canım aceleci davranmışsın hayırlısı olsun normal değerin düşük ama 12. gün yüksek çıkabilir çünkü bir kaç kişide yine okudum senin gibi yaramaz kızlar erkekn yaptırmış sonra değer düşük çıkınca salya sümük olmuşlar ama 12 gün yaptıklarında HAMİŞLEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR yaaaa inşallah sende hamişsindir tatlım moralini bozma ve stres yok...rabbim hayırlısını versin...kafana takma...
"ya rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
ali imran suresi – 38
"ey rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!"
saffat suresi – 100
kader arkadaşlarım, uyku tutmadı, sürekli dua edesim gelio. Inşallah hepimizinduaları Kabul olsun.
sagol cnm ya cok tatlısın takıp edeyorum sızı ılk denemem de bebegım 2 aylık dustu ama bu defa olmadı cok uzuldum hastanede yolda hamıle bı kadın gorunce ıcım gıdıyo ama yapack bı sey bayramda annemlere gıdecem orda bı kadın varmıs cocugu olmayanların cocugu oluyomus kadın bıseyler yapıyomus falan bı sansımı deneyep gıdıcem ama once allah o ol derse olur herzaman dua edıyorum allahım sana sukurker olsun dıyorumminecim seni merak ettim ama senin de negatifmiş. çok üzüldüm. inşallah bi dahaki sefere. ben inanıyorum hepimiz bi şekilde çocuk sahibi olacaz. lütfen birbirimizden kopmayalım olur mu?
canım çok üzüldüm pes etme olurmu. inşallah son negatif olcak
Canlarım nasılsınız?
Rabbim hayırlı kandiller nasip etsin,inşlallah seneye bu günlerde bebeklerimizle bu mübarek geceyi yaşarız.
Elifce,Whistler,Kuden,Dorukonti nasıl sevindim anlatamam,zaten geriye dönük okumaktan gözlerim ağrımıştı,ağlayıverdim sevinçten çok iyi oldu:)Allah sağlıkla,hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.
Sevgili Hilka,Rashel,Daisyciğim ve Mine ne desem boş,üzüntünüzü paylaşıyorum.Bu mübarek günde içtenlikle dua ediyorum,gördüğünüz son negatif olur ,tez vakitte sizde müjdeler verir hepimizi sevindirirsiniz inşallah.
Biz eşimle tekrar tekrar konuştuk,düşündük iyice ve evlat edinmeye karar verdik arkadaşlar.Allah nasip ederse bayram sonu başvuracağız kuruma.
Güzel anneler,anne adayları dualarınızda benide unutmayın lütfen,Rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla evladımı nasip etsin bana.
Arkadaşlar..... saay 8 de kan verdim...9:30 da test sonucum belli olucak...dua edin bana lütfen....
Kizlaaaaar 12.gunüm kanda beta hcg 424cikti,hamilerim inşallah,,,,,,,,bu mübarek günde herkes için dua edeceğim,,,,,,hayırlı kandiller herkese
Arkadaşlar..... saay 8 de kan verdim...9:30 da test sonucum belli olucak...dua edin bana lütfen....
selam canlar.... baya ilerlemiş sayfalar okuyamadım hepsini... hepiniz iyisinizdir inş.....
bnm dr konrolüm vardı ve ben transfri ertelmyi düşünüyordum ( biraz dietspor yapıp zayıflamamın daha ii olacağını düşündüğüm için)
gittim dr dedim erteleyelim hayır dedi hiç gerek yok yapıcaz... bişi diyemedik.. yani ertlenmiyo devam...
yanlız trsnferim zor olduğu için dr ön deneme yapmak istedi(trnsfer öncesi katatr ile girip nerde takıldığını anlamak içi öncekini başka dr yapmştı)
denedi olmadı idraraskş dedi skştm denedi ve ince birdmr çubukla yolu açtığını söledi (ve beni birtaz bağırttı) sonra daha rahat oldu katatrn grmesi... regl olduğumda estrofemle başlycam sorada jel kullancam bu sefer iğne yok.. hadi bakalım hayırlısı..
şu mübarek günlerde dualarım sizinle.. rabbim tüm isteyenlerin yüzüne gülsün bol bebekli bir yıl olur inş....
günaydın kıslaaaaarrrrr.gece dualarımızı ettik inş. rabbim dualarımızı kabul eder ve bizlere salih evlatlar nasip eder.biz perşembe üç kere hast gittik geldik telef olduk resmen sabah eşim sperm testi verdi ardından bana sulu ultrason çekildi öğleden sonra gelin de birde rahim filmi çekelim diyince bir daha gittik.ya eşimin sonuçlarında hiç bir değer yazmıyor kafam karışık acaba azosperm mi oldu ki.daha öneki testlerinde böyle olmamışı.doktoruda göremedik ta 7 eylülde sonuçları göstecez.hayırlısı bakalım.jakobi canım senin test günün sanırırm. hadi hayırlısı.kıvılcım sen naptın canım senin debugün dü sanırım.daysy üzüldüm canım sonucuna pes etmek yok inş diğer sefere olur.minecim sanada aynı dilekleri diliyorum sen de sakın vazgeçme birgün mutlaka gelecek bebeklerimiz buna kalpten inanıyorum.nushum canım evlat edinmeye karar vermişsiniz iyi düşünmek lazım canım çok zor bir karar.dinen evlat edinmenin olmadığını biliyorsun değil mi.gerçi sen de eminim araştırıp ondan sonra karar verirsin.ama lütfen pes emeyelim.belki rabbim bizim sabrımızı deniyordur ona ne kadar güvendiğimizi deniyordur.bakalım kulum bana nereye kadar sabredecek ne kadar güveneek diyordur.ben kimseyi evletsız bırakacağını düşünmiyorum seni de bırakmayacaktır.rabbim herşeyin en hayırlısını versin
arkadaşlar test sonuçunu aldım ve direk hastaneye gittim....doktorla görüşüyüm diye...beta-hcg 62,06 çıktı...doktorum şu anda durum pozitif fakat 15. gün tekrar test yapıcaz ve yükselme oranına bakıcaz dedi...seviniyim mi üzülüyümmü kızlar...ilaçların etkiside olabilir diyor...birşeyler söyleyin ne olur....
arkadaşlar test sonuçunu aldım ve direk hastaneye gittim....doktorla görüşüyüm diye...beta-hcg 62,06 çıktı...doktorum şu anda durum pozitif fakat 15. gün tekrar test yapıcaz ve yükselme oranına bakıcaz dedi...seviniyim mi üzülüyümmü kızlar...ilaçların etkiside olabilir diyor...birşeyler söyleyin ne olur....
hemen hemen aynısı 2 gün önce bana da oldu hatta daha önceleride oldu. belki allah bi mesaj veriyor belkide biz öyle olduğunu düşünüyoruz. neden dersen dikkat ediyorum etrafımda bir sürü insan olduğu zamanlarda bile yani misal kalabalık bir çarşıda bile gözüme hep ya hamile bir bayan yada özürlü bir çocuk takılıyor diğer insanlar sanki hiç orda değil gibi.
benim şu anda en çok istediğim şey biran önce hamile kalmak ve bu olduğundada en çok korktuğum istemediğim şeyde sağlıksız bir çocuk dünyaya getirmek. sanırım beynimiz neyi düşünüyorsa gözümüzde sadece onu görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?