Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese
Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese
kızlar bugün randevum var 16:30 da.yumoşlara bakıcak kan tahlili vericem.ona görede ya pazar ya pazartesi opu olucak...çookk heyecanlıyım nasıl olucak biticek merak ediyorum.gerçi anestezi ile bişiy anlamıcam ama yine acayip geriliyorum.dış gebelik ameliyatım aklıma gelicek önlüğü giyince garanti.ameliyattan önce hiç korkmazdım böle şeylerden ama canım çok yanmıştı.halada onun sıkıntılarıyla uğraşıyoruz işte ooofff offfffffff....
birde göğüslerim çok hassas özellikle uçları sizinde böle olmuşmuydu?
umutlandırmak istemem canım ama sanki deger biraz yüksek mi?ikiz olabilir mi?bu arada çok çok çok tebrik ediyorum ama senden de bizim için dua istiyorummmm:))))Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese
AMİNNNNmübarek kadir gecesinde kalbinizden geçen tüm dualarınız kabul olsun kızlar...rabbim dualarımızı kabul ve makbul eylesin inşallah....
:)) ben sizi takip ediyorumşaka bir yana kızlar bana listeler uğursuz geliyor deneme sayım çok olduğu için listeye girmek istemiyorum beni maruz görün
Tedavime biraz daha zaman var
kızlar bugün randevum var 16:30 da.yumoşlara bakıcak kan tahlili vericem.ona görede ya pazar ya pazartesi opu olucak...çookk heyecanlıyım nasıl olucak biticek merak ediyorum.gerçi anestezi ile bişiy anlamıcam ama yine acayip geriliyorum.dış gebelik ameliyatım aklıma gelicek önlüğü giyince garanti.ameliyattan önce hiç korkmazdım böle şeylerden ama canım çok yanmıştı.halada onun sıkıntılarıyla uğraşıyoruz işte ooofff offfffffff....
Arkadaslar hepinizin Kadir gecesi hayırlara vesile olur insallah.
Ne zor günler bunlar degilmi? Yaklasık 1,5 yıllık evliyim, ve hiç korunmadık. Subat ayında negetif sonuclanan bir tüp bebek denememiz oldu. O igneler vucudumda apse yaptı, sıtma nöbetleri ve atesler icinde yattım. İgne yerlerime dokunamıyordum bile. Ben iğnelerimi koldan olmustum. Hareket bile edemiyorum. Zaten sonucta olumsuz oldu.
Şimdi bir kerede aşılamayı denemek istiyorum. Bizde sorun morfolojinin %6 olması. En son Bahcelievler Hizmet hastanesine gittim. Bu ayın sonunda adet olmayı bekliyorum. Hemen klomene baslıcam ve herhalde sonrada aşılama olacak. Burda okuyorum, bazen öncde aşılama deniyorlar olmayınca tüp bebek deniyorlar oluyor. Yada tam tersi önce tüp bebek deniyorlar olmayınca aşılama deniyorlar öyle oluyor. Bunun bir kıstası yok herhalde. Aslında hepsi vesile oluyor. Ksmet ne zamansa o zaman oluyor sonuçta.
Bu aradada eşime keçi boynuzu kendimede incir kürü uyguluyorum.
Eylül listeniz varsa benide eklerseniz sevinirim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Canlarım nasılsınız?
Rabbim hayırlı kandiller nasip etsin,inşlallah seneye bu günlerde bebeklerimizle bu mübarek geceyi yaşarız.
Elifce,Whistler,Kuden,Dorukonti nasıl sevindim anlatamam,zaten geriye dönük okumaktan gözlerim ağrımıştı,ağlayıverdim sevinçten çok iyi oldu:)Allah sağlıkla,hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.
Sevgili Hilka,Rashel,Daisyciğim ve Mine ne desem boş,üzüntünüzü paylaşıyorum.Bu mübarek günde içtenlikle dua ediyorum,gördüğünüz son negatif olur ,tez vakitte sizde müjdeler verir hepimizi sevindirirsiniz inşallah.
Biz eşimle tekrar tekrar konuştuk,düşündük iyice ve evlat edinmeye karar verdik arkadaşlar.Allah nasip ederse bayram sonu başvuracağız kuruma.
Güzel anneler,anne adayları dualarınızda benide unutmayın lütfen,Rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla evladımı nasip etsin bana.
Canlarım nasılsınız?
Rabbim hayırlı kandiller nasip etsin,inşlallah seneye bu günlerde bebeklerimizle bu mübarek geceyi yaşarız.
Elifce,Whistler,Kuden,Dorukonti nasıl sevindim anlatamam,zaten geriye dönük okumaktan gözlerim ağrımıştı,ağlayıverdim sevinçten çok iyi oldu:)Allah sağlıkla,hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.
Sevgili Hilka,Rashel,Daisyciğim ve Mine ne desem boş,üzüntünüzü paylaşıyorum.Bu mübarek günde içtenlikle dua ediyorum,gördüğünüz son negatif olur ,tez vakitte sizde müjdeler verir hepimizi sevindirirsiniz inşallah.
Biz eşimle tekrar tekrar konuştuk,düşündük iyice ve evlat edinmeye karar verdik arkadaşlar.Allah nasip ederse bayram sonu başvuracağız kuruma.
Güzel anneler,anne adayları dualarınızda benide unutmayın lütfen,Rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla evladımı nasip etsin bana.
Aslında bu evlat edinme işini bende yıllardır düsünüyorum. Yani kendi cocugum olsa bile imkanlarım el verirse bir cocuk daha nasiplensin diye...
Arkadaslar bebegin rahme tutunmasını kolaylastırmak icin ananasın cok iyi geldiğini duymustum. Bilgisi olan varmı?
Tamam canım, sen nasıl istersen... Listemizde olmasan da bizimle olman yeterli...Tedavin başlayınca gelişmelerini mutlaka paylaş canım.
Canım benim, Allah tamamına erdirsin, şu mübarek günde nasıl u/mutlu ettin beni. Bende de tüpler sorun ya, inş benim de ilk denememde olur. Lütfen bize bu gece çok dua et olur mu? Hepimizin buna çok ihtiyacı var. Bebişinin gelişmelerini de , kese, kalp atışı, cinsiyet doğum... vb. bize mutlaka bildir canım. ALLAH a emanet olun.
hby cim , canım ne yaşamamız gerekiosa yaşayacağız ama kendini sıkarsan , stres yaparsan işleri daha da zorlaştırırsın. Senin de bunları çok ii bildiğinden eminim ama yine de bir dost tavsiyesi olarak alt yazı geçiim dedim. İnş tombiş tombiş yumoşların en kalitelisinden embrio olurlar ve sana sımmsıkı tutunurlar canım. Sen , Elvan , baharkuş ve Dorukonti bana bir umut kaynağısınız sorunumuz aynı gözüktüğü için. Benimolmasa bile sizlerin olması beni çok mutlu edecek
Amin canım inşallah. Listeye ekledim canım seni de, tedavin hayırlı olumlu olsun . Yaşın kaçtı, ve sende herhangi bir problem var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?