2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayyyy:18::18: çok heycanlandım ben...

züzüklerin efendisinde züzük kardeşliği vardı....bizimmmdee tüp kardeşliğimiz olsunnn neyimiz eksik....

YAŞASINNNN TÜP KARDEŞLİĞİİİİİ...........

YAŞASIN TÜP KARDEŞLİĞİİİİİİİİİİİ:79::79:

Nerdesin canım sen, niye hep dışarıda yiyiorsunuz? Ev yemekleri gibi, hele bir de kendi yaptığın gibi var mı?

Durun menümü paylaşayım ama bugünün değil, bugün geçiştiricem. Yarın 6 kişi yemeğe alıcam, bizle birlikte 8 kişilik yemek yapıcam. Sizlerin de fikri varsa , uygulamak isterim.

Çorba: TOPALAK ÇORBASI( Konyaya özgü diye biliyorum, yanlışım olabilir)

Ana Yemek : FIRINDA TAVUK - PİLAV (kuşüzümü+mısır+bezelyeli)

Ara: TİRİT ( Balıkesire özgüydü sanırım) ,BİBER DOLMASI

Salata : KAŞIK SALATASI ( domates biber salatalık soğan mısır roka + zeytinyağı , nar ekşisi)

Tatlı: EKMEK KADAYIFI ( kaymak yerine maraş dondurmalı)

Kızlar misafirlerim ööle çok ağır değil, normal bir menü düşündüm, sizin de normal menülerinizden önermek istedikleriniz var mı?

canım ben aslen samsunluyum ama ankarada tedavi görüyorum son 1 haftam inşallah bende kavuşacam ev yemeklerine:)bu arada menünde acayip güzel daha ne olsun yaniii...beğenmeyip yemezlerse bana gönder:))fırında tavuk mu vavvvvvvvvvvvvvv

gayet dolu bir menü bence canım.ellerine sağlık şimdiden.topalak çorbasını da severim.ben de dün yapmışım biber dolma.bugün de fırında pirzola yapayım diyorum.bakalım

Allah yardımcınız olsun , emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Canım buralarda olsanız , sizi de almak çok isterdim yemeğe...

yok oyle bırı eczacı kalfalarına da guvenemedım canım ya

Şule iğnelerden çok sinirim bozuluyor,sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum.onun dışında hiçbir belirti yok.sende ne var ne yok?

ah canım aynı valla sorma bır de bu ıgneden mıdır nedır kalp atımlarım hızlandı ,wc'den beri gelemiyorum yarım saate biragrısı sızısı morarması da cabası gobek kalca kalbur gıbı oldu yeterkı meleklerım benımle olsun tutmus olsun razıyım saglıkla gelsınler ne yapalım degıl mı.
belırtı melırtı hıc bır sey yok herzaman nasılsam sımdı de oyleyım bel agrım da hafıfledı hatta gectı sanırım.Allah hayırlısını nasıb etsın...

kızlar çok su içmeyin bir küçük pet şişe yeter ben evde çay falan derken çok sıvı almışım transferde bana zor geldi çişimi tutmak sıkıntı veriyo çok sıkışık olmak tavsiye etmem. zaten spekulum takıyolar açıyolar orayı o zaman çiş tutmak daha bir zorlaşıyor.

vay vay vay...elleriniz dert görmesin...bizide ekle misafir listesineee dicem ama benim yarın opum var..
yanlız topalak çorbasını ilk defa duydum o ne olaki???ismiyle müstesna bir yemek olsa gerek çözemedim...

kaymak yerine maraş dondurmayı tuttum bir dondurma kolik olarak...

buda benden olsun:

MERCİMEK ÇORBASI (kevgirden geçicek,blender tadını bozuyo gibi geliyor..:)..)

MEVSİM SALATASI

YOĞURTLU (kayınvelidemler böle diyor.fırında kızaracak zeytin yağlı.küp küp patates,patlıcan,havuç,kırmızı biber,yeşil biber,kabak.üzerine sarmısaklı yoğurt ve domates soslu)

YAPRAK SARMASI ( bayılırımmm.....)

SANDAL KÖFTE (iç malzemesi:mantar,kırmızı ve yeşil biber,havuç,kaşar )

PİRİNÇ PİLAVI (arpa şehriyeli ve tereyağlı hmmm)

SÜTLÜ KADAYIF SARMASI (cevizli)

afiyet olsunnnnnnn........

Son düzenleme:
slm nasılsın???sıkıntıların azaldımı biraz inşallah azalmıştır.

merhaba iyim çok şükür evet ağrılarım geçti su çektiler 3 günde serum alınca kendime geldim. Şimdi biraz kasıklarımda ağrı var hafif batmalar onun dışında bir sıkıntım kalmadı çok şükür heycanla test gününü bekliyorum. Bugun eczaneden gebelik testi aldım yarın yapsam mı diye düşünmekteyim hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum ama dayanamıyorum.

sandal köfte uff ne güzel olurdu şimdi

Süpersiniz arkadaşlar, ne güzel hemde Türkiye'nin heryerinden katılan var galiba yaww
Yaşasın Tüp kardeşliği :))

bizimkilerinn kardeşi yokkkkkkkkkkkkkkkkk.en iyisiii buuuuuuuu.sonra gelenlerıdeee unutmayacağızzz.sizlerinkideee.küçükkk kardesler olurrrrrrrrrrrrrrrr

Beni listeye koymayı unutmuşsun aşkolsun bana geri sayım yok mu?2 Eylül benim de test tarihim...

Canım aslında koydum diye hatırlıyorum ama gözden kaçan bir aksilik oldu heralde. Kusura bakma, Hemmen ekleyiverdim.

Sağolasın canım, Topalak çorbası Konya'ya ait yöresel bir yemek. Kıyma , ince bulgur, yumurta, baharatların yoğurulup, bilye kadar top top yapılması ile çorba iç malzemesi oluşturulur. Sonra onlar un serpilmiş bir tepside una bulanır ve kaynamakta olan tereyağlı salçalı suya eklenir. Pişene kadar kaynatılır. Al sana Topalak çorbasıııı... (İsteğe bağlı olarak biraz haşlanmış nohut ta eklenebilir.)

Menü nü not alıyorum canım.

Bir sonraki mercimek çorbamı kevgirden geçiricem canım, ve seni anarak yiycem.

Fırın yemeklerini çok severim, o yüzden Yoğurtluyu ve Sandal Köfte'yi de en kısa zamanda yapıcam.

Yaprak sarması anneye gidince yaptırılacak( bana uğraşması zor gelioo:)

Ben de kadayıf sarmaya bayılırım ama yine üstünde dondurma olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…