- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
lareine nasılsın canım var mı bır degısık durum nasıl gıdıyor. ben bırazdan cıkıp pregestan ıgnesını olacagım bunu hergun yaptırmak sınır bozucu cıkmak zorunda olmak
KIVILCIM pazar günü testini nerde yaptıracaksın. açıkmı merkez
Canlarım,opudan sonra yazamadım.Ben çok korktuğum için biraz panik atak yaşadım.Ama korkulacak pek birşey yok.Ama sonrasında 3 gün ağrım oldu.Perşembe bebişlerim transfer edildi.6 eylül test tarihim.Allahım yüzümüze gülsün şu mübarek günlerde inşallah...
kafam karıştı benimde çok saol...yani o nasıl olucak nasıl ayarlarsın ki!allahım yarabbim 3 bardak yap sonra git bi daha 1,5 bardak yap...
Canlarım,opudan sonra yazamadım.Ben çok korktuğum için biraz panik atak yaşadım.Ama korkulacak pek birşey yok.Ama sonrasında 3 gün ağrım oldu.Perşembe bebişlerim transfer edildi.6 eylül test tarihim.Allahım yüzümüze gülsün şu mübarek günlerde inşallah...
kıvılcım yarın test günün dimi inşallah rabbim yüzünüzü güldürür.....
HByiron cnm teşekkür ederim güzel dileklerin için.Ağrı olabiliyor birazda lekelenme ama kanama olmuyor.Endişe etme sakın.Rahat ol.Peki tarnsferin bayrama gelecek senin.Klinik çalışıyor mu??
Kıvılcım,sıra sende güzel haberi verme sırası tatlım,peşinden biz geleceğiz inşallahhhh
Hybiron hayırlısı olsun tatlım ama yumurtalar toplanmadan 5. gün olsun diye karar verilemez ki.Gidişat iyi olsun inşallah blasta gidersin ama bu isteğe göre olacak birsey değil ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?