arkadaşlar test sonuçunu aldım ve direk hastaneye gittim....doktorla görüşüyüm diye...beta-hcg 62,06 çıktı...doktorum şu anda durum pozitif fakat 15. gün tekrar test yapıcaz ve yükselme oranına bakıcaz dedi...seviniyim mi üzülüyümmü kızlar...ilaçların etkiside olabilir diyor...birşeyler söyleyin ne olur....
cnm tebrik ederim allah sag saglim kucagına almay nasi etsin.
cnm degerin için niye dr öyle dedi anlamadım.arkadaşımın 12.ğün degeri 39 du 14.ğün degeri 96 17.ğün degeri 700 küsürlerdeydi degerin gayet ii bide bizim merkezde 2 gün arayla kan testi tekrarlanıyor eger deger artarsa gebelik devam ediyo oluyor 15 gün sonra niye? 2 gün sonra yaptır bence sen tekrar hcg 12 gün bekle zaten zor geçiyo zaman bide 15 gün çok ama dimi?
arkadaşlar test sonuçunu aldım ve direk hastaneye gittim....doktorla görüşüyüm diye...beta-hcg 62,06 çıktı...doktorum şu anda durum pozitif fakat 15. gün tekrar test yapıcaz ve yükselme oranına bakıcaz dedi...seviniyim mi üzülüyümmü kızlar...ilaçların etkiside olabilir diyor...birşeyler söyleyin ne olur....
bende öyle düşünüyorum canım...pazartesi günü gidip yaptırıcam kısmetse eğer artarsa dediğin gibi....inşallah ki artar....sonuç kesin olur...allahın izniyle...karmakarışığım arkadaşlar....
cnm belki dr 15 sonra degilde 15.ğün demiştir yanlış anlamış olabilirmisin?
15 gün sonra kan tahlili yaptırmana gerek kalmıcak çünkü kese ve kalp atışı oluşmuş olucak.cnm benim drum deger bünyeden bünyeye fark ediyo demişti.yani bazılarının 20 lerde çıkarken bazılarının 200 lerde çıkıyo ama 2 side pozitif önemli olan degerin 2 ye katlaması .allah gönlüne göre versin cnm degerin gayet güzel içini ferah tut.
yaaaaaaaaaaaaaa kızlar ama ben
ben dayanamadım bugün kandan baktırdım. 2. gün transferim yapılmıştı. yani 9. günü 3,47 çıktı normalde 5 in altı negatifmiş ama transferim 2 gün yapıldıği için birazcık umudum var ?????? birsürü soru işareti yani. dayanamadım napiym. hayırlısı olur inşallah
dediiiiiiiiiim kimse bişey yazmicekmiiiiii sizce hamişmiyimdiiiiir?
arkadaşlarım öncelikle kadir geceniz mübarek olsun.Rabbim inşallah burdaki tüm arkadaşlarımızın dualarını kabul edip,hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.
ben dün iğnelerime başladım bugünkünü 1 saat geç yapmak zorunda kaldım inşallah bişey olmaz.çok titizleniyorum biliyorum ama elimde değil.bişey olmaz dimi kıslar?
canım bugün 12. günüm....bayramın birinci günü 15. günüm olucak ksımetse...Bugün 13. gününmüydü cnm,drun 15. günü yenielemek istediğine göre.15 gün sonra değildir o,15 gün sonra kalp atışlarını duyarsınız Allahın izniyle...
cnm tebrik ederim allah sag saglim kucagına almay nasi etsin.
cnm degerin için niye dr öyle dedi anlamadım.arkadaşımın 12.ğün degeri 39 du 14.ğün degeri 96 17.ğün degeri 700 küsürlerdeydi degerin gayet ii bide bizim merkezde 2 gün arayla kan testi tekrarlanıyor eger deger artarsa gebelik devam ediyo oluyor 15 gün sonra niye? 2 gün sonra yaptır bence sen tekrar hcg 12 gün bekle zaten zor geçiyo zaman bide 15 gün çok ama dimi?
tuanay senin opun vardı dimi benimde yarın 11 de...
nasıl geçti senin?şimdi nasılsın?sıkışık girmedin dimi?
opu de uyuyorsun zaten normal gıdıyorsun anestezı oldugu ıcın bır gece onceden yeme ıcme kesılıyor transferde sıkısık olacaksın ama bence onu da abartmamak lazım bana 2 saat onceden 8 -9 bardak ıcın dedıler oraya gıttım muayene edıp 3 pet bardak kadar yapın dedıler sonra yıne 1,5 bardak yapabılırsınız dedıler benımle bırlıkte bekleyenlere de aynısı yapılmıs bence son bır saat kala 5 bardak kadar ıcsen yeter de artar bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?