21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: KıvılcımvGÜN SAYIYORUZ
29 Ağustos pazartesi: jakobiGÜN SAYIYORUZ
31 Ağustos çarşamba: hafiyeGÜN SAYIYORUZ
1 Eylül Perşembe : McloudGÜN SAYIYORUZ
1 Eylül Perşembe : ŞuleyükselGÜN SAYIYORUZ
3 Eylül Cumartesi : FatmaözkanGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
züzüklerin efendisinde züzük kardeşliği vardı....bizimmmdee tüp kardeşliğimiz olsunnn neyimiz eksik....
YAŞASINNNN TÜP KARDEŞLİĞİİİİİ...........
ahhh ahh keşke bende evimde olaydımda yemek yapsaydım(yemek yapamam ama evimde olsaydım eğerki mercimek çorbası, patlican oturtma bide pilav yapardım ohhh bide cacık...aman ağzım sulandı.dışarda yemek yemekten ev yemeklerine hasret kaldım:::::::
İlk listede tedavi merkezin eksik kalmış ta , ondan istedim canım. Bende Eylül ilk haftalarında adet olmayı bekliyorum bakalım birlikte ilerleriz belki.
Nerdesin canım sen, niye hep dışarıda yiyiorsunuz? Ev yemekleri gibi, hele bir de kendi yaptığın gibi var mı?
Durun menümü paylaşayım ama bugünün değil, bugün geçiştiricem. Yarın 6 kişi yemeğe alıcam, bizle birlikte 8 kişilik yemek yapıcam. Sizlerin de fikri varsa , uygulamak isterim.
Çorba: TOPALAK ÇORBASI( Konyaya özgü diye biliyorum, yanlışım olabilir)
Ana Yemek : FIRINDA TAVUK - PİLAV (kuşüzümü+mısır+bezelyeli)
Ara: TİRİT ( Balıkesire özgüydü sanırım) ,BİBER DOLMASI
Salata : KAŞIK SALATASI ( domates biber salatalık soğan mısır roka + zeytinyağı , nar ekşisi)
Tatlı: EKMEK KADAYIFI ( kaymak yerine maraş dondurmalı)
Kızlar misafirlerim ööle çok ağır değil, normal bir menü düşündüm, sizin de normal menülerinizden önermek istedikleriniz var mı?
gayet dolu bir menü bence canım.ellerine sağlık şimdiden.topalak çorbasını da severim.ben de dün yapmışım biber dolma.bugün de fırında pirzola yapayım diyorum.bakalımNerdesin canım sen, niye hep dışarıda yiyiorsunuz? Ev yemekleri gibi, hele bir de kendi yaptığın gibi var mı?
Durun menümü paylaşayım ama bugünün değil, bugün geçiştiricem. Yarın 6 kişi yemeğe alıcam, bizle birlikte 8 kişilik yemek yapıcam. Sizlerin de fikri varsa , uygulamak isterim.
Salata : KAŞIK SALATASI ( domates biber salatalık soğan mısır roka + zeytinyağı , nar ekşisi)
Kızlar misafirlerim ööle çok ağır değil, normal bir menü düşündüm, sizin de normal menülerinizden önermek istedikleriniz var mı?
canım ben aslen samsunluyum ama ankarada tedavi görüyorum son 1 haftam inşallah bende kavuşacam ev yemeklerine:)bu arada menünde acayip güzel daha ne olsun yaniii...beğenmeyip yemezlerse bana gönder:))fırında tavuk mu vavvvvvvvvvvvvvv
Allah yardımcınız olsun , emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Canım buralarda olsanız , sizi de almak çok isterdim yemeğe...
kesinlikleeeeeeeeee katılıyoruummmmmmmmmm
ayyyy:18::18: çok heycanlandım ben...
YAŞASIN TÜP KARDEŞLİĞİİİİİİİİİİİ :79::79:
evet zordur tabi...etrafta bi hemşire yok mu hergün eve gelse...!!!desene nerden bulucam...:)
ben buldum gibi daha konuşmadım ama sağlık ocağında çalışan bi hemşire var arkadaşımın arkadaşı ondan isteriz gelir demişti eve...
Şule iğnelerden çok sinirim bozuluyor,sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum.onun dışında hiçbir belirti yok.sende ne var ne yok?
Nerdesin canım sen, niye hep dışarıda yiyiorsunuz? Ev yemekleri gibi, hele bir de kendi yaptığın gibi var mı?
slm nasılsın???sıkıntıların azaldımı biraz inşallah azalmıştır.
buda benden olsun:
MERCİMEK ÇORBASI (kevgirden geçicek,blender tadını bozuyo gibi geliyor..:)..)
MEVSİM SALATASI
YOĞURTLU (kayınvelidemler böle diyor.fırında kızaracak zeytin yağlı.küp küp patates,patlıcan,havuç,kırmızı biber,yeşil biber,kabak.üzerine sarmısaklı yoğurt ve domates soslu)
YAPRAK SARMASI ( bayılırımmm.....)
SANDAL KÖFTE (iç malzemesi:mantar,kırmızı ve yeşil biber,havuç,kaşar )
PİRİNÇ PİLAVI (arpa şehriyeli ve tereyağlı hmmm)
SÜTLÜ KADAYIF SARMASI (cevizli)
afiyet olsunnnnnnn........
Süpersiniz arkadaşlar, ne güzel hemde Türkiye'nin heryerinden katılan var galiba yaww
Yaşasın Tüp kardeşliği :))
Beni listeye koymayı unutmuşsun aşkolsun bana geri sayım yok mu?2 Eylül benim de test tarihim...
vay vay vay...elleriniz dert görmesin...bizide ekle misafir listesineee dicem ama benim yarın opum var..
yanlız topalak çorbasını ilk defa duydum o ne olaki???ismiyle müstesna bir yemek olsa gerek çözemedim...
kaymak yerine maraş dondurmayı tuttum bir dondurma kolik olarak...
buda benden olsun:
MERCİMEK ÇORBASI (kevgirden geçicek,blender tadını bozuyo gibi geliyor..:)..)
MEVSİM SALATASI
YOĞURTLU (kayınvelidemler böle diyor.fırında kızaracak zeytin yağlı.küp küp patates,patlıcan,havuç,kırmızı biber,yeşil biber,kabak.üzerine sarmısaklı yoğurt ve domates soslu)
YAPRAK SARMASI ( bayılırımmm.....)
SANDAL KÖFTE (iç malzemesi:mantar,kırmızı ve yeşil biber,havuç,kaşar )
PİRİNÇ PİLAVI (arpa şehriyeli ve tereyağlı hmmm)
SÜTLÜ KADAYIF SARMASI (cevizli)
afiyet olsunnnnnnn........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?