2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayarlıyorsun merak etme zaten 3 bardak yapınca ıyıce rahatlıyorsun
yarım sonra falan ben 4.sırdaydım transferde cok sıkıstıysanız dedıler ben yapmadım ama gıdenler oldu korkma ama sen su ıcme ısını abartma benden tavsıye.zaten muayene edınce az gorurlerse ıc derler onceden ezıyet etme kendıne

lareine nasılsın canım var mı bır degısık durum nasıl gıdıyor. ben bırazdan cıkıp pregestan ıgnesını olacagım bunu hergun yaptırmak sınır bozucu cıkmak zorunda olmak

evet zordur tabi...etrafta bi hemşire yok mu hergün eve gelse...!!!desene nerden bulucam...:)
ben buldum gibi daha konuşmadım ama sağlık ocağında çalışan bi hemşire var arkadaşımın arkadaşı ondan isteriz gelir demişti eve...

Hbyiron,canım sana bol şanslar.Allah yardımcın olsun,kaliteli kaliteli yumoşların toplansın inşallah...

ağrı ve hafif kanama olabilir dediler...tabi iğneyle yumoşları topluyor kolay değil...(..yarın bende olucam çok heyecanlıyım...
:97:
hayırlı uğurlu olsun transferinde inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar canım...dualarımız hepimiz için....

HByiron cnm teşekkür ederim güzel dileklerin için.Ağrı olabiliyor birazda lekelenme ama kanama olmuyor.Endişe etme sakın.Rahat ol.Peki tarnsferin bayrama gelecek senin.Klinik çalışıyor mu??

Garslan cnm,seninde OPUN ve transferin hayırlı olsun.Allah yardımcın olsun güzelim...

kafam karıştı benimde çok saol...yani o nasıl olucak nasıl ayarlarsın ki!allahım yarabbim 3 bardak yap sonra git bi daha 1,5 bardak yap...

canım giderken küçük sular varya ondan içsen yeter çok sıkışık olman gerekmiyor... rahat ol korkmada hiç anlamıyorsun bile hadi bakalım olgun olgun bir sürü yumoşun olsun inşallah

canım en zoruda burası işte beklemek belirti aramak bir an önce geçer ve pozitif sonuç alırsın inşallah...

HByiron cnm teşekkür ederim güzel dileklerin için.Ağrı olabiliyor birazda lekelenme ama kanama olmuyor.Endişe etme sakın.Rahat ol.Peki tarnsferin bayrama gelecek senin.Klinik çalışıyor mu??

saol tuanaycım...5.gün transferi olucak benim...özelde yaptırıyorum...pazarı 1. gün mü sayıyorlar bilmiyorum ama...!!!

)aşkböceği tebrik ederim canım.aşkınızın minik böcükü sana iyice tutunsun inşallah.hamilesin sevin canım.anne adayı olarak artık stres ve kaygıdan uzak dur bebeğini sev ona güzel mesajlar ver:)))

Kıvılcım,sıra sende güzel haberi verme sırası tatlım,peşinden biz geleceğiz inşallahhhh

Hybiron hayırlısı olsun tatlım ama yumurtalar toplanmadan 5. gün olsun diye karar verilemez ki.Gidişat iyi olsun inşallah blasta gidersin ama bu isteğe göre olacak birsey değil ki....

kızlar benim transferim yumurta toplama gününden 3 gün sonra olacakmış.ozaman yumurta toplanan günü 1. gün mü sayacağım.

tuanay hadi hayırlı olsun canım.rabbim yüzünü güldürsün de seni de anne adaylarının içinde görelim.pozitifler arttıkça ben de mutlu oluyorum sanki kendiminmiş gibi.

hbyiron sanada kolaylıklar diliyorum canım.inş kalieli kaliteli kaliteli yumilerin olurda güzel güzel bebişlere dönüşür.

KIVILCIM senden de güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz can can

Hybiron hayırlısı olsun tatlım ama yumurtalar toplanmadan 5. gün olsun diye karar verilemez ki.Gidişat iyi olsun inşallah blasta gidersin ama bu isteğe göre olacak birsey değil ki....

buna ben karar vermedim canım...doktor taa en başta öle konuşmuştu..eskiden 3. gün transferi yapıyorduk...şimdi 5. günü bekliyoruz dedi...o zaman daha ii oluyormuş...!!!

blast ne oluyordu?5. gün embriyosuna mı diyorlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…