını iste doktorundan... Gerçi yönlendirmek gibi olmasını istemem ama içime öyle doğdu canım, sanki ööle yapsan tutar gibi geldi canım, yine de herşey nasip tabiki... öptüm
benim kayınvalidem de durumdan habersiz.çocugumuzun olmadıgını bilmiyor hatta benm günümü gün edip tatil yapmak vs için cocuk yapmadıgımızı sanıyor.tüp bebek denememizden falan da bihaber.şimdiden isim muhabbeti konuşulmaya başladı.tutturdu şu ismi koyun diye.ya kendi kızının adı mahkeme kararıyla değişecekmiş ya da biz koyacakmısız istedigi ismi:)))
maybe canım test sonucumda negatif çıktı hamilelik hiç olmamış düşük falan değildi, normal adet oluyorsun dedi dr. ama hayatımda böyle bir kanama yaşamadım adet gibi değil dün işe gelemedim mesela ped yetiştiremedim. bütün gece de aynı şekilde. normal adetim 3 gün sürer benim ilk ve son gün tek ped kullanırım. ama bunda ne mümkün acayip bişey yani. bugün korka korka geldim işe. yedek kıyafet bile aldım:))
merak etme canım bebek olana kadar devam. Burda zaten benden kurtuluşunuz yok. bensiz sevinmeler halay çekmeler falan olur mu hiç peşinizi bırakmam:)) bende öptüm canım.
menopur ben göbekten kullandım. kalçadandamı kullanılıyor.
kıslar selam ..
bende dondurulmuşlarla devam edicem belki hatırlarsınız .. bişey sormak istiyorum ...lucrın kullanmayan varmı aranızda ...ben ilk tedavimde lucrın kullanmadım..adetimin 2 gunu yumurta buyıtme ıgnesı , daha sonra yumurtalara çatlamsın dıye bı ıgne .en son çatlama ığnesi kullandım daha sonra transfer ( ilaç isimlerini hatırlamıyorum ) ...ilk denemede tuttu ama 13 haftalıkken duşuk yaptım ... daha sonra başka bi dr gıttım oda bana lucrın kullandınmı dedi bende yok dedim ondan dolayıda duşuk yapmış olabilirsin kesin kullanmam gerek dıye bişey soledi.(hormonlar falan alakalı olabilir dedi )
yanı çok araştırdım ..ama sizlerinde yardımına ihityacım var artık bu konuda uzman olduk..
Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?