2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

"Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
Ali İmran Suresi – 38

"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!"
Saffat Suresi – 100

Kader arkadaşlarım, uyku tutmadı, sürekli dua edesim gelio. İnşallah hepimizin duaları kabul olsun.

inşallah caın yaa

amiiiinnnnn
canım benim inşaallah kabul olur

minecim seni merak ettim ama senin de negatifmiş. çok üzüldüm. inşallah bi dahaki sefere. ben inanıyorum hepimiz bi şekilde çocuk sahibi olacaz. lütfen birbirimizden kopmayalım olur mu?
sagol cnm ya cok tatlısın takıp edeyorum sızı ılk denemem de bebegım 2 aylık dustu ama bu defa olmadı cok uzuldum hastanede yolda hamıle bı kadın gorunce ıcım gıdıyo ama yapack bı sey bayramda annemlere gıdecem orda bı kadın varmıs cocugu olmayanların cocugu oluyomus kadın bıseyler yapıyomus falan bı sansımı deneyep gıdıcem ama once allah o ol derse olur herzaman dua edıyorum allahım sana sukurker olsun dıyorum

sagol cnm cok sevındım senın adına ınsallah evlat edınırsın cnm kız cocukmu ıstıyosunuz erkek cocuk mu hayrlısı olsun emınım cok tatlı ve ıyı bı anne olursun

Arkadaşlar..... saay 8 de kan verdim...9:30 da test sonucum belli olucak...dua edin bana lütfen....

bugünkü test sonuçlarıda hep pozitif olur inşallah...

Nushu cum bebek evlat edinmeye karar vermişsin hayırlı olur inşallah.

Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese

Hayırlı olsun canım, çok sevindim, hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin allah inşallah. Beta HCG bayağı yüksek çoğul gebelik olabilir mi?

selam cazii sen kaç kilosun? ben 92 kiloyum fakat doktor kilomla ilgili bir sey söylemedi problem oluyor mu?

günaydın kıslaaaaarrrrr.gece dualarımızı ettik inş. rabbim dualarımızı kabul eder ve bizlere salih evlatlar nasip eder.biz perşembe üç kere hast gittik geldik telef olduk resmen sabah eşim sperm testi verdi ardından bana sulu ultrason çekildi öğleden sonra gelin de birde rahim filmi çekelim diyince bir daha gittik.ya eşimin sonuçlarında hiç bir değer yazmıyor kafam karışık acaba azosperm mi oldu ki.daha öneki testlerinde böyle olmamışı.doktoruda göremedik ta 7 eylülde sonuçları göstecez.hayırlısı bakalım.jakobi canım senin test günün sanırırm. hadi hayırlısı.kıvılcım sen naptın canım senin debugün dü sanırım.daysy üzüldüm canım sonucuna pes etmek yok inş diğer sefere olur.minecim sanada aynı dilekleri diliyorum sen de sakın vazgeçme birgün mutlaka gelecek bebeklerimiz buna kalpten inanıyorum.nushum canım evlat edinmeye karar vermişsiniz iyi düşünmek lazım canım çok zor bir karar.dinen evlat edinmenin olmadığını biliyorsun değil mi.gerçi sen de eminim araştırıp ondan sonra karar verirsin.ama lütfen pes emeyelim.belki rabbim bizim sabrımızı deniyordur ona ne kadar güvendiğimizi deniyordur.bakalım kulum bana nereye kadar sabredecek ne kadar güveneek diyordur.ben kimseyi evletsız bırakacağını düşünmiyorum seni de bırakmayacaktır.rabbim herşeyin en hayırlısını versin

arkadaşlar test sonuçunu aldım ve direk hastaneye gittim....doktorla görüşüyüm diye...beta-hcg 62,06 çıktı...doktorum şu anda durum pozitif fakat 15. gün tekrar test yapıcaz ve yükselme oranına bakıcaz dedi...seviniyim mi üzülüyümmü kızlar...ilaçların etkiside olabilir diyor...birşeyler söyleyin ne olur....

Arkadaşlar..... saay 8 de kan verdim...9:30 da test sonucum belli olucak...dua edin bana lütfen....

askbocegi nerelerdesin hadi sevindir bizlerii.....

canım peki sonuçları gösterdinizmi doktora eşinin değerleri nasıl yazmıyor anlamadım... sonuçtan habberdar et yinede bizi. bu arda bu gün askboceginin test günüydü benim yarın jakobininde pazartesi :) hakkında hayırlısı olsun canım.... allah yardımcın olsun.

canım çok sevindim bu konuda bir fikre sahip değillim ama değerin kötü değil .. kat kat artar inşallahhhhhhhh :92::92::92:

Canım tebrikler bence sevin şuan sonuç pozitif inşallahta sonucun güzel güzel artar pozitif düşün inşallah herşey yolunda gidecek.

cnm tebrik ederim allah sag saglim kucagına almay nasi etsin.
cnm degerin için niye dr öyle dedi anlamadım.arkadaşımın 12.ğün degeri 39 du 14.ğün degeri 96 17.ğün degeri 700 küsürlerdeydi degerin gayet ii bide bizim merkezde 2 gün arayla kan testi tekrarlanıyor eger deger artarsa gebelik devam ediyo oluyor 15 gün sonra niye? 2 gün sonra yaptır bence sen tekrar hcg 12 gün bekle zaten zor geçiyo zaman bide 15 gün çok ama dimi?

Sana katılıyorum canım, ben ne zaman hamile kalmaya çalışmaya başladım, etraftaki hamile kadın sayısı arttı ve onları görmeye başladım kalabalıkların arasında, ne zaman normal yolla hamile kalmamın zayıf olduğunu öğrenip tüp bebek tedavisine başladım, yardıma muhtaç ya da sağlıksız çocuk gördüm ve acaba bir mesaj mı diye algıladığım çok oldu. Bu algıda seçicilik bir nevii...
Şuna inanıyorum ki allah sadece ol derse olur ve tıbben çocuk sahibi olman imkansız denilse bile insanlar anne baba olabilir.
Ama tıbben mümkün gibi görünen kimselerde çocuk sahibi olamayabilir.
Ben kendi adıma bu ikinci denemem ve inşallah allah nasip eder de pozitif olur, olmazsa yı şimdi düşünmek istemiyorum ama bu tedavilerde alınan hormonların ve ilaçların gelecekte ne şekilde bize döneceklerinden korkuyorum. Tıbben kanıtlanmış bir riski yok deniliyor ama bunu gelecekte göreceğiz.
İnşallah aldığımız risklere değer kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…