2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Slm Jakobicim, hoşgeldin canım, merak ettik seni baya bi, bööle uzun süre mesajsız bırakma bizi.

Test sonucun da normall gibi geldi bana, yani gününde yapsan pozitif bir değer çıkar gibi geldi , inşallah.

Canım ne var ki değerde, en az kaç olmalı ki ? Herkeste yüksek çıkacak diye bir kural yok, canım tadını çıkar bence, katlanması için bol bol dua et, bak bizde ediyoruz şimdi daha fazla, inş 2 gün sonra çok daha güzel bir değerle ve gönül rahatlığıyla "Ben haamiişiiiim" diyebileceksin.

ağrı ve hafif kanama olabilir dediler...tabi iğneyle yumoşları topluyor kolay değil...(..yarın bende olucam çok heyecanlıyım...
:97:

Canım bu kadar heyecan yapma, bak ben de heyecanlanıom ayy ayyhhh

bende bu akşam çatlatma iğnemi olucam.pazarteside toplanacak..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Allah yardımcın olsun, hayırlı olumlu sonuçlar alasın inş.

)aşkböceği tebrik ederim canım.aşkınızın minik böcükü sana iyice tutunsun inşallah.hamilesin sevin canım.anne adayı olarak artık stres ve kaygıdan uzak dur bebeğini sev ona güzel mesajlar ver:)))

-TUTASTE85 tutaste85 lütfen sağa çekin!

-Nerede tedavi gördüğünüzü öğrenebilir miyiz? (Listemizde yok ta)

Hybiron,cnm genelde toplandıktan sonra karar veriliyor da o yüzden yazdım öyle.Ama belki laboratuvarları teknolojik anlamda çok iyidir.5. gün embriyosuna yani blast seviyeye getirebilirler.Genelde toplamadan karar vermiyorlar.

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi GÜN SAYIYORUZ

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

maybebaby canım ben ilk listedeyim daha iğnelere felan başlamadık tahlilleri falan yapırıyoruz eylül adetimle bayramdan sonra başlayaağız.adana başkentte yaptırıyorum.bu arada başka yaptıran varmı başkentte

cnm gözünaydın bence büyük olasılık hamilesin daha değerleri 27 filan olan arkadaşlar bile hamile senin değerin gayet iyi inşallah tam bir bayram yaşarsın.

kızlar opu da bol şanslar inşallah kaliteli yumurtalar gelir.kızlar bende anlamadım daha yumurtalar toplanmamış nasıl size 3.gün 5.gün tarnsfer yapacağız diyebiliyorlarki bakalım yumurtalar kaliteli olacakmı ,spermle sağlıklı bir emriyo oluşturabilecekmi yola devam edebilecekmi?????????merak ettim allah yardımcınız olsun hybiron cnm opudan önce bana wc ye git dediler yani sıkışık girmiyorsun transferde su içmen gerekiyor.

pazartesi günü toplanacak canım..hepimiz için hayırlısı olsun.Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah...

ya ne güzel sizlerin çoğu yolu yarıladınız hatta sonuçlarınızı bile aldınız ben daha yolun çoooooook başındayım.neyse geç olsun güç olmasın diyelm. beklediğimizin mükafatını alalım inşallah.

şekerler ben namaza gider oradan duşa ve oradan da mutfağa geçer.akşama ne yapacaksınız fikir verin bakem bana

canım herhalde tahmini söylüyorlar.ben birde şehir dışından geldiğim için döneceğim diye öle söylemişlerdir. bilmiyorum ki hayırlısı olsun inşallah..sağlıklı olsunda zamanın hiç önemi yok..

cnm senin tedavinde hayırlı olsun bende öyle diyordum geçen haftalarda biz haziranda başladık ağustosun 20 dede 3.tedavim olumsuz sonuçlandı maalesef.ama geçip gidiyor günler bende hep nasıl geçecek derkennn oldu bitti.inşallah senin sonucun güzel olurda emeklerin boşa gitmez.bol şanslar

züzüklerin efendisinde züzük kardeşliği vardı....bizimmmdee tüp kardeşliğimiz olsunnn neyimiz eksik....

YAŞASINNNN TÜP KARDEŞLİĞİİİİİ...........

şekerler ben namaza gider oradan duşa ve oradan da mutfağa geçer.akşama ne yapacaksınız fikir verin bakem bana

ahhh ahh keşke bende evimde olaydımda yemek yapsaydım(yemek yapamam ama evimde olsaydım eğerki mercimek çorbası, patlican oturtma bide pilav yapardım ohhh bide cacık...aman ağzım sulandı.dışarda yemek yemekten ev yemeklerine hasret kaldım:::::::

doğru diyorsun canım geçiyor bir şekilde.neyse bir dahaki denemen olumlu olur inş.sağol hepimizin emekleri boşa gitmesin inş

ayyy canım yaaaa olmadı şimdi sen hangi şehirdesin.adanadaysan akşamagel isediklerinden yapaım sana.

İlk listede tedavi merkezin eksik kalmış ta , ondan istedim canım. Bende Eylül ilk haftalarında adet olmayı bekliyorum bakalım birlikte ilerleriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…