2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet cnm ya bende geçen hafta bi hocadan dinledim şaşırdım

çok sevindim gözünaydın allah tamamına erdirsin.tam bir bayram gelmiş sizin eve ikizde olabilir herhalde değerin bayağı yüksek cnm allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

yaaa ne detaylar dimi. Ama ben birseyi anlamadım, haram olunca ne oluyorki, bu bir insanı evlat gözüyle görmeyi yada öyle sevmeyi nasıl engeleyebilir? karışık işler...

neyse Allah herkeze önce kendi evladını nasip etsin.

Arkadaslar ben subat ayındaki tüp bebek tedavimde iğnelerim icin aksamları hastaneye gidiyordum. Her akşam eşimle gittim. bir aksam onun işi oldugu icin ben tek gittim. akşam gitiğimiz icinde acile gidiyorduk. Tek gittiğim akşam acilin kapısında sıramı beklerken içerde 6-7 yaşlarında mongol bir erkek cocugu vardı. Direkt kafam ona döndü. Allahım korusun ellerinde parmakları tam degildi. Yüz hatları deseniz öyle. Kendi kendime dedimki '' acaba bu Allahın bana bir mesajımı''. Yani acaba Allah bana ''ben sana şimdi bir cocuk reva görmedim. Sen neden bu kadar zorluyorsun. Olupta ya böyle olursa'' mı demek istedi acaba diye cok kafama takılmıstı.

Arkadaslar burda hepşmşz bir evlat için yanıp tutuşuyoruz. Ama öncelikle Rabbim sağlıklı, hayırlı nasip edecekse versin. Hamile kalp, doğurup sonra bir ömür boyu butür yada başka türlü şeylerle uğraşmak, kahrolmak, hergün vicdan azabı cekmekte var. ALLAHIM BU MUBAREK GUNDE ISTEYEN HERKEZE EVLAT NASIP ETSIN. AMA ONCELIKLE SAGLIKLI, HAYIRLI OLACAKSA VERSIN

cnm öncelikle allahtan isterken hep hayırlısını istemeliyiz zaten.allah saglıklı,sıhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin.

hmm ben 2 toz 1 su insilun iğnesi gibi bir uçla vurdum..

Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese

canım hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah....

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım...bu çektimiz acıların bir gün mukavatlandırılacak inşallah canım...

lütfenn moralinizi bozmayınnn.insanlar tedavilerinde negatifff çıktıktan sonra bilee hamilee kalabiliyorlarrr.birazz zamannn lütfennnn.EMİNİM VAKTİNİİİ VE SAATİNİİ BEKLİYORDURRR:)

eşlerinizin halası,teyzesi vs yok mu arkadaşlar?oglum deyip sarılmıyorlar mı,öpmüyorlar mı?onlara da haram aslında.ergenlikten sonra napcaksın ki en fazla sarılıp öpeceksin bunu başkasının çocuguna da yapıyorsun zaten.bence haram olması çok ta engel değil.kız çocuk açısından düşünürsek te babasının yanında herhalde belli ölçülerde giyinerek oturacaktır ki dısarıda da öyle dolasıyordur başka erkeklerin gördügü halini onu büyüten kişinin de görmesi çokta sorun deil bence...yine de herkesin düşüncesine saygılıyım tabii.yardıma ihtiyacı olan birine yardımcı olmak ,bir yuva saglamak bence çok daha sevap

kıslarrrrrr bir opu da benden pazartesi opuya gidiyorum sonunda bir aşama sonlanacak

kıvılcım ben laradayım ve lara gelecek tüp bebek merkezine gidiyorum sen??

hemen hemen aynısı 2 gün önce bana da oldu hatta daha önceleride oldu. belki allah bi mesaj veriyor belkide biz öyle olduğunu düşünüyoruz. neden dersen dikkat ediyorum etrafımda bir sürü insan olduğu zamanlarda bile yani misal kalabalık bir çarşıda bile gözüme hep ya hamile bir bayan yada özürlü bir çocuk takılıyor diğer insanlar sanki hiç orda değil gibi.
benim şu anda en çok istediğim şey biran önce hamile kalmak ve bu olduğundada en çok korktuğum istemediğim şeyde sağlıksız bir çocuk dünyaya getirmek. sanırım beynimiz neyi düşünüyorsa gözümüzde sadece onu görüyor.

Merhabalar,
Biz de sperm analizindeki 3 parametre de
(sayi, hareketlilik ve morfoloji) cok dusuk degerlerdeydi.
400.000 sperm, %38 hareketlilik ve %0 normal morfoloji.

Ben de cok endiselenmistim sonuclari ilk aldigimizda.
27 temmuzda baslayan ilk IVF tedavisinin sonunda 22 aug
Gunu bhcg sonucunda hamile oldugumu ogrendim
5 eylulde ilk ultrasonumuz var hayirlisiyla...

Umarim yuregine su serpmisimdir
Darisi tum isteyenlerin basina...
Sevgiler...

evet arkadaslar onun icinde öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin.
Herkezin Kadir gecesi hayırlara vesile olur insallah. Insallah bu aksam hepimizin ve baska el acıp dua eden herkezin duası kabul olur. ben cıkıyorum. Güzel haberlerle pazartesi görüşmel üzere arkadaşlar

kesinlikle benim abiminde evlatlık hocalara sordular çogu sevabından bahsetti. bence bu konuda haram ve sevap aramak çok saçma benim düşüncem tabi... bunu allahtan başka kimse bilemez....

canım cok sevındım bebısıne allah bızede nasıp eder ınsallah bızdede aynı sorun var morfolojı sıfır cok canımı sıkıyo bu durum sen nerde yaptırdın bebısı

canım cok sevındım bebısıne allah bızede nasıp eder ınsallah bızdede aynı sorun var morfolojı sıfır cok canımı sıkıyo bu durum sen nerde yaptırdın bebısı

Guzel dileklerin icin cok tesekkurler...
Benim doktorun mehmet ali akman.

Fulya'da kendine ait kucuk bir klinigi var.
Butun lab islemleri, OPU ve transfer Alman hastanesinde
Yapildi.

Icini rahat tut, isin uzmani embriyologlar
dollenme icin uygun, yeterli sayida saglikli
sperm buluyorlar.

Hersey gonlunce olsun, gorusmek uzere
Sevgiler...

canım benim göğüs uçlarımda çok hassas..iğnelerden sanırım..benimde pazar çatlatma iğnem olacak sanırım..Allah yardımcın olsun..

aynen benimde uçları nasıl acıyor..bugün doktora sordum hormandan dolayı dedi.bende bu gece veya yarın yapıcam çatlatma iğnesi.kan testi yaptılar bugün sonucuna göre akşam 9da doktorla konuşucam karar vericek.

aminnn...allah hepimizin yardımcısı olsun...

taybur doktorun bi bildiği vardır heralde..bu hapı benim ablam yıllardır kullanıyor...evet dediğin gibi kortizon...ablamın romatizmal bi rahatsızlığı var onun için hergün içiyor...senin bi rahatsızlığın mı var doktora sorsaydın ne dedi????

hoşgeldinnn...:)))) nerelerdesin nushucum!!!

amin canım aminnnn allah hepimizin dualarını kabul eder inşallahhda bir an evvel sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz...

evlatlık düşüncenizden dolayı sizi kutlarım,inşallah gönlünüze göre olur herşey...

biz buralardayız...sende arada uğra olur mu gelişmelerden haberdar et lütfen....

bu arada denemeye devammmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…