2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

:)) ben sizi takip ediyorum şaka bir yana kızlar bana listeler uğursuz geliyor deneme sayım çok olduğu için listeye girmek istemiyorum beni maruz görün
Tedavime biraz daha zaman var

Son düzenleme:

Melikecim ben de ilk denememde lucrin kullanmıştım.Lucrin uzun protokolde kullanılıyor bildiğim kadarıyla, özellikle ilk deneyenlere yumurtalarının nasıl cevap vereceğini net bilemedikleri durumlarda yumurtaların aşırı cevabını kontrol altında tutmak için kullanılıyor diye biliyorum. Ama düşükle nasıl bir bağlantı kurdu doktor onu anlayamadım. Genelde progesteron ve östrojen takviyesi düşük engellemek için kullanılır. Ama senin hormonlarınla ilgili farklı bir durum varsa onu bilemiyorum tabiii

saol canım cevabın için benim çok şukur cıddı bı sorun yok eşiminde benim tuplerım tıkalı dr. um lapororskopı yapalım dedi... lap ve hıst yapıldı .... sonra ilk adetımde tup bebeğe başladık . ...adet 2. gunu başladım. ...sonuç işte anlattığım gıbı...geçen gun başka dr gıttım .. ısrarala bana lucrın kullanmadınmı gıbı abuk bı soru sordu yok dedim.. tedavımı anlattım .. sen çok hızlı gıtmışsın ..falan gıbı bişeyler dedi.. kafam karıştı..

Bir sorum var kızlarrr....

Yarın yumurtalarım toplanacak. Ama dün akşamdan bu yana özellikle sol tarafımda çok ciddi gaz sancısı - Kesinlikle gazdan falan değil - gibi ağrılarım var. Sağ yumurtalığımda yumurta yok doğru düzgün. Ağırlıklı beklenti sol tarafta. Acaba yumurtalar mı ağrıtıyor? Sizde de oldu mu böyle???

ciroczum yumurtalar büyüdüğü için bu baskıyı yapması normal . bendede bu baskı var az yumurta olduğu halde. merak etme. çatlatma iğneni vurdun mu? kaçta toplanacak senin kiler?

Sen hızlı gitmişsin sözünü yumurtaların gelişimi için demiştir muhtemelen, ama kısa protokolde de lucrin gibi yumurtaların birden gelişimini engellemek için hormon ilacı ile beraber cetrotide kullanılıyor mesela sende ikincide böyle birşey kullanılmadı mı peki

ciroczum yumurtalar büyüdüğü için bu baskıyı yapması normal . bendede bu baskı var az yumurta olduğu halde. merak etme. çatlatma iğneni vurdun mu? kaçta toplanacak senin kiler?

Cevap için sağol canım. Dün akşam 23:30'da vuruldum. Yarın 10:30'da toplayacaklar. Senin ne zaman?

Cevap için sağol canım. Dün akşam 23:30'da vuruldum. Yarın 10:30'da toplayacaklar. Senin ne zaman?

arka arkayayız canım . benimde 11;00 de , ben seni gördüm galiba :))) hayırlısı olsun. yumoşların hepsi bebiş olsun inşallahh. Bu mubarek günde, allah dualarımızı kabul eylesin...

arka arkayayız canım . benimde 11;00 de , ben seni gördüm galiba :))) hayırlısı olsun. yumoşların hepsi bebiş olsun inşallahh. Bu mubarek günde, allah dualarımızı kabul eylesin...

Amin canım seninde inşallah. Az önce merkezden aradılar. Şunları yapın, bunları yapmayın falan diye son uyarıları yaptılar. Dün yanımızdaki senmiydin acep :)) Hakkımızda hayırlısı valla çok heyecanlandım. Şu genel anestezi meselesi canımı çok sıkıyor. Lokal falan olsa daha iyi hissedeceğim kendimi :26::26:

Kızlar kafama birşey takıldı cevaplarsanız sevinirim. Doktorum adetimin ilk günü başlamak üzere DELTACORTIL diye bir ilaç yazdı bana. Daha adet olmadım ama olduğumda kullanıcam. Bu ilacı sizede verdilermi ve ne amaçla kullanılıyor. Sanırım kortizon içeriyor. Benim zaten kilo problemim var kullanmasam olmazmı acaba?

benide aradılar :)) evet yanınıazdaki bendim. anesteziye hiiiç takılma. kısa süreli uyku hali. hafif doz verdikleri için hiç bir şey anlamıyorsun. için rahat olsun. bende korkmuştum , hayatımda ilk defa anestezi aldım. korkulacak bir hiçbir şey yok. hayırlısı arkadaşım.

canım o kiloyu çok rahat atarsın ben de 6 kg kadar aldım ama sanırım şişkinlikmiş eski halime dönmem bir hafta kadar sürdü.

çok sevindim ii olmana...budur işte pes etmek yok...ilaçlar yapıyordur daisycim...kolay değil bi dünya hormon...

menopur ben göbekten kullandım. kalçadandamı kullanılıyor.

valla bilmiyorum ki kıvılcım ben menopur kullanıyorum...4 toz(flakon)+2 su tek seferde kalçadan.senin ölçü nasıl iğnen ne boyutta??????

valla konuyla ilgili çok bilgim olmasada ne alaka anlamadım...lucrin yumurtaları baskılamak ve çatlamasını engellemek amaçlı kullanılıyor.herkezin tedavisi değişik oluyor...

mübarek kadir gecesinde kalbinizden geçen tüm dualarınız kabul olsun kızlar...rabbim dualarımızı kabul ve makbul eylesin inşallah....

Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…