2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar bugün randevum var 16:30 da.yumoşlara bakıcak kan tahlili vericem.ona görede ya pazar ya pazartesi opu olucak...çookk heyecanlıyım nasıl olucak biticek merak ediyorum.gerçi anestezi ile bişiy anlamıcam ama yine acayip geriliyorum.dış gebelik ameliyatım aklıma gelicek önlüğü giyince garanti.ameliyattan önce hiç korkmazdım böle şeylerden ama canım çok yanmıştı.halada onun sıkıntılarıyla uğraşıyoruz işte ooofff offfffffff....

birde göğüslerim çok hassas özellikle uçları sizinde böle olmuşmuydu?

Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese

yuuppppiiiii....bir pozitif daha hayırlı uğurlu olsun dorukonti....allah kucağınada almayı nasip kısmet etsin sağlıkla sıhhatle inşallahh...çok güzel bir haberr...

napıyoruzzz....

canım benim göğüs uçlarımda çok hassas..iğnelerden sanırım..benimde pazar çatlatma iğnem olacak sanırım..Allah yardımcın olsun..

Arkadaslar hepinizin Kadir gecesi hayırlara vesile olur insallah.

Ne zor günler bunlar degilmi? Yaklasık 1,5 yıllık evliyim, ve hiç korunmadık. Subat ayında negetif sonuclanan bir tüp bebek denememiz oldu. O igneler vucudumda apse yaptı, sıtma nöbetleri ve atesler icinde yattım. İgne yerlerime dokunamıyordum bile. Ben iğnelerimi koldan olmustum. Hareket bile edemiyorum. Zaten sonucta olumsuz oldu.
Şimdi bir kerede aşılamayı denemek istiyorum. Bizde sorun morfolojinin %6 olması. En son Bahcelievler Hizmet hastanesine gittim. Bu ayın sonunda adet olmayı bekliyorum. Hemen klomene baslıcam ve herhalde sonrada aşılama olacak. Burda okuyorum, bazen öncde aşılama deniyorlar olmayınca tüp bebek deniyorlar oluyor. Yada tam tersi önce tüp bebek deniyorlar olmayınca aşılama deniyorlar öyle oluyor. Bunun bir kıstası yok herhalde. Aslında hepsi vesile oluyor. Ksmet ne zamansa o zaman oluyor sonuçta.

Bu aradada eşime keçi boynuzu kendimede incir kürü uyguluyorum.

Eylül listeniz varsa benide eklerseniz sevinirim.

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese
umutlandırmak istemem canım ama sanki deger biraz yüksek mi?ikiz olabilir mi?bu arada çok çok çok tebrik ediyorum ama senden de bizim için dua istiyorummmm:))))
mübarek kadir gecesinde kalbinizden geçen tüm dualarınız kabul olsun kızlar...rabbim dualarımızı kabul ve makbul eylesin inşallah....
AMİNNNN

Canlarım nasılsınız?
Rabbim hayırlı kandiller nasip etsin,inşlallah seneye bu günlerde bebeklerimizle bu mübarek geceyi yaşarız.
Elifce,Whistler,Kuden,Dorukonti nasıl sevindim anlatamam,zaten geriye dönük okumaktan gözlerim ağrımıştı,ağlayıverdim sevinçten çok iyi oldu:)Allah sağlıkla,hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.
Sevgili Hilka,Rashel,Daisyciğim ve Mine ne desem boş,üzüntünüzü paylaşıyorum.Bu mübarek günde içtenlikle dua ediyorum,gördüğünüz son negatif olur ,tez vakitte sizde müjdeler verir hepimizi sevindirirsiniz inşallah.
Biz eşimle tekrar tekrar konuştuk,düşündük iyice ve evlat edinmeye karar verdik arkadaşlar.Allah nasip ederse bayram sonu başvuracağız kuruma.
Güzel anneler,anne adayları dualarınızda benide unutmayın lütfen,Rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla evladımı nasip etsin bana.

Kısırlığın çözümü için yeni bir umut daha
Spermin yumurtaya yapışmasını sağlayan molekül bulundu...
26 Ağustos 2011 Cuma, 1443

Hong Kong, İngiltere, Tayvan ve ABD'den bilimadamları, yumurtayı saran kılıfın üzerinde sialyl-LewisX (SLeX) adı verilen, sperm ve yumurtanın bir arada kalmasına yardım eden bir molekül buldu.

"Yapıştırıcı" rolü oynayan molekülü keşfeden bilimadamlarından William Yeung, kısırlık tedavisi için bir adım daha atıldığını belirtti.

Çok hassas görüntüleme tekniğinden yararlanarak bu şeker moleküllerinin oluşturduğu zinciri bulan bilimadamları, keşfin, doğal doğum kontrol yöntemlerinin geliştirilmesine de ışık tutabileceğini vurguladı.

"Science" dergisinde yayımlanan araştırmaya imza atan bilimadamları, 2 yıl içinde klinik araştırmalara başlamayı umuyor.

:)) ben sizi takip ediyorum şaka bir yana kızlar bana listeler uğursuz geliyor deneme sayım çok olduğu için listeye girmek istemiyorum beni maruz görün
Tedavime biraz daha zaman var

Tamam canım, sen nasıl istersen... Listemizde olmasan da bizimle olman yeterli...Tedavin başlayınca gelişmelerini mutlaka paylaş canım.

Canım benim, Allah tamamına erdirsin, şu mübarek günde nasıl u/mutlu ettin beni. Bende de tüpler sorun ya, inş benim de ilk denememde olur. Lütfen bize bu gece çok dua et olur mu? Hepimizin buna çok ihtiyacı var. Bebişinin gelişmelerini de , kese, kalp atışı, cinsiyet doğum... vb. bize mutlaka bildir canım. ALLAH a emanet olun.

hby cim , canım ne yaşamamız gerekiosa yaşayacağız ama kendini sıkarsan , stres yaparsan işleri daha da zorlaştırırsın. Senin de bunları çok ii bildiğinden eminim ama yine de bir dost tavsiyesi olarak alt yazı geçiim dedim. İnş tombiş tombiş yumoşların en kalitelisinden embrio olurlar ve sana sımmsıkı tutunurlar canım. Sen , Elvan , baharkuş ve Dorukonti bana bir umut kaynağısınız sorunumuz aynı gözüktüğü için. Benim olmasa bile sizlerin olması beni çok mutlu edecek

Amin canım inşallah. Listeye ekledim canım seni de, tedavin hayırlı olumlu olsun . Yaşın kaçtı, ve sende herhangi bir problem var mı?

Canım bende denemeye devam edicem birkaç defa daha ama bende çok uzak bakmıyorm evlat edinmeye.insallah hayırlı bir bebkle karşılastırır Allah sizi.büyüyünce de size iyi bir evlat olur....Hayırlı olun şimdiden.

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği GÜN SAYIYORUZ

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi GÜN SAYIYORUZ

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Nushu cum, hoşgeldin canım, nerelerdesiin? Evlat edinme kararınıza çok sevindim, bu sayede hem muhtaç bir çocuğu kurtarmış olacak ve belki de onu bir kardeş sahibi yapacaksınız. Evlat edinenlerin sonradan kendiliğinden çocuğu olurmuş ya , inş size de aynısı olur canım, Allahtan umudunu kesme sakın, çalışmalara devammm

Bizi durumlardan haberdar et olur mu?

cnm benim hayırlısı olsun. rahat olmaya çalış seni çok iyi anlıyorum aynıseyi bende yaşamıştım. ama bu defa farklı sonun da minik bebişine kavuşacaksın çünki, bence hep böyle düşün

Aslında bu evlat edinme işini bende yıllardır düsünüyorum. Yani kendi cocugum olsa bile imkanlarım el verirse bir cocuk daha nasiplensin diye...

Arkadaslar bebegin rahme tutunmasını kolaylastırmak icin ananasın cok iyi geldiğini duymustum. Bilgisi olan varmı?

yok canım aksine bende ödem attırdıgı için yenmemesinin gerektigini biliyorum.sen br daha br arastır

maybebaby bende aynen senin gibi düşünüyorum cnm burdaki herkesi okuyorum bildiğim birşey varsa paylaşıyorum ama sizleri özellikle takip ediyorum. seninde söylediğin gibi benim olmasa bile sizlerin olması beni çok mutlu ediyor ve umudumu çoğaltıyor.

kızlar bende sizin gibi evlat edinmenin üzerinde çok duruyordum hatta eşimle ciddi ciddi araştırmaya bile başlamıştık. tabi kendimizden ümidi kestiğimizden değil aynı zamanda gücümüzün yettiği kadar tüp deneriz kendi çocuğumuz olsada olmasada, hayır olur sevap kazanırız diye evlat edinmeyi düşünüyorduk ama öğrendimki bulu çağına girdikten sonra, kız evlatlık babaya, erkek evlatlıkta anneye harammış. eğer illaki çok istiyorsan dışardan bütün ihtiyaçlarını karşılayarak yardım etmek gerekiyormuş.
buda benim evlatlık almak konusundaki düşüncemi malesef değiştirdi yani artık biz düşünmüyoruz. ama düşünenlerede kesinlikle saygı duyuyorum çünki bede evlat hasretiyle yanmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…