2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım değerin daha yüksek olup iki gün sonra düşebilirdi de ,inşallah hamileliğin güzel devam eder, güzel düşün ve önemli olan sonra yaptıracağın beta hcg nin ikiye katlanması, inşallah hayırlısıyla güzel bir hamilelik başlangıcıdır güzelim

bende öyle düşünüyorum canım...pazartesi günü gidip yaptırıcam kısmetse eğer artarsa dediğin gibi....inşallah ki artar....sonuç kesin olur...allahın izniyle...karmakarışığım arkadaşlar....

Aşkböceği kesin hamişsin.Tebrik ediyorum,gayet güzel bir değer.Tek embriyoysa zaten mükemmel bir değer,Çifte bayram yapacaksınız,ne güzel,sağlıkla inşallah...

Bugün 13. gününmüydü cnm,drun 15. günü yenielemek istediğine göre.15 gün sonra değildir o,15 gün sonra kalp atışlarını duyarsınız Allahın izniyle...

üzülme 12-13 falan çıkanlar napsın bence cok iyi bir değer inşallah katlanır sana tutunur bebişin.

KIVILCIM pazar günü testini nerde yaptıracaksın. açıkmı merkez

cnm belki dr 15 sonra degilde 15.ğün demiştir yanlış anlamış olabilirmisin?
15 gün sonra kan tahlili yaptırmana gerek kalmıcak çünkü kese ve kalp atışı oluşmuş olucak.cnm benim drum deger bünyeden bünyeye fark ediyo demişti.yani bazılarının 20 lerde çıkarken bazılarının 200 lerde çıkıyo ama 2 side pozitif önemli olan degerin 2 ye katlaması .allah gönlüne göre versin cnm degerin gayet güzel içini ferah tut.

canım zaten 15. gün yani bayramın birinci günü dedi yaptır diye...bugün 12. günüm...aslında arefe günümü yaptırsam diyorum...sevinsem kızlar üzülsemmi....

daha erken jakobicim ya...sabırısız anne adayı seni....:)))hayırlısı olsun....

aminnn...hayırlı olsun tedavin nesirmak....yaptığın iğne ne iğnesi...hormon iğnesiyse doktorum bana arada mecbur kalırsan 1 saat önce ve sonra farketmez dedi...ama tabi aynı saatte olması daha ii...

hayırlı uğurlu olsun aşkböceği....valla ben konuyla ilgili çok bilgi sahibi değilim...o yüzden inşallah 15. gün kan testinde katlanarak çıkar...

Bugün 13. gününmüydü cnm,drun 15. günü yenielemek istediğine göre.15 gün sonra değildir o,15 gün sonra kalp atışlarını duyarsınız Allahın izniyle...
canım bugün 12. günüm....bayramın birinci günü 15. günüm olucak ksımetse...

merhaba herkeze...:)))

transferde çok sıkışık olunuyo...
opu da olunmuyor dimi.....????

deneyim edinmiş arkadaşlar aklım karıştı hangisinde sıkışık olunuyordu yauww....???

tuanay senin opun vardı dimi benimde yarın 11 de...

nasıl geçti senin?şimdi nasılsın?sıkışık girmedin dimi?

canım 15. gün yazmak istemiştim...yani bayramın birinci günü için istedi testi....

tuanay senin opun vardı dimi benimde yarın 11 de...

nasıl geçti senin?şimdi nasılsın?sıkışık girmedin dimi?

opu de uyuyorsun zaten normal gıdıyorsun anestezı oldugu ıcın bır gece onceden yeme ıcme kesılıyor transferde sıkısık olacaksın ama bence onu da abartmamak lazım bana 2 saat onceden 8 -9 bardak ıcın dedıler oraya gıttım muayene edıp 3 pet bardak kadar yapın dedıler sonra yıne 1,5 bardak yapabılırsınız dedıler benımle bırlıkte bekleyenlere de aynısı yapılmıs bence son bır saat kala 5 bardak kadar ıcsen yeter de artar bıle

lareine nasılsın canım var mı bır degısık durum nasıl gıdıyor. ben bırazdan cıkıp pregestan ıgnesını olacagım bunu hergun yaptırmak sınır bozucu cıkmak zorunda olmak

kafam karıştı benimde çok saol...yani o nasıl olucak nasıl ayarlarsın ki!allahım yarabbim 3 bardak yap sonra git bi daha 1,5 bardak yap...

Canlarım,opudan sonra yazamadım.Ben çok korktuğum için biraz panik atak yaşadım.Ama korkulacak pek birşey yok.Ama sonrasında 3 gün ağrım oldu.Perşembe bebişlerim transfer edildi.6 eylül test tarihim.Allahım yüzümüze gülsün şu mübarek günlerde inşallah...

Şule iğnelerden çok sinirim bozuluyor,sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum.onun dışında hiçbir belirti yok.sende ne var ne yok?

Transferdede 2 saat önce 1,5 litre su iç,bekle.Hiç abartma.2 saat sonra çok sıkışık oluyorsun zaten.Anca idrar torbasına iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…