2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar merhaba tam bir haftadır annemdeydim. topiğimizin sayfası 2 ye katlanmış neler kaçırdım acaba varmı hamile haberleri. neler yaptınız bakiym?

DORUKONTİ tebrik ederim canım inşallah güzel bir hamilelik süreci geçirirsin ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
gerçekten diğer kızların da yazdığı gibi her pozitif haber kendimizin ki kadar sevindiriyor

evet napıyordukkk

bu arada herkesn kadir gecesi mübarek olsun dualarım sizinle

inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur ve bbişlerimiz kucağımıza alırız (bu negatif sonuç alanlar için)

ve inşallah pozitf sonuç alıpta hamile olduğunu öğrendiğimiz arkadalarımında sağlıklı bir gebelik geçirmesi dileğiyle

hepinizi öpüyorum :)

Güzel dileklerin için çok sagol rashelcigim,inşallah en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarda pozitif sonucu göreceksiniz,buna inancınızı hiç kaybetmesin kimse lutfen

kızlar merhaba tam bir haftadır annemdeydim. topiğimizin sayfası 2 ye katlanmış neler kaçırdım acaba varmı hamile haberleri. neler yaptınız bakiym?

ya huu hoşgeldinn nerlerdesin jakobicim????

bizde dedik en sonunda bu hatun bizi unuttu...bizde ona küselim bari....:)))
merak ettik...seni görenler olmuş topikte...:))))hatta arada girdin çıktın yakalayamadık....

pozitifimiz var...elif,kuden bugünde dorukonti bize güzel haberi verdi...
negatiflerde var onlarada çok üzüldük ama hayırlısı bu sefer olmadı bi dahakine inşallah....

yeni haberleri aktarıyorum kızlar......

bu gece 23:00te çatlatma iğnesi yapıyorum göbüşten.........rabbim bu mübarek gecede nasip etti şükürler olsunnn....

veeee pazaraaa opu'mmmm sabah 11:00 de ...dualarınızı eksik etmeyin nolur...
çok heyecanlıyım....:78::97::97:

kızlar acele cevap lütfenn..
ben az önce ovitrelle yaptım iki tarafımada göbekten sağ tarafta yaptığım yer anında morardı,şişti ve hafif kanadı...sanırım kılcal damara denk getirdim....(((......normal mi yaa....((( ...sol tarafada ayrı bi şırınga yaptım o tarafa bişiy olmadıııı....((((((
yani bu kadar lucrin vurdum bişiy olmadı....

Son düzenleme:

hiç unuturmuyum ablama söyledim gir bak kızlar neler yazmış diye o girmiştir. herkesin kandili mübarek olsun... hamişleri tebrik ederim. inşallah negatif alanların bu son negatifi olur. ben dayanamadım bugün kandan baktırdım. 2. gün transferim yapılmıştı. yani 9. günü 3,47 çıktı normalde 5 in altı negatifmiş ama transferim 2 gün yapıldıği için birazcık umudum var ?????? birsürü soru işareti yani. dayanamadım napiym. hayırlısı olur inşallah

canim inşallah bol bol kaliteli yumoşların olur bebişin sana tutunur. ben koldan yaptırıyordum benimde kolda morarma oluyodu baya

jakobi nerelerdesin ya sana seslendik seslendik burdan duymadın.... arada geldin yorum yok küstük biz sana yok öyle ben geldim demek...

canım hadi hayırlısı bakalım dualarım seninle...

ovitrelle yi ben bir tane yapmıştım... bu konuda bir bilgim yok ama bişi olmaz inşallah...

canim inşallah bol bol kaliteli yumoşların olur bebişin sana tutunur. ben koldan yaptırıyordum benimde kolda morarma oluyodu baya

saol jakobicim...demek ki o bir görünüp bir kaybolan ablanmış....:)))
ya bi kerede daha önceden kendime kolumdan yaptım bişiy olmamıştı.ne morarma ne ağrı.bunu anlamadım daha sıvıyı salarsalmaz anında daha iğneyi çıkarmadan morardı gözlerimin önünden film şeridi gibi yaa bi şiştiiiii...((((((((..bide ondan sonra solada yaptım orda bişiy yokk işte...iğne yarasında çekicez artıkk...

yaa ama hiç planda yoktu eşim hadi annene götüriym dedi ondan yaaaaniiiiiiii. yoksa hiç unuturmuyum sizi aklım hep sizlerdeydi

yaa ama hiç planda yoktu eşim hadi annene götüriym dedi ondan yaaaaniiiiiiii. yoksa hiç unuturmuyum sizi aklım hep sizlerdeydi

peki affedildin nasılsın bu arada bir belirti varmı benim ilk günler kasıklarım ve belim ağrıdı adet belirtisi gibi. sonra geçti. şimdi hiç belirti yok sanırım benim negatif :18::18: öyle hissediyorum. sen baktırmışsın işşalah değerin kat kat artar...

yaaaaaaaaaaaaaa kızlar ama ben

ben dayanamadım bugün kandan baktırdım. 2. gün transferim yapılmıştı. yani 9. günü 3,47 çıktı normalde 5 in altı negatifmiş ama transferim 2 gün yapıldıği için birazcık umudum var ?????? birsürü soru işareti yani. dayanamadım napiym. hayırlısı olur inşallah

dediiiiiiiiiim kimse bişey yazmicekmiiiiii sizce hamişmiyimdiiiiir?

benimde belirtim yoktu dün kasığıma bi ağrı girdi bugünde hafif hafif miğdem bulanıyor gibi ama bu psikolojik olabilir negatif sonuçlu aşılamalarımdada çok bulanmıştı ama şunu biliyorum sendeki adet olacakmış hissi hamilelik belirtileri arasında

canım aceleci davranmışsın hayırlısı olsun normal değerin düşük ama 12. gün yüksek çıkabilir çünkü bir kaç kişide yine okudum senin gibi yaramaz kızlar erkekn yaptırmış sonra değer düşük çıkınca salya sümük olmuşlar ama 12 gün yaptıklarında HAMİŞLEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR yaaaa inşallah sende hamişsindir tatlım moralini bozma ve stres yok...rabbim hayırlısını versin...kafana takma...

hepımız ıcın ısım ısım dua ettım ınsallah kabul olunan dualardan olsun rabbım hepımze saglıklı hayırlı evlatların mujdesını bu tedavılerımzde nasıb etsın...gecenız mubarek olsun....

arkadaşlarım öncelikle kadir geceniz mübarek olsun.Rabbim inşallah burdaki tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul edip,hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.

ben dün iğnelerime başladım bugünkünü 1 saat geç yapmak zorunda kaldım inşallah bişey olmaz.çok titizleniyorum biliyorum ama elimde değil.bişey olmaz dimi kıslar?

"Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî."

Anlamı:

"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet." (Tirmizi, Daavat, 12)

Rabbim dualrımızı kabul etsin. AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…