yaaaaaaaaaaaaaa kızlar ama ben
ben dayanamadım bugün kandan baktırdım. 2. gün transferim yapılmıştı. yani 9. günü 3,47 çıktı normalde 5 in altı negatifmiş ama transferim 2 gün yapıldıği için birazcık umudum var ?????? birsürü soru işareti yani. dayanamadım napiym. hayırlısı olur inşallah
dediiiiiiiiiim kimse bişey yazmicekmiiiiii sizce hamişmiyimdiiiiir?
arkadaşlar test sonuçunu aldım ve direk hastaneye gittim....doktorla görüşüyüm diye...beta-hcg 62,06 çıktı...doktorum şu anda durum pozitif fakat 15. gün tekrar test yapıcaz ve yükselme oranına bakıcaz dedi...seviniyim mi üzülüyümmü kızlar...ilaçların etkiside olabilir diyor...birşeyler söyleyin ne olur....
ağrı ve hafif kanama olabilir dediler...tabi iğneyle yumoşları topluyor kolay değil...(..yarın bende olucam çok heyecanlıyım...
:97:
bende bu akşam çatlatma iğnemi olucam.pazarteside toplanacak..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
)aşkböceği tebrik ederim canım.aşkınızın minik böcükü sana iyice tutunsun inşallah.hamilesin sevin canım.anne adayı olarak artık stres ve kaygıdan uzak dur bebeğini sev ona güzel mesajlar ver:)))
kızlar benim transferim yumurta toplama gününden 3 gün sonra olacakmış.ozaman yumurta toplanan günü 1. gün mü sayacağım.
maybebaby canım ben ilk listedeyim daha iğnelere felan başlamadık tahlilleri falan yapırıyoruz eylül adetimle bayramdan sonra başlayaağız.adana başkentte yaptırıyorum.bu arada başka yaptıran varmı başkentte
şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin canım.ne zaman topanacak yumişlerin.ben bilmiyorum inan ki benim de ilk olacak
pazartesi günü toplanacak canım..hepimiz için hayırlısı olsun.Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah...
kızlar opu da bol şanslar inşallah kaliteli yumurtalar gelir.kızlar bende anlamadım daha yumurtalar toplanmamış nasıl size 3.gün 5.gün tarnsfer yapacağız diyebiliyorlarki bakalım yumurtalar kaliteli olacakmı ,spermle sağlıklı bir emriyo oluşturabilecekmi yola devam edebilecekmi?????????merak ettim allah yardımcınız olsun hybiron cnm opudan önce bana wc ye git dediler yani sıkışık girmiyorsun transferde su içmen gerekiyor.
ya ne güzel sizlerin çoğu yolu yarıladınız hatta sonuçlarınızı bile aldınız ben daha yolun çoooooook başındayım.neyse geç olsun güç olmasın diyelm. beklediğimizin mükafatını alalım inşallah.
şekerler ben namaza gider oradan duşa ve oradan da mutfağa geçer.akşama ne yapacaksınız fikir verin bakem bana
cnm senin tedavinde hayırlı olsun bende öyle diyordum geçen haftalarda biz haziranda başladık ağustosun 20 dede 3.tedavim olumsuz sonuçlandı maalesef.ama geçip gidiyor günler bende hep nasıl geçecek derkennn oldu bitti.inşallah senin sonucun güzel olurda emeklerin boşa gitmez.bol şanslar
ahhh ahh keşke bende evimde olaydımda yemek yapsaydım(yemek yapamam ama evimde olsaydım eğerki mercimek çorbası, patlican oturtma bide pilav yapardım ohhh bide cacık...aman ağzım sulandı.dışarda yemek yemekten ev yemeklerine hasret kaldım:::::::
pazartesi günü toplanacak canım..hepimiz için hayırlısı olsun.Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah...
maybebaby canım ben ilk listedeyim daha iğnelere felan başlamadık tahlilleri falan yapırıyoruz eylül adetimle bayramdan sonra başlayaağız.adana başkentte yaptırıyorum.bu arada başka yaptıran varmı başkentte
züzüklerin efendisinde züzük kardeşliği vardı....bizimmmdee tüp kardeşliğimiz olsunnn neyimiz eksik....
YAŞASINNNN TÜP KARDEŞLİĞİİİİİ...........
ayyy canım yaaaa olmadı şimdi sen hangi şehirdesin.adanadaysan akşamagel isediklerinden yapaım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?